Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (9-15/11/2023)

Τζένιφερ Λόπεζ Facebook Twitter
Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι Λέων.
0

ΚΡΙΟΣ

Την τελευταία ημέρα της διέλευσης του Ερμή στον Σκορπιό σχηματίζεται ένα δυνατό εξάγωνο με τον Πλούτωνα και καθώς θα εκτιμηθούν οι δεξιότητές σας θα επιβραβευτείτε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο μέσω ενός μπόνους ή μιας προαγωγής. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε τις περιττές δαπάνες. Στις 12/11 η αντίθεση Άρη - Ουρανού φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα που θα προκαλέσουν αναταραχή στις σχέσεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινούς πόρους. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13/11 θα ευνοήσει την επίλυση διαφορών και την αναζήτηση χρηματοδότησης ή μιας νέας πηγής εσόδων. Στις 10/11 ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και αφορά τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Θέματα σπουδών θα σας φαίνονται βουνό επειδή δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε, ενώ θα έχετε και μια εσωστρεφή διάθεση που θα σας απομακρύνει από το περιβάλλον σας. Μια καινούργια γνωριμία θα συμβάλει στην ψυχική σας ανάταση. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία φέρνει στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο το εξάγωνο Ερμή - Πλούτωνα στις 9/11, ενώ είναι και ιδανική στιγμή για ταξίδια, προώθηση υπηρεσιών και επίλυση νομικών ζητημάτων. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση πιθανής έντασης με συνεργάτες ή το ταίρι σας στις 12/11 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Άρη - Ουρανού. Μια εξαιρετική μέρα για ξεκίνημα συνεργασίας ή γάμο είναι στις 13/11 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Στις 10/11 ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και αρχικά επηρεάζει το 1ο δεκαήμερο. Καθώς είναι σε πτώση, δεν θα ευνοήσει την αναζήτηση χρηματοδότησης, ενώ μπορεί να φέρει αιφνίδια έξοδα που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα. Το τετράγωνο με τον Κρόνο δείχνει πως μπορεί να μπλοκάρει η υλοποίηση μιας ιδέας και ότι πρέπει να αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες με φίλους. Στις 15/11 το εξάγωνο Ερμή - Αφροδίτης φέρνει καλά νέα σχετικά με τα παιδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αίσιες οι εξελίξεις στα επαγγελματικά και οικονομικά των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο από τις 9/11 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή - Πλούτωνα – θα διευθετήσετε εγκαίρως τις οφειλές σας. Αν αναζητάτε μια νέα θέση εργασίας, στις 13/11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα ευνοήσει τις προσπάθειές σας. Στις 10/11 ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και αφορά αρχικά το 1ο δεκαήμερο. Ενώ υπό άλλες συνθήκες θα ενεργοποιούσε δυνατά τον τομέα των σχέσεων, στο συγκεκριμένο ζώδιο είναι σε πτώση. Ταυτόχρονα, το τετράγωνο με τον Κρόνο προμηνύει απογοητεύσεις από επαφές με πρόσωπα εξουσίας, επομένως δεν είναι κατάλληλη εποχή για διεκδίκηση καλύτερων αποδοχών και προώθηση επιτευγμάτων. Ωστόσο, η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται αισθητά και θα έχετε έναν πολύ σημαντικό λόγο για να είστε χαρούμενοι και να νιώθετε πλήρεις. Εξαιρετική μέρα για φλερτ και ξεκίνημα ερωτικής σχέσης είναι στις 15/11 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή - Αφροδίτης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επανέρχονται οι ισορροπίες στην ερωτική ζωή των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο από τις 9/11 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή - Πλούτωνα, ενώ βελτιώνονται και οι σχέσεις με τα παιδιά. Μια δύσκολη μέρα που μπορεί να γίνουν καβγάδες με φιλικά σας πρόσωπα για ερωτικές διεκδικήσεις είναι στις 12/11. Το τετράγωνο Άρη - Ουρανού δημιουργεί έδαφος για εντάσεις και πρέπει να διαχειριστείτε τα γεγονότα με ψυχραιμία. Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13/11 θα είναι ιδανική στιγμή για ξεκίνημα ερωτικής σχέσης και δημιουργία οικογένειας. Στις 10/11 ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και αρχικά θα επηρεάσει το 1ο δεκαήμερο. Η συγκεκριμένη θέση δεν είναι καλή επειδή ο πλανήτης είναι σε πτώση και επαγγελματικά ζητήματα δεν θα διεκπεραιώνονται εύκολα, εξαιτίας της αδυναμίας σας να συνεννοηθείτε με τους άλλους. Το τετράγωνο με τον Κρόνο δείχνει προβλήματα με μακρινούς συνεργάτες και εμπόδια στο κλείσιμο συμφωνία.

ΛΕΩΝ

Θέματα υγείας ενός αγαπημένου προσώπου απασχολούν αυτή την εποχή τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, αλλά καθώς σας επηρεάζει θετικά το εξάγωνο Ερμή - Πλούτωνα στις 9/10, οι εξελίξεις θα είναι αίσιες. Ίσως να έχετε και κάποια καλά νέα που θα αφορούν την εύρεση εργασίας ενός μέλους της οικογένειας. Ωστόσο πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις 12/11, καθώς το τετράγωνο Άρη - Ουρανού δείχνει πως θα υπάρξουν τριγμοί στις σχέσεις με οικείους. Μια πολύ καλή στιγμή για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, αφήνοντας πίσω δυσάρεστα γεγονότα, είναι στις 13/11 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Επίσης θα ευνοηθούν οι αγοραπωλησίες ακινήτων και η βελτίωση του χώρου σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο με την έλευση του Ερμή στον Τοξότη στις 10/11 ενδεχομένως να μην έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή. Το τετράγωνο με τον Κρόνο ρίχνει το ηθικό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αέρα ανανέωσης φέρνει στις 9/11 στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο το εξάγωνο Ερμή - Πλούτωνα και θα πάρετε μεγάλη χαρά. Ενδεχομένως να ξεκινήσει ένας έρωτας με άτομο που σας έχει γοητεύσει εδώ και αρκετό καιρό ή να υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω μιας επένδυσης, ενώ είναι και μια καλή στιγμή για ανάληψη ρίσκων. Θέματα εκπαίδευσης, μετακινήσεις και εμπορικές συμφωνίες θα ευνοηθούν στις 13/11 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Ξεκινήστε κάποιο σεμινάριο για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, να προωθήσετε ένα podcast και δώστε έμφαση σε δημόσιες σχέσεις. Στις 10/11 ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και αρχικά επηρεάζει το 1ο δεκαήμερο. Στον τομέα της οικιακής σας ζωής θα υπάρχουν επικοινωνιακά προβλήματα. Μέσω της ακίνητης περιουσίας βελτιώνονται τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Αν σκοπεύετε να κάνετε επένδυση σε ακίνητο, στις 9/10 το εξάγωνο Ερμή - Πλούτωνα θα ευνοήσει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο – μια έρευνα αγοράς προτού πάρετε αποφάσεις είναι απαραίτητη. Ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σας δοσοληψίες στις 12/11. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13/11 σηματοδοτεί το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου για τα οικονομικά σας και μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας μέσω νέων εγχειρημάτων. Κυνηγήστε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις. Όπως και να έχει, θα υπάρξουν ευκαιρίες και θα πρέπει να επιστρατεύσετε τη διορατικότητά σας. Από τις 10/11 εισέρχεται ο Ερμής στον Τοξότη και θα διανύει τον τομέα της επικοινωνίας, αλλά στη συγκεκριμένη θέση είναι σε πτώση. Αυτό σημαίνει ότι το 1ο δεκαήμερο θα είστε αδύναμοι στην προώθηση των δεξιοτήτων σας και το τετράγωνο με τον Κρόνο δεν θα ευνοήσει τα επαγγελματικά σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις επόμενες ημέρες οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο πρέπει να δώσετε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας. Ο Ερμής, την τελευταία ημέρα που διανύει το ζώδιό σας, σχηματίζει ένα δυνατό εξάγωνο με τον Πλούτωνα και θα έχετε επιτυχίες σε εμπορικές συμφωνίες, ενώ θα ευνοηθούν η προώθηση υπηρεσιών και οι δημόσιες σχέσεις. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 13/11 αποτελεί την προσωπική σας Πρωτοχρονιά και είναι εξαιρετική στιγμή για να θέσετε νέους στόχους που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας, την ερωτική σας ζωή ή τη βελτίωση της εμφάνισής σας. Η ανάγκη σας για προσωπική ανάπτυξη θα σας κρατά πειθαρχημένους και θα πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Από τις 10/11, που εισέρχεται ο Ερμής στον Τοξότη, οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο δεν θα είστε σε θέση να κάνετε έξυπνες επενδύσεις, ενώ το τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να προκαλεί προβλήματα στις σχέσεις σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια μυστική συμφωνία που θα αυξήσει το εισόδημα φέρνει στις 9/11 το εξάγωνο Ερμή - Πλούτωνα στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και αν επιστρατεύσετε το θάρρος και τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, θα βγείτε κερδισμένοι. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας και σε ατυχήματα στις 12/11. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13/11 σας υπενθυμίζει πως πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας προκειμένου να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας και να ανακτήσετε την ψυχική σας ηρεμία. Η εποχή των γενεθλίων σας πλησιάζει και πρέπει να είστε ακμαίοι. Ξεκινήστε διατροφή σε συνδυασμό με κάποια άσκηση που θα πληροί τις ανάγκες σας και κόψτε βλαβερές για τον οργανισμό σας συνήθειες. Στις 10/11 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας, αλλά επειδή θα είναι σε πτώση, επικοινωνιακά θα είστε αδύναμοι. Το τετράγωνο με τον Κρόνο θα φέρνει απογοητεύσεις που θα τις προκαλεί μια ανδρική φιγούρα-μέλος της οικογένειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέες ιδέες σάς ωθούν στην αναζήτηση ατόμων που θα στηρίξουν την εφαρμογή τους και μια πολύ καλή στιγμή για να τις προωθήσετε είναι στις 9/11 που πραγματοποιείται το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, το οποίο αφορά τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να κάνετε καινούργιες φιλίες που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως. Στις 12/11 δεν θα είναι κατάλληλη στιγμή για έκφραση συναισθημάτων προς ένα φιλικό σας πρόσωπο. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέες ευκαιρίες σε όσους δεν πτοούνται από προκλήσεις και θα έχετε επιτυχίες, αν προωθήσετε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Από τις 10/11, που εισέρχεται ο Ερμής στον Τοξότη, οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα έχετε έντονες τάσεις μοναχικότητας και δεν θα είστε καλοί στην επικοινωνία. Το τετράγωνο με τον Κρόνο θα προκαλεί εμπόδια, ενώ θα φέρει στην επιφάνεια κρυφούς εχθρούς. Ιδιαίτερη προσοχή στο παρασκήνιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές οι εξελίξεις στον τομέα της καριέρας για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, που είστε υπό την επίδραση το εξαγώνου Ερμή - Πλούτωνα. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες στις 9/11, κάντε επαφές με πρόσωπα κύρους που θα στηρίξουν ένα νέο εγχείρημα και επενδύστε κάποια χρήματα στη διαφήμιση των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας. Στις 13/11 ακολουθεί και η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τα επαγγελματικά σας και θα αυξηθεί η δημοτικότητά σας. Στις 10/11 ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη, αλλά επειδή θα είναι σε πτώση, δεν θα είναι καλή εποχή για οικονομικές διαπραγματεύσεις ή για συμμετοχή σε κοινοπραξία. Το τετράγωνο με τον Κρόνο προμηνύει απώλειες και καλό θα είναι να διαφυλάξετε του πόρους σας. Οι σπουδαστές με το εξάγωνο Αφροδίτης - Ερμή θα κάνετε καινούργιες φιλίες και θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή με άτομο από το περιβάλλον των σπουδών.

ΙΧΘΥΣ

Ένα ταξίδι θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των συνεργατών σας και μια πολύ καλή στιγμή για να το κάνετε είναι στις 9/11 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή - Πλούτωνα, το οποίο επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να προκύψει μια καινούργια συνεργασία στο εξωτερικό που θα αυξήσει τα κέρδη σας. Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σπουδές, νομικά ζητήματα, εκδόσεις και εμπορικές συμφωνίες ξεκινούν με θετικό πρόσημο και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα βγείτε κερδισμένοι. Το 1ο δεκαήμερο, από τις 10/11 που εισέρχεται ο Ερμής στον Τοξότη, δεν θα πιστεύετε στον εαυτό σας και θα τον σαμποτάρετε. Επειδή ο πλανήτης είναι σε πτώση και ταυτόχρονα σε τετράγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, δεν θα έχετε το απαραίτητο θάρρος για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και θα κάνετε πισωγυρίσματα.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ