Πέθανε από καρδιακή προσβολή συνεργάτης του «Heart Attack Grill»

Πέθανε από καρδιακή προσβολή συνεργάτης του «Heart Attack Grill» Facebook Twitter
(Φωτ.: Matt York/AP)
6

Ένας ανεπίσημος συνεργάτης της γνωστής αλυσίδας ταχυφαγείων Heart Attack Grill πέθανε από καρδιακή προσβολή την προηγούμενη εβδομάδα στο Λας Βέγκας.

Ο 52χρονος Τζον Άλμαν καλωσόριζε τους πελάτες καθημερινά, έξω από το εστιατόριο και βρισκόταν στη διπλανή στάση λεωφορείου όταν του συνέβη το περιστατικό. Ο Άλμαν, εκτός από «κράχτης», ήταν και από τους μεγαλύτερους φαν των προϊόντων του Grill, μεταξύ των οποίων και του διάσημου τρίπατου μπέργκερ «Τετραπλό Μπαϊπάς» που σπάει όλα τα θερμιδορεκόρ, παρέχοντας στον καταναλωτή 9.982 θερμίδες.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Τζον Μπάσο δήλωσε στη Las Vegas Sun ότι ο θάνατος του Άλμαν δε θα τους σταματήσει από το κόνσεπτ των εξαιρετικά θερμιδογόνων και ανθυγιεινών φαγητών. «Στο Grill ο πελάτης μπορεί να είναι ο εαυτός του. Τους αποδεχόμαστε όλους όπως είναι. Πρέπει να ζήσουν τη ζωή τους».

Η επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook αναφέρει ότι «ο Τζον ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας των HAG.»

Είναι η δεύτερη απώλεια συνεργάτη των Grill, αφού το Μάρτιο του 2011 ο Μπλερ Ρίβερ, ο «ευγενής γίγαντας» του Heart Attack Grill, πέθανε από πνευμονία. Είχε βάρος 260 κιλά και ήταν μόλις 29 ετών. Επιπλέον, έχουν καταγραφεί και δύο παρόμοια περιστατικά πελατών, χωρίς ωστόσο να έχει εξακριβωθεί αν μπορούν να αποδοθούν στα φαγητά της εταιρείας.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγορά εργασίας: Γιατί οι επιχειρήσεις έχουν έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού;

Good Business Directory Vol.5 / Αγορά εργασίας: Γιατί οι επιχειρήσεις έχουν έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού;

Κορυφαίοι ακαδημαϊκοί, στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου και νέοι εξηγούν τις αιτίες αυτού του μεγάλου προβλήματος, τις προεκτάσεις και τις πιθανές λύσεις.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Tα επαγγέλματα του μέλλοντος είναι ήδη πραγματικότητα

Good Business Directory Vol.5 / Tα επαγγέλματα του μέλλοντος είναι ήδη πραγματικότητα

Ψηφιακοί αστικοί αγρότες, coolhunters, υπερασπιστές του περιβάλλοντος, μηχανικοί νέας ενέργειας, ιππότες του κυβερνοχώρου, σχεδιαστές τέλους ζωής: δεν είναι χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών, είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος.
ΜΑΓΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
Τι μας κάνει καλό να τρώμε όταν αρρωσταίνουμε - Mύθοι και αλήθειες

Radio Lifo / Τι μας κάνει καλό να τρώμε όταν αρρωσταίνουμε - Mύθοι και αλήθειες

Ποιες τροφές είναι καλό να καταναλώνουμε όταν είμαστε άρρωστοι και πώς συμβάλλουν στην ταχύτερη ανάρρωση και την ευεξία μας; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον διατροφολόγο-διαιτολόγο Χρήστο Δερδεμέζη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πόσα χρήματα χρειάζονται για να ζήσεις όπως πραγματικά θέλεις στην Αθήνα;

Living / Πόσα χρήματα χρειάζονται για να ζήσεις όπως πραγματικά θέλεις στην Αθήνα;

Πώς να ζήσεις σε μια πόλη όπου ο μισθός είναι τσιμεντένιος, ενώ οι τιμές εκτοξεύονται διαρκώς: τέσσερα νεαρά κορίτσια μας στέλνουν τα μηνιαία έξοδά τους και κοστολογούν ένα ιδανικό για εκείνες Σαββατοκύριακο.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Η εμμονή με την πρωτεΐνη: Τάση στη διατροφή ή υπερβολή;

Radio Lifo / Η εμμονή με την πρωτεΐνη: Τάση στη διατροφή ή υπερβολή;

Στην αρχή ήταν οι μπάρες πρωτεΐνης, μετά ήρθαν τα ροφήματα κι έπειτα, σιγά–σιγά, η μανία με την πρωτεΐνη εξαπλώθηκε σε ένα σωρό προϊόντα. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ