Τα ζώδια της Πέμπτης (04.05.2023)

Τα ζώδια της Πέμπτης (04.05.2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Πέμπτης 04.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα παραπέμπει σε θολές ή παραμορφωμένες αντιλήψεις κι οι επικοινωνίες μπορεί να είναι αναξιόπιστες. Ενδεχομένως να σας ενθουσιάσουν ιδέες, αλλά δεν θα είναι ξεκάθαρη η κρίση σας. Αργότερα πραγματοποιείται το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία και μπορεί να προκύψει μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία.

Το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό και βγάζει στην επιφάνεια ανασφάλειες. Αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας και δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη στο ταίρι σας. Επίσης, δουλέψτε με τον εαυτό σας προκειμένου να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και να προβείτε σε ενέργειες που δεν θα έχουν αίσια αποτελέσματα. Η εφαρμογή μιας ιδέας θα ξεπεράσει τα όρια του προϋπολογισμού σας και κάπου θα μπλοκάρει. Το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία ευνοεί τις διαπραγματεύσεις, αλλά το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προκαλεί πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις.

Με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό η προσοχή σας στρέφεται στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι ανάγκες προσώπων που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν, αλλά θα πρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο και για τον εαυτό σας ώστε να μη δημιουργηθούν προστριβές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σχηματίζει σήμερα ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και είναι πολύ εύκολο να παρεξηγήσετε μια κατάσταση ή να δείτε τα πράγματα μέσα από το πρίσμα του ευσεβούς πόθου. Η σύγχυση σχετικά με την καριέρα ή μια κατάσταση με έναν ανώτερο μπορεί να παίξει με το μυαλό σας και να μπερδέψει τις προσωπικές σας επιλογές. 

Το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία που ενθαρρύνει μια ευχάριστη απόδραση από τη ρουτίνα και εντείνει την ανάγκη σας για κοινωνική ζωή. Μια έξοδος με φίλους για φαγητό ή ποτό, μια ταινία στον κινηματογράφο θα σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης. Επικοινωνήστε με όσους σας έχουν λείψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε σήμερα να μην αφήσετε τα συναισθήματα και τις ιδιοτροπίες να θολώσουν την κρίση σας. Με το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα η ανάγκη να κάνετε μια αλλαγή είναι έντονη, αλλά δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σας, με αποτέλεσμα να εστιάζετε στις ελλείψεις. Σκεφτείτε τα θετικά που υπάρχουν στη ζωή σας και τα επιτεύγματά σας.

Φροντίστε τους ηλικιωμένους και δείξτε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας. Είναι πολύ σημαντικό να μην αισθάνονται μοναξιά. Μεριμνήστε για τια ανάγκες τους, περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί τους κι εκφράστε τα συναισθήματά σας. Η μέρα ευνοεί τις επαφές με αγαπημένα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά ζητήματα που αφορούν κοινούς πόρους, οφειλές, ασφαλιστικά σας προκαλούν αβεβαιότητα και το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα υποδηλώνει ότι είναι καλύτερο να μην δεσμευτείτε. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για σχεδιασμό πλάνων καθώς επικρατεί ασάφεια και δεν θα μπορέσετε να εκτιμήσετε σωστά τις παραμέτρους.

Το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία ευνοεί τις επαφές με το εξωτερικό και τα ταξίδια. Ενδεχομένως να προκύψει μια ευκαιρία για να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, ή να βρείτε μια νέα απασχόληση για τη σεζόν σε ένα παραθεριστικό θέρετρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα δίνει ευκαιρίες για επιτυχίες στην καριέρα καθώς πραγματοποιείται το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία, ενώ φέρνει και αύξηση εσόδων μέσω κοινών πόρων. Ενδεχομένως να πάρετε κάποια επιδότηση ή ένα μπόνους. Ωστόσο, σχέσεις με εργοδότες και ηλικιωμένους χρήζουν προσοχής. Το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα προκαλεί τεταμένο κλίμα.

Το απόγευμα εισέρχεται η Σελήνη στον Σκορπιό και κυβερνά τον τομέα της επικοινωνίας. Ιδανική στιγμή για να επισκεφτείτε φίλους ή συγγενικά σας πρόσωπα και να μοιραστείτε τα νέα σας. Αν δεν μπορείτε να έχετε δια ζώσης επαφή, επικοινωνήστε μέσω τηλεφώνου.

ΖΥΓΟΣ

Ένα τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα υποδεικνύει κάποια ασάφεια και αβεβαιότητα γύρω από την εργασία ή τα καθήκοντά σας. Δεν είναι εύκολο να εστιάσετε σε πρακτικά ζητήματα σήμερα, καθώς η σκέψη σας είναι πιο δημιουργική. Προσπαθήστε να μην προγραμματίσετε υπερβολικά απαιτητικές δραστηριότητες, και περιορίσετε τις ευθύνες.

Ο Δίας φέρνει αρμονία στις σχέσεις σας και είναι μια καλή στιγμή για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Μπορεί να είναι πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, συνεργάτες ή το ταίρι σας. Δραστηριότητες που σας ευχαριστούν θα ενδυναμώσουν τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έχετε επενδύσει συναισθηματικά σε κάτι, ίσως να μην είστε ο καλύτερος κριτής της κατάστασης. Με το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα είναι δύσκολο να δείτε καθαρά ένα άτομο ή μια σχέση. Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να λάβετε μια σταθερή δέσμευση από κάποιον ή σαφείς απαντήσεις στις ερωτήσεις σας και είναι προτιμότερο να μην λάβετε τελικές αποφάσεις.

Οργανώστε μια ρομαντική βραδιά με το ταίρι σας, σχεδιάστε τα μελλοντικά σας πλάνα κι απολαύστε τις στιγμές. Οι ελεύθεροι με τον Δία σύμμαχό σας μπορείτε να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, αρκεί να το πάρετε απόφαση. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της ιδιωτικής σας ζωής υποδεικνύει την ανάγκη να ρίξετε τους ρυθμούς σας. Το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα καταρρίπτει τα όρια. Εάν έχετε δώσει πάρα πολλά σε μια κατάσταση, θα νιώσετε την ανισορροπία. Ή, μπορεί να δυσκολεύεστε να δείτε ένα άτομο ή ένα θέμα αντικειμενικά και δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία φέρνει αρμονία στη σχέση σας και είναι ιδανική στιγμή για γάμο ή συμβίωση. Η μέρα αποτελεί ορόσημο και πρέπει να βιώσετε τις στιγμές απερίσπαστοι. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια καινούρια γνωριμία που θα ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προσδοκίες σας από τους άλλους μπορεί να είναι λίγο άσκοπες με το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα να σπάει τα όρια. Μερικά πράγματα είναι στον αέρα και ίσως είναι καλύτερο να το αποδεχτείτε προς το παρόν. Η αβεβαιότητα, εκεί που περιμένατε ζεστασιά, μπορεί να σας απογοητεύσει. Αποφύγετε να εναποθέσετε όλες τις ελπίδες σας σε κάτι.

Αφροδίτη και Δίας είναι σε εξάγωνο και απολαμβάνετε περισσότερο τη ζωή στο σπίτι ή την εργασία σας. Υπάρχει μια ευχάριστη ενέργεια γύρω από τις αλληλεπιδράσεις σας, οι σχέσεις σας είναι σε αρμονία και μπορείτε να ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντά σας δίχως περισπασμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, οι καταστάσεις που απαιτούν αντικειμενικότητα θα είναι δύσκολες. Αυτή η διέλευση δεν σας αφήνει να δείτε να ξεκάθαρα τους άλλους και τα σχέδιά σας. Το να παίρνετε ένα ρίσκο ή να κάνετε τα στραβά μάτια σε ένα πρόβλημα θα έχει δυσμενή αποτελέσματα και θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τις επιπτώσεις στο εγγύς μέλλον.

Εξαιρετική μέρα για επικοινωνία με το ταίρι σας και για φλερτ. Οι ελεύθεροι αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που φέρνει το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία και εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας με τακτ στο άτομο που θα σας γοητεύσει. Όσοι είστε σε σχέση αφήστε στην άκρη τους προβληματισμούς της καθημερινότητας.

ΙΧΘΥΣ

Η επιθυμία σας για ασφάλεια, άνεση και γαλήνη είναι ιδιαίτερα έντονη με την Αφροδίτη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει την αντίληψή σας για τους ανθρώπους που αγαπάτε ή να αισθάνεστε λίγο απογοητευμένοι. Αφιερώστε χρόνο για να έρθετε σε επαφή με τις πραγματικές σας ανάγκες. 

Το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία φέρνει αφθονία και έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας ή κάποιας επένδυσης. Η μέρα ευνοεί τις αγοραπωλησίες ακινήτων και τις σημαντικές αγορές. Αποφύγετε τις υπερβολές με τα χρήματά σας σε αγορές που δεν θα σας είναι χρήσιμες.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας ( 22 - 27/08/2024)

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/08/2024)

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 και μέχρι τις 22/9 θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα ευνοηθούν και οι νέες συνεργασίες.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ