Τα ζώδια της Πέμπτης (08.06.23)

Τα ζώδια της Πέμπτης (08.06.23) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Πέμπτης 08.06.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει τον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης και το ενδιαφέρον σας στρέφεται στις φιλικές σας σχέσεις. Το τρίγωνο με τον Ήλιο φέρνει αρμονία και ζεστασιά, επομένως είναι μια καλή στιγμή για να συναντηθείτε με όσους σας έχουν λείψει και να πείτε τα νέα σας. Κάποια θετική εξέλιξη θα αφορά θέματα εκπαίδευσης.

Από το απόγευμα και μετά κάτι απρόοπτο που αφορά τα οικονομικά σας θα φρενάρει τα σχέδιά σας. Η ανάγκη σας για απολαύσεις είναι έντονη, αλλά θα χρειαστεί να κρατήσετε άμυνες με τα χρήματά σας. Αναζητήστε εναλλακτικούς τρόπους ψυχαγωγίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στον τομέα της καριέρας, είστε έτοιμοι να ασχοληθείτε με τις επιχειρήσεις, να αναλάβετε την ηγεσία ή να αποδώσετε τα μέγιστα και ήρθε η στιγμή για να επιστρέψετε σε τροχιά. Το τρίγωνο με τον Ήλιο δίνει ευκαιρίες για αύξηση εσόδων μέσω της επιχείρησής σας, ενώ ευνοεί και συζητήσεις για αύξηση αποδοχών.

Οι γεννημένοι στις αρχές του 3ου δεκαημέρου προσέξτε από το απόγευμα και μετά για πιθανή ένταση με ηλικιωμένο άτομο. Ο Ουρανός στο ζώδιό σας σάς κάνει να μην δέχεστε περιορισμούς και κανόνες και μπορεί να αντιδράσετε απότομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ημέρα κατάλληλη για επαφές με το εξωτερικό, ταξίδια και επέκταση των επιχειρηματικών σα δραστηριοτήτων. Ο Ήλιος στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τη Σελήνη σας γεμίζει με ενέργεια, αυξάνει τις διανοητικές σας ικανότητες και θα έχετε επιτυχή αποτελέσματα σε σπουδές ή νομικές υποθέσεις.

Από το απόγευμα και μετά μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας σε κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας, αλλά να μην ανταποκριθεί. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η επιλογή του ατόμου. Αν έχει ενσυναίσθηση θα σας ακούσει με προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο που ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σας, είναι μια καλή στιγμή για να ρυθμίσετε μια οφειλή, ή να ζητήσετε κάποια χρηματοδότηση. Το τρίγωνο με τον Ήλιο ευνοεί τις μυστικές διαπραγματεύσεις, ωστόσο το τετράγωνο με τον Ουρανό προμηνύει ανατροπές στα σχέδιά σας λόγω έκτακτων αναγκών που προκύπτουν.

Έχετε στρέψει την προσοχή σας στην κοινωνική σας ζωή με αποτέλεσμα να παραμελείτε τις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια και κυρίως στους ηλικιωμένους που χρειάζονται τη μέριμνά σας.

ΛΕΩΝ

Σχέσεις με φίλους, συνεργάτες ή με άτομα που έχετε κοινό σκοπό θα βελτιωθούν καθώς το τρίγωνο Ήλιου - Σελήνης ευνοεί τις επαφές και την επικοινωνία. Αν σκοπεύετε να προτείνετε σε κάποιον μία συνεργασία, ή να προωθήσετε μία καινοτόμα ιδέα, οι πιθανότητες να υπάρξει θετική ανταπόκριση, είναι πολλές. 

Από το απόγευμα και μετά, η διάθεσή σας θα έχει σκαμπανεβάσματα και μπορεί να ακυρώσετε μια έξοδο με φίλους. Κάτι θα σας προκαλέσει δυσαρέσκεια και θα θέλετε να αποστασιοποιηθείτε. Πάρτε το χρόνο σας, αλλά αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, μακροπρόθεσμοι στόχοι και νέα εγχειρήματα θα σας απασχολήσουν με τη Σελήνη στον Υδροχόο και οι προβλέψεις είναι ευοίωνες. Το τρίγωνο με τον Ήλιο σας δίνει ώθηση για κυνήγι ευκαιριών και μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας αν δεν σας τρομάζουν οι αλλαγές. Ενδεχομένως να προκύψει μια νέα συνθήκη.

Ένα ταξίδι που προκύπτει ξαφνικά σας δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την αναψυχή και θα ωφεληθείτε ποικιλοτρόπως. Ιδανική στιγμή για αλλαγή παραστάσεων. Καινούριες εμπειρίες θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας.

ΖΥΓΟΣ

Με δημιουργική διάθεση σας βρίσκει η μέρα και θα προτιμήσετε να αφιερώσετε χρόνο σε ό,τι σας ευχαριστεί. Με το τρίγωνο Ήλιου - Σελήνης οι καλλιτέχνες πρέπει να δώσετε έμφαση στην προώθηση των έργων σας καθώς υπάρχουν πολλές πλατφόρμες μέσω των οποίων θα αυξήσετε το αγοραστικό σας κοινό. Αξιοποιήστε τις παροχές της τεχνολογίας.

Κάποια προβλήματα στη σχέση σας εντείνουν την ανάγκη σας να τα επικοινωνήσετε σε φιλικά σας πρόσωπα ωστόσο, δεν είναι καλή ιδέα. Μπορεί να προκαλέσετε αντιπάθειες προς το ταίρι σας και να σας επηρεάσουν αρνητικές γνώμες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα ακίνητης περιουσίας και οικονομικές υποθέσεις δεν θα συναντήσουν εμπόδια καθώς πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Σελήνης, ενώ μπορεί να έχετε και κάποια έσοδα μέσω μιας επιδότησης ή του συντρόφου. Διευθετήστε τις οφειλές σας κι αφιερώστε χρόνο σε αγορές για το σπίτι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Οι γεννημένοι στις αρχές του 3ου δεκαημέρου ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε προβλήματα στη συνεννόηση με ένα μέλος της οικογένειας και να απογοητευτείτε με τη στάση του. Η μέρα δεν ενδείκνυται για επίλυση παρεξηγήσεων. Αφήστε το χρόνο να λειάνει τις γωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα πρέπει να δώσετε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας προκειμένου να προσελκύσετε νέους πελάτες. Το τρίγωνο Ήλιου - Σελήνης σας κάνει πολύ ευχάριστους και κερδίζετε τις εντυπώσεις. Εξαιρετική στιγμή για εμπορικές συμφωνίες, υπογραφές συμβάσεων και προώθηση υπηρεσιών. Θέματα εκπαίδευσης θα ευνοηθούν.

Ακατάλληλη στιγμή για τυχερά παιχνίδια, επενδύσεις και ακριβές αγορές. Ο Ουρανός προμηνύει ανατροπές που θα προκαλέσουν οικονομικές απώλειες, ή μπορεί να μην ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας. Αν είστε αποφασισμένοι να δοκιμάσετε την τύχη σας, κάντε το με μέτρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αίσιες οι εξελίξεις στα οικονομικά σας καθώς βελτιώνονται μέσω της εργασίας και θα πάρετε σημαντική ώθηση. Το τρίγωνο Ήλιου - Σελήνης ευνοεί την αναζήτηση μιας θέσης εργασίας, επομένως στείλτε βιογραφικά. Αν δώσετε μία συνέντευξη, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα εκτιμηθούν δεόντως οι δεξιότητες και η εμπειρία σας.

Εντάσεις για οικονομικά ζητήματα θα δοκιμάσουν τη σχέση σας και πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε τα γεγονότα. Οι γονείς προσέξτε τις υπερβολές σε αγορές για τα παιδιά κι οι ελεύθεροι τα έξοδα στην ψυχαγωγία. Η ανάγκη σας για απολαύσεις σάς κάνει να μην σκέφτεστε τις επιπτώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισιόδοξους σας βρίσκει η μέρα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας και με αυξημένη έμπνευση καθώς είναι σε τρίγωνο με τον Ήλιο. Εξασκήστε τα ταλέντα σας κι ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες που θα συμβάλουν στην ψυχική σας ανάταση. Οι γονείς περάστε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά και το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι δώστε έμφαση στο φλερτ.

Ξαφνικές αλλαγές σας βγάζουν από τη βολή σας και η προσαρμογή σε μια νέα συνθήκη στο σπίτι σας δυσκολεύει πολύ. Ίσως χρειαστεί να φιλοξενήσετε για λίγο καιρό ένα συγγενικό σας πρόσωπο και να αισθάνεστε δυσφορία. Κάντε υπομονή για όσο χρειαστεί.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα θα στρέψετε την προσοχή σε θέματα της οικιακής σας ζωής και της ακίνητης περιουσίας και θα ρίξετε λιγότερο βάρος στις επαγγελματικά σας. Διευθετήστε λογαριασμούς, αγοράστε αγαθά για το σπίτι, κλείστε εκκρεμότητες που έχουν σχέση με περιουσιακά ζητήματα, τακτοποιήστε το χώρο σας. Ιδανική στιγμή για ανακαίνιση ή μετακόμιση.

Η συμπεριφορά ενός οικείου προσώπου θα σας δυσαρεστήσει και θα κρατήσετε αποστάσεις. Ενδεχομένως να νιώσετε πως δεν ασπάζεται την ανάγκη σας για περισσότερη επικοινωνία, αλλά προτού βγάλετε συμπεράσματα, σκεφτείτε πως μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας ( 22 - 27/08/2024)

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/08/2024)

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 και μέχρι τις 22/9 θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα ευνοηθούν και οι νέες συνεργασίες.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά και κακοποιούμε τα γουρούνια;

Living / Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά ενώ κακοποιούμε τα γουρούνια;

Ουδείς αντιλέγει ότι τα σκυλιά αξίζουν κάθε φροντίδα και άνεση, από την άλλη όμως υπάρχει μια βαθιά υποκρισία που πρέπει να επισημανθεί: Ενώ περιποιούμαστε ολοένα και περισσότερο τα σκυλιά μας, δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα βασανιστήρια των γουρουνιών.
THE LIFO TEAM