Τα ζώδια της Πέμπτης (22.06.23)

Τα ζώδια της Πέμπτης (22.06.23) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Πέμπτης 22.06.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα με το εξάγωνο Σελήνης - Ερμή που ευνοεί την επικοινωνία θα είναι αρκετά ευχάριστη, ενώ είναι πολύ πιθανό να προκύψει και μια καινούρια συνεργασία για την οποία πασχίζετε εδώ και αρκετούς μήνες. Θέματα σπουδών θα έχουν θετικά αποτελέσματα, αρκεί να αποβάλλετε το άγχος.

Σχέσεις μεταξύ ανδρών στην οικογένεια χρήζουν προσοχής καθώς υπάρχει πρόσφορο έδαφος για εντάσεις. Προσπαθήστε να μην παίρνετε τοις μετρητοίς όσα ακούτε. Προτιμήστε να αποστασιοποιηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, δημιουργεί έντονες αισθηματικές μεταπτώσεις που θολώνουν την κρίση σας. Ακατάλληλη στιγμή για λήψη σημαντικών αποφάσεων που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας. Ωστόσο, είναι μια καλή στιγμή για αγορές για το σπίτι.

Η στήριξη ενός φιλικού σας προσώπου σάς έχει φέρει πιο κοντά κι αρχίζετε να το βλέπετε ερωτικά. Προτού εκδηλωθείτε, βολιδοσκοπήστε τις προθέσεις του. Μην εξιδανικεύετε τη συμπεριφορά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή σύνοδος Σελήνης - Αφροδίτης στον τομέα της επικοινωνίας προκαλεί σύγχυση και αναποφασιστικότητα για θέματα εκπαίδευσης, ή εμπορικές υποθέσεις. Το τετράγωνο με τον Ουρανό δεν ευνοεί το κλείσιμο συμφωνιών, ούτε για λήψη αποφάσεων που αφορούν τη σταδιοδρομία σας.

Σχέση/γάμος είναι σε αρμονία, όμως οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους ώστε να αποφύγετε πιθανές προστριβές με το ταίρι σας. Εκφράστε ήρεμα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε σύνοδο με τον Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί αστάθεια στις αποφάσεις σας και πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων σας. Ακατάλληλη στιγμή για σημαντικές αγορές και ρίσκα. Τακτοποιήστε τις οφειλές σας.

Πολύ καλή στιγμή για την ερωτική σας ζωή και είναι ιδανική ευκαιρία για δημιουργία οικογένειας, εφόσον είστε κατασταλαγμένοι. Οι σχέσεις με τα παιδιά είναι σε αρμονία και περνάτε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Οι προσωπικοί σας στόχοι θα αποτελέσουν προτεραιότητα και είναι εξαιρετική μέρα για να δώσετε έμφαση καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον Ερμή και σύνοδο με την Αφροδίτη ευνοεί τις προσπάθειές σας και θα μείνετε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Αποφύγετε το άγχος.

Οι ανασφάλειές σας αποτελούν εμπόδιο στην ερωτική σας ζωή κι αδίκως πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Ξεκινήστε να κάνετε εξόδους, είτε με φίλους είτε χωρίς και φανείτε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα σάς βρίσκει με έντονη εσωστρέφεια εξαιτίας της συνόδου Σελήνης - Αφροδίτης και θα προτιμήσετε να απέχετε από κάθε είδους κοινωνικές επαφές, προκειμένου να ασχοληθείτε με όσα σάς απασχολούν. Στον τομέα της καριέρας ο Ερμής θα διευκολύνει τις προσπάθειές σας, αλλά δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Η σχέση ή ο γάμος σας έχει βαλτώσει εξαιτίας των υποχρεώσεων και θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο, εφόσον σάς ενδιαφέρει. Οργανώστε μια ρομαντική βραδιά με το ταίρι σας και δώστε έμφαση στην επικοινωνία.

ΖΥΓΟΣ

Με τη σύνοδο Σελήνης - Αφροδίτης στον Λέοντα ενεργοποιείται ο τομέας της συλλογικότητας και το εξάγωνο με τον Ερμή ευνοεί τα ταξίδια. Ενδεχομένως προκύψουν νέες συνεργασίες και θα έχουν μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας οι προσπάθειές σας, αρκεί να κάνετε έξυπνες συμμαχίες.

Στον οικογενειακό τομέα επικρατεί αρμονία και μπορείτε να επιλύσετε τα όποια θέματά σας. Οι ελεύθεροι διανύετε μια φάση που απολαμβάνετε το φλερτ, αλλά μέχρι εκεί, καθώς δεν έχετε διάθεση για δημιουργία σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη σύνοδο Σελήνης - Αφροδίτης στον Λέοντα η καριέρα και η φήμη σας θα είναι τα φλέγοντα ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθείτε, ωστόσο δεν θα πρέπει να βιαστείτε καθώς συμμετέχει κι ο Ουρανός σε τετράγωνο. Μπορεί να παρουσιάζονται ευκαιρίες, το θέμα είναι όμως, κατά πόσο θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε.

Σχέσεις με ηλικιωμένους δοκιμάζονται και είστε σε απόγνωση. Προσπαθήστε να εστιάσετε στο στόχο σας και να μη σπαταλάτε την ενέργειά σας. Συζητήστε με ένα φιλικό σας πρόσωπο για να βγάλετε από μέσα σας όσα σας απασχολούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη σύνοδο Σελήνης - Αφροδίτης σάς δίνεται η ευκαιρία να κατακτήσετε το στόχο σας και δεν πρέπει να χρονοτριβήσετε σε δευτερεύουσας σημασίας υποθέσεις. Ωστόσο, με το τετράγωνο του Ουρανού, μπορεί να είστε σε δίλλημα σχετικά με τις επιλογές σας, επομένως πάρτε το χρόνο σας και ξεκαθαρίστε τη σκέψη σας.

Εκεί που νιώθετε έτοιμοι να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε ένα φιλικό σας πρόσωπο, γίνεται μια ανατροπή και καταρρέουν τα πάντα. Επιστρατεύστε την αποφασιστικότητά σας και μη φοβάστε πιθανή απόρριψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον τομέα των συνεργασιών η σύνοδος Σελήνης - Αφροδίτης και το τετράγωνο με τον Ουρανό προκαλεί ασάφεια, επομένως πρέπει να προσέξετε τις λεπτομέρειες. Η μέρα ξεκινά δυναμικά καθώς έχετε την απαραίτητη ενέργεια κι αποφασιστικότητα για να διευθετήσετε εκκρεμότητες και να κυνηγήσετε ευκαιρίες.

Μια μυστική ερωτική σχέση σάς δημιουργεί άγχος και δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε την κατάσταση. Όπως και να έχει, αργά ή γρήγορα, θα γνωστοποιηθεί. Μήπως ήρθε η στιγμή; Συζητήστε με κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη σύνοδο Σελήνης - Αφροδίτης οι ιδέες σας θα εκτιμηθούν, αρκεί να τις προωθήσετε στα κατάλληλα άτομα που θα στηρίξουν το έργο σας. Η μέρα δίνει μεν ευκαιρίες, αλλά απαιτεί προσοχή όσον αφορά τη λήψη αποφάσεων. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και είναι ιδανική στιγμή για αγορές ρούχων και αξεσουάρ.

Η προσωπική σας ζωή έχει μείνει πίσω με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί χάσμα στη σχέση σας. Όσο αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους, θα χειροτερεύουν. Προσπαθήστε να περνάτε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΣ

Με τη σύνοδο Σελήνης - Αφροδίτης στον Λέοντα ενεργοποιείται ο τομέας της εργασίας και το εξάγωνο με τον Ερμή δίνει έμφαση στην οικιακή σας ζωή. Αίσιες είναι οι εξελίξεις στα οικονομικά σας, οπότε θα διευθετηθούν πολλά θέματα που σας προκαλούσαν ανησυχία και που μπορεί να αφορούν την περιουσία σας.

Συνήθως κρύβετε τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς σας από το φιλικό σας περιβάλλον και παριστάνετε πως είναι όλα ρόδινα στη ζωή σας. Σήμερα που σας δίνεται η ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας, μην διστάσετε.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδίκηση του γραφείου

Living / Η εκδίκηση του γραφείου

Πολλά διευθυντικά στελέχη αμφισβητούν έντονα πλέον την τηλεργασία και πιστεύουν ότι το να βρίσκονται οι εργαζόμενοι κάθε μέρα στο γραφείο είναι καλό για την επιχείρηση – και το να βρίσκονται στο γραφείο όσο περισσότερες ώρες γίνεται, είναι ακόμη καλύτερο.
THE LIFO TEAM
Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM