Τα ζώδια της Τρίτης (4/7/2023)

Τα ζώδια της Τρίτης (4/7/2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Τρίτης 4.07.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.


ΚΡΙΟΣ

Το απόγευμα η Σελήνη ξεκινάει τη μετάβασή της προς τον Υδροχόο, αλλά προτού αφήσει τον Αιγόκερω, το εξάγωνο με τον Ουρανό δίνει ευκαιρίες για επιτυχίες στην καριέρα και αύξηση του εισοδήματός σας. Εξαιρετική στιγμή για προώθηση επιτευγμάτων και έναρξη νέων εγχειρημάτων.

Τα μελλοντικά σας σχέδια δεν βρίσκουν σύμφωνο το ταίρι σας και αποτελούν πηγή εντάσεων. Αν δεν υπάρχει τρόπος να συμπορευτείτε, θα πρέπει να επανεξετάσετε τη σχέση σας, ή να επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας.

ΤΑΥΡΟΣ 

Ο Ουρανός στο ζώδιό σας εντείνει την ανάγκη σας για απόκτηση νέων εμπειριών και το τρίγωνο με τη Σελήνη ευνοεί τα ταξίδια, τις σπουδές και ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας. Εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Καινούριες γνωριμίες θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως.

Κάποια οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και ίσως αλλάξουν τα σχέδιά σας. Ενδεχομένως να αφορούν ένα ηλικιωμένο άτομο που θα χρειαστεί τη φροντίδα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αξιοποιήστε τη μέρα που δίνει ευκαιρίες για αύξηση εισοδήματος μέσω μιας νέας πηγής εσόδων και δώστε έμφαση σε επαφές με άτομα που θα στηρίξουν τις προσπάθειές σας. Το τρίγωνο Σελήνης - Ουρανού φέρνει έσοδα μέσω κοινών πόρων κι ευνοεί τη διευθέτηση οφειλών και την αναζήτηση χρηματοδότησης.

Κληρονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, τα οποία θα σας φέρουν σε κόντρα με οικεία πρόσωπα. Υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας ζητώντας τη συμβουλή νομικών προσώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για νέες συνεργασίες και υλοποίηση νέων ιδεών. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό τονίζει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και μπορείτε να διευρύνετε τον κύκλο των συνεργατών και των γνωριμιών σας. Μελετήστε με προσοχή μια νέα πρόταση.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο προσέξτε τη διαχείριση των πόρων σας, καθώς μπορεί να προκληθούν εντάσεις με συνεργάτες ή με το ταίρι σας. Αποφύγετε τις υπερβολές και κρατήστε ένα μέτρο.

ΛΕΩΝ

Ημέρα κατάλληλη για να επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας και να κυνηγήσετε ευκαιρίες. Το τρίγωνο Σελήνης - Ουρανού προμηνύει σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα και οι αλλαγές που θα γίνουν θα σας ωφελήσουν σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά με θετικούς οιωνούς.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο έχετε πολύ άγχος και πρέπει να το αποβάλλετε μέσω ασκήσεων. Επιλέξτε κάποια που θα πληροί τις ανάγκες σας, όπως κολύμβηση, ποδηλασία, γιόγκα, κλπ κι εντάξτε τη στην καθημερινότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξίδια και νέους έρωτες φέρνει το τρίγωνο Σελήνης - Ουρανού και μπορείτε να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή σε ανύποπτο χρόνο. Ένα ειδύλλιο με άτομο διαφορετικής κουλτούρας θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας. Οι καλλιτέχνες θα έχετε τη θετική ανταπόκριση του κοινού και θα αυξήσετε τα κέρδη σας.

Κάποιοι προσπαθούν να σας επηρεάσουν κι ασκούν κριτική για τις επιλογές σας. Είναι στο χέρι σας να απομακρύνετε όσους δεν συμφωνούν και να προχωρήσετε στη ζωή σας δίχως παρεμβολές. Θέστε όρια με πυγμή.

ΖΥΓΟΣ

Ο τομέας της οικιακής σας ζωής τονίζεται με τη Σελήνη στον Αιγόκερω λίγες ώρες προτού ξεκινήσει τη μετάβασή της στον Υδροχόο και το τρίγωνο με τον Ουρανό προμηνύει αύξηση εσόδων μέσω της ακίνητης περιουσίας ή κοινών πόρων. Η μέρα ενδείκνυται για διαπραγματεύσεις ακινήτων.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο έχετε επικεντρωθεί στην ερωτική σας ζωή και η κοινωνική σας ζωή παραμένει στάσιμη. Ενδεχομένως να ακούσετε κάποια παράπονα από φιλικά σας πρόσωπα και να δημιουργηθεί τεταμένο κλίμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια καλά νέα που θα αφορούν μια συνεργασία ή τη σχέση σας φέρνει η Σελήνη λίγες ώρες προτού ξεκινήσει τη μετάβασή της στον Υδροχόο και θα είναι μια ευχάριστη μέρα η σημερινή. Εξαιρετική στιγμή για προώθηση υπηρεσιών, καινούριες συνεργασίες, εμπορικές συμφωνίες κι επισημοποίηση της σχέσης σας.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο προσέξτε για πιθανή ένταση με εργοδότες ή με ηλικιωμένα άτομα. Ακατάλληλη στιγμή για να πατήσετε πόδι στη δουλειά σας και για επίλυση διαφορών. Αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται με το τρίγωνο Σελήνης - Ουρανού, ενώ προκύπτουν και σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Όσοι αναζητάτε μια νέα απασχόληση με καλύτερες αποδοχές, στείλτε βιογραφικά και προωθήστε τις δεξιότητές σας. Ιδανική στιγμή για συνέντευξη προς εύρεση εργασίας.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο δεν είστε σίγουροι αν θα καταφέρετε να κάνετε ένα ταξίδι που επιθυμείτε και είναι πεσμένη η διάθεσή σας. Αναζητήστε εναλλακτικές και πιο οικονομικές λύσεις, αν το πρόβλημα είναι οικονομικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη λίγες ώρες προτού αφήσει το ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Ουρανό υπόσχεται επιτυχίες στα ερωτικά σας και ευνοεί τη δημιουργία ερωτικής σχέσης και την απόκτηση παιδιού. Οι απολαύσεις και η ψυχαγωγία αποτελούν προτεραιότητα και είναι ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας και να κάνετε ένα ταξίδι.

Επαφές με φίλους και με συγγενικά σας πρόσωπα θα σας δώσουν χαρά και θα χαλαρώσετε με ευχάριστο τρόπο. Μπορείτε να πάτε μια βόλτα με τα ανίψια σας, να επισκεφτείτε τα αδέρφια σας ή να κάνετε μια βραδινή έξοδο με την παρέα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Κάποιες ευχάριστες αλλαγές φέρνει στον τομέα της οικιακής σας ζωή ο Ουρανός σε τρίγωνο με τη Σελήνη και θα επικεντρωθείτε στο σπίτι και την οικογένεια. Η συγκεκριμένη όψη ευνοεί τις μυστικές επαφές για διαπραγματεύσεις ακινήτων και είναι ιδανική στιγμή για να βρείτε ένα νέο χώρο που θα πληροί τις ανάγκες σας.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο έχετε κάποια θέματα με το ταίρι σας, αλλά δεν τα συζητάτε, με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται μέσα σας θυμός. Είναι λάθος η τακτική σας και πολύ σύντομα θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. 

ΙΧΘΥΣ

Νέες ιδέες φέρνει ο Ουρανός σε τρίγωνο με τη Σελήνη και σας δίνεται η ευκαιρία να τις υλοποιήσετε, αρκεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τα κατάλληλα άτομα. Η μέρα ενδείκνυται για προώθηση υπηρεσιών, για εμπορικές συμφωνίες και υπογραφές συμβάσεων. Θέματα εκπαίδευσης θα έχουν αίσιες εξελίξεις.

Πιθανή ένταση με άτομο από το χώρο της εργασίας θα σας καταβάλει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και μπορεί να αντιδράσετε σπασμωδικά. Αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων ενώ είστε συγχυσμένοι και πάρτε το χρόνο σας.

 
Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδίκηση του γραφείου

Living / Η εκδίκηση του γραφείου

Πολλά διευθυντικά στελέχη αμφισβητούν έντονα πλέον την τηλεργασία και πιστεύουν ότι το να βρίσκονται οι εργαζόμενοι κάθε μέρα στο γραφείο είναι καλό για την επιχείρηση – και το να βρίσκονται στο γραφείο όσο περισσότερες ώρες γίνεται, είναι ακόμη καλύτερο.
THE LIFO TEAM
Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM