Τα ζώδια του Σαββάτου (17.06.2023)

Τα ζώδια του Σαββάτου (17.06.2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια του Σαββάτου 17.06.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Το σημερινό εξάγωνο Ερμή - Αφροδίτης είναι εξαιρετικό για διαπραγματεύσεις, δημιουργική γραφή, επίλυση προβλημάτων και σχέσεις είτε ερωτικές, ή με τα παιδιά. Οι αλληλεπιδράσεις είναι εύκολες, ενώ τα προβλήματα διαχειρίζονται ευκολότερα και τα προσεγγίζετε με χαλαρό τρόπο.

Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο κρατήστε άμυνες με τα χρήματά σας κι αποφύγετε τις υπερβολές. Η μέρα ενδείκνυται για ψυχαγωγία και μπορεί πολύ εύκολα να ξεφύγετε εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο Ερμή - Αφροδίτης φέρνει καλά νέα ή πολλά υποσχόμενες εξελίξεις με οικογενειακές, οικιακές ή οικονομικές υποθέσεις, μια νέα αγορά για το σπίτι και μια αίσθηση αφθονίας. Οι συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα είναι ευχάριστες και μπορείτε να επιλύσετε παρεξηγήσεις ώστε να επαναφέρετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας.

Ένα σύντομο ταξίδι σας δίνει την ευκαιρία να αλλάξετε παραστάσεις και να αποκτήσετε νέες εμπειρίες. Οι ελεύθεροι θα κάνετε καινούριες γνωριμίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και οι πιθανότητες να ερωτευτείτε είναι πολλές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσετε χρόνο με άλλους. Το εξάγωνο Ερμή - Αφροδίτης, βοηθά στην εξομάλυνση των διαφορών μέσω συζήτησης, ενώ ευνοεί και τις συνεργασίες.  Μπορείτε να έχετε διάφορα ενδιαφέροντα που σας ενθουσιάζουν και κάποιες θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας.

Οι γεννημένοι το 20 δεκαήμερο πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και σε εξορμήσεις σε παραλίες. Αποφύγετε τη βιασύνη στο τιμόνι κι ενημερωθείτε για τις καιρικές συνθήκες αν κάνετε εκδρομές στη φύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, μακριά από άγχη της καθημερινότητας. Είτε κάνετε μια εκδρομή ή παραμείνετε στην πόλη, θα κάνετε ευχάριστες συζητήσεις και θα χαλαρώσετε με την παρέα ή την οικογένειά σας.

Η βελτίωση της εμφάνισής σας σάς απασχολεί, αλλά πρέπει να αποφύγετε εξαντλητικές δίαιτες που δεν προσφέρουν κανένα αποτέλεσμα. Ζητήστε την καθοδήγηση ενός ειδικού που θα προσαρμόσει τη διατροφή σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

ΛΕΩΝ

Η προσωπικότητά σας λάμπει και καθώς οι άνθρωποι βλέπουν την αξία σας, είναι ιδανική στιγμή για να προσελκύσετε τους άλλους. Επίσης, είναι μια καλή μέρα για ανταλλαγή ιδεών και για να μάθετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Εποικοδομητικές     συζητήσεις με φίλους θα σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης.

Ένα ευχάριστο γεγονός θα συμβάλει στην αναθέρμανση σχέσεων με αγαπημένα πρόσωπα. Ενδεχομένως να υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια ή να συμβούν σημαντικές εξελίξεις που θα αφορούν σε σπουδές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε λίγο διστακτικοί σχετικά με νέα εγχειρήματα, αλλά ταυτόχρονα θέλετε και να βελτιώσετε τη ζωή σας, με αποτέλεσμα να αμφιταλαντεύεστε και δεν είστε σε θέση να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ό,τι κι αν κάνετε, φροντίστε να είναι σωστά μελετημένο και μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας.

Η ανάγκη σας για δημιουργία οικογένειας ή για τη επισημοποίηση της σχέσης σας είναι έντονη. Αν είστε κατασταλαγμένοι και δεν είναι όλο αυτό αποτέλεσμα πιέσεων από το περιβάλλον σας, έχετε όλες τις συνθήκες με το μέρος σας.

ΖΥΓΟΣ

Ημέρα κατάλληλη για να ρίξτε τους ρυθμούς σας, καθώς έχετε ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια των αντοχών σας και πρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο για τον εαυτό σας. Το άγχος σας σχετικά με το χρόνο και τις υποχρεώσεις που θέλετε να τακτοποιήσετε τείνει να γίνει μόνιμο και πρέπει να το κοντρολάρετε. Δημιουργικές ενασχολήσεις θα σας χαλαρώσουν.

Θα συγκρουστείτε με ένα φιλικό σας πρόσωπο λόγω διαφοράς απόψεων και να δημιουργηθεί μια απόσταση μεταξύ σας. Ωστόσο, δεν είναι ώρα να χαλάτε τις καρδιές σας με αγαπημένα πρόσωπα. Αναλύστε ήρεμα τις θέσεις σας και δώστε την ευκαιρία να αναλύσουν κι οι άλλοι τις δικές τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αίσιες οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα και αν ξεκινάτε τώρα τη δική σας επιχείρηση, ένα καινούριο εγχείρημα ή μια γνωριμία, τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Στοχεύστε σε μακροπρόθεσμες συνεργασίες και αποφύγετε τις βεβιασμένες αποφάσεις. Επίσης, προσέξτε έξοδα που μπορεί να μη σας φαίνονται σημαντικά.

Αντιδράτε απότομα όταν δεν σας αρέσουν αυτά που ακούτε και προκαλείτε τεταμένο κλίμα γύρω σας. Προσέξτε λίγο πώς διαχειρίζεστε την ένταση που σας πιάνει όταν νιώθετε στριμωγμένοι και μη βλέπετε παντού εχθρούς που θέλουν το κακό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ημέρα κατάλληλη για να βάλετε μια τάξη στο σπίτι ή στο εξοχικό σας και να οργανώσετε τα ρούχα και τις ντουλάπες σας. Η ανάγκη σας να είναι όλα στη θέση τους είναι αυξημένη, μιας και είστε πολύ τακτικοί οι Τοξότες και δεν μπορείτε να ησυχάσετε μες στην ακαταστασία. Χαρίστε ρούχα που δεν τα φοράτε ποτέ.

Έχετε πληγωθεί στο παρελθόν από ένα άτομο που σας έχει αφήσει κατάλοιπα και κρατάτε αποστάσεις, εκτός κι αν κάποιος κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Η συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας ξεμπλοκάρει και να δείτε μέσα από μια πιο θετική σκοπιά τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διευθετήστε τις οφειλές σας, αλλά  κρατήστε χρήματα και για τις προσωπικές σας ανάγκες, ώστε να μη βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να κοιτάτε αποσβολωμένοι το άδειο πορτοφόλι σας. Η μέρα ευνοεί την επίλυση ενός επαγγελματικού θέματος που ήταν σε στασιμότητα και μπορείτε πλέον να προσεγγίσετε του στόχους σας.

Ιδιαίτερη προσοχή σε ποιους εμπιστεύεστε προσωπικά σας θέματα. Αν συνεχίσετε να πιστεύετε πως θέλουν όλοι το καλό σας, θα βρεθείτε σύντομα σε δυσάρεστη θέση, καθώς η ίντριγκα παίρνει και δίνει πίσω από την πλάτη σας. Κρατήστε κοντά σας λίγους και καλούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάνετε πολλές κρούσεις, αναμένετε από πολλές κατευθύνσεις τα αποτελέσματα και είναι θέμα χρόνου να βελτιωθούν τα οικονομικά σας. Ωστόσο, για να μην χάνετε χρόνο αν σκέφτεστε να ακολουθήσετε μια καινούρια κατεύθυνση ή να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, κάντε τις απαραίτητες επαφές, ώστε να είστε ένα βήμα μπροστά.

Εξαιρετική μέρα για να εξασκήσετε τα ταλέντα σας. Μπορεί να είναι ζωγραφική, μουσική, μαγειρική, ζαχαροπλαστική, δημιουργία ρούχων και αξεσουάρ. Ό, τι κι αν κάνετε, θα είναι υπέροχο και θα σας δώσει τεράστια ικανοποίηση.

ΙΧΘΥΣ

Προσπαθείτε να τους έχετε όλους ευχαριστημένους, δεν χαλάτε χατίρια σε κανέναν, με τον εαυτό σας όμως τι γίνεται; Για τις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες κάνετε τίποτα ή περιμένετε πότε θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε; Κάντε το σήμερα που έχετε την ευχέρεια να απολαύσετε τον ελεύθερό σας χρόνο.

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας εντείνει την ανάγκη σας να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, ενώ παράλληλα σας κάνει πιο αγαπησιάρηδες κι εκδηλώνετε πιο έντονα το ενδιαφέρον σας προς τους άλλους. Αγορές για τον εαυτό σας θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας ( 22 - 27/08/2024)

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/08/2024)

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 και μέχρι τις 22/9 θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα ευνοηθούν και οι νέες συνεργασίες.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά και κακοποιούμε τα γουρούνια;

Living / Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά ενώ κακοποιούμε τα γουρούνια;

Ουδείς αντιλέγει ότι τα σκυλιά αξίζουν κάθε φροντίδα και άνεση, από την άλλη όμως υπάρχει μια βαθιά υποκρισία που πρέπει να επισημανθεί: Ενώ περιποιούμαστε ολοένα και περισσότερο τα σκυλιά μας, δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα βασανιστήρια των γουρουνιών.
THE LIFO TEAM