Oι γιαπωνέζοι hipsters εγχύνουν αλατούχο υγρό στο μέτωπο, σε σχήμα bagel

Oι γιαπωνέζοι hipsters εγχύνουν αλατούχο υγρό στο μέτωπο, σε σχήμα bagel Facebook Twitter
3

Το body art στην Ιαπωνία έχει πάρει μια νέα μορφή. Η νέα τάση που έχει ως αποτέλεσμα ένα εξόγκωμα στο μέτωπο σε σχήμα ντόνατ δημιουργείται με την έγχυση αλατούχου διαλύματος μέσα στο μέτωπο μέχρι να διογκωθεί, και κατόπιν πιέζοντας το κέντρο της διογκωμένης περιοχής με τον αντίχειρα δημιουργείται ένα βαθούλωμα.

Οι οπαδοί της body art έχουν βαρεθεί τα τατουάζ και piercing και το πρήξιμο σε σχήμα ντόνατ στο μέτωπό τους φαίνεται να τους ικανοποιεί. Η διαδικασία διαρκεί δύο ώρες αλλά τα αποτελέσματα διαρκούν μόλις 16-24 ώρες,  καθώς το σώμα απορροφά τον φυσιολογικό ορό και το μέτωπο επιστρέφει στο κανονικό του μέγεθος.

Ένας πελάτης είπε ότι αισθάνθηκε μια "χαλαρωτική αίσθηση" όταν το μέτωπο του άρχισε να πρήζεται.

Ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την εμφάνιση αυτής της μεθόδου στην Ιαπωνία είναι ο φωτογράφος και δημοσιογράφος Ryoichi "Keroppy" Maeda ο οποίος δήλωσε στο Vice ότι είδε αυτή τη μέθοδο σε ένα σχετικό συνέδριο στον Καναδά.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πελώριο φίλτρο του νερού της Αθήνας και του Πειραιά | Σπάνιες εικόνες

Ρεπορτάζ / Το πελώριο φίλτρο νερού που λύτρωσε τους Αθηναίους πριν από έναν αιώνα

Την ώρα που η συζήτηση για το νερό έχει ανοίξει για τα καλά στον δημόσιο διάλογο, μας δημιουργήθηκε η απορία από πού διανέμεται στα σπίτια μας το πόσιμο νερό και τι ακριβώς γίνεται εκεί. Η ιστορική εγκατάσταση της ΟΥΛΕΝ, και σήμερα της ΕΥΔΑΠ, από την κατασκευή της μέχρι σήμερα ξεδιψάει και ποτίζει την πρωτεύουσα που ολοένα μεγαλώνει και ζεσταίνεται.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ
Ο υπερτουρισμός ως προέκταση της ανεξέλεγκτης ανάπτυξης

Living / Ο υπερτουρισμός ως προέκταση της ανεξέλεγκτης ανάπτυξης

Η πρόκληση του υπερτουρισμού, που προκαλεί φθορές στην πολιτιστική κληρονομιά και την τοπική κοινωνία, απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό που να συνδυάζει τις οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις με βιώσιμες πρακτικές.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Αγορά εργασίας: Γιατί οι επιχειρήσεις έχουν έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού;

Good Business Directory Vol.5 / Αγορά εργασίας: Γιατί οι επιχειρήσεις έχουν έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού;

Κορυφαίοι ακαδημαϊκοί, στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου και νέοι εξηγούν τις αιτίες αυτού του μεγάλου προβλήματος, τις προεκτάσεις και τις πιθανές λύσεις.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Tα επαγγέλματα του μέλλοντος είναι ήδη πραγματικότητα

Good Business Directory Vol.5 / Tα επαγγέλματα του μέλλοντος είναι ήδη πραγματικότητα

Ψηφιακοί αστικοί αγρότες, coolhunters, υπερασπιστές του περιβάλλοντος, μηχανικοί νέας ενέργειας, ιππότες του κυβερνοχώρου, σχεδιαστές τέλους ζωής: δεν είναι χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών, είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος.
ΜΑΓΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
Τι μας κάνει καλό να τρώμε όταν αρρωσταίνουμε - Mύθοι και αλήθειες

Radio Lifo / Τι μας κάνει καλό να τρώμε όταν αρρωσταίνουμε - Mύθοι και αλήθειες

Ποιες τροφές είναι καλό να καταναλώνουμε όταν είμαστε άρρωστοι και πώς συμβάλλουν στην ταχύτερη ανάρρωση και την ευεξία μας; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον διατροφολόγο-διαιτολόγο Χρήστο Δερδεμέζη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ

σχόλια

3 σχόλια
Στο επόμενο στάδιο θα αντιληφθούν πως με το επαναλαμβανόμενο κοπάνημα του κεφαλιού τους στο τοίχο αποκτούν πιο ομοιόμορφο καρούμπαλο και με μεγαλύτερη διάρκεια.