ΤΩΡΑ

Στο Top-5 του κόσμου το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης

Στο Top-5 του κόσμου το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης Facebook Twitter
8

Στα 5 κορυφαία εστιατόρια μουσείων στον κόσμο κατατάσσει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα του Καναδά Toronto Star, το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης.

Στο ρεπορτάζ με τίτλο «Εστιατόρια Μουσείων: Οι κορυφαίοι προορισμοί για φαγητό», σημειώνεται ότι το εστιατόριο του Μουσείου βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων από την Ακρόπολη και ότι προσφέρει πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και ένα μενού που αποτελείται από μαγειρευτή ελληνική κουζίνα.

Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για «συγκλονιστική νυχτερινή θέα της Ακρόπολης», όταν το Μουσείο παραμένει ανοιχτό ως τα μεσάνυχτα.

8

ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο αποτελεσματική είναι τελικά η ψυχεδελική θεραπεία;

Living / Πόσο αποτελεσματική είναι τελικά η ψυχεδελική θεραπεία;

Πολλές από τις μελέτες που υποστηρίζουν τις θεραπευτικές δυνάμεις των ψυχδελικών ουσιών όπως το MDMA συχνά αμαυρώνονται από τη νοοτροπία οπαδού ή γκουρού που διακρίνει κάποιους από τους ερευνητές, με αποτέλεσμα να μη δηλώνονται πλήρως οι ανεπιθύμητες παρενέργειες.
THE LIFO TEAM
Η εκδίκηση του γραφείου

Living / Η εκδίκηση του γραφείου

Πολλά διευθυντικά στελέχη αμφισβητούν έντονα πλέον την τηλεργασία και πιστεύουν ότι το να βρίσκονται οι εργαζόμενοι κάθε μέρα στο γραφείο είναι καλό για την επιχείρηση – και το να βρίσκονται στο γραφείο όσο περισσότερες ώρες γίνεται, είναι ακόμη καλύτερο.
THE LIFO TEAM