Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Το φαγητό μου έβγαλε ακμή
7

1.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ο Κύκλωπας έχασε το μοναδικό του μάτι


2.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Κι όμως, το πιάτο δεν είναι το χειρότερο αυτής της φωτογραφίας


3.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Μπορείς να φας εντόσθια με τσοπ στικς;


4.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ποιός έβαλε το τσαντάκι μου μέσα στην πίτα;


5.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
A, νάτο


6.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Να τι θα τρώμε στα αεροπλάνα όταν γίνουν πιο φτηνά τα εισιτήρια


7.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ήθελα να φάω κάτι σε γήινους τόνους


8.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Τα σπαράγγια κάνουν φιλότιμη προσπάθεια να σώσουν την από κάτω κατάσταση


9.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Μιαμ, κύστες σε σούπα!


10.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Δεν λέγεται σούπα το βράσιμο χώματος


11.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Δεν ήταν σωστό να μαγειρέψεις τον εξωγήινο, ήταν επισκέπτης

12.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ήθελα να φάω κάτι σε πορτοκαλί τόνους

13.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Καλέ βγάλε τα καλά μαχαιροπίρουνα, τόσο κόπο έκανες

14.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Δε θέλω να φάω, μου αρέσουν οι πολύχρωμες σάλτσες

15.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Πιτούλες που έχουν βγει σε σύνταξη

16.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
"Ήταν κάπως απλός ο χυλός με το αλεύρι και είπα να τον στολίσω λίγο"

17.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Ευχαριστώ, κάνω δίαιτα

18.

Μμμ, νοστιμότατο φαίνεται Facebook Twitter
Αυτό εδώ που τα λέμε είναι καλή ιδέα

19.

[via]

Γεύση
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπιοπίλαφο

Γεύση / Σουπιοπίλαφο: Η μυστηριώδης γεύση του Αιγαίου

Από τον μινωικό πολιτισμό και τα κύπελλα του μέχρι τα σύγχρονα τσουκάλια, το μελάνι της σουπιάς συνεχίζει να αφήνει το αποτύπωμά του, ενώ το σουπιοπίλαφο αναδεικνύει τη μοναδικότητά του, τόσο στην εμφάνιση όσο και στο γευστικό του αποτέλεσμα.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Nothing Days / Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Ένα «ανοιξιάτικο» τριήμερο σε μία πόλη που ξέρει από φυσικές καταστροφές αλλά ξέρει και να υμνεί τη ζωή, και μία μεγάλη βόλτα στην Πομπηία και στο Ερκολάνο. Από το αρχαίο «fast food» στις σύγχρονες γεύσεις της ναπολιτάνικης κουζίνας.
M. HULOT
Από Άγιο Όρος στην Κρήτη: Πώς μαγειρεύει η Ελλάδα τον μπακαλιάρο

Γεύση / Από το Άγιο Όρος στην Κρήτη: Πώς μαγειρεύει η Ελλάδα τον μπακαλιάρο

Σε μακαρονάδα ή παστός με ρεβίθια, ή λεμονάτος με ολόκληρα κρεμμύδια: Από το ένα πέλαγος στο άλλο, το τελετουργικό μας πιάτο παίρνει διαφορετικές μορφές, αποτελώντας ένα εκλεκτό έδεσμα της ελληνικής cucina povera.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Γεύση / Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Πριν από 13 χρόνια, σε μια ψαροταβέρνα πολύ μακριά από τη θάλασσα, οι αδελφοί Λιάκοι μαζί με τον Ανέστη Λαζάι συνδυάσαν την παράδοση με την καινοτομία και δημιούργησαν γεύσεις-σταθμούς, όπως το καλαμάρι κοντοσούβλι και η τσιπούρα χουνκιάρ, κερδίζοντας φανατικούς θαυμαστές.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Λήμνος: Ταξίδι στους αμπελώνες και τις γεύσεις του νησιού

Το κρασί με απλά λόγια / Λήμνος: Ένα από τα αρχαιότερα μέρη στον κόσμο που έφτιαχνε κρασί

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET ταξιδεύει στη Λήμνο για να οινοτουρισμό και μοιράζεται με τον Παναγιώτη Ορφανίδη τις εμπειρίες της από τις γεύσεις που δοκίμασε και φυσικά ό,τι έμαθε για τα κρασιά, τις ποικιλίες, την αμπελουργία και τα οινοποιεία του νησιού.
THE LIFO TEAM
Χταπόδι με ασκολύμπρους, αβρονιές, κρίθαμα: Τα πολλά πρόσωπα ενός αρχέγονου φαγητού

Γεύση / Χταπόδι με ασκολύμπρους, αβρονιές και κρίθαμα: Τα πολλά πρόσωπα ενός αρχέγονου γεύματος

Δεν είναι απλώς ένα έδεσμα. Είναι μια τελετουργία που χάνεται στα βάθη του χρόνου, μια ιεροτελεστία που ξεκινά από την άγρια καταδίωξη στα βράχια και καταλήγει στο μεθυστικό άρωμα της θάλασσας, που αναδύεται στο πιάτο.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Τάσος Μαντής: Από τα υδραυλικά στα αστέρια Michelin

Οι Αθηναίοι / Τάσος Μαντής: Από τα υδραυλικά στα αστέρια Michelin

Ένα απρόσμενο Σαββατοκύριακο σε ένα κότερο στάθηκε αρκετό για να αλλάξει τη ζωή του. Από την πρώτη του εμπειρία ως μάγειρας στον στρατό μέχρι τις κουζίνες των κορυφαίων εστιατορίων του κόσμου, κάθε σταθμός διαμόρφωσε τη φιλοσοφία του βραβευμένου σεφ. Σήμερα, μέσα από το αστεράτο Soil, αποδεικνύει πως η μαγειρική δεν είναι απλώς τέχνη, αλλά τρόπος ζωής.
M. HULOT
Αξώτης: Για καλοψημένο παϊδάκι και θεϊκές πατάτες στο Πολύγωνο

Γεύση / Αξώτης: Για καλοψημένο παϊδάκι και θεϊκές πατάτες στο Πολύγωνο

Μια ταβέρνα που έχτισαν το '56 οι οικοδόμοι της περιοχής και κράτησαν ζωντανή ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτελεί ένα comfort zone, με λίγα, κλασικά και καλά πράγματα, για τις μέρες που δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της «φάσης».
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια