Γεύση / Τέχνη στον αφρό καπουτσίνο, τώρα και στην τρίτη διάστασηΟ Kazuki Yamamoto, μπαρίστα από την Οσάκα, θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό Facebook Twitter Λένα Φουτσιτζή 26.5.2013 | 12:08 26.5.2013 | 12:08 Facebook Twitter E-mail 8 1. Facebook Twitter 2. Facebook Twitter 3. Facebook Twitter 4. Facebook Twitter 5. Facebook Twitter 6. Facebook Twitter 7. Facebook Twitter 8. Facebook Twitter 9. Facebook Twitter 10. Facebook Twitter 11. Facebook Twitter 12.[via] ΓεύσηTagsFood daily Facebook Twitter E-mail 8 ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας μια επιλογή από τα καλύτερα άρθρα του lifo.gr ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙΓιάννης Μπακογιαννόπουλος: «Η δημοσιότητα που έχω είναι μεγαλύτερη από την αξία μου» ΕΛΛΑΔΑΠύργος: Από κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα πέθανε η 56χρονη ΕΛΛΑΔΑΚαιρός: Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο - Πού αναμένονται καταιγίδες τις επόμενες ώρες ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑΑυτόριζα αμπέλια: Ο μεγάλος θησαυρός της αμπελουργίας ΕΛΛΑΔΑΣαντορίνη: «Σε διαρκή αγωνία οι κάτοικοι, εύχονται για ισχυρό σεισμό παρά αυτό το βασανιστήριο» ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑΈγκλημα στη Βάρη: Το ένοχο μυστικό ήταν κρυμμένο στο βαρέλι ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Το κρασί με απλά λόγια / Αυτόριζα αμπέλια: Ο μεγάλος θησαυρός της αμπελουργίαςΕίναι τα πιο «ειλικρινή» αμπέλια στον κόσμο, εξ’ ου και οι Γάλλοι τα αποκαλούν «franc de pied». O εξαιρετικός σύμβουλος-οινολόγος Σπύρος Ζουμπούλης μιλά στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και στον Παναγιώτη Ορφανίδη για το κρασί που προσφέρει όλη την αλήθεια για το terroir που το γέννησε.THE LIFO TEAM 16.2.2025 Γεύση / Meigma: Το νέο μεζεδοπωλείο της Αθήνας δεν θυμίζει κανένα άλλο Μετά το Ρίνι που αγαπήθηκε πολύ, η Μαρίνα Χρονά σερβίρει στον Κεραμεικό μικρά πιάτα που της αρέσουν, είτε πρόκειται για φάβα φουρνιστή και ντολμαδάκια κασιώτικα είτε για ravioloni και shepherd’s pie.ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 15.2.2025 Γεύση / Konak: Στον Άγιο Δημήτριο για αυθεντικό κεμπάπ και λαχματζούν Ο Apo, ένας Τούρκος πολιτικός πρόσφυγας που έφτασε στην Ελλάδα με 7 ευρώ στην τσέπη, σερβίρει πλέον τσιγ κιοφτέ, πληθωρικό μπεϊντί κεμπάπ και χειροποίητο ντονέρ, ενώ μοιράζεται μαζί μας τρεις από τις συνταγές του.ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 14.2.2025 Γεύση / Φάε έναν ΒαλεντίνοΌπως και στη ζωή, έτσι και στα πιο καλά ζαχαροπλαστεία της Αθήνας κυκλοφορούν καρδιές μικρές και καρδιές μεγάλες· για να τις δωρίσετε ή για να τις κρατήσετε για πάρτη σας. Φτιάχνουν επίσης cheesecake, choux, πανετόνε και rolls ειδικά για τη μέρα που κάποιοι τη γιορτάζουν και σε κάποιους περνάει εντελώς αδιάφορη. Ποιος, όμως, μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό γλυκό;ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 12.2.2025 Γεύση / Δώδεκα μέρη για φαγητό και ποτό που αγαπάμε στα Δυτικά ΠροάστιαΨάχνετε brunch και specialty καφέ; Ή μήπως ιταλικό; Sushi ή μεζέδες και τσίπουρα; Μπυραρία ή wine bar; Στις πιάτσες του Περιστερίου και στις ανηφόρες της Πετρούπολης θα τα βρείτε όλα.ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ 10.2.2025 Γεύση / Φαΐ να σε ζεστάνει το πιο κρύο ΣΚ της χρονιάς: 15 θέματα γεμάτα χειμωνιάτικα φαγητά και γλυκά!Τι θες; Τις σούπες που έτρωγες στην Ήπειρο; Ωραία γιουβαρλάκια; Ή μια σωστά χυλωμένη φασολάδα; Ό,τι θες από φαγητό που να θυμίζει «χειμώνα» θα το βρεις σε αυτό εδώ το mega post.THE LIFO TEAM 8.2.2025 Γεύση / «Δώδεκα Πιάτα» στο Κουκάκι: Για χειροποίητο γύρο στην ταβέρνα ενός αστεράτου σεφ Ο Παύλος Kυριάκης είχε κατά νου δύο πράγματα: Να φτιάξει ένα μέρος όπου θα μπορούν να τον επισκέπτονται εύκολα οι φίλοι του και να σερβίρει κλασικά πιάτα - λίγα και καλά.ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 7.2.2025 Γεύση / 10 στάσεις στα Πετράλωνα Όποια κουζίνα κι αν θέλεις να δοκιμάσεις, στα Πετράλωνα θα βρεις επιλογές που θα σε ταξιδέψουν γευστικά σε όλο τον κόσμο. Uber. Δεν κρίνει. Απλά σε πάει.ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ 4.2.2025 Γεύση / Στο Ella του Συντάγματος για γίγαντες στον ξυλόφουρνο και ζυγούρι γιουβέτσιΜε φρέσκα εποχικά υλικά, ακολουθώντας την παράδοση και βάζοντας λίγη φαντασία, η Νένα Ισμυρνόγλου κάνει μια κουζίνα σπιτική που έχει εκλείψει από την καρδιά του κέντρου.ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 1.2.2025 Γεύση / Εστέτ: Πώς ένα μικρό καφέ έγινε η πιο χοτ άφιξη της Θεσσαλονίκης Με καλές πρώτες ύλες από φίλους, ταλέντο και μια τοστιέρα, μπορούν να γίνουν θαύματα.ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 31.1.2025 Γεύση / Η γεύση των χιονισμένων τοπίωνΤο γριβάδι πλακί με τις «καπιρές» του άκρες, ένα αγριογούρουνο μαγειρεμένο στιφάδο, μια γίδα βραστή του Ολύμπου και η φασολάδα των Πιερίων: Φαγητά που η νοστιμιά τους ενισχύεται από την ατμόσφαιρα της ζεστής συντροφιάς που σμίγει στην κρύα αγκαλιά του βουνού.ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ 29.1.2025 Το κρασί με απλά λόγια / Ξυνιστέρι, σπούρτικο, μοροκανέλλα: Ο κυπριακός αμπελώνας κρύβει θησαυρούςΟ κορυφαίος Κύπριος οινολόγος και οινοποιός, Γιάννης Κυριακίδης, μοιράζεται μοναδικές πληροφορίες για τις λευκές ποικιλίες κρασιού του νησιού στην Υρώ Κολιακουδάκη και τον Παναγιώτη Ορφανίδη.THE LIFO TEAM 26.1.2025 Nothing Days / Μια ωδή στο τέλειο grilled cheese σάντουιτςΤο πιο αγαπημένο ψημένο σάντουιτς της υφηλίου είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό τοστ· είναι από τα ελάχιστα «μικρά τέλεια πράγματα σε αυτόν τον άσχημο κόσμο».M. HULOT 26.1.2025 Γεύση / Esthio: Στο Κουκάκι για ρουμάνικο λαχανοντολμά και αλβανικό γιαουρτοταβά Το casual dining εστιατόριο του Έλβι-Δημήτρη Ζύμπα, που σύστησε στην Αθήνα τη βαλκανική κουζίνα, μόλις προστέθηκε στις προτάσεις του οδηγού Michelin. Ο σεφ το γιορτάζει, χαρίζοντάς μας τέσσερις συνταγές του για να τις φτιάξουμε στο σπίτι.ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 25.1.2025 Γεύση / Από ένα fun εστιατόριο μέχρι ένα αναψυκτήριο: 11 νέες αθηναϊκές αφίξεις Εστιατόρια που συζητιούνται εντόνως, τα πιο «to see and to be seen» μαγαζιά των ημερών ή απλώς μέρη που φτιάχτηκαν για να γίνουν εύκολα στέκια. - Spoiler alert: Σε αυτή τη λίστα θα συναντήσετε πολύ κρασί και μουσική από βινύλια.ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 24.1.2025 Καλοπέραση / Μια σούπα για να μη φτιάξεις κολοκυθόσουπα ποτέ ξανά!Έχεις ακούσει ποτέ για τη γαλλική κρεμμυδόσουπα;ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 20.1.2025 Γεύση / Valtezziana 2.0: Το δίδυμο του Black Salami έφτιαξε πιτσαρίαΟ Αντώνης Καζάκος και ο Μπρούνο Πέτσια φτιάχνουν πίτσα με ζυμάρι που λιώνει στο στόμα, έχοντας μεταφράσει τις συνταγές που σερβίρουν οι ελληνο-ιταλικές πιτσαρίες με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 17.1.2025 Γεύση / Αν ένα απόσταγμα έχει να αφηγηθεί ενδιαφέρουσες ιστορίες, αυτό είναι το ουίσκιΗ ξενάγηση σε ένα αποστακτήριο σας ακούγεται κάπως τυπικά τουριστική; Προτιμάτε στα ταξίδια σας να «ζείτε» την πόλη; Κι όμως, υπάρχει ένα αποστακτήριο στο Δουβλίνο -αυτό του πολυβραβευμένου Teeling- που θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα το μέρος που γέννησε το ουίσκι.ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 16.1.2025 Γεύση / «Τρώω καρμπονάρα και συγχωρώ φίλους και εχθρούς»Η Τζούλη Αγοράκη επισκέπτεται τη Ρώμη, δοκιμάζει καρμπονάρες σε διαφορετικές περιοχές της πόλης για μεσημεριανό και βραδινό, και έχει να προτείνει μία επιλογή για όλα τα γούστα.ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ 15.1.2025 Γεύση / Raw Βata: Στους Αμπελόκηπους σερβίρουν κοκορέτσι και τραχανά με αχνιστή προβατίναΟ Χρόνης Δαμαλάς προσφέρει μια κουζίνα που είναι οικεία και νέα ταυτόχρονα, με fusion ιδέες και έμφαση στην Ελλάδα, μαθαίνει στους τουρίστες τον τραχανά και σερβίρει το signature κοκορέτσι του χωρίς εντεράκια - μας έδωσε μάλιστα και τη συνταγή γι' αυτό, μαζί με δύο ακόμα.ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 14.1.2025 σχόλια Συνδεθείτε για να σχολιάσετε 7 σχόλια Ταξινόμηση: ΠαλαιότεραΠρόσφαταΠιο ενδιαφέρονταApply bal isra 27.5.2013 | 11:37かわいい! ^ω^ HymnForTheWeekend 27.5.2013 | 06:58θα ψαξω για tutorial!! =p The Lion King 27.5.2013 | 02:35Ιάπωνες..άλλη εντελώς διάσταση! μύρια μακριά μας.. Idioteque 26.5.2013 | 06:23ναι, αλλα δεν σου παει η καρδια να πιεις το γατακι μετα..ουτε την καμηλοπαρδαλη... little black submarines 26.5.2013 | 05:55εντάξει..η γατα που κυνηγάει τα ψαράκια απο τον γείτονα καφέ όλα τα λεφτά..like!!!! Mrv V vs Mr K 26.5.2013 | 06:28κι εμε, αυτή μ άρεσε περισσότερο! κάρμα ο καφές! :-) Nandja 26.5.2013 | 04:09Εντάξει, respect, εγώ ούτε απλό αφρόγαλα..! meme 26.5.2013 | 02:00Υπέροχα! Μα καμηλοπάρδαλη;; Αγαπητή Λένα, τα ποστ σου είναι πάντα ενδιαφέροντα :)
ΕΛΛΑΔΑΣαντορίνη: «Σε διαρκή αγωνία οι κάτοικοι, εύχονται για ισχυρό σεισμό παρά αυτό το βασανιστήριο»
Το κρασί με απλά λόγια / Αυτόριζα αμπέλια: Ο μεγάλος θησαυρός της αμπελουργίαςΕίναι τα πιο «ειλικρινή» αμπέλια στον κόσμο, εξ’ ου και οι Γάλλοι τα αποκαλούν «franc de pied». O εξαιρετικός σύμβουλος-οινολόγος Σπύρος Ζουμπούλης μιλά στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και στον Παναγιώτη Ορφανίδη για το κρασί που προσφέρει όλη την αλήθεια για το terroir που το γέννησε.THE LIFO TEAM 16.2.2025
Γεύση / Meigma: Το νέο μεζεδοπωλείο της Αθήνας δεν θυμίζει κανένα άλλο Μετά το Ρίνι που αγαπήθηκε πολύ, η Μαρίνα Χρονά σερβίρει στον Κεραμεικό μικρά πιάτα που της αρέσουν, είτε πρόκειται για φάβα φουρνιστή και ντολμαδάκια κασιώτικα είτε για ravioloni και shepherd’s pie.ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 15.2.2025
Γεύση / Konak: Στον Άγιο Δημήτριο για αυθεντικό κεμπάπ και λαχματζούν Ο Apo, ένας Τούρκος πολιτικός πρόσφυγας που έφτασε στην Ελλάδα με 7 ευρώ στην τσέπη, σερβίρει πλέον τσιγ κιοφτέ, πληθωρικό μπεϊντί κεμπάπ και χειροποίητο ντονέρ, ενώ μοιράζεται μαζί μας τρεις από τις συνταγές του.ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 14.2.2025
Γεύση / Φάε έναν ΒαλεντίνοΌπως και στη ζωή, έτσι και στα πιο καλά ζαχαροπλαστεία της Αθήνας κυκλοφορούν καρδιές μικρές και καρδιές μεγάλες· για να τις δωρίσετε ή για να τις κρατήσετε για πάρτη σας. Φτιάχνουν επίσης cheesecake, choux, πανετόνε και rolls ειδικά για τη μέρα που κάποιοι τη γιορτάζουν και σε κάποιους περνάει εντελώς αδιάφορη. Ποιος, όμως, μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό γλυκό;ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 12.2.2025
Γεύση / Δώδεκα μέρη για φαγητό και ποτό που αγαπάμε στα Δυτικά ΠροάστιαΨάχνετε brunch και specialty καφέ; Ή μήπως ιταλικό; Sushi ή μεζέδες και τσίπουρα; Μπυραρία ή wine bar; Στις πιάτσες του Περιστερίου και στις ανηφόρες της Πετρούπολης θα τα βρείτε όλα.ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ 10.2.2025
Γεύση / Φαΐ να σε ζεστάνει το πιο κρύο ΣΚ της χρονιάς: 15 θέματα γεμάτα χειμωνιάτικα φαγητά και γλυκά!Τι θες; Τις σούπες που έτρωγες στην Ήπειρο; Ωραία γιουβαρλάκια; Ή μια σωστά χυλωμένη φασολάδα; Ό,τι θες από φαγητό που να θυμίζει «χειμώνα» θα το βρεις σε αυτό εδώ το mega post.THE LIFO TEAM 8.2.2025
Γεύση / «Δώδεκα Πιάτα» στο Κουκάκι: Για χειροποίητο γύρο στην ταβέρνα ενός αστεράτου σεφ Ο Παύλος Kυριάκης είχε κατά νου δύο πράγματα: Να φτιάξει ένα μέρος όπου θα μπορούν να τον επισκέπτονται εύκολα οι φίλοι του και να σερβίρει κλασικά πιάτα - λίγα και καλά.ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 7.2.2025
Γεύση / 10 στάσεις στα Πετράλωνα Όποια κουζίνα κι αν θέλεις να δοκιμάσεις, στα Πετράλωνα θα βρεις επιλογές που θα σε ταξιδέψουν γευστικά σε όλο τον κόσμο. Uber. Δεν κρίνει. Απλά σε πάει.ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ 4.2.2025
Γεύση / Στο Ella του Συντάγματος για γίγαντες στον ξυλόφουρνο και ζυγούρι γιουβέτσιΜε φρέσκα εποχικά υλικά, ακολουθώντας την παράδοση και βάζοντας λίγη φαντασία, η Νένα Ισμυρνόγλου κάνει μια κουζίνα σπιτική που έχει εκλείψει από την καρδιά του κέντρου.ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 1.2.2025
Γεύση / Εστέτ: Πώς ένα μικρό καφέ έγινε η πιο χοτ άφιξη της Θεσσαλονίκης Με καλές πρώτες ύλες από φίλους, ταλέντο και μια τοστιέρα, μπορούν να γίνουν θαύματα.ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 31.1.2025
Γεύση / Η γεύση των χιονισμένων τοπίωνΤο γριβάδι πλακί με τις «καπιρές» του άκρες, ένα αγριογούρουνο μαγειρεμένο στιφάδο, μια γίδα βραστή του Ολύμπου και η φασολάδα των Πιερίων: Φαγητά που η νοστιμιά τους ενισχύεται από την ατμόσφαιρα της ζεστής συντροφιάς που σμίγει στην κρύα αγκαλιά του βουνού.ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ 29.1.2025
Το κρασί με απλά λόγια / Ξυνιστέρι, σπούρτικο, μοροκανέλλα: Ο κυπριακός αμπελώνας κρύβει θησαυρούςΟ κορυφαίος Κύπριος οινολόγος και οινοποιός, Γιάννης Κυριακίδης, μοιράζεται μοναδικές πληροφορίες για τις λευκές ποικιλίες κρασιού του νησιού στην Υρώ Κολιακουδάκη και τον Παναγιώτη Ορφανίδη.THE LIFO TEAM 26.1.2025
Nothing Days / Μια ωδή στο τέλειο grilled cheese σάντουιτςΤο πιο αγαπημένο ψημένο σάντουιτς της υφηλίου είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό τοστ· είναι από τα ελάχιστα «μικρά τέλεια πράγματα σε αυτόν τον άσχημο κόσμο».M. HULOT 26.1.2025
Γεύση / Esthio: Στο Κουκάκι για ρουμάνικο λαχανοντολμά και αλβανικό γιαουρτοταβά Το casual dining εστιατόριο του Έλβι-Δημήτρη Ζύμπα, που σύστησε στην Αθήνα τη βαλκανική κουζίνα, μόλις προστέθηκε στις προτάσεις του οδηγού Michelin. Ο σεφ το γιορτάζει, χαρίζοντάς μας τέσσερις συνταγές του για να τις φτιάξουμε στο σπίτι.ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 25.1.2025
Γεύση / Από ένα fun εστιατόριο μέχρι ένα αναψυκτήριο: 11 νέες αθηναϊκές αφίξεις Εστιατόρια που συζητιούνται εντόνως, τα πιο «to see and to be seen» μαγαζιά των ημερών ή απλώς μέρη που φτιάχτηκαν για να γίνουν εύκολα στέκια. - Spoiler alert: Σε αυτή τη λίστα θα συναντήσετε πολύ κρασί και μουσική από βινύλια.ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 24.1.2025
Καλοπέραση / Μια σούπα για να μη φτιάξεις κολοκυθόσουπα ποτέ ξανά!Έχεις ακούσει ποτέ για τη γαλλική κρεμμυδόσουπα;ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 20.1.2025
Γεύση / Valtezziana 2.0: Το δίδυμο του Black Salami έφτιαξε πιτσαρίαΟ Αντώνης Καζάκος και ο Μπρούνο Πέτσια φτιάχνουν πίτσα με ζυμάρι που λιώνει στο στόμα, έχοντας μεταφράσει τις συνταγές που σερβίρουν οι ελληνο-ιταλικές πιτσαρίες με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 17.1.2025
Γεύση / Αν ένα απόσταγμα έχει να αφηγηθεί ενδιαφέρουσες ιστορίες, αυτό είναι το ουίσκιΗ ξενάγηση σε ένα αποστακτήριο σας ακούγεται κάπως τυπικά τουριστική; Προτιμάτε στα ταξίδια σας να «ζείτε» την πόλη; Κι όμως, υπάρχει ένα αποστακτήριο στο Δουβλίνο -αυτό του πολυβραβευμένου Teeling- που θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα το μέρος που γέννησε το ουίσκι.ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 16.1.2025
Γεύση / «Τρώω καρμπονάρα και συγχωρώ φίλους και εχθρούς»Η Τζούλη Αγοράκη επισκέπτεται τη Ρώμη, δοκιμάζει καρμπονάρες σε διαφορετικές περιοχές της πόλης για μεσημεριανό και βραδινό, και έχει να προτείνει μία επιλογή για όλα τα γούστα.ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ 15.1.2025
Γεύση / Raw Βata: Στους Αμπελόκηπους σερβίρουν κοκορέτσι και τραχανά με αχνιστή προβατίναΟ Χρόνης Δαμαλάς προσφέρει μια κουζίνα που είναι οικεία και νέα ταυτόχρονα, με fusion ιδέες και έμφαση στην Ελλάδα, μαθαίνει στους τουρίστες τον τραχανά και σερβίρει το signature κοκορέτσι του χωρίς εντεράκια - μας έδωσε μάλιστα και τη συνταγή γι' αυτό, μαζί με δύο ακόμα.ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 14.1.2025
Idioteque 26.5.2013 | 06:23ναι, αλλα δεν σου παει η καρδια να πιεις το γατακι μετα..ουτε την καμηλοπαρδαλη...
little black submarines 26.5.2013 | 05:55εντάξει..η γατα που κυνηγάει τα ψαράκια απο τον γείτονα καφέ όλα τα λεφτά..like!!!!
meme 26.5.2013 | 02:00Υπέροχα! Μα καμηλοπάρδαλη;; Αγαπητή Λένα, τα ποστ σου είναι πάντα ενδιαφέροντα :)
σχόλια