Μέσα στο σπίτι της Billie Eilish

Μέσα στο σπίτι της Billie Eilish Facebook Twitter
0

ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΣΠΙΤΙΑ ή τα ακριβά αυτοκίνητα που αγοράζουν διάσημοι ποπ σταρ όπως ο Drake ή ο Jaden Smith προκαλούν ενδιαφέρον και θόρυβο και γίνονται συχνά θέμα συζήτησης σ' όλο τον κόσμο. Ωστόσο, η ιστορία της εξίσου διάσημης Billie Eilish είναι λίγο διαφορετική. Η σχέση της με τον τύπο είναι συχνά αμήχανη και ενώ είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ποπ σταρ της γενιάς Z, είναι επίσης και η πιο ταπεινή.

Η Αμερικανίδα τραγουδοποιός και τραγουδίστρια είναι μια φιγούρα που αποτελεί έμπνευση για τη νέα γενιά. Έγινε γνωστή όταν το τραγούδι της Ocean Eyes γνώρισε τεράστια επιτυχία στο Soundcloud. Επί του παρόντος, η περιουσία της αγγίζει τα 6 εκατομμύρια δολάρια και είναι μόλις 19 χρονών.

Η Billie Eilish εξακολουθεί να ζει στο πατρικό της στο Λος Άντζελες, σε ένα σπίτι 110 τ.μ. που αγόρασαν οι γονείς της το 2001 για 240.000$. Βέβαια η σημερινή αξία του σπιτιού έχει αυξηθεί σημαντικά λόγω της διάσημης ενοίκου του και υπολογίζεται στις 800.000$.

Η Eilish μεγάλωσε ακούγοντας τα μουσικά της ινδάλματα και γράφοντας τα πρώτα τραγούδια της σε αυτό το ξεχωριστό μέρος. Αυτό το σπίτι μπορεί να θεωρείται «συνηθισμένο» για την ελίτ, αλλά είναι γεμάτο με πάρα πολλές αναμνήσεις και η ποπ σταρ δυσκολεύεται να αφήσει. Το δωμάτιό της, εκεί όπου ακόμα συνθέτει τη μουσική της, είναι ένας πολύ οικείος χώρος για να τον αλλάξει με ένα φανταχτερό στούντιο.

Η Eilish προέρχεται από μια οικογένεια μουσικών. Η μητέρα της είναι τραγουδίστρια και δασκάλα φωνητικής. Ο πατέρας της είναι επίσης τραγουδιστής, και ο αδελφός της, ο Finneas O'Connell, είναι τραγουδιστής και συνθέτης. Ο Finneas ήταν αυτός που βοήθησε την Billie να συνθέσει τις περισσότερες επιτυχίες της στο μικρό στούντιο που βρίσκεται δίπλα στο δωμάτιο της

Το 2019 η Billie ξενάγησε στο σπίτι της τον κωμικό Τζέιμς Κόρντεν και η ξενάγηση αυτή μεταδόθηκε στο The Late Late Show By James Corden. Η ξενάγηση έβγαλε την ανεπιτήδευτη καλλιτεχνική ατμόσφαιρα του καταλύματος με πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Billie Eilish Carpool Karaoke

Η τοποθεσία της κατοικίας της Billie αποκαλύφθηκε κάποτε ανώνυμα στο Διαδίκτυο και οι οπαδοί άρχισαν να συρρέουν στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Όσο κι αν αγαπά τους θαυμαστές της, δεν εκτίμησε αυτή την παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής.

Το 2019, ο Finneas O'Connell, ο αδερφός της Billie, αγόρασε ένα ισπανικό αποικιακό αρχοντικό στο Los Feliz του Λος Άντζελες. Δεδομένης της στενής σχέσης μεταξύ των αδελφών, η Billie αναμένεται να μετακομίσει σύντομα σε αυτό το αρχοντικό. Ο Φινέας ζει ήδη εκεί με τη φίλη του Λούσι, με την οποία η Μπίλι έχει πολύ στενή σχέση, και τον σκύλο τους Peaches.

Ο Finneas αγόρασε το πολυτελές ακίνητο για περίπου 2,73 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για ένα σπίτι του 1920 που ανακαινίστηκε λίγο πριν το αγοράσει. Βρίσκεται σε ένα μεγάλο κτήμα, έχει έκταση 241 τ.μ. και διαθέτει τέσσερα κύρια υπνοδωμάτια μαζί με τέσσερα μπάνια.

Το χρώμα του αρχοντικού είναι κυρίως λευκό με την πόρτα εισόδου σε ένα ποπ-κόκκινο χρώμα. Το εσωτερικό του είναι ζεστό, κομψό και απλό και στον κήπο του υπάρχει πισίνα, σπα και βεράντες με πέργκολες. Τα πατώματα είναι από μασίφ ξύλο βελανιδιάς, οι οροφές έχουν ξύλινα δοκάρια και τα παράθυρα έχουν βιτρό. Το φωτεινό σαλόνι με τζάκι ανοίγει σε μια τραπεζαρία που περιβάλλεται σχεδόν πλήρως από τοξωτές γαλλικές πόρτες και παράθυρα. Και βέβαια το σπίτι διαθέτει ένα φανταχτερό στούντιο που θα μπορούσε να αποτελέσει ένα επιπλέον δέλεαρ για την Billie, για να μετακομίσει ή τουλάχιστον να το επισκέπτεται συχνά.

Θα είναι αυτό το καινούργιο σπίτι της Billie Eilish; Facebook Twitter
Η ισπανικής αποικιακής αρχιτεκτονικής έπαυλη του 1920.
Θα είναι αυτό το καινούργιο σπίτι της Billie Eilish; Facebook Twitter
Η ισπανικής αποικιακής αρχιτεκτονικής έπαυλη του 1920.
Θα είναι αυτό το καινούργιο σπίτι της Billie Eilish; Facebook Twitter
Θα είναι αυτό το καινούργιο σπίτι της Billie Eilish; Facebook Twitter
Η ισπανικής αποικιακής αρχιτεκτονικής έπαυλη του 1920.
Θα είναι αυτό το καινούργιο σπίτι της Billie Eilish; Facebook Twitter
Η ισπανικής αποικιακής αρχιτεκτονικής έπαυλη του 1920.
Θα είναι αυτό το καινούργιο σπίτι της Billie Eilish; Facebook Twitter
Η ισπανικής αποικιακής αρχιτεκτονικής έπαυλη του 1920.

Design
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Στο Urban Block 11 η βιώσιμη προσέγγιση υπερβαίνει τα στερεότυπα ιεράρχησης δομημένου-φυσικού

Design / Στο Urban Block 11 η βιώσιμη προσέγγιση υπερβαίνει τα στερεότυπα ιεράρχησης δομημένου-φυσικού

Ο Δημήτρης Ποτηρόπουλος, επικεφαλής του γραφείου Potiropoulos+Partners Architecture, μας ξεναγεί στο νέο του πρότζεκτ το οποίο θυμίζει τοπίο πριν από τη μεγάλη αστικοποίηση, με τη φύση πανταχού παρούσα
THE LIFO TEAM
H δημιουργικότητα είναι μια αναπάντεχη δύναμη

Creative Minds / H δημιουργικότητα είναι μια αναπάντεχη δύναμη

Ο Άλεξ Κάβδας συζητά με την Καλλίνα Κυρατσούλη, Head of Creative στη Soho Square Athens και τον Χρήστο Κουτσούκο, Executive Creative Director στην Cream, για τη σημασία της δημιουργικότητας αλλά και το πώς μία καλή ιδέα μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο, στο πλαίσιο του πρώτου επεισοδίου της νέας σειράς podcast «Creative Minds», με την υποστήριξη των βραβείων Ermis Awards.
Casa Gaia Ένα παράδειγμα εμβληματικών μεσογειακών διακοπών

Design / Casa Gaia Ένα παράδειγμα εμβληματικών μεσογειακών διακοπών

Η Casa Gaia από τους Bobotis+Bobotis Architects είναι μια βίλα που, απόλυτα συνδεδεμένη με το τοπίο, ενσωματώνει με ευαισθησία τις καθημερινές ανθρώπινες ανάγκες, αποτίνοντας φόρο τιμής στη διαχρονική ηρεμία του μεσογειακού καλοκαιριού.
ΔΑΝΑΗ ΜΑΚΡΗ
10 απίθανα αθηναϊκά σπίτια

Design / 10 απίθανα αθηναϊκά σπίτια

Τη χρονιά που μας πέρασε, η Τζούλη Αγοράκη «άνοιξε» για τους αναγνώστες της LifO μερικά από τα πιο ιδιαίτερα, όμορφα, παράξενα, εκκεντρικά, γουστόζικα σπίτια της πόλης μας. Διαλέξαμε 10 που θα μας μείνουν αξέχαστα.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΑΡΙΣ ΤΑΒΙΤΙΑΝ
CHECK Ένα Μουσείο Παραμυθιού φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά

Design / Ένα Μουσείο Παραμυθιού φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά

Στην πόλη της Καβάλας oγδόντα παραμύθια και αγαπημένοι ήρωες προσφέρουν στα παιδιά την ευκαιρία να ταξιδέψουν σ’ έναν φανταστικό κόσμο με τη χρήση απλών, καθημερινών αντικειμένων που συχνά καταλήγουν στα σκουπίδια.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα σπίτι σαν ζεστή αγκαλιά

Design / Ένα σπίτι σαν ζεστή αγκαλιά

Ο διευθυντής προγράμματος του Δίεση, Γιώργος Γιαννόπουλος, προτιμά να ψάχνει πράγματα στο «γιουσουρούμ του Facebook» παρά να μπει σε μια αλυσίδα επίπλων. Και όταν έχει τις κλειστές του, μπορεί να ασχολείται με μια καρέκλα για δέκα ώρες χωρίς να κουράζεται.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Ένα σπίτι που μας προτρέπει να ζήσουμε στο max/ Ένα σπίτι που φοράει με χιούμορ τον μαξιμαλισμό του

Design / «Ο μινιμαλισμός είναι πλήξη»

Κάποτε η Tina Livanos είχε καθυστερήσει σε έναν γάμο, όπου ήταν παράνυμφος, επειδή είχε βρει μια ιδιαίτερη λάμπα. Μέχρι και σήμερα ψάχνει αδιάκοπα σε αντικερί, ανοιχτές αγορές και παζάρια, προκειμένου να γεμίσει το σπίτι της με έπιπλα και μπιχλιμπίδια.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Αθηναϊκές πολυκατοικίες: Η πιο ζωντανή ιστορία της πρωτεύουσας

Βιβλίο / Αθηναϊκές πολυκατοικίες: Η πιο ζωντανή ιστορία της πρωτεύουσας

Μια νέα ερευνητική έκδοση του Ιδρύματος Ωνάση, ευχάριστη και ζωντανή, αφηγείται την ιστορία της πολυκατοικίας αλλά και της πόλης μας με τις μεγάλες και τις μικρότερες αλλαγές της, μέσα από 37 ιστορίες.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ένα σπίτι σε διάλογο με τη δικαιοσύνη και την τέχνη

Design / Ένα διαμέρισμα του ’70 που απορρίπτει οτιδήποτε παλιό

Το σπίτι του Αλέξανδρου Κασσανδρινού είναι γεμάτο τέχνη, χωρίς καμία αντίκα, με έπιπλα περισσότερο βολικά παρά ντιζαϊνάτα και άπειρο φως — τόσο, που το καλοκαίρι στο καθιστικό χρειάζονται γυαλιά ηλίου για να καθίσει κανείς.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Γιώργος και Ρούλης Αλαχούζος

Design / Αδελφοί Αλαχούζοι: Οι πιο διάσημοι Έλληνες «εφετζήδες»

Από την «Ανατομία ενός εγκλήματος» και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 μέχρι τον Harry Potter και την τελευταία ταινία του Κρόνενμπεργκ, εδώ και σαράντα χρόνια ο Γιώργος και ο Ρούλης Αλαχούζος δημιουργούν εντυπωσιακά και τρομακτικά όντα σαν σύγχρονοι αλχημιστές, επιστρατεύοντας τη φαντασία και τη δεξιοτεχνία τους.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ