«Η πιο απολαυστική γεύση, μετά τη γεύση της νίκης»: Η Μαρία Σάκκαρη πρωταγωνιστεί σε μία καμπάνια που ξεχωρίζει

«Η πιο απολαυστική γεύση, μετά τη γεύση της νίκης»: Η Μαρία Σάκκαρη πρωταγωνιστεί σε μία καμπάνια που ξεχωρίζει Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν καταφέρει να αποτελούν πρότυπα - είναι οι άνθρωποι που έχουν κυνηγήσει τους στόχους τους, χωρίς να το βάλουν ποτέ κάτω και έχουν φτάσει στην κορυφή με σκληρή δουλειά και πείσμα. Εκείνοι είναι οι άνθρωποι που αποτελούν έμπνευση για όλους μας.

Μία από αυτούς, είναι η Μαρία Σάκκαρη. Είναι μία αθλήτρια που κατάφερε να ξεχωρίσει από πολύ μικρή, όταν πρωτοξεκίνησε να συμμετέχει σε τουρνουά τένις και πλέον βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες και παίκτριες στον κόσμο. Το 2015, η Μαρία Σάκκαρη έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε διοργάνωση Grand Slam καθώς αγωνίστηκε στο Αμερικανικό Open φτάνοντας μέχρι τον πρώτο γύρο, ξεκινώντας την προσπάθειά της από τα προκριματικά. Έχοντας ήδη προκριθεί και στο Wimbledon, το Roland Garoos και το Αμερικανικό Open ανά τα χρόνια, το 2020, έφτασε μέχρι και τον τέταρτο γύρο του Αυστραλιανού Open - στην καριέρα της μετράει όχι μόνο επιτυχίες, αλλά και αγώνες με τις καλύτερες παίκτριες τένις παγκοσμίως.

Η Μαρία Σάκκαρη αποτελεί πρότυπο τόσο για τον κόσμο του αθλητισμού, όσο και για την Ελλάδα. Φέτος, η πρωταθλήτρια και νούμερο 19 της παγκόσμιας κατάταξης τένις, συνεργάζεται με την Green Cola Hellas, ως το πρόσωπο που αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία της εταιρείας - τη σημασία του να πετυχαίνεις τους στόχους σου, χωρίς να σε περιορίζει κανείς και τίποτα.

Ως αθλήτρια, η Μαρία Σάκκαρη έχει επενδύσει στον υγιεινό τρόπο ζωής, μία αξία που μοιράζεται με την Green Cola, η οποία από τη δημιουργία της πρεσβεύει τη σημασία της υγιεινής διατροφής. Ταυτόχρονα, όμως, μοιράζονται πολλά περισσότερα κοινά - την ελληνική περηφάνια, τη συστηματική δουλειά, του θετικού πείσματος και την προσήλωση στον στόχο για την κατάκτηση της κορυφής. Άλλωστε, η Green Cola έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ανάμεσα στις ελληνικές εταιρείες, αφού έχει δημιουργήσει μία νέα κατηγορία αναψυκτικών με τη χρήση φυσικών συστατικών στις συνταγές της.

Η Green Cola μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη για την κατάκτηση της κορυφής Facebook Twitter

Όπως και η Μαρία Σάκκαρη, η Green Cola ξεκίνησε από μία μικρή χώρα, την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Ορεστιάδα. Αυτό δεν τις σταμάτησε, όμως, από το να μην νιώσουν «μικρές» στο ξεκίνημά τους και να ακολουθήσουν αυτό που αγαπούν. Και τελικά, εργάστηκαν σκληρά, δεν τα παράτησαν ποτέ και διακρίθηκαν, καταφέρνοντας να γεμίσουν περηφάνια τις καρδιές του κόσμου και ειδικά των Ελλήνων.

Έτσι, μας γεμίζουν έμπνευση καθημερινά. Η Μαρία Σάκκαρη με κάθε της πρόκριση και η Green Cola ως σήμα-κατατεθέν της γεύσης μετά από κάθε νίκη.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας ( 22 - 27/08/2024)

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/08/2024)

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 και μέχρι τις 22/9 θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα ευνοηθούν και οι νέες συνεργασίες.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά και κακοποιούμε τα γουρούνια;

Living / Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά ενώ κακοποιούμε τα γουρούνια;

Ουδείς αντιλέγει ότι τα σκυλιά αξίζουν κάθε φροντίδα και άνεση, από την άλλη όμως υπάρχει μια βαθιά υποκρισία που πρέπει να επισημανθεί: Ενώ περιποιούμαστε ολοένα και περισσότερο τα σκυλιά μας, δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα βασανιστήρια των γουρουνιών.
THE LIFO TEAM
Η αθέατη πλευρά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Ρεπορτάζ / Η αθέατη πλευρά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Πώς μοιάζει η καθημερινότητα στον πύργο ελέγχου; Τι συμβαίνει όταν υπάρχει ένα σκουπίδι στον διάδρομο; Ποιοι κουβαλάνε στα ταξίδια τους τις περισσότερες και μεγαλύτερες αποσκευές ανά άτομο; H LiFO εξασφάλισε πρόσβαση σε μέρη όπου δεν επιτρέπεται η είσοδος σε επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ