Τα ζώδια της Πέμπτης (13.04.2023)

Τα ζώδια της Πέμπτης (13.04.2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Πέμπτης 13.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι καλή μέρα για τους Κριούς να επικοινωνήσετε με πρόσωπα σε υψηλές θέσεις, με εργοδότες και με ανθρώπους που μπορεί να σας προτείνουν να συνεργαστείτε. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο πρέπει να είστε προσεχτικοί καθώς το τετράγωνο Ήλιου - Σελήνης αυξάνει την ανάγκη που νιώθετε για ανεξαρτησία και προκαλεί εσωτερικές συγκρούσεις.

Το απόγευμα μπορείτε να συναντήσετε φίλους, βαφτιστήρια ή άλλα κοντινά σας πρόσωπα, άρα θα περάσετε όμορφα και καλό είναι να απολαύσετε αυτές τις στιγμές. Βόλτες, επισκέψεις και ψυχαγωγία κυριαρχούν στο σημερινό σας πρόγραμμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι που είστε γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο σήμερα είστε προβληματισμένοι και η επικοινωνία δεν είναι το φόρτε σας. Ίσως να αφορά μια επιχειρηματική προσπάθεια στο εξωτερικό ή ένα ταξίδι. Κάποια καλά νέα που θα έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας θα ανεβάσουν το ηθικό σας και θα καταφέρετε να λύσετε ένα σημαντικό πρόβλημα.

Περάστε χρόνο σε κάποιο μέρος που να σας ευχαριστεί, είτε πρόκειται για κάποιο κήπο, ένα μουσείο τέχνης, μια έκθεση λουλουδιών ή ακόμα κι ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών γεμάτο με τα gadget που θα θέλατε να αποκτήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά ζητήματα που αφορούν σε κοινούς πόρους θα προκαλέσουν ένταση και θα δοκιμαστούν σχέσεις με άτομα που είναι σε συνεταιρισμούς ή ομάδες. Το τετράγωνο Ήλιου - Σελήνης επηρεάζει τους Διδύμους που είναι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο και πρέπει να προσέξετε τα έξοδα που κάνετε σε εξόδους και ψυχαγωγία αλλά και τις συναλλαγές σας.

Εξαιρετική μέρα για ξεκαθαρίσετε σχέσεις με φίλους. Πρέπει να φροντίσετε να επηρεάζετε θετικά ο ένας τη ζωή του άλλου. Γεγονότα που συνέβησαν πρόσφατα σας βάζουν σε δεύτερες σκέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδανική μέρα για να χαλαρώσετε και να πάρετε τη ζωή με πιο ήπιους ρυθμούς. Επειδή οι Καρκίνοι είστε συνέχεια σε εγρήγορση, δεν σημαίνει πως πρέπει να πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Βγείτε για φαγητό με την οικογένεια, κάντε ψώνια και βόλτες κι απολαύστε τις μικρές χαρές της ζωής.

Μετά το απόγευμα, θα περάσετε χαρούμενες στιγμές συζητήσεις και γέλια. Εξαιρετική στιγμή για να βρεθείτε με φίλους και να πείτε τα νέα σας.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη επηρεάζει εσάς του Λέοντες στον τομέα της κοινωνικής δικτύωσης και αυτό θα σας διευκολύνει να πλησιάσετε άλλους ανθρώπους. Οι φίλοι θα εντυπωσιαστούν από την καλή σας διάθεση και οι συνάδελφοι θα εκτιμήσουν την προσπάθειά σας να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε δύσκολα θέματα.

Η σημερινή σύνοδος Σελήνης - Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια εάν η κατάσταση της σχέσης σας ήταν απογοητευτική. Όμως, μπορείτε να το μετατρέψετε σε θετικό εάν έχετε σκοπό να κάνετε αλλαγές. Βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε την κατάσταση σταδιακά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιθυμία των Παρθένων για διασκέδαση είναι έντονη σήμερα, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας θα δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον για τα καθήκοντά σας. Αν και η μέρα ευνοεί την παραγωγικότητα, μπορεί να υπάρξει κάποια πίεση, είτε αυτή είναι εξωτερική είτε εσωτερική, που μπορεί τελικά να σας κάνει λιγότερο παραγωγικούς και αυτό να σας αγχώσει.

Κάποια νέα που είχατε στην αρχή της εβδομάδας και τα θεωρήσατε άσχημα, μπορεί τώρα να αποδειχθεί πως στην πραγματικότητα ήταν πολύ καλά. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν γνωρίζατε όλα τα δεδομένα εκείνη τη στιγμή – αλλά τώρα τα έχετε και η προοπτική είναι αισιόδοξη. 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα οι οικογενειακές σχέσεις θα απασχολήσουν τους Ζυγούς και πρέπει να δείξετε προσοχή καθώς το τετράγωνο Ήλιου - Σελήνης δείχνει πως θα υπάρξει κάποια δυσαρέσκεια. Οι μέρες είναι γεμάτος άγχος, προσπαθείτε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες όλων και υπάρχει κίνδυνος πάνω στα νεύρα σας να ξεσπάσετε σε άτομα που δεν φταίνε.

Η Αφροδίτη, που είναι ο κυβερνήτης σας, αρχίζει τώρα να κινείται στην πιο περιπετειώδη περιοχή του χάρτη σας, οπότε αν θέλετε να φύγετε από το περιβάλλον σας, απλώς κάντε το πράξη. Θα αναζωογονηθείτε με ένα ταξίδι, μια εκδρομή ή με βόλτες στη φύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο εργασιακό περιβάλλον των Σκορπιών υπάρχει παρασκήνιο και πρέπει να προσέξετε με ποιους συμμαχείτε. Σήμερα θα υπάρξει κάτι που θα σας στεναχωρήσει. Ίσως οι συνάδελφοί σας να μην βοηθήσουν σε κάποια ανάγκη σας, ή το γενικότερο κλίμα που επικρατεί να είναι δυσάρεστο. Συγκεντρωθείτε στα καθήκοντά σας και μην βαραίνετε τη σκέψη σας.

Μπορείτε να κάνετε σπατάλες, αλλά με την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αρμονίας, που κινείται στην περιοχή πλούτου σας, αισθανθείτε πιο χαλαροί και να μην ανησυχείτε. Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες μην επιδιώξετε επενδύσεις και ρίσκα καθώς οι προοπτικές για αύξηση εσόδων είναι πολύ μικρές. Προτιμήστε να δημιουργήστε ομορφιά γύρω σας μέσω της τέχνης σας, να ασχοληθείτε με κάποιο ταλέντο που έχετε, βρείτε χρόνο για τον σύντροφό σας και οι γονείς για τα παιδιά σας. Ψώνια που θα κάνετε για αγαπημένα σας άτομα θα σας δώσουν χαρά.

Μην προσπαθείτε να έχετε τον έλεγχο στα πάντα. Θα διασκεδάσετε περισσότερο και θα καταφέρετε περισσότερα, εάν επιτρέψετε στους άλλους να πάρουν τον έλεγχο. Χαλαρώστε και απολαύστε τις στιγμές. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ανάγκες σας έρχονται κόντρα στις επιθυμίες των άλλων και θα νιώσετε πιεσμένοι αν σκοπεύατε να κάνετε ένα ταξίδι με φίλους. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να μείνετε στο σπίτι αλλά εσείς έχετε ανάγκη να αλλάξετε παραστάσεις και θα υπάρξει γκρίνια. Προσπαθήστε να περάσετε τις μισές μέρες με την οικογένεια.

Μερικές φορές είναι τα μικρά πράγματα στη ζωή που ενοχλούν περισσότερο και πρέπει οι Αιγόκεροι να μάθετε πώς να αγνοείτε τα ανούσια και να επικεντρώνεστε σε σημαντικά θέματα. Μην αφήνετε το μυαλό σας να παίζει παιχνίδια. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν οι Υδροχόοι σκοπεύετε να κάνετε αλλαγές σήμερα είναι καλή μέρα, οπότε αποφασίστε τι είναι αυτό που θέλετε πιο πολύ στη ζωή σας και βρείτε τρόπους να το αποκτήσετε. Ίσως χρειαστεί να απαλλαγείτε από κάτι παλιό, ώστε να βρεθεί αρκετός χώρος για κάτι καινούργιο. 

Δεν θέλετε να έρθετε σε επαφή με κοντινά σας άτομα που σας έχουν πληγώσει και κρατάτε αποστάσεις. Ωστόσο, αν έχετε έστω και την παραμικρή διάθεση να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, σήμερα είναι μια καλή μέρα.

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύς σήμερα διπλοτσεκάρετε τα οικονομικά σας αν έχετε σκοπό να αγοράσετε κάτι ακριβό. Τις μέρες πριν τις γιορτές τα έξοδά σας είναι πολλά λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων και πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες. Σήμερα δεν είναι καθόλου καλή μέρα για συμφωνίες και οικονομικές διαπραγματεύσεις. Το τετράγωνο Ήλιου - Σελήνης προμηνύει απογοητεύσεις.

Κάποιος αγαπημένος σας σας έχει στεναχωρήσει, αλλά μην μπείτε στη διαδικασία να το κάνετε θέμα. Αν αποφασίσετε να αγνοήσετε το γεγονός και να συνεχίσετε με χαμόγελο, θα γίνεται ακόμα πιο αγαπητοί. 

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ