Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (17-23/10/2024)

Άντι Μακντάουελ Facebook Twitter
H Άντι Μακντάουελ είναι Ταύρος
0

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 17/10 φέρνει θετικότητα, έμπνευση και ενδυνάμωση στον δρόμο σας και αφορά τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Ήρθε η ώρα να αφήσετε οριστικά πίσω σας τις αμφιβολίες για τον εαυτό σας και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη ενεργοποιώντας τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης. Έως τις 11/11 θα είναι ιδανική εποχή για ταξίδια, ενώ μπορεί να προκύψει και ένας έρωτας με άτομο διαφορετικής κουλτούρας. Στις 22/10 το τετράγωνο Ήλιου - Πλούτωνα θα δημιουργήσει τεταμένη ατμόσφαιρα στη σχέση σας με ηλικιωμένο μέλος της οικογένειας. Την ίδια μέρα ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο φέρνει κάποια καλά νέα που θα αφορούν τα οικονομικά σας και θα πάρετε σημαντική ώθηση. Στις 23/10 ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό και σιγοντάρει ουσιαστικά τον Ερμή, φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα που αφορούν κοινούς πόρους, εφορίες, ασφάλειες και λοιπά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος του Κριού στις 17/10 θα ενεργοποιήσει τον τομέα της πνευματικότητας και της θεραπείας σας και θα επηρεάσει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Μόλις ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, εισέλθει στον Τοξότη, λίγες μόνο ώρες αργότερα, ο τομέας των κοινών σας πόρων θα επωφεληθεί από αυτήν τη διέλευση τεσσάρων εβδομάδων και θα είναι ιδανικός χρόνος για να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Η ερωτική σας ζωή παίρνει την ανιούσα. Στις 22/10 με το τετράγωνο Ήλιου - Πλούτωνα δεν θα είναι κατάλληλη στιγμή για επαγγελματικά ταξίδια και προώθηση υπηρεσιών στο εξωτερικό. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή σας που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως. Η εποχή του Σκορπιού ξεκινά στις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στον τομέα των σχέσεών σας, βάζοντας την αγάπη και τη συνεργασία στην κορυφή της ατζέντας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τον τομέα της φιλίας και των κοινωνικών δικτύων ενεργοποιεί η πανσέληνος του Κριού στις 17/10 και εάν αισθάνεστε την ξαφνική επιθυμία να χωρίσετε ή να συμφιλιωθείτε με ένα φιλικό σας πρόσωπο, βεβαιωθείτε ότι δεν αντιδράτε παρορμητικά. Αναμένετε το απροσδόκητο. Η προώθηση καινοτόμων υπηρεσιών θα ευνοηθεί. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη λίγες ώρες μετά την πανσέληνο, ενεργοποιείται ο τομέας των σχέσεών σας και είστε πιο πρόθυμοι να τις εξομαλύνετε. Στις 22/11 το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα επιβραβεύσει προηγούμενες προσπάθειες στα επαγγελματικά σας και θα σημειώσετε σημαντική πρόοδο. Στις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στον τομέα της εργασίας και της υγείας ξεκινά η εποχή του Σκορπιού και θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να αφοσιωθείτε στα καθήκοντά σας και να κυνηγήσετε νέες ευκαιρίες. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας. Ξεκινήστε διατροφή σε συνδυασμό με κάποια άσκηση που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος του Κριού στις 17/10 ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σας και σας προσκαλεί να σκεφτείτε τι σημαίνει πραγματικά ευτυχία για εσάς προτού αναλάβετε μια μεγάλη δέσμευση. Ό,τι τελειώσει αυτή την εβδομάδα είναι γραφτό να τελειώσει. Κάντε χώρο για ένα νέο ξεκίνημα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και η καθημερινότητά σας και ό,τι αφορά την εργασία θα είναι πιο βατά για εσάς. Ενδεχομένως να προκύψει και ένας έρωτας με άτομο από τον χώρο εργασίας. Στις 22/10 το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου φέρνει ένα επαγγελματικό ταξίδι, είτε για προώθηση υπηρεσιών, είτε για την επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων, και θα συνδυάσετε εργασία με ψυχαγωγία. Με την είσοδο του Ήλιου στον τομέα της δημιουργικότητας ξεκινάει η εποχή του Σκορπιού, που σας βρίσκει γεμάτους αισιοδοξία και με αυξημένη διάθεση.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος του Κριού στις 17/10 φέρνει φόρτιση ενέργειας και ευνοεί τα ταξίδια, τα μέσα ενημέρωσης και τις σπουδές. Ό,τι ξεκινήσατε στην αρχή του αστρολογικού έτους (πριν από 6 μήνες), θα ολοκληρωθεί γύρω από αυτή την πανσέληνο. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη λίγες ώρες μετά ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα και θα είναι εξαιρετική εποχή για δημιουργία ερωτικής σχέσης ή οικογένειας. Στις 22/10 το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου φέρνει κάποια καλά νέα, που θα αφορούν την αύξηση των εσόδων σας μέσω κοινών πόρων. Στις 23/10 ο Ήλιος εισέρχεται στον τομέα της οικιακής σας ζωής και, καθώς ξεκινάει η εποχή του Σκορπιού, θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια στη φροντίδα του σπιτιού και των αγαπημένων σας προσώπων. Η ανανέωση του χώρου σας ή της επιχείρησής σας θα αποτελέσει προτεραιότητα. Τώρα που αλλάζει ο καιρός, δημιουργήστε μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά ζητήματα που αφορούν κοινούς πόρους, ασφάλειες, κληρονομιές, ολοκληρώνονται με την πανσέληνο του Κριού στις 17/10, ενώ μπορεί να προκύψει και μια νέα πηγή εσόδων που θα είναι κερδοφόρα για αρκετό διάστημα. Απλώς φροντίστε να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα σε συμβόλαια ώστε να μην προκύψει κάτι που θα σας εκτροχιάσει από τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Λίγες ώρες μετά η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και θα επικεντρωθείτε σε θέματα της οικιακής σας ζωής. Δημιουργήσετε cozy ατμόσφαιρα στον χώρο σας, βάζοντας υφάσματα και χαλιά σε γήινα χρώματα, και δώστε έμφαση στις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων. Στις 22/10 το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου φέρνει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες και ευνοεί την προώθηση των υπηρεσιών σας. Η εποχή του Σκορπιού ξεκινά στις 23/10 που εισέρχεται ο Ήλιος στον τομέα της επικοινωνίας, φέρνοντας καλά νέα σε θέματα που σχετίζονται με τη συγγραφή ή την ομιλία.

ΖΥΓΟΣ

Ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων ενεργοποιείται με την πανσέληνο του Κριού στις 17/10 και οι συνεργασίες ή κάποια προβλήματα με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσάς θα κυριαρχούν στη συνείδησή σας. Επομένως, είναι απαραίτητο να θέσετε όρια στις απαιτήσεις των άλλων και να επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας ανάγκες. Λίγες ώρες μετά, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες φωτίζεται ο τομέας της επικοινωνίας, φέρνοντας μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Στις 22/10 το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου προμηνύει κάποιες καλές εξελίξεις που θα σχετίζονται με τα οικονομικά σας και την εργασία και θα είναι μια καλή στιγμή για όσους σκοπεύετε να βρείτε μια νέα απασχόληση με καλύτερες αποδοχές. Η εποχή του Σκορπιού ξεκινά στις 23/10 που εισέρχεται ο Ήλιος στον τομέα των οικονομικών σας και θα ευνοηθούν οι διαπραγματεύσεις, οι συμφωνίες και οι ακριβές αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος του Κριού στις 17/10 πέφτει στη ζώνη της ευεξίας σας, υπενθυμίζοντάς σας ότι ορισμένα πράγματα έχουν μεγαλύτερη σημασία από άλλα. Βρείτε ισορροπία και ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη έρχεται στον Τοξότη και ο πλανήτης της αφθονίας ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σας. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, εκτός από το ότι θα είναι καλή εποχή για διαπραγματεύσεις και αναζήτηση νέων πόρων, θα έχετε και κάποιες καλές εξελίξεις. Ενδεχομένως να πάρετε ένα μπόνους. Στις 22/10 ο Ερμής στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς φέρνει κάποια καλά νέα που θα αφορούν την ερωτική σας ζωή ή έναν νέο απόγονο. Η εποχή των γενεθλίων σας ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας στις 23/10 και καλό θα είναι να θέσετε νέους στόχους που θα αφορούν την αυτοβελτίωσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές οι εξελίξεις με τη φλογερή πανσέληνο στον Κριό στις 17/10, καθώς ενεργοποιείται ο τομέας της δημιουργικότητας και του έρωτα. Ενδεχομένως να ανακαλύψετε σε ποιον θέλετε να ανοίξετε την καρδιά σας και γιατί. Οι χωρισμοί επίσης είναι πιθανοί αν είναι σαθρά τα θεμέλια της σχέσης σας, επομένως είναι σημαντικό να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις. Λίγες ώρες αργότερα, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας και σας κάνει πιο απρόβλεπτους από ποτέ. Αξιοποιήστε τη γοητεία σας που θα είναι στα ύψη για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Η προσωπική σας φροντίδα και περιποίηση θα αποτελέσουν προτεραιότητα. Στις 22/10 το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου θα διευκολύνει τις προσπάθειές σας σε διαπραγματεύσεις ακινήτων και θα είναι μια καλή στιγμή για επενδύσεις. Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό στις 23/10 ξεκινάει μια εποχή εσωστρέφειας για εσάς και θα επικεντρωθείτε στους μελλοντικούς σας στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα της οικιακής σας ζωής που σας απασχόλησαν στο ξεκίνημα του ζωδιακού έτους (πριν από 6 μήνες) ολοκληρώνονται με την πανσέληνο στον Κριό στις 17/10 και θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη τον χώρο σας και να ενισχύσετε τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα περνάτε περισσότερες ιδιωτικές στιγμές με το ταίρι σας, αποφεύγοντας την πολυκοσμία και τις κοινωνικές επαφές. Στις 22/10 το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου φέρνει νέες ιδέες, που αν τις προωθήσετε στα κατάλληλα άτομα θα μπορέσετε να τις υλοποιήσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η εποχή του Σκορπιού ξεκινά στις 23/10 που εισέρχεται ο Ήλιος στον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης και θα δώσετε έμφαση σε επαφές με φίλους και άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό, ενώ θα γνωρίσετε και ένα άτομο που θα σας γοητεύσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τομέας της επικοινωνίας ενεργοποιείται με την πανσέληνο του Κριού στις 17/10, η οποία φέρνει περισσότερο ενθουσιασμό και αυθορμητισμό στη ζωή σας, έπειτα από μια περίοδο έντονης ενδοσκόπησης. Ένα ξεκίνημα που έγινε στην αρχή του ζωδιακού έτους (πριν από 6 μήνες) και αφορά σε θέματα εκπαίδευσης, εκδόσεων ή εμπορικών διαπραγματεύσεων ολοκληρώνεται και ξεκινάει μια νέα εποχή για εσάς. Λίγες ώρες αργότερα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και φωτίζεται ο τομέας της κοινωνικής δικτύωσης. Μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα έχετε την ευχέρεια να βελτιώσετε την κοινωνική και την ερωτική σας ζωή, καθώς μπορεί να κάνετε μια γνωριμία μέσω φίλων που θα σας γοητεύσει. Στις 22/10 το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου φέρνει επιτυχίες στα επαγγελματικά και αύξηση στα κέρδη σας. Η εποχή του Σκορπιού ξεκινά στις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στον τομέα της καριέρας και θα πρέπει να δώσετε έμφαση στην προώθηση των επιτευγμάτων σας.

ΙΧΘΥΣ

Απροσδόκητα κέρδη φέρνει η πανσέληνος του Κριού στις 17/10, καθώς ενεργοποιεί τον τομέα των χρημάτων σας. Κάτι που ξεκίνησε στην αρχή του ζωδιακού έτους (πριν από 6 μήνες) ολοκληρώνεται και η αύξηση των εσόδων σας θα είναι αξιοσημείωτη. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη έρχεται στον Τοξότη τονίζοντας τον τομέα της καριέρας και της φήμης σας. Μέχρι τις 11/11 θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να βρείτε μια νέα απασχόληση με μεγαλύτερες αποδοχές ή να πάρετε κάποιο μπόνους. Πιθανός έρωτας με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας είναι προ των πυλών. Στις 22/10 ο Κρόνος στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Ερμή θα διευκολύνει τις προσπάθειές σας σε σπουδές, ταξίδια και επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων. Η εποχή του Σκορπιού ξεκινά στις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης και θα είναι ιδανική εποχή για να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν τη σταδιοδρομία σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδίκηση του γραφείου

Living / Η εκδίκηση του γραφείου

Πολλά διευθυντικά στελέχη αμφισβητούν έντονα πλέον την τηλεργασία και πιστεύουν ότι το να βρίσκονται οι εργαζόμενοι κάθε μέρα στο γραφείο είναι καλό για την επιχείρηση – και το να βρίσκονται στο γραφείο όσο περισσότερες ώρες γίνεται, είναι ακόμη καλύτερο.
THE LIFO TEAM
Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM