Ένας ελληνικής καταγωγής σχεδιαστής, ανάμεσα στους 10 σχεδιαστές του μέλλοντος

Ένας ελληνικής καταγωγής σχεδιαστής, ανάμεσα στους 10 σχεδιαστές του μέλλοντος Facebook Twitter
3

Έναν ελληνικής καταγωγής σχεδιαστή, τον Nicolas-Andreas Taralis παρουσιάζει ανάμεσα στους 10 κορυφαίους σχεδιαστές του αύριο, το γαλλικό Madame Figaro.

 

Ένας ελληνικής καταγωγής σχεδιαστής, ανάμεσα στους 10 σχεδιαστές του μέλλοντος Facebook Twitter

Ο Nicolas-Andreas Taralis γεννήθηκε πριν από 38 χρόνια στο Τορόντο του Καναδά από πατέρα Έλληνα και μητέρα Αυστριακή. Μετά το τέλος των σπουδών του στη διάσημη σχολή Parsons School of Design της Νέας Υόρκης και στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών της Βιέννης με καθηγητή τον Helmut Lang, συνεργάστηκε με τον Hedi Slimane, σχεδιαστή των οίκων Dior και YSL.

Το 2003, σε ηλικία 28 ετών, ίδρυσε τη δική του φίρμα με την επωνυμία «Nicolas Andreas Taralis», ενώ το 2006 ο διάσημος οίκος Cerruti τον προσέλαβε ως διευθυντή Δημιουργικού. Το 2005 είχε κερδίσει στη Βιέννη το βραβείο του «Καλύτερου νέου σχεδιαστή».

Εικόνες από παλαιότερη επίδειξή του, της σεζόν 2006-7

 

 

 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσα χρήματα χρειάζονται για να ζήσεις όπως πραγματικά θέλεις στην Αθήνα;

Living / Πόσα χρήματα χρειάζονται για να ζήσεις όπως πραγματικά θέλεις στην Αθήνα;

Πώς να ζήσεις σε μια πόλη όπου ο μισθός είναι τσιμεντένιος, ενώ οι τιμές εκτοξεύονται διαρκώς: τέσσερα νεαρά κορίτσια μας στέλνουν τα μηνιαία έξοδά τους και κοστολογούν ένα ιδανικό για εκείνες Σαββατοκύριακο.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Η εμμονή με την πρωτεΐνη: Τάση στη διατροφή ή υπερβολή;

Radio Lifo / Η εμμονή με την πρωτεΐνη: Τάση στη διατροφή ή υπερβολή;

Στην αρχή ήταν οι μπάρες πρωτεΐνης, μετά ήρθαν τα ροφήματα κι έπειτα, σιγά–σιγά, η μανία με την πρωτεΐνη εξαπλώθηκε σε ένα σωρό προϊόντα. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πόσο αποτελεσματική είναι τελικά η ψυχεδελική θεραπεία;

Living / Πόσο αποτελεσματική είναι τελικά η ψυχεδελική θεραπεία;

Πολλές από τις μελέτες που υποστηρίζουν τις θεραπευτικές δυνάμεις των ψυχδελικών ουσιών όπως το MDMA συχνά αμαυρώνονται από τη νοοτροπία οπαδού ή γκουρού που διακρίνει κάποιους από τους ερευνητές, με αποτέλεσμα να μη δηλώνονται πλήρως οι ανεπιθύμητες παρενέργειες.
THE LIFO TEAM
Η εκδίκηση του γραφείου

Living / Η εκδίκηση του γραφείου

Πολλά διευθυντικά στελέχη αμφισβητούν έντονα πλέον την τηλεργασία και πιστεύουν ότι το να βρίσκονται οι εργαζόμενοι κάθε μέρα στο γραφείο είναι καλό για την επιχείρηση – και το να βρίσκονται στο γραφείο όσο περισσότερες ώρες γίνεται, είναι ακόμη καλύτερο.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Μπράβο στον κύριο Taralis.Αλλά, αυτά τα καρμπόν άρθρα με τίτλο "Ελληνικής ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ τάδε διέπρεψε στο τάδε" για ποιό λόγο υπάρχουν; Για να αποδείξουν την ανωτερότητα του DNA; (καλά λέω και ξαναλέω ότι είμαστε κατά βάθος όλοι ρατσιστές)ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, δηλαδή κάποιος πρόγονός του ήταν Έλληνας, αλλά ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με την Ελληνική παιδεία. Ο Ταραλης δεν προέκυψε από την Ελληνική κοινωνία, αλλά από την Βορειοαμερικανική. Η Ελληνική κοινωνία μάλλον θα δυσκολευόταν να παράξει κάποιον τόσο ικανό. Οπότε το να προσπαθούμε να καπηλευθούμε την επιτυχία του, μόνο και μόνο λόγω καταγωγής, είναι κάπως αστείο και λίγο ρατσιστικό.Καλύτερα να ασχοληθούμε με το να οργανώσουμε τη δικιά μας κοινωνία έτσι ώστε να βγάζει σπουδαίους ανθρώπους (είτε έχουν αίμα Ελληνικό είτε Αλβανικό είτε Νιγηριανό είτε Πακιστανικό). Μόνο τότε θα μπορούμε να νοιώθουμε ΔΙΚΑΙΩΣ υπερήφανοι και να γράφουμε άρθρα με τον τίτλο:"Άνθρωπος που γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στην Ελλάδα διέπρεψε στον τάδε τομέα".