Οι χίπστερ κλονίζουν τις βιομηχανίες ξυριστικών

Οι χίπστερ κλονίζουν τις βιομηχανίες ξυριστικών Facebook Twitter
16

 

Η μόδα των χίπστερς έχει ταρακουνήσει την κραταιά βιομηχανία των ξυριστικών ειδών αφού για πρώτη φορά παρουσιάζουν ζημιές που φτάνουν τα 2,3 δισεκατομμύρια στην Αμερική.

Οι αιτίες αποδίδονται στη μόδα αλλά και στην οικονομική πτυχή του ξυρίσματος καθώς οι «οι άνδρες κουράστηκαν από τις συνεχώς αυξανόμενες τιμές των κεφαλών ξυρίσματος και έχουν καταφύγει σε φθηνότερες επιλογές».

Σύμφωνα με το newmoney.gr, κάποιοι αναλυτές της εταιρείας ερευνών καταναλωτή Euromonitor έγραψαν πρόσφατα: «Κάποιοι έχουν σταματήσει το ξύρισμα εντελώς».

Πάντως, ενώ οι εταιρείες ξυρίσματος κλονίζονται, όλο και μεγαλύτερα κέρδη βλέπουν στα ταμεία τους οι εταιρείες που αναλαμβάνουν την αποτρίχωση στα υπόλοιπα σημεία του ανδρικού σώματος, καθώς οι αποτριχώσεις είναι όλο και περισσότερες.

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο αποτελεσματική είναι τελικά η ψυχεδελική θεραπεία;

Living / Πόσο αποτελεσματική είναι τελικά η ψυχεδελική θεραπεία;

Πολλές από τις μελέτες που υποστηρίζουν τις θεραπευτικές δυνάμεις των ψυχδελικών ουσιών όπως το MDMA συχνά αμαυρώνονται από τη νοοτροπία οπαδού ή γκουρού που διακρίνει κάποιους από τους ερευνητές, με αποτέλεσμα να μη δηλώνονται πλήρως οι ανεπιθύμητες παρενέργειες.
THE LIFO TEAM
Η εκδίκηση του γραφείου

Living / Η εκδίκηση του γραφείου

Πολλά διευθυντικά στελέχη αμφισβητούν έντονα πλέον την τηλεργασία και πιστεύουν ότι το να βρίσκονται οι εργαζόμενοι κάθε μέρα στο γραφείο είναι καλό για την επιχείρηση – και το να βρίσκονται στο γραφείο όσο περισσότερες ώρες γίνεται, είναι ακόμη καλύτερο.
THE LIFO TEAM