ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Ελβετικός οίκος μόλις ανακοίνωσε πως δημιούργησε νέα γεύση σοκολάτας με ροζ χρώμα και όνομα Ruby

Ελβετικός οίκος μόλις ανακοίνωσε πως δημιούργησε νέα γεύση σοκολάτας με ροζ χρώμα και όνομα Ruby Facebook Twitter
0

Μια μεγάλη εταιρεία σοκολάτας μόλις ανακοίνωσε ότι έχει δημιουργήσει ένα τέταρτο είδος σοκολάτας (μετά τη γάλακτος, την dark και την λευκή), τον πρώτο νέο τύπο που εμφανίζεται μετά από 80 χρόνια.

Ο ελβετικός οίκος σοκολατοποιίας Barry Callebaut, λέει ότι χρησιμοποίησε τον ρουμπινί κόκκο κακάο για να δημιουργήσει ένα γλύκισμα με φρουτώδη γεύση και πλούσια υφή.

Η νέα σοκολάτα, που ονομάζεται Ruby με την χαρακτηριστική κόκκινη απόχρωση της αποτελεί τον τέταρτο τύπο που θα έχει δημιουργηθεί μετά τη λευκή έκδοση που παρουσιάστηκε τη δεκαετία του 1930. Η εταιρία ελπίζει ότι θα κάνει μια τεράστια επιτυχία μεταξύ των millennials και των φανατικών της σοκολάτας καθώς εισαγάγει μια νέα γεύση στο πιο δημοφιλές ίσως γλύκισμα του πλανήτη.

Ελβετικός οίκος μόλις ανακοίνωσε πως δημιούργησε νέα γεύση σοκολάτας με ροζ χρώμα και όνομα Ruby Facebook Twitter

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Barry Callebaut η νέα σοκολάτα θα προσφέρει μια εντελώς νέα γευστική εμπειρία, η οποία δεν είναι πικρή, γαλακτώδης ή γλυκιά. Έχοντας επεξεργαστεί τη συγκεκριμένη ποικιλία κακάο για 13 χρόνια, η γεύση και ο χρωματισμός της σοκολάτας είναι απολύτως φυσικά χωρίς καμιά προσθήκη.

«Η σοκολάτα Ruby είναι πολύ διαφορετική. Είναι αναζωογονητική και έχει μια ελαφριά, κρεμώδη υφή», εξήγησε ο εμπειρογνώμονας της σοκολάτας και συντάκτης της βιοτεχνίας της κλασσικής βιβλιοθήκης Kennedy Angus Kennedy. «Έχει τόσο ελαφριά και φρουτώδη γεύση που δεν καταλαβαίνεις ότι μασουλάς τη μια σοκολάτα μετά την άλλη, οπότε σημαίνει ότι καταναλωτές θα μπορούν να τρώνε περισσότερο από τα άλλα παραδοσιακά είδη σοκολάτας. Το αν αυτό είναι καλό ή κακό εξαρτάται από τη γνώμη του καθενός», προσθέτει ο ίδιος.

Το μόνο που απομένει είναι να διαπιστωθεί και πρακτικά αν πρόκειται απλώς για ένα ακόμη διαφημιστικό κόλπο ή τον προάγγελο ενός νέου τύπου σοκολάτας εξίσου διαδεδομένο με τις υπόλοιπες. Όπως και να έχει όμως το γεγονός πως παράγεται από τον μεγαλύτερο κατασκευαστή προϊόντων σοκολάτας και κακάο είναι ενθαρρυντικό. 

Ελβετικός οίκος μόλις ανακοίνωσε πως δημιούργησε νέα γεύση σοκολάτας με ροζ χρώμα και όνομα Ruby Facebook Twitter

Ο όμιλος Barry Callebaut Group με έδρα στην Ελβετία ασχολείται με το εμπόριο από το 1998 και είναι το αποτέλεσμα της συγχώνευσης μεταξύ της βελγικής σοκολατοποιίας Callebaut και της γαλλικής παραγωγού κακάο Cacao Barry. 

 
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσα χρήματα χρειάζονται για να ζήσεις όπως πραγματικά θέλεις στην Αθήνα;

Living / Πόσα χρήματα χρειάζονται για να ζήσεις όπως πραγματικά θέλεις στην Αθήνα;

Πώς να ζήσεις σε μια πόλη όπου ο μισθός είναι τσιμεντένιος, ενώ οι τιμές εκτοξεύονται διαρκώς: τέσσερα νεαρά κορίτσια μας στέλνουν τα μηνιαία έξοδά τους και κοστολογούν ένα ιδανικό για εκείνες Σαββατοκύριακο.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Η εμμονή με την πρωτεΐνη: Τάση στη διατροφή ή υπερβολή;

Radio Lifo / Η εμμονή με την πρωτεΐνη: Τάση στη διατροφή ή υπερβολή;

Στην αρχή ήταν οι μπάρες πρωτεΐνης, μετά ήρθαν τα ροφήματα κι έπειτα, σιγά–σιγά, η μανία με την πρωτεΐνη εξαπλώθηκε σε ένα σωρό προϊόντα. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πόσο αποτελεσματική είναι τελικά η ψυχεδελική θεραπεία;

Living / Πόσο αποτελεσματική είναι τελικά η ψυχεδελική θεραπεία;

Πολλές από τις μελέτες που υποστηρίζουν τις θεραπευτικές δυνάμεις των ψυχδελικών ουσιών όπως το MDMA συχνά αμαυρώνονται από τη νοοτροπία οπαδού ή γκουρού που διακρίνει κάποιους από τους ερευνητές, με αποτέλεσμα να μη δηλώνονται πλήρως οι ανεπιθύμητες παρενέργειες.
THE LIFO TEAM
Η εκδίκηση του γραφείου

Living / Η εκδίκηση του γραφείου

Πολλά διευθυντικά στελέχη αμφισβητούν έντονα πλέον την τηλεργασία και πιστεύουν ότι το να βρίσκονται οι εργαζόμενοι κάθε μέρα στο γραφείο είναι καλό για την επιχείρηση – και το να βρίσκονται στο γραφείο όσο περισσότερες ώρες γίνεται, είναι ακόμη καλύτερο.
THE LIFO TEAM