Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (17-23/6/2021)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (17-23/6/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας γυρίζει ανάδρομος από τις 20/6 μέχρι τις 28/7 και στη συνέχεια θα περάσει στον Υδροχόο για το υπόλοιπο της οπισθοδρόμησης, μέχρι τις 18/10. Η καλλιτεχνική σας διάθεση τον επόμενο μήνα θα είναι στα ύψη και θα είναι ιδανική εποχή για να ολοκληρώσετε ένα ημιτελές έργο οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Στις 21/6 εισέρχεται ο Ήλιος στον Καρκίνο και μαζί με το θερινό ηλιοστάσιο ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία θα δώσετε έμφαση σε θέματα σπιτιού. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση του χώρου σας και με την αξιοποίηση ενός ακινήτου. Στις 22/6 επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία και αρχίζουν να υποχωρούν τα προβλήματα στις μετακινήσεις και την επικοινωνία, οπότε θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας με επιτυχία και να επιλύσετε παρεξηγήσεις με αδέλφια και οικείους. 

ΤΑΥΡΟΣ

Στις 20/6 ξεκινά η τετραμηνιαία ετήσια οπισθοδρόμηση του Δία, η οποία θα διαρκέσει έως τις 18/10. Στην πρώτη φάση της, μέχρι τις 28/7, που θα διανύει τον τομέα της συλλογικότητας, μπορεί να αναβληθεί μια συνεργασία ή να δώσετε έμφαση στην υλοποίηση μιας ιδέας που είχε μείνει στα σκαριά. Από κει κι έπειτα, και μέχρι τις 18/10, θα βρίσκεται στον Υδροχόο, ενεργοποιώντας τον τομέα της καριέρας. Με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο την ίδια μέρα με το θερινό ηλιοστάσιο, στις 21/6, ξεκινά ένα διάστημα διάρκειας ενός μήνα, ιδανικό για μάθηση, διδασκαλία, μάρκετινγκ και σύντομες εξορμήσεις. Μη διστάσετε να προωθήσετε τις ιδέες σας, καθώς οι συνθήκες θα σας ευνοούν. Στις 22/6 επιστρέφει ο Ερμής στους Διδύμους σε ορθόδρομη πορεία και κάποιες καθυστερήσεις ή ασάφειες γύρω από οικονομικές υποθέσεις θα αποτελέσουν παρελθόν. Πολύ καλή εποχή για μια σημαντική αγορά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την επιστροφή του Δία σε ανάδρομη πορεία στις 20/6 ξεκινά μια περίοδος διάρκειας τεσσάρων μηνών και δύο φάσεων. Η πρώτη είναι μέχρι τις 28/7, που παραμένει στους Ιχθύς και δίνει έμφαση στην καριέρα και τη φήμη. Επανεξετάστε τις παραμέτρους μιας επιχειρηματικής προσπάθειας και εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα, ρίχνοντας τους ρυθμούς σας και αναπληρώνοντας τις δυνάμεις σας. Από τις 28/7 και μέχρι τις 18/10 θα περάσει στον Υδροχόο, οπότε θα σάς απασχολήσουν σπουδές και διαδικαστικές υποθέσεις. Με το θερινό ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο στις 21/6 ενεργοποιείται ο τομέας των οικονομικών και των αποκτημάτων σας, έτσι τον επόμενο μήνα θα έχετε την ευχέρεια να τακτοποιήσετε τον προϋπολογισμό σας και να αυξήσετε τα κέρδη σας. Ωστόσο, αποφύγετε τις επιπόλαιες δαπάνες. Στις 22/6, που επιστρέφει ο κυβερνήτης σας Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, θα ξεκαθαρίσουν προσωπικά σας ζητήματα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις 20/6 ο Δίας ξεκινά την ετήσια τετραμηνιαία οπισθοδρόμησή του, έως τις 18 Οκτωβρίου. Φέτος, θα χωρίσει την αντίστροφη μετακίνηση μεταξύ Ιχθύων και Υδροχόου. Μέχρι τις 28/7 θα πρέπει να προσέξετε τις αποφάσεις σας σχετικά με θέματα σπουδών ή ένα ταξίδι και να επανεξετάσετε μια συνεργασία με το εξωτερικό. Ενδεχομένως να προκύψουν διαδικαστικά ζητήματα που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας. Έπειτα θα διανύσει τον τομέα των κοινών πόρων και θα πρέπει να διευθετήσετε τις οφειλές σας. Στις 21/6, μαζί με το θερινό ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας, ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων σας, σηματοδοτώντας την πιο κατάλληλη εποχή για να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας. Στις 22/6 επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία και κάποιες μπερδεμένες σκέψεις αρχίζουν να ξεδιαλύνονται. Αποφάσεις ζωής χρήζουν προσοχής.

ΛΕΩΝ

Με την επιστροφή του Δία σε ανάδρομη πορεία ξεκινά μια εποχή κατά την οποία θα σας απασχολήσουν οφειλές και κοινοί πόροι, τουλάχιστον μέχρι τις 28/7. Από κει κι έπειτα, και μέχρι τις 28/10, που θα διανύει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, θα επαναπροσδιορίσετε τους όρους μιας συνεργασίας και θα επανεξετάσετε τη σχέση σας. Με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο και το θερινό ηλιοστάσιο στις 21/6 οι ρυθμοί σας πέφτουν. Τον επόμενο μήνα ασχοληθείτε με την ψυχική σας ευεξία, εξασκήστε τα ταλέντα σας, μια και η έμπνευσή σας θα είναι στα ύψη, και ασχοληθείτε με ό,τι σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους. Στις 22/6 επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, ευνοώντας την κοινωνική ζωή των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εποχή θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις σας και θα πρέπει να προσέξετε καθώς υπάρχει κίνδυνος λήψης εσφαλμένων αποφάσεων. Στις 20/6 γυρίζει ο Δίας στους Ιχθύς σε ανάδρομη πορεία και επανέρχονται ζητήματα που σας απασχολούσαν σχετικά με μια συνεργασία ή τον γάμο σας, αλλά δεν είχατε το σθένος να τα αντιμετωπίσετε.. Από τις 28/7, που εισέρχεται στον Υδροχόο, συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, και μέχρι τις 18/10, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ολοκληρώσετε μια επιχειρηματική προσπάθεια και να βελτιώσετε τις μεθόδους σας. Με το θερινό ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο στις 21/6 φωτίζεται ο τομέας της κοινωνικής σας ζωής και θα είστε αρκετά δημοφιλείς. Στις 22/6 επανέρχεται ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, έτσι θα επιλύσετε κάποια προβλήματα που προκαλούσαν στασιμότητα στην καριέρα σας. Επαφές με πρόσωπα εξουσίας θα έχουν επιτυχή αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Εργασία, υγεία και θέματα της καθημερινότητας θα αποτελέσουν το επίκεντρο της προσοχής σας με τον Δία ανάδρομο μέχρι τις 28/7 στους Ιχθύς και θα είναι μια καλή εποχή για να σκεφτείτε πόσο είστε ικανοποιημένοι με την τρέχουσα εργασία σας. Ολοκληρώστε ένα πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης που αφήσατε στη μέση και αλλάξτε κάποιες συνήθειες. Από τις 28/7 κι έπειτα ξεκινά η δεύτερη φάση της οπισθοδρόμησης του Δία, στον Υδροχόο πλέον, και μπορεί να επανέλθει στη ζωή σας ένας έρωτας από το παρελθόν, αλλά δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Με το θερινό ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο στις 21/6 θα δώσετε έμφαση στην καριέρα και θα μπορέσετε να διακριθείτε για τις δεξιότητές σας. Στις 22/6 επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, ευνοώντας σπουδές και τα ταξίδια. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επενδύσεις, ρίσκα και ερωτικές υποθέσεις ενδεχομένως να επιβραδυνθούν με την επιστροφή του Δία σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 28/7 θα πρέπει να αποφύγετε ενέργειες που θα θέσουν σε κίνδυνο τους πόρους σας. Παράλληλα, μπορεί να ανακινηθεί και η συζήτηση περί απόκτησης παιδιού με το ταίρι σας. Η δεύτερη φάση της οπισθοδρόμησης θα διαρκέσει μέχρι τις 18/10, στον Υδροχόο, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο θέματα ακίνητης περιουσίας ή μια οικογενειακή σας υπόθεση. Στις 21/6, με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο και το θερινό ηλιοστάσιο, σηματοδοτείται η έναρξη μιας περιόδου κατά την οποία θα ευνοηθούν τα ταξίδια και οι σπουδές, ενώ θα βάλετε και μια τάξη σε διαδικαστικά ζητήματα. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία στις 22/6, προκλήσεις που αφορούν κοινούς πόρους αρχίζουν να υποχωρούν και επιλύονται προβλήματα σε μια ερωτική σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την επιστροφή του κυβερνήτη σας Δία σε ανάδρομη πορεία στις 20/6 επανέρχονται στο προσκήνιο θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας και μέχρι τις 28/7 θα μπορέσετε να διευθετήσετε όσα σας απασχολούν. Στη δεύτερη φάση οπισθοδρόμησης και μέχρι τις 18/10 θα είναι μια καλή εποχή για να ολοκληρώσετε ένα κύκλο σπουδών και να επανεξετάσετε τους τρόπους επικοινωνίας των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Με το θερινό ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο στις 21/6 θα επικεντρωθείτε στη διευθέτηση οφειλών, αναζητώντας μια νέα πηγή εσόδων. Πολύ καλή εποχή για να ξεκινήσετε μια ρύθμιση ή μία ερωτική σχέση που θα έχει διάρκεια και ομαλή πορεία. Ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία στις 22/6 βελτιώνεται και θα σας κάνουν μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εποχή επανέρχονται στο προσκήνιο θέματα εκπαίδευσης, καθώς γυρίζει σε πρώτη φάση στις 20/6 ο Δίας στους Ιχθύς ανάδρομος, ενώ μπορεί να σας απασχολήσουν και οι σχέσεις με συγγενείς. Από τις 28/7, που ξεκινά η δεύτερη φάση της οπισθοδρόμησης, στον Υδροχόο, θα ανακινηθούν οικονομικές υποθέσεις και θα είναι μια καλή εποχή για να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας, αποφεύγοντας τις σημαντικές αγορές και τις επιπόλαιες δαπάνες. Στις 21/6 εισέρχεται ο Ήλιος στον Καρκίνο και μαζί με το θερινό ηλιοστάσιο σηματοδοτείται η έναρξη μιας θετικής φάσης για νέες συνεργασίες και βελτίωση των σχέσεων με τους συνεργάτες ή το ταίρι σας. Από τις 22/6, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, θα ευνοηθούν οι συνεννοήσεις στον τομέα της εργασίας, ενώ θα ακούσετε και κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας δώσουν το έναυσμα να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα, από τις 20/6, που γυρίζει ο Δίας στους Ιχθύς ανάδρομος, και μέχρι τις 28/7 θα πρέπει να επανεξετάσετε τη διαχείριση των πόρων σας, ώστε να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο. Από τις 28/7 και μέχρι τις 18/10, που συνεχίζεται η οπισθοδρόμησή του στο ζώδιό σας, θα είναι μια καλή εποχή για να σκεφτείτε τις προσωπικές σας επιθυμίες και να δείτε ποιοι τομείς της ζωής σας χρήζουν βελτίωσης. Στις 21/6 ο Ήλιος, με την είσοδό του στον Καρκίνο, θα σημάνει την έναρξη ενός κύκλου ευκαιριών για επαγγελματική πρόοδο και θα βελτιώσετε την εμφάνισή σας μέσω διατροφής και άσκησης. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία στις 22/6 εμπόδια σε επενδύσεις και ερωτικά θέματα θα αποτελέσουν παρελθόν και θα επιδοθείτε στις απολαύσεις.

ΙΧΘΥΣ

Θα νιώθετε έξω από τα νερά σας από τις 20/6, με την επιστροφή του Δία στο ζώδιό σας σε ανάδρομη πορεία, και δεν θα είστε σε θέση να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Από τις 28/7, που θα συνεχίσει την οπισθοδρόμησή του στον Υδροχόο, και μέχρι τις 18/10 θα είναι μια καλή εποχή για να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας και να δώσετε έμφαση στην ολοκλήρωση ενός δημιουργικού σας έργου. Στις 21/6, με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο και το θερινό ηλιοστάσιο, φωτίζεται ο τομέας των απολαύσεων και του έρωτα και όσοι έχετε προγραμματίσει τις διακοπές σας θα περάσετε στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε σπατάλες. Από τις 22/6, που επανέρχεται ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις με την οικογένεια.
 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ