Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/12/2022-4/1/2023)

horoscope-august-love-1564093136.gif
0

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας μέχρι τις 31/1 εντείνει την ανάγκη σας να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες, ταυτόχρονα όμως οι κοινωνικές και οικογενειακές σας υποχρεώσεις είναι πολλές και θα νιώσετε πιεσμένοι. Ιδιαίτερη προσοχή την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη διαχείριση πιέσεων από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ο μήνας ξεκινά με τη σύνοδο Αφροδίτης - Πλούτωνα που μπορεί να προκαλέσει απογοητεύσεις με πρόσωπα εξουσίας ή ηλικιωμένους. Στις 3/1 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο και μέχρι τις 27/1 θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή και ευκαιρίες για εφαρμογή νέων πλάνων. Στις 4/1 το εξάγωνο με τον Δία φέρνει κάποια θετικά γεγονότα στην προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονη εσωστρέφεια σας προκαλεί η Σελήνη στον Κριό μέχρι τις 31/12 και θα επικεντρωθείτε σε ένα σημαντικό εγχείρημα που φτάνει στην ολοκλήρωσή του. Ωστόσο, θα πρέπει να αφιερώσετε και χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα μέρες που είναι, ώστε να μην προκαλέσετε δυσάρεστο κλίμα. Ο μήνας ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιό σας σε σύνοδο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Ήλιο, που σημαίνει πως θα έχετε επιτυχή αποτελέσματα σε ό,τι αφορά τις εκδόσεις και τα ταξίδια. Στις 3/1 ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο και ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και της φήμης μέχρι τις 27/1. Στις 4/1 το εξάγωνο με τον Δία φέρνει κάποια ανταμοιβή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες ιδέες που σκοπεύετε να βάλετε σε εφαρμογή θα απορροφήσουν την προσοχή σας με τη Σελήνη στον Κριό μέχρι τις 31/12, ενώ θα έχετε και έντονη κοινωνική ζωή, που σημαίνει πως οι πιθανότητες για δημιουργία ερωτικής σχέσης είναι πολλές. Ωστόσο, δεν πρέπει να αφήσετε την αυξημένη κτητικότητα που θα σας προκαλέσει η σύνοδος Αφροδίτης - Πλούτωνα να σας καταβάλει. Ο μήνας ξεκινά με τη Σελήνη στον Ταύρο. Η σύνοδος με τον Ουρανό και το τρίγωνο με τον Ήλιο θα ευνοήσει τις μυστικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Στις 3/1 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Υδροχόο και μέχρι τις 27/1 θα ευνοήσει τις επαφές με το εξωτερικό και τα ταξίδια. Νέες συνεργασίες φέρνει το εξάγωνο με τον Δία στις 4/1.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις τελευταίες μέρες του μήνα θα είστε επικεντρωμένοι στην καριέρα σας, όμως μέχρι τις 31/12 θα πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε το άγχος ώστε να μην το μεταφέρετε στην οικογένεια. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και με ηλικιωμένους θα χρήζουν προσοχής. Ο μήνας ξεκινά με τη Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Ήλιο και η ανάγκη σας για κοινωνικές επαφές θα είναι έντονη. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας και θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο μέχρι τις 27/1 να αναμένετε έσοδα μέσω κοινών πόρων. Στις 4/1 το εξάγωνο με τον Δία φέρνει έσοδα μέσω της επιχείρησής σας.

ΛΕΩΝ

Η εργασία και θέματα της καθημερινότητας θα αποτελέσουν προτεραιότητα και ειδικά στις 31/12 πρέπει να αποφύγετε την ανάληψη περαιτέρω ευθυνών ώστε να μείνει χρόνος για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τις προσωπικές σας ανάγκες. Ο μήνας ξεκινά με τη σύνοδο Αφροδίτης - Πλούτωνα που θα εντείνει την ανάγκη σας για αλλαγή κατεύθυνσης. Ταυτόχρονα η Σελήνη σε σύνοδο με τον ουρανό και τρίγωνο με τον Ήλιο θα φέρει νέες ευκαιρίες για συνεργασίες που δεν πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες. Από τις 3/1 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Υδροχόο και μέχρι τις 27/1 θα είναι εξαιρετική εποχή για σύναψη νέων συμμαχιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επενδύσεις, χρηματοδοτήσεις κι ερωτικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν μέχρι τις 31/1 και θα πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση κοινών πόρων. Τυχερά παιχνίδια την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς μπορεί να προκαλέσουν απώλειες αν δεν κρατήσετε ένα μέτρο. Επίσης, προσπαθήστε να κοντρολάρετε την κτητική σας διάθεση ώστε να μην προκαλέσετε ένταση στη σχέση σας. Καθώς ο μήνας ξεκινά με τη Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό κα τρίγωνο με τον Ήλιο, θα προκύψει ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς που θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε παραστάσεις και να ερωτευτείτε. Από τις 3/1 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Υδροχόο οι συνθήκες της καθημερινότητάς σας θα είναι πιο ευχάριστες.

ΖΥΓΟΣ

Ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας και με τις ανάγκες της οικογένειας μέχρι τις 31/1 που θα παραμείνει η Σελήνη στον Κριό. Πολλές οι επισκέψεις στο σπίτι σας και οι επαφές με αγαπημένα πρόσωπα, κάτι που σε κάποιες φάσεις θα σας προκαλέσει κούραση αν δεν εξοικονομήσετε χρόνο για τον εαυτό σας. Ο μήνας ξεκινά με την τη Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Ήλιο. Κάποια θετικά νέα θα δημιουργήσουν ευχάριστη ατμόσφαιρα και θα ενώσουν την οικογένεια. Στις 3/1 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Υδροχόο και μέχρι τις 27/1 θα είναι ιδανική εποχή για φλερτ, για δημιουργία ερωτικής σχέσης και απόκτηση παιδιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών θα έχει αίσια αποτελέσματα και θα αυξήσετε το εισόδημά σας. Μέχρι τις 31/12 τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και θα μπορέσετε να κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι ή/και την οικογένειά σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις με το όχημά σας. Αποφύγετε τη βιασύνη. Ο μήνας ξεκινά με τη Σελήνη στον Ταύρο που δίνει έμφαση στις σχέσεις σας. Η σύνοδος με τον Ουρανό και το τρίγωνο με τον Ήλιο προμηνύει σημαντικές εξελίξεις που θα αφορούν σε μία συνεργασία. Από τις 3/1 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Υδροχόο και μέχρι τις 27/1 θα αφοσιωθείτε στη φροντίδα του σπιτιού και των αγαπημένων σας προσώπων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα συνεχίσουν να σας απασχολούν τα οικονομικά σας μέχρι τις 31/1 κι ενδεχομένως σε κάποιες φάσεις να χάσετε την υπομονή σας. Διεκδικήστε τα χρήματά σας επιστρατεύοντας τη διπλωματία σας. Ο μήνας ξεκινά με τη Σελήνη στον Ταύρο που κυβερνά τον τομέα της εργασίας, σε σύνοδο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Ήλιο. Ενδεχομένως να έχετε αύξηση μισθού στη δουλειά σας ή να βρείτε μια θέση εργασίας με καλύτερες αποδοχές. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 3/1 ξεκινά μια επικοινωνιακή φάση με πολλές μετακινήσεις για επαγγελματικούς σκοπούς ή για ψυχαγωγία και μέχρι τις 27/1 θα είναι ιδανική εποχή για να βελτιώσετε σχέσεις με οικείους. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσοχή σας μέχρι τις 31/1 θα είναι στραμμένη στο σπίτι και τη φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων, αλλά θα πρέπει να αφιερώνετε και χρόνο στον εαυτό σας ώστε να αποφύγετε την κούραση και τον εκνευρισμό. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ενδεχομένως να σας πιάσουν τάσεις φυγής αν νιώσετε πιεσμένοι με τις υποχρεώσεις. Ο μήνας ξεκινά με τη Σελήνη στον Ταύρο που φωτίζει τον τομέα της δημιουργίας και της ερωτικής σας ζωής. Η σύνοδος με τον Ουρανό και το τρίγωνο με τον Ήλιο προμηνύει σημαντικές εξελίξεις στα ερωτικά σας που θα σας αναζωογονήσουν. Από τις 3/1 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Υδροχόο και μέχρι τις 27/1 να αναμένετε αύξηση εσόδων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η χρονιά σας αφήνει με επικοινωνιακή διάθεση, αλλά θα προτιμήσετε οι επαφές που θα κάνετε να παραμείνουν μυστικές ή τέλος πάντων θα είστε πολύ επιλεκτικοί όσον αφορά τα πρόσωπα που θα σας πλαισιώσουν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Θα προτιμήσετε δηλαδή να συναντηθείτε με λίγους και καλούς φίλους και συγγενείς. Ο μήνας ξεκινά με τη Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Ήλιο. Ένα χαρμόσυνο γεγονός στην οικογένεια θα σας φέρει πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα ξεκινήσει η χρονιά με θετικό πρόσημο. Στις 3/1 εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και μέχρι τις 27/1 θα είστε πολύ γοητευτικοί και θα κερδίζετε τις εντυπώσεις.

ΙΧΘΥΣ

Έντονη κοινωνική ζωή, επαφές με φίλους και με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα κάνουν την καθημερινότητά σας πολύ ευχάριστη, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τα έξοδα για τη διασκέδαση, καθώς θα έχετε μια τάση για υπερβολές επειδή θα σας παρασύρει το εορταστικό κλίμα. Ο μήνας ξεκινά με τη Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Ήλιο που φέρνει ευκαιρίες για συνεργασίες και αύξηση κερδών μέσω της προώθησης υπηρεσιών. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 3/1 ξεκινά μια περίοδος που θα έχετε την ανάγκη να περνάτε περισσότερες στιγμές με τον εαυτό σας. Μέχρι τις 27/1 θα είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ