Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (8-14/04/2021)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (8-14/04/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την περίοδο έχετε απίστευτη ενέργεια, καθώς είναι συγκεντρωμένοι στο ζώδιό σας όλοι οι σημαντικοί πλανήτες, που θα σας βγάλουν νικητές. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 11/4 αποτελεί την προσωπική σας Πρωτοχρονιά, με την οποία κάνετε comeback. Τώρα είναι η εποχή που πρέπει να θέσετε νέους στόχους, να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στα επαγγελματικά ή στα προσωπικά σας, να αναλάβετε δράση και να κάνετε γρήγορες επιλογές. Μέχρι τις 20/10 θα έχετε μια καλή πορεία και θα βελτιωθεί η ζωή σας σημαντικά. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, υπό τη δυσμενή επίδραση του τετραγώνου Πλούτωνα - Αφροδίτης, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να απαγκιστρωθείτε από καταστάσεις που σας προκαλούν στασιμότητα, αλλά δεν πρέπει να είστε παρορμητικοί. Ωστόσο, είναι μια πάρα πολύ καλή εποχή για να κοινωνικοποιηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 11/4 σας ενθαρρύνει να βρείτε τρόπους να αφήσετε πίσω σας επιβλαβή στοιχεία του παρελθόντος. Ένας κύκλος κλείνει οριστικά και δίνει τη θέση του σε νέα γεγονότα. Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για να επεξεργαστείτε πρόσφατα συμβάντα, ώστε να μην επαναλάβετε λάθη που σας προκάλεσαν στασιμότητα. Ξεκουράστε το μυαλό σας και αναπληρώστε τις δυνάμεις σας, καθώς στις 14/4 εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη στο ζώδιό σας και ξεκινά σταδιακά η εποχή του Ταύρου. Η ανάγκη σας για απολαύσεις θα είναι αυξημένη και θα δώσετε έμφαση σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, όπως η καριέρα και η προσωπική σας βελτίωση. Κάποια εμπόδια στις σπουδές ή σε διαδικαστικά θέματα θα παίξουν με την υπομονή των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο, όμως μεταξύ 11 και 12/4 θα δείτε σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι επόμενες μέρες είναι πολύ σημαντικές, καθώς θα συμβούν αναπάντεχες εξελίξεις που θα σας δώσουν τεράστια ώθηση όσον αφορά την υλοποίηση ενός στόχου. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 11/4 σηματοδοτεί την έναρξη μιας εποχής διάρκειας έξι μηνών και μέχρι τις 20/10 θα έχετε πολλά κέρδη μέσω συνεργασιών με το εξωτερικό ή με εταιρείες που θα ενδιαφερθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Η πολυαστρία στον τομέα της κοινωνικής σας ζωής προμηνύει μια πολύ επικοινωνιακή περίοδο και μέσω καινούργιων γνωριμιών θα δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση που θα αλλάξει τη ζωή σας. Η συμμετοχή του Κρόνου ανταμείβει προσπάθειες προηγούμενων μηνών και στηρίζει θέματα σπουδών και διαδικαστικές υποθέσεις. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, με τον Πλούτωνα να δημιουργεί πιέσεις στον τομέα των κοινών πόρων, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, αν πάρετε κάποια ρίσκα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας, καθώς διανύετε μία από τις σημαντικότερες εποχές για την καριέρα και τη φήμη σας. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 11/4 αποτελεί κομβική στιγμή για τα επαγγελματικά σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κάνετε μια επανεκκίνηση είτε μέσω μιας απασχόλησης με πολύ καλές αποδοχές είτε μέσω της έναρξης ενός νέου εγχειρήματος. Μέχρι τις 20/10 θα έχουν ανοδική πορεία τα οικονομικά σας και θα ικανοποιήσετε πολλές προσωπικές σας ανάγκες. Πρόσωπα εξουσίας θα εντυπωσιαστούν με τα προσόντα σας. Μέσω της εργασίας θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία που θα επαναφέρει τη διάθεσή σας για φλερτ και θα είναι στο χέρι σας να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, υπό τη δυσμενή επίδραση τους τετραγώνου Αφροδίτης - Πλούτωνα, προσέξτε τις εντάσεις στις σχέσεις με τους γονείς.

ΛΕΩΝ

Πολύ επικοινωνιακή εποχή για εσάς, καθώς έχουν συγκεντρωθεί όλοι οι σημαντικοί πλανήτες στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης και πρέπει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 11/4 αποτελεί εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα αφορά τις σπουδές, ενώ θα ευνοηθούν πολύ και επαφές με το εξωτερικό. Η συμμετοχή του Κρόνου δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για το ξεκίνημα μιας συνεργασίας και μέχρι τις 20/10 θα έχετε κατακτήσει τους στόχους σας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα χρειαστεί να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια για την υλοποίηση ενός εγχειρήματος και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για μια καινούργια κατεύθυνση στη ζωή σας. Ωστόσο, δεν πρέπει να πιέσετε ανθρώπους και καταστάσεις. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 14/4 η φήμη και η καριέρα σας θα ευνοηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτι κάνετε αυτή την εποχή και θα αποτελέσετε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος αρκετών ατόμων, κάποια από τα οποία θα παίξουν και σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των οικονομικών σας. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 11/4 ξεκινά ένας κύκλος διάρκειας έξι μηνών και μέχρι τις 20/10, που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Κριό, θα έχετε τακτοποιήσει αρκετές οφειλές. Με τη συμμετοχή του Κρόνου ο επαγγελματικός τομέας ενισχύεται και έπειτα από πολλούς μήνες καθυστερήσεων κι αναβολών μπορείτε πλέον να υλοποιήσετε ένα εγχείρημα. Ωστόσο, οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, με τον Πλούτωνα στον τομέα της ερωτικής σας ζωής, θα έχετε πολλούς περισπασμούς και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να δώσετε τέλος σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί. Ένα ερωτικό σκάνδαλο θα σας αποσυντονίσει, δημιουργώντας περιπέτειες.

ΖΥΓΟΣ

Στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων η συγκέντρωση πολλών πλανητών δείχνει πως θα είναι ένα διάστημα πολλών διαπραγματεύσεων και επαφών που θα συμβάλουν στην επαγγελματική σας αποκατάσταση. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 11/4 σας ενθαρρύνει να ξεκινήσετε μια συνεργασία που θα έχει διάρκεια και ομαλή πορεία και μέχρι τις 20/10 θα σας κάνουν πολλές και αξιόλογες προτάσεις. Ο Κρόνος δίνει κέρδη μέσω επενδύσεων και ρίσκων σε όσους κάνουν προσεκτικές κινήσεις και δεν παρασύρονται από την ανάγκη για αύξηση κερδών με αθέμιτους τρόπους. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο έχετε τον Πλούτωνα να ζορίζει την κατάσταση στον τομέα της οικογένειας και θέλετε, κυρίως οι νέοι, να αποκτήσετε την αυτονομία σας, αλλά θα πρώτα πρέπει να εξασφαλίσετε τα προς το ζην. Αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε χάσει λίγο τη διάθεση για κυνήγι ευκαιριών λόγω των συνεχών αναβολών στα επαγγελματικά σας, τώρα όμως ξεκινά μια νέα εποχή. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 11/4 σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου διάρκειας έξι μηνών και μέχρι τις 20/10, που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Κριό, θα είναι ένα πολύ αποδοτικό διάστημα για τα επαγγελματικά σας. Ο Κρόνος στηρίζει τον τομέα της οικογένειας και μπορείτε να αποκτήσετε χρήματα μέσω της ακίνητης περιουσίας σας ή μιας κληρονομιάς. Στο ερωτικό κομμάτι ο Άρης σάς κάνει πολύ δυναμικούς και θα έρθετε πιο κοντά με άτομο από τον χώρο της εργασίας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο έχετε κάποια θέματα που πρέπει να τα αφήσετε πίσω προκειμένου να προσχωρήσετε στη ζωή σας κι έχουν να κάνουν με τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα η ενέργειά σας αυξάνεται, είστε πολύ αισιόδοξοι, οι ιδέες σας είναι πολλές και ο ενθουσιασμός στα ύψη. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 11/4 είναι εξαιρετική στιγμή για ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα αφορά την ερωτική σας ζωή και τη δημιουργία οικογένειας. Οι καλλιτέχνες αξιοποιήστε την έμπνευσή σας και βάλτε προς καινούργια έργα και μη σπαταλάτε τον χρόνο σας στα social media. Μέχρι τις 20/10 μπορείτε να χτίσετε τη φήμη σας και να αυξήσετε τα κέρδη σας, αρκεί να αξιοποιήσετε σωστά τις παροχές του διαδικτύου. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θέλετε με κάθε τρόπο να αλλάξετε τη ζωή σας, αλλά φοβάστε τα ρίσκα και σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Προκειμένου να ξοδεύετε τα χρήματά σας σε απολαύσεις, επενδύστε τα σε μια ιδέα που σας έχει ενθουσιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πολυαστρία στον τομέα της οικογένειας δείχνει πως υπάρχουν κάποια θέματα που σας απασχολούν και αφορούν τρίτους. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 11/4 ευνοεί τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και την επίλυση διαφορών με τα μέλη της οικογένειας και αν εξηγήσετε με ήπιο τρόπο τις ανάγκες σας, να είστε σίγουροι πως θα σας υποστηρίξουν. Εξαιρετική εποχή για να ανοίξετε οι νέοι τα φτερά σας, προκειμένου να αποκτήσετε την αυτονομία σας. Ο Κρόνος ενισχύει τον τομέα των οικονομικών σας και μπορείτε να οργανώσετε τα σχέδιά σας με σιγουριά. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο προσέξτε πώς θα διεκδικήσετε τον προσωπικό σας χώρο και χρόνο ώστε να μην προκαλέσετε εντάσεις στην οικογένεια. Η Αφροδίτη εισέρχεται στις 14/4 στον Ταύρο και ξεκινά μια εποχή απολαύσεων και ευκαιριών για τη βελτίωση των οικονομικών σας και της ερωτικής σας ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τομέας της επικοινωνίας ενεργοποιείται με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 11/4 και ουσιαστικά ξεκινά ένας κύκλος διάρκειας έξι μηνών κατά τον οποίον μπορείτε να πετύχετε πολλά. Ιδανική εποχή για να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να ασχοληθείτε με τις σπουδές και εμπορικές υποθέσεις. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας σας δίνει την απαραίτητη πειθαρχία ώστε έχουν επιτυχή αποτελέσματα οι προσπάθειές σας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, με τον Πλούτωνα να πιέζει για απελευθέρωση από καταστάσεις που έχουν βαλτώσει, θα αγχωθείτε πολύ με τα οικονομικά σας και μπορεί να κάνετε σπασμωδικές ενέργειες. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 14/4 ο τομέας της οικιακής σας ζωής φωτίζεται και αρχίζουν να δρομολογούνται με γοργούς ρυθμούς οι υποθέσεις σας. Έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας θα σας δώσουν την ευκαιρία να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

ΙΧΘΥΣ

Έχετε κάνει πολλή υπομονή όσον αφορά την εξέλιξη των οικονομικών σας και πλέον ήρθε η εποχή που αρχίζετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 11/4 σηματοδοτεί την έναρξη μιας εποχής με περισσότερες οικονομικές αποδοχές και μέχρι τις 20/10 θα αυξήσετε το εισόδημά σας. Επειδή έχετε στερηθεί κάποιες απολαύσεις, η διάθεσή σας για σπατάλες θα είναι αυξημένη και μπορεί να σας οδηγήσει σε αδιέξοδο. Ειδικά οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, που έχετε απομονωθεί λόγω συνθηκών, θα είστε πιο επιρρεπείς σε περιττές δαπάνες. Στις 14/4 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και μέχρι τις 9/5 θα είναι ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα, γεμάτο επαφές με άτομα που θα εκτιμήσουν τις δεξιότητές σας, ενώ θα προκαλέσετε πολύ θετικές εντυπώσεις στον περίγυρο. Νέοι έρωτες θα ενισχύσουν τη διάθεσή σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ