Τα ζώδια της Παρασκευής (05.05.2023)

Τα ζώδια της Παρασκευής (05.05.2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Παρασκευής 05.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Η Σεληνιακή Έκλειψη σήμερα προκαλεί ένα σημείο καμπής γύρω από οικονομικά ή κοινούς πόρους. Τις επόμενες εβδομάδες, ενδεχομένως να υπάρξουν δραστηριότητες με οικονομική υποστήριξη ή να έχετε αύξηση εισοδήματος μέσω μιας νέας πηγής εσόδων. Ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί βγαίνουν στην επιφάνεια κι αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο εξαρτάστε από τους άλλους. 

Είστε πολύ δημοφιλείς, η γοητεία σας είναι στα ύψη κι η ικανότητά σας να φλερτάρετε είναι ισχυρή. Αξιοποιήστε τα προσόντα σας καθώς η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις όσον αφορά τα ερωτικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Έκλειψη Σελήνης η προσοχή σας στρέφεται στις ανάγκες των άλλων. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των πραγμάτων λόγω της απαραίτητης εστίασης στα προσωπικά σας σχέδια. Αποκαλύψεις για μια σημαντική σχέση τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να οδηγήσουν σε ουσιαστικές αλλαγές. Αφιερώστε χρόνο για να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας.

Τα οικονομικά σας βαίνουν καλώς και μπορείτε να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Μπορεί να αφορά σε ένα ταξίδι, αγορές για τον εαυτό σας, κλπ. Ωστόσο, επειδή έχετε μια τάση για υπερβολές, πρέπει να προσέξετε ώστε να μην κάνετε άσκοπες δαπάνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή Έκλειψη Σελήνης σας ενθαρρύνει να φέρετε την ισορροπία μεταξύ εργασίας και ανάπαυσης και να αντιμετωπίσετε πιο χαλαρά επικείμενες προθεσμίες, θέματα υγείας ή προγραμματισμού. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες μπορεί να έρθει η κορύφωση ενός έργου που θα σας οδηγήσει σε ένα σημείο καμπής και θα πρέπει να δώσετε έμφαση στη φυσική και ψυχική σας ευεξία.

Η συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας ξεμπλοκάρει και θα ξεκαθαρίσει τη σκέψη σας. Αυτή την εποχή σας απασχολεί πολύ έντονα ένα προσωπικό σας θέμα και χρειάζεστε τη συμβουλή κάποιου που βλέπει πιο αποστασιοποιημένα τα γεγονότα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσοχή σας στρέφεται στις ανάγκες σας για αναψυχή, ρομαντισμό και δημιουργική έκφραση με την Έκλειψη Σελήνης και είναι θέματα που έχουν συχνά παραβλεφθεί. Τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να προκύψουν αποκαλύψεις ή νέα δεδομένα γύρω από τον έρωτα, τα παιδιά, τα χόμπι ή τις δημιουργικές αναζητήσεις, ή μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις σε μια ρομαντική σχέση.

Σημαντική η σημερινή μέρα για την καριέρα και τη φήμη σας καθώς επιβραβεύονται οι προσπάθειές σας και κερδίζετε την εκτίμηση υψηλά ιστάμενων προσώπων. Ιδανική στιγμή για να παρουσιάσετε μια καινοτόμα ιδέα και να προωθήσετε τις δεξιότητές σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εποχή δίνετε μεγαλύτερη έμφαση στην καριέρα, στα μελλοντικά σας σχέδια ή στη φήμη σας. Εάν αισθάνεστε ότι έχουν χαθεί οι ισορροπίες, θα πρέπει να επιβραδύνετε. Η σημερινή Έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στον τομέα της οικιακής σας ζωής και δίνει ευκαιρίες για βελτιώσεις στη ζωή σας, ιδιαίτερα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, το σπίτι και την οικογένεια. 

Αφιερώστε χρόνο στην ψυχαγωγία με το ταίρι σας καθώς είναι σημαντικό να αφήνετε στην άκρη τους προβληματισμούς της καθημερινότητας. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και στη μεταξύ σας επικοινωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή Έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στον τομέα των επικοινωνιών και των μετακινήσεών σας. Τις επόμενες εβδομάδες, μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ανακαλύψεις, ιδέες και αλλαγές στη νοοτροπία σας. Προσέξτε τι επικοινωνείτε αυτή τη στιγμή, καθώς τα συναισθήματα τείνουν να φουντώνουν και είναι πιθανές παρεξηγήσεις ή λανθασμένες εκτιμήσεις.

Ένας νέος έρωτας είναι προ των πυλών και η διαίσθησή σας δεν θα σας ξεγελάσει. Υποδεχτείτε αυτή τη νέα εποχή που ξεκινάει για τα ερωτικά σας, αποβάλλοντας τις ανασφάλειες που σας προκαλούσαν στασιμότητα. Φροντίστε να είστε ο εαυτός σας.

ΖΥΓΟΣ

Η αυξημένη ανησυχία γύρω από τα χρήματα θα αποτελέσουν θέμα με την Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον τομέα των πόρων σας και θα σας ενθαρρύνει να κάνετε αλλαγές και βελτιώσεις που σας οδηγούν σε μια ισχυρότερη αίσθηση ασφάλειας. Πάρτε το χρόνο σας πριν πάρετε οποιεσδήποτε καθοριστικές αποφάσεις, κι επαναπροσδιορίστε τις ανάγκες σας.

Η ανάγκη σας για προσωπικό χώρο και χρόνο είναι έντονη κι αν δεν υπάρξει κατανόηση από το ταίρι σας, οι εντάσεις θα είναι αναπόφευκτες. Θέστε τα όριά σας μέσω ενός ήρεμου διαλόγου καθώς είναι πολύ πιθανό να μην αντιλαμβάνεται ο άνθρωπός σας τι συμβαίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας και φέρνει μια συναισθηματική αφύπνιση αυτή την εβδομάδα. Η αλήθεια που αντιμετωπίζετε αφορά ένα προσωπικό θέμα ή μια στενή σχέση και με όλο τον συναισθηματισμό, μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι. Κάποια γεγονότα θα εντείνουν την επιθυμία να κάνετε αλλαγές που σχετίζονται με την αίσθηση της ανεξαρτησίας σας. 

Θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, αλλά μπορεί να σαμποτάρετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας αν σας πιάσουν ανασφάλειες. Περιποιηθείτε την εμφάνισή σας ώστε να αισθάνεστε όμορφα κι επιστρατεύστε την αυτοπεποίθησή σας. Η μέρα ευνοεί τα ερωτικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εστίασή σας στην υγεία και την εργασία συνεχίζεται, αλλά η σημερινή Έκλειψη Σελήνης σας υπενθυμίζει την ανάγκη για κάποιο ποιοτικό χρόνο ανάπαυλας.  Ήρθε η στιγμή να κάνετε ένα διάλειμμα και να συντονιστείτε. Η ανάγκη για επιπλέον προσωπικές στιγμές με τον εαυτό σας γίνεται εμφανής και μπορεί να χρειαστεί καλύτερη διαχείριση του χρόνου. 

Από το απόγευμα και μετά, δώστε έμφαση στην προσωπική σας ζωή. Βγείτε μια βόλτα με το ταίρι σας και τα παιδιά, πάτε για φαγητό, ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι και με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και θα συμβάλουν στην ψυχική σας ανάταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα συναισθήματα είναι δυνατά με την Έκλειψη Σελήνης να επηρεάζει την κοινωνική σας ζωή, τις ομαδικές συναναστροφές και τους φίλους. Τα γεγονότα τις επόμενες μέρες θα σας ωθήσουν σε ένα πιο αυθεντικό μονοπάτι και θα κάνετε ουσιαστικές επιλογές αργότερα, αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Δώστε έμφαση σε πρακτικά ζητήματα προτού υλοποιήσετε μια ιδέα.

Η φροντίδα του σπιτιού και των αγαπημένων σας προσώπων θα σας δώσει χαρά και μια αίσθηση χαλάρωσης. Τακτοποιήστε το χώρο σας ώστε να μη σας πιάνει πανικός λόγω ακαταστασίας, οργανώστε τις ντουλάπες σας κι ομορφύνετε τον κήπο ή το μπαλκόνι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονη δραστηριότητα στον τομέα της οικιακής σας ζωής αλλά η σημερινή Έκλειψη Σελήνης φέρνει στην επιφάνεια ευθύνες ή προβλήματα που έχουν παραμεληθεί και σας καλεί να επαναφέρετε την ισορροπία μεταξύ σπιτιού και εργασίας. Μπορεί να υπάρχει ένα αίσθημα επείγοντος τώρα, αλλά είναι καλύτερο να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας πριν ενεργήσετε. 

Η επικριτική στάση απέναντι στην προσωπική σας ζωή θα δημιουργήσει προστριβές με ηλικιωμένα άτομα. Ενδεχομένως να μην ασπάζονται την ευτυχία σας και να θεωρούν λανθασμένες τις επιλογές σας. Αν δεν καταφέρετε να πείσετε, θα πρέπει να αποστασιοποιηθείτε.

ΙΧΘΥΣ

Τα ενδιαφέροντά σας και οι σπουδές βρίσκονται στο επίκεντρο ωστόσο, η σημερινή Έκλειψη Σελήνης μπορεί να σας δείξει πού δεν υπάρχει ισορροπία λόγω αυτής της εστίασης. Δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να εντάξετε περισσότερες δραστηριότητες στη ζωή σας, να διευρύνετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας. Ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία με οικείους.

Δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και δίνετε την εντύπωση πως δεν ενδιαφέρεστε για το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο. Μην αφήνετε απογοητεύσεις του παρελθόντος να ορίζουν τη ζωή σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας ( 22 - 27/08/2024)

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/08/2024)

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 και μέχρι τις 22/9 θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα ευνοηθούν και οι νέες συνεργασίες.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ