Τα ζώδια της Παρασκευής (14.04.2023)

Τα ζώδια της Παρασκευής (14.04.2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Παρασκευής 14.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη

ΚΡΙΟΣ

Το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου μπορεί να προκαλέσει κάποια επιφύλαξη, δισταγμό ή ανάγκη επανεκτίμησης μιας κατάστασης. Εξαιρετική στιγμή για να εξετάσετε ζητήματα που σας εμποδίζουν να απολαύσετε πραγματικά τη ζωή. Οι γύρω σας μπορεί να μην είναι πολύ γενναιόδωροι λόγω φόβου ή ανασφάλειας.

Μην πιέσετε φίλους ή οικείους να κάνουν τα ίδια πράγματα με εσάς. Ενδεχομένως να έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους. Τα αγαπημένα πρόσωπα θα πρέπει να ενθαρρύνονται να είναι αυτό που είναι, όχι αυτό που θα θέλατε να είναι.

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν έχετε καταπονηθεί ή θεωρηθεί δεδομένοι, θα το νιώσετε πιο έντονα σήμερα. Η κατάσταση με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή τα οικονομικά μπορεί να είναι η αιτία. Το τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου μεγεθύνει τα ελαττώματα. Ένα κοινωνικό ή συναισθηματικό ζήτημα μπορεί να σας εμποδίζει να εκφραστείτε ελεύθερα.

Η ασυνεννοησία με ηλικιωμένα άτομα θα παίξει με την υπομονή σας και θα δημιουργηθούν εντάσεις. Η μέρα είναι λίγο περίεργη όσον αφορά την επικοινωνία και πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε τα γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα μπορεί να συναντήσετε εμπόδια και καθυστερήσεις αν ταξιδέψετε και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την υπομονή σας. Η μέρα θα έχει κάποιες προκλήσεις, αλλά θα είναι αντιμετωπίσιμες. Ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά σας αντικείμενα και τις οικονομικές σας συναλλαγές.

Μια προσφορά που θα λάβετε μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα, αλλά δεν θα είναι κατάλληλη για εσάς. Πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά προτού πάρετε μία απόφαση. Οι πιθανότητες να μην μείνετε ικανοποιημένοι, είναι πολλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις, τα οικονομικά και η καριέρα είναι περίπλοκα και θα δυσκολευτείτε να αποφασίσετε τι χρειάζεστε. Επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας δεν πάνε τα πράγματα όπως τα σχεδιάζετε κι αναζητήστε τρόπους για να απαλλαγείτε από περιττές προσκολλήσεις στο παρελθόν που σας προκαλούν στασιμότητα.

Οφείλετε σε κάποιο άτομο μια χάρη και είναι ιδανική στιγμή για να την ανταποδώσετε. Όσο περισσότερο το αφήνετε τόσο πιο δύσκολο θα είναι να βρείτε έναν κατάλληλο τρόπο για να το ευχαριστήσετε για τη γενναιοδωρία του.

ΛΕΩΝ

Η ανάγκη σας για ελευθερία είναι έντονη ωστόσο, οι σημερινές ενέργειες μπορεί να δημιουργήσουν κάποιες επιπλοκές. Ίσως να αισθανθείτε κάποια ένταση αν δεν ικανοποιηθεί η επιθυμία να απολαύσετε στιγμές με φίλους. Ενδεχομένως κάτι ή κάποιος να σας κρατήσει πίσω και να αλλάξει τα σχέδιά σας. 

Οι ενέργειές σας θα επηρεάσουν αγαπημένα πρόσωπα, συναδέλφους και φίλους. Βεβαιωθείτε ότι η επόμενη κίνησή σας θα προκαλέσει ευχάριστα συναισθήματα στους άλλους καθώς η μέρα κρύβει παγίδες όσον αφορά τις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να χρειαστούν μερικές προσαρμογές και είναι μια καλή ευκαιρία για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Ανησυχίες σχετικά με τους μακροπρόθεσμους στόχους, τη σταδιοδρομία σας και τις συνεργασίες βγαίνουν στην επιφάνεια με το τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου ωστόσο, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για λήψη αποφάσεων.

Όλοι έχουν όρια και ίσως χρειαστεί να το υπενθυμίσετε στον εαυτό σας. Αν περιμένετε πάρα πολλά από τον εαυτό σας ή τους άλλους, είναι σίγουρο ότι θα σας απογοητεύσουν. Ρίξτε τον πήχη των προσδοκιών και μην πιέσετε ανθρώπους και καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με το τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου είναι καλύτερο να επιβραδύνετε, να επεξεργαστείτε και να σκεφτείτε. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις εάν επενδύσετε συναισθηματικά σε μια καινούρια ερωτική σχέση, ή να συναντήσετε εμπόδια στην υλοποίηση ενός έργου. Αποφύγετε τον πανικό που είναι κακός σύμβουλος.

Ο Άρης στον τομέα της καριέρας σας κάνει εξαιρετικά φιλόδοξους, αλλά πρέπει να είστε και προσεκτικοί. Σπασμωδικές ενέργειες θα μπορούσαν να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στη φήμη σας. Φροντίστε να είστε νομότυποι κι αποφύγετε την κερδοσκοπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου ένα εμπόδιο ή ένα πείσμα μπορεί να μπλοκάρει τα σχέδιά σας. Ενδεχομένως να έχετε διαφορετικές ανάγκες κι επιθυμίες από το ταίρι ή τους φίλους σας για τις ημέρες των γιορτών και να μην καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Ωστόσο, με κάποιες μικρές προσαρμογές, θα ξεπεράσετε τα εμπόδια. 

Εάν πέσετε στην παγίδα να πιστεύετε ότι τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά σήμερα, το πιθανότερο είναι ότι θα συμβεί. Η υπερβολική αισιοδοξία σπάνια είναι καλό πράγμα καθώς μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα μέλη της οικογένειας ή οι ευθύνες στο σπίτι μπορεί είναι επιβαρυντικές ή περιοριστικές, σε σύγκριση με τις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή. Ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε τις εντάσεις είναι να επιβραδύνετε και να προσαρμοστείτε, δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν πρέπει να εξοικονομήσετε και χρόνο για τον εαυτό σας.

Εάν είστε συνήθως ντροπαλοί σε μια νέα κοινωνική κατάσταση, απελευθερώστε τον εαυτό σας και δείτε πώς είναι να βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής. Θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσέξτε σήμερα ώστε να μην αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε καθώς μπορεί να σας παρασύρει ο ενθουσιασμός και να μην καταφέρετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Προβλήματα που αφορούν χρήματα και προσωπικά όρια μπορεί να εμφανιστούν με τη σύνοδο Σελήνης - Πλούτωνα στον τομέα των πόρων σας. 

Οργανώστε εγκαίρως ένα ταξίδι ώστε να είστε ήρεμοι και να αποφύγετε τον πανικό. Γενικά έχετε μια τάση να τα αφήνετε όλα για την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να αγχώνεστε και να μη απολαμβάνετε τίποτα. Κάντε λίγη περισσότερη προσπάθεια στον προγραμματισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σας και νιώθετε αναζωογονημένοι. Ωστόσο, ένα τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου σήμερα μπορεί να προκαλέσει εμπόδια που σχετίζονται με οικονομικά επιφανειακά, ή να έρχονται με τη μορφή εσωτερικών επιφυλάξεων ή φόβου ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά θα είναι παροδικά. 

Αλληλεπιδράσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας κι ενδεχομένως να αλλάξουν κάποιες πεποιθήσεις σας. Η μέρα ευνοεί την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τις εποικοδομητικές συζητήσεις με φίλους.

ΙΧΘΥΣ

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να εγκαταλείψετε μια δημιουργική δραστηριότητα που απαιτεί περισσότερη προσπάθεια από αυτή που περιμένατε, αλλά μην είστε βιαστικοί. Το πιο δύσκολο κομμάτι, δηλαδή το ξεκίνημα, έχει ήδη γίνει και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συνεχίζετε λίγο περισσότερο κάθε μέρα.

Το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σας ενθαρρύνει να επιβραδύνετε και να δείτε τι χρειάζεται επεξεργασία πριν προχωρήσετε. Ο κακός συγχρονισμός ή οι καθυστερήσεις μπορεί να επηρεάσουν προσωρινά τη φυσική ροή των πραγμάτων.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ