Τα ζώδια της Πέμπτης (15.06.2023)

Τα ζώδια της Πέμπτης (15.06.2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Πέμπτης 15.06.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα θα απαιτήσει ιδιαίτερο χειρισμό, καθώς μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με καθυστερήσεις. Εάν ένα έργο τεθεί υπό αμφισβήτηση, πάρτε το ως πρόκληση και αφήστε το να σας παρακινήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Η μέρα δεν ενδείκνυται για λήψη σημαντικών αποφάσεων. Ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα.

Εξαιρετική στιγμή για φλερτ, αναθέρμανση της σχέσης σας και ενασχόληση με τα παιδιά. Ερμής και Αφροδίτη κάνουν την επικοινωνία πολύ ευχάριστη και είτε είστε γονείς, ελεύθεροι ή δεσμευμένοι θα περάσετε ποιοτικό χρόνο και θα ζήσετε όμορφες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες εξελίξεις που αφορούν στα οικονομικά σας θα προκαλέσουν πιέσεις κι ενδεχομένως να καθυστερήσουν την υλοποίηση σχεδίων. Ή μπορεί να ξεφύγετε εκτός προϋπολογισμού και να χρειαστεί να ζητήσετε κάποια χρηματοδότηση. Σήμερα, καλύτερα να αποφύγετε τις διαπραγματεύσεις. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι απογοητευτικά.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο μη μπλέξετε φιλία με ερωτικά αν δεν είστε σίγουροι πως θα υπάρξει ανταπόκριση. Μπορεί να παρεξηγήσετε το ενδιαφέρον ενός φιλικού σας προσώπου και να ταραχθούν οι ισορροπίες. Βολιδοσκοπήστε τις προθέσεις του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα μπορεί να συναντήσετε εμπόδια που θα επιβραδύνουν τα σχέδιά σας, ή να μην ακολουθούν οι άλλοι στους ρυθμούς σας και θα δοκιμαστεί η υπομονή σας. Αποφύγετε τις εντάσεις και διορθώστε τα σφάλματα ένα βήμα τη φορά. Η κριτική μπορεί να είναι ενοχλητική ωστόσο, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να βελτιωθείτε.

Μέσω κοινών πόρων βελτιώνονται τα οικονομικά σας και μπορείτε να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας, όπως ένα ταξίδι, αγορές ρούχων και αξεσουάρ, οτιδήποτε μπορεί να λαχταράτε. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε τα έξοδα σε πράγματα που δεν θα είναι χρήσιμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ημέρα δύσκολη καθώς μπορεί να προκύψουν κάποιες ατυχίες ή εμπόδια σε ταξίδια, νομικές υποθέσεις κι επαφές με το εξωτερικό. Οι σπουδαστές ίσως να μην μπορείτε να παραμείνετε πειθαρχημένοι και να νιώθετε πως δεν θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις. Κάντε ένα διάλλειμα για να ξεκαθαρίσει η σκέψη σας και να επανέλθετε δριμύτεροι.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο αναζητάτε νέες παρέες και είναι μια καλή στιγμή για να γνωρίσετε άτομα, με τα οποία θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Αλλάξτε στέκια, ενταχθείτε σε ομάδες, συλλόγους, ξεκινήστε κάποιο χόμπι. Κάποιες γνωριμίες θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας.

ΛΕΩΝ

Έκτακτα έξοδα σας βγάζουν εκτός προγράμματος και φρενάρουν τα σχέδιά σας και πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας. Η μέρα είναι απαιτητική και ίσως χρειαστεί να κάνετε ελιγμούς για να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν ευκαιρίες για πρόοδο, αρκεί να βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας.

Η σχέση σας είναι σε αρμονία και εφόσον είστε κατασταλαγμένοι, είναι μια καλή εποχή για να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Μπορεί να αφορούν τη συμβίωση με το ταίρι σας ή το γάμο. Οι ελεύθεροι μπορεί να ερωτευτείτε σε ανύποπτο χρόνο αν ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σας ζορίσουν οι απαιτήσεις εργοδοτών και θα νιώσετε την ανάγκη για αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης ωστόσο, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να πάρετε ρίσκο. Μπορείτε να ανταποκριθείτε και να προκαλέσετε θετικές εντυπώσεις. Επιστρατεύστε την υπομονή σας και στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. Αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες.

Η οργάνωση ενός ταξιδιού σας γεμίζει ενθουσιασμό και αδημονείτε να ξεκινήσετε. Έως τότε, μπορείτε να ταξιδέψετε νοητά συλλέγοντας πληροφορίες για τα μέρη που θα επισκεφτείτε, πού θα μείνετε, τι θα φάτε και πού θα ψυχαγωγηθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς ή νομικές υποθέσεις θα συναντήσουν καθυστερήσεις και θα πρέπει να πάτε με τη ροή. Η μέρα παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες και δεν είναι κατάλληλη για νέα εγχειρήματα. Ενδεχομένως να προκύψουν και νέες ευθύνες στον τομέα της εργασίας και να έχετε την ευχέρεια να οργανώσετε τις διακοπές σας.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο έχετε έντονη ερωτική ζωή, αλλά αποφεύγετε τις δεσμεύσεις. Ίσως να έχετε απογοητευτεί από παρελθοντικές σας σχέσεις και να μη θέλετε να επενδύσετε συναισθηματικά. Μην αφήσετε αυτή την ανασφάλεια να ορίσει τη ζωή σας.           

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη σας για οικονομική ασφάλεια σας ωθεί σε παρακινδυνευμένες ενέργειες και πρέπει να αναζητήσετε διαφορετικούς τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Σήμερα δεν είναι κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις καθώς προκύπτουν έξοδα που δεν ήταν στο πρόγραμμα. Ένα ηλικιωμένο άτομο θα σας στηρίξει και θα ξεπεράσετε το σκόπελο.

Αφιερώστε τη βραδιά στην ψυχαγωγία και σε δραστηριότητες που θα συμβάλουν στην ψυχική σας ανάταση. Μια ταινία στον κινηματογράφο, επίσκεψη σε κάποια έκθεση, φαγητό ή ποτό με φίλους ή/και το ταίρι σας θα σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης.                                                                                     

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα δυσκολευτείτε να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας. Θέματα που υποβόσκουν και δεν έχουν επιλυθεί κάνουν την εμφάνισή τους και πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική σας διαχείριση των γεγονότων. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις και να επαναφέρετε τις ισορροπίες.

Η ενασχόληση με δημιουργικές δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας. Μπορεί να είναι ζωγραφική, χορός, κάποιες καινούριες συνταγές που θα απολαύσετε με την οικογένεια, ή η φροντίδα του κήπου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ημέρα δύσκολη όσον αφορά στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας και πρέπει να είστε υπομονετικοί και ευέλικτοι. Αν ακούσετε κάποια κριτική για την απόδοσή σας μην την πάρετε κατάκαρδα, καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιωθείτε. Από το μεσημέρι και μετά θα είναι πιο ευχάριστη και κάποιες αγορές για τον εαυτό σας θα σας δώσουν χαρά.

Δυσκολεύεστε να εκφράσετε τις ανάγκες σας στο ταίρι σας και είστε απογοητευμένοι με τη σχέση σας. Ωστόσο, αν ξεπεράσετε τις αναστολές σας, θα έρθετε πιο κοντά και θα μπορέσετε να συμπορευτείτε αρμονικά. Δουλέψτε με τον εαυτό σας και μιλήστε ανοιχτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα ή κάποια εμπόδια που δυσχεραίνουν την υλοποίηση μιας ιδέας θα είναι παροδικά και πρέπει να αποφύγετε την ανάληψη ρίσκων. Προτιμήστε να βρείτε εναλλακτικές λύσεις (όπως μια νέα πηγή εσόδων), ή να μειώσετε τα έξοδα για ψυχαγωγία ώστε να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα.

Η σχέση σας περνάει σκαμπανεβάσματα και είστε προβληματισμένοι. Ίσως να νιώθετε ανασφάλεια και να μην εκδηλώνεστε, με αποτέλεσμα να περνάτε λάθος μηνύματα. Εξηγήστε στον άνθρωπό σας τι σας μπλοκάρει ώστε να νιώσετε πιο άνετα.

ΙΧΘΥΣ

Θέματα της οικιακής σας ζωής θα σας αποσυντονίσουν και θα πρέπει να αποφύγετε τον πανικό που είναι κακός σύμβουλος. Προσπαθήστε να επιλύετε τα ένα - ένα τα ζητήματα που σας απασχολούν και μην τρέχετε από το ένα στο άλλο δίχως να ολοκληρώνετε τίποτα. Από το μεσημέρι και μετά θα είναι πιο ευχάριστη η μέρα.

Οργανώστε μια βραδιά με φίλους στο σπίτι και χαρείτε τις στιγμές μακριά από τους προβληματισμούς της καθημερινότητας. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία και θα θέλετε να περνάτε περισσότερο χρόνο με το συγκεκριμένο άτομο.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας ( 22 - 27/08/2024)

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/08/2024)

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 και μέχρι τις 22/9 θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα ευνοηθούν και οι νέες συνεργασίες.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά και κακοποιούμε τα γουρούνια;

Living / Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά ενώ κακοποιούμε τα γουρούνια;

Ουδείς αντιλέγει ότι τα σκυλιά αξίζουν κάθε φροντίδα και άνεση, από την άλλη όμως υπάρχει μια βαθιά υποκρισία που πρέπει να επισημανθεί: Ενώ περιποιούμαστε ολοένα και περισσότερο τα σκυλιά μας, δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα βασανιστήρια των γουρουνιών.
THE LIFO TEAM