Τα ζώδια της Πέμπτης (19.04.2023)

Τα ζώδια της Πέμπτης (19.04.2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Πέμπτης 20.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη

ΚΡΙΟΣ

Στον Ταύρο εισέρχεται η Σελήνη λίγα λεπτά αφού πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη / Ηλιακή Έκλειψη και τονίζει τον τομέα των χρημάτων για τους Κριούς. Η μέρα είναι πολύ σημαντική καθώς σας δίνεται η ευκαιρία για μια νέα αρχή με καλές προοπτικές με τη συμμετοχή του Κρόνου σε εξάγωνο. Θα ευνοηθούν συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.

Αν σκοπεύετε να βρείτε μια κατοικία που θα πληροί περισσότερο τις ανάγκες σας ή να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο, σήμερα είναι μια καλή ώρα. Μη βιάζεστε. Μπορεί να πετύχετε μια συμφέρουσα τιμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεχωριστή μέρα η σημερινή καθώς η Σελήνη λίγα λεπτά αφού πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη / Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό εισέρχεται στον Ταύρο, επομένως αφορά και εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες. Εξαιρετική στιγμή για να θέσετε νέους στόχους που μπορεί να αφορούν την προσωπική σας ζωή, τα επαγγελματικά ή τη βελτίωση του εαυτού σας.

Από το απόγευμα και μετά, επικοινωνήστε με κοντινά σας άτομα (γονείς, αδέλφια, φίλους, κλπ) και πείτε τα νέα σας. Ακόμη κι αν δεν μπορέσετε να τους δείτε από κοντά, μπορείτε να τους τηλεφωνήσετε ή να τους στείλετε κάποιο μήνυμα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις πρώτες πρωινές ώρες πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη / Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό και εν συνεχεία εισέρχεται η Σελήνη στον Ταύρο. Το εξάγωνο με τον Κρόνο δίνει ευκαιρίες στους Δίδυμους για επιτυχίες στην καριέρα κι ευνοεί μυστικές επαφές με πρόσωπα σε υψηλές θέσεις. Ένα νέο εγχείρημα ξεκινά με θετικούς οιωνούς, αρκεί να έχετε μελετήσει καλά όλες τις λεπτομέρειες.

Εξαιρετική στιγμή για να κάνετε μια αναδρομή στη χρονιά που πέρασε και να αξιολογήσετε πόση πρόοδο έχετε σημειώσει, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θα διαπιστώσετε σίγουρα ότι τα πάτε πολύ καλύτερα από ό, τι νομίζατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο αμέσως μετά την Ηλιακή Έκλειψη / Νέα Σελήνη στον Κριό, η ανάγκη των Καρκίνων για ομαδικότητα αυξάνει καθώς διαπιστώνετε πως είναι καλύτερα να μοιράζεστε τις ευθύνες και τα βάρη. Το εξάγωνο με τον Κρόνο ευνοεί ό, τι αφορά τις σπουδές αλλά και τις νομικές υποθέσεις. Ένα ταξίδι σας δίνει την ευκαιρία να επεκτείνετε το δίκτυο των συνεργατών σας.

Στην προσπάθειά σας να ικανοποιείτε τις ανάγκες των άλλων καταναλώνετε όλη σας την ενέργεια, με αποτέλεσμα να είστε δυστυχισμένοι. Σήμερα είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με ό, τι σας ευχαριστεί και να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Η καριέρα και η φήμη θα  απασχολήσουν τους Λέοντες με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο και είναι σημαντική μέρα, καθώς σχεδόν ταυτόχρονα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη / Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό. Η συμμετοχή του Κρόνου σε εξάγωνο φέρνει ευκαιρίες για αύξηση εσόδων μέσω τρίτων κι ευνοεί την αναζήτηση χρηματοδότησης. 

Νιώθετε μεγάλη ανάγκη για περιπέτεια. Ίσως να σας επηρέασε μια ταινία που είδατε ή ένα βιβλίο που διαβάσατε πρόσφατα. Ένας καλός τρόπος να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας είναι να προγραμματίσετε τις επόμενες διακοπές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρωί εισέρχεται η Σελήνη στον Ταύρο λίγα λεπτά αφού πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη / Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό και τονίζει τον τομέα της πνευματικής ανάπτυξης των Παρθένων. Μακροπρόθεσμα σχέδια και σπουδές, και ό, τι αφορά τη σταδιοδρομία σας μπαίνουν στο στόχαστρο και οι προοπτικές είναι ενθαρρυντικές. Το εξάγωνο με τον Κρόνο ευνοεί τις συνεργασίες στο εξωτερικό.

Ένας νέος έρωτας φέρνει αέρα ανανέωσης στη ζωή σας και ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας. Οι ελεύθεροι μην απορρίπτετε τους άλλους με την πρώτη ματιά. Μπορεί να σας κερδίσει κάποιο άτομο με το χαρακτήρα του και να γοητευτείτε.

ΖΥΓΟΣ

Ο τομέας των χρημάτων που προέρχονται μέσω τρίτων τονίζεται με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο και καθώς έχει πραγματοποιηθεί σχεδόν ταυτόχρονα η Νέα Σελήνη / Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό, να αναμένετε εύνοια σε συνεργασίες και αύξηση εσόδων. Ίσως να πάρετε μια επιδότηση ή να βρείτε μια παράλληλη απασχόληση που θα ενισχύσει το εισόδημά σας.

Αυτή την περίοδο η σχέση σας είναι σε αρμονία και είναι μια καλή στιγμή για να οργανώσετε μαζί με τον σύντροφό σας το μέλλον σας. Αν είστε γονείς θα σας απασχολήσουν θέματα των παιδιών, αλλά θα είναι αντιμετωπίσιμα. Δείξτε ψυχραιμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να ασχοληθείτε με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσάς. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, λίγα λεπτά μετά την Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό, που σημαίνει πως μπορεί να προκύψει μια νέα πρόταση συνεργασίας που θα έχει διάρκεια και ομαλή πορεία. Το εξάγωνο με τον Κρόνο δίνει ευκαιρίες για δημιουργία ερωτικής σχέσης και απόκτηση παιδιού.

Θα απογοητευτείτε από ένα άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα λόγω πιθανής ασυνεννοησίας. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και δώστε του την ευκαιρία να επανορθώσει. Μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες σήμερα θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας καθώς η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, λίγα λεπτά αφού πραγματοποιηθεί η Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό και η δημιουργική σας διάθεση θα συμβάλει στην αύξηση της απόδοσής σας. Μπορείτε να οργανώσετε το γραφείο ή να στείλετε βιογραφικά αλλά και να διευθετήσετε διάφορες εκκρεμότητες της δουλειάς. 

Το εξάγωνο Σελήνης - Κρόνου δίνει έμφαση στην οικιακή σας ζωή και είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με το σπίτι και με τη φυσική σας κατάσταση. Οργανωθείτε για να ξεκινήσετε διατροφή κι αποφύγετε τις εξαντλητικές δίαιτες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αισιοδοξία και η δημιουργική διάθεση των Αιγόκερων είναι αυξημένες με την είσοδο της Σελήνη στον Ταύρο και μπορείτε να ομορφύνετε το χώρο σας καθώς έχει πραγματοποιηθεί σχεδόν ταυτόχρονα η Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό - στον τομέα της οικιακής σας ζωής. Το εξάγωνο με τον Κρόνο ευνοεί το φλερτ και την επικοινωνία με τα παιδιά αλλά και τις επενδύσεις.

Θα πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση σε περίπτωση που υπάρξει κάποια παρεξήγηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο εξαιτίας ερωτικών διεκδικήσεων. Αν δεν είναι ξεκάθαρη η κρίση σας, προσπαθήστε να κρατήσετε αποστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα της οικιακής σας ζωής έρχονται στο προσκήνιο με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο και καθώς έχει πραγματοποιηθεί σχεδόν ταυτόχρονα η Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό που είναι ο τομέας της επικοινωνίας, είναι ιδανική μέρα για αγοραπωλησίες ακινήτων και διαπραγματεύσεις. Κάποια καλά νέα που θα αφορούν τα οικονομικά σας φέρνει το εξάγωνο με τον Κρόνο.

Οι Υδροχόοι σήμερα πρέπει να ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας και να μη διστάσετε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας στο άτομο που θα σας τραβήξει την προσοχή. Μην μένετε στις ανασφάλειες που σας δημιούργησε μια ερωτική απογοήτευση. Τα καλύτερα έρχονται.

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθείς αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για συμφωνίες και οικονομικές διαπραγματεύσεις καθώς σπανίζουν τα σημερινά φαινόμενα. Αρχικά πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη / Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό και σε λίγα λεπτά η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, που σημαίνει πως θα σας δικαιώσουν οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Εξαιρετική μέρα για να υπογράψετε ένα συμβόλαιο.

Μια νέα εποχή ξεκινάει για τα αισθηματικά σας και δεν πρέπει να σας τρομάζει το άγνωστο. Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει δυναμικά στη ζωή σας κι ενώ είχατε απογοητευτεί με την ερωτική σας ζωή, θα σας γοητεύσει.

 
Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ