Τα ζώδια της Τετάρτης (12.04.2023)

Τα ζώδια της Τετάρτης (12.04.2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Τετάρτης 12.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα οι Κριοί θα δουν αλλαγές στο κομμάτι της καριέρας με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και μπορείτε να έχετε πολλές επιτυχίες όσοι κυνηγήσετε καινούργιες ευκαιρίες. Το τρίγωνο με τον Ερμή φέρνει θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας, ενώ ευνοεί και συζητήσεις που έχουν να κάνουν με την αύξηση του μισθού σας.

Με τον Δία στο ζώδιό σας μπορείτε να πετύχετε τα πάντα. Μπορεί να είναι η βελτίωση της ερωτικής σας ζωής ή της εμφάνισής σας. Κατάλληλη στιγμή για να ικανοποιήσετε κάτι που θέλετε καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα τονίζεται το πνεύμα των Ταύρων με τη Σελήνη στον Τοξότη και καθώς έχετε τον Ερμή στο ζώδιό σας μπορείτε να βάλετε νέους στόχους ή να θέσετε σε εφαρμογή μια νέα ιδέα. Εξαιρετική μέρα για επαφές με το εξωτερικό, ταξίδια και τακτοποίηση διαδικαστικών θεμάτων.

Μετά το απόγευμα αφιερώστε χρόνο σε αγορές για κοντινά σας πρόσωπα (π.χ. δώρα για βαφτιστήρια, αδέλφια, κ.α.) και προσέξτε να μην ξεφύγετε εκτός budget. Μην παρασυρθείτε και κάνετε υπερβολές με τα λεφτά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θετικές οι εξελίξεις για τους Διδύμους με τη Σελήνη στον τομέα των κοινών σας πόρων καθώς αυξάνονται τα έσοδά σας μέσω μιας χρηματοδότησης, του συντρόφου ή ενός ακινήτου και θα ανασάνετε. Το τρίγωνο με τον Ερμή θα ευνοήσει όσους θέλετε να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων ή να πάρετε δάνειο.

Οργανώστε ένα ταξίδι εγκαίρως ώστε να μην σας καταβάλλει ο πανικός την τελευταία στιγμή. Το Πάσχα πλησιάζει και όσοι σκοπεύετε να μετακινηθείτε μέσα στις γιορτές πρέπει να κινηθείτε εγκαίρως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα τους Καρκίνους θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις σας με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και το τρίγωνο με τον Ερμή υποδεικνύει πως κάτι καλό θα προκύψει μέσω της συνεργασίας με άτομα που έχετε κοινό στόχο. Η μέρα είναι ιδανική για διαπραγματεύσεις, για συνεννοήσεις με συνεργάτες και ομαδικές προσπάθειες.

Θα θελήσετε να κρατήσετε μυστική μια καινούρια ερωτική σχέση μέχρι να σιγουρευτείτε για την εξέλιξή της. Οι ελεύθεροι μην κλωτσάτε την τύχη σας και δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον σε όσους κάνουν προσπάθεια να σας πλησιάσουν.

ΛΕΩΝ

Οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σας είναι εξαιρετικές με το τρίγωνο Σελήνης - Ερμή και θα υπάρξει σημαντική πρόοδος. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να να ετοιμάσετε το πορτφόλιο σας, να στείλετε βιογραφικά αλλά και να προωθήσετε τις δεξιότητες ή τις υπηρεσίες σας. Επαφές με πιθανούς μελλοντικούς εργοδότες θα ευνοηθούν.

Έχετε αμελήσει λίγο την κοινωνική σας ζωή λόγω υποχρεώσεων, σήμερα όμως οι Λέοντες έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια έξοδο με το ταίρι σας ή/και με φίλους. Απολαύστε τις στιγμές και ξεχάστε για λίγο τα προβλήματα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα οι Παρθένοι θα έχετε παιχνιδιάρικη διάθεση με τη Σελήνη στον Υδροχόο και θα ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες. Οι καλλιτέχνες προωθήστε το έργο σας, καθώς ο Ερμής δίνει την ευκαιρία να αυξηθεί η φήμη σας. Μπορεί να σας γίνει μια πρόταση για συνεργασία σε ένα μακρινό προορισμό.

Αν ταξιδέψετε θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με άτομο διαφορετικής κουλτούρας και θα ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Επιστρατεύστε το χιούμορ και την ευγένεια σας οι ελεύθεροι και εντυπωσιάσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω φωτίζει τον τομέα της οικιακής ζωής των Ζυγών και είναι μια καλή μέρα για να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένεια και το σπίτι σας. Το τρίγωνο με τον Ερμή φέρνει θετικά νέα σε ό, τι αφορά κοινούς πόρους και θα κάνετε αγορές με εξαιρετική άνεση. Αποφύγετε τις σπατάλες.

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι εξαντλητικοί και για αυτό το λόγο πρέπει να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να τραφείτε υγιεινά, να ξεκουραστείτε και να γυμναστείτε έστω και μισή ώρα την ημέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με επικοινωνιακή διάθεση ξεκινάει η μέρα των Σκορπιών καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει το συγκεκριμένο τομέα και το τρίγωνο με τον Ερμή θα ευνοήσει επαφές με πιθανούς μελλοντικούς συνεργάτες, υπογραφές συμβάσεων και διαπραγματεύσεις. Ιδανική στιγμή για προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών και εμπορικές συναλλαγές.

Επισκέψεις σε βαφτιστήρια, ανίψια, κλπ θα σας δώσουν χαρά και θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Αν τύχει να συναντήσετε παλιούς φίλους θα νιώσετε μια νοσταλγία και θα αναπολήσετε παλιές όμορφες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας μέσω της δουλειάς σας και θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κάτι που θέλετε καιρό. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ερμή ευνοεί συζητήσεις σχετικά με την αύξηση του μισθού σας και προμηνύει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Ενδεχομένως να ακολουθήσετε μια νέα κατεύθυνση.

Κάποιοι σας πιέζουν με τις απαιτήσεις τους κι η υπομονή σας σιγά σιγά τελειώνει. Βάλτε όρια και μην υποχωρείτε συνέχεια εσείς επειδή φοβάστε μην χαλάσετε τις ισορροπίες. Τώρα είναι η στιγμή που εσείς οι Τοξότες πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας κι ας δυσαρεστεί κάποιους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον Αιγόκερω και ψάχνετε καινούργιους τρόπους να εκφραστείτε. Νέες ιδέες θα σας ενθουσιάσουν και κάνετε εμπνευσμένες συζητήσεις. Το τρίγωνο με τον Ερμή ευνοεί τους καλλιτέχνες και όσους θέλουν να βελτιώσουν τα ερωτικά τους. Εξαιρετική στιγμή για φλερτ, επενδύσεις, απολαύσεις αλλά και απόκτηση παιδιού.

Μερικές φορές διστάζετε να εκφράσετε αυτό που σκέφτεστε για να μην προκαλέσετε αντιδράσεις και τα κρατάτε όλα μέσα σας, έτσι όμως, δεν είστε εσείς καλά με τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να είστε πιο διεκδικητικοί και να μιλάτε εγκαίρως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα οι Υδροχόοι έχετε αρκετά κλειστή διάθεση καθώς η Σελήνη διασχίζει τον τομέα της ιδιωτικής σας ζωής και θα αποφύγετε τις πολλές επαφές με κόσμο. Το τρίγωνο με τον Ερμή φέρνει κάποια θετικά νέα που μπορεί να αφορούν ακίνητα και θα δώσετε περισσότερη σημασία στις ανάγκες της οικογένειας και του σπιτιού. Εξαιρετική στιγμή για αγορές.

Έχετε πολλά έξοδα λόγω των γιορτών που σας υποχρεώνουν να αγοράσετε κάποια δώρα και αυτό σας αγχώνει. Δεν είναι ανάγκη να ξοδέψετε πάρα πολλά χρήματα για να δείξετε την αγάπη σας. Μπορείτε να αρκεστείτε σε κάποιο συμβολικό δώρο. Να θυμάστε ότι η κίνηση μετράει.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα ενεργοποιείται ο τομέας της κοινωνικής σας δικτύωσης με τη Σελήνη στον Αιγόκερω. Η μέρα είναι ιδανική για συλλογικές δράσεις και μπορεί να ενταχθείτε σε μια ομάδα εθελοντισμού και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας ή να ξεκινήσετε κάποιο χόμπι και να γνωρίσετε άτομα που θα έχετε παρόμοια ενδιαφέροντα. Το τρίγωνο με τον Ερμή ευνοεί την επικοινωνία.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς μπερδεύει τις σκέψεις σας και δεν μπορείτε να αποφασίσετε κάτι σημαντικό που αφορά τα επαγγελματικά σας ή την προσωπική σας ζωή. Κρατήστε αποστάσεις για ένα διάστημα από όσα σας προβληματίζουν.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ