Τα ζώδια της Τρίτης (13.06.23)

Τα ζώδια της Τρίτης (13.06.23) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Τρίτης 13.06.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ενδείκνυται για προώθηση δεξιοτήτων κι υπηρεσιών καθώς και για ό,τι αφορά σε θέματα εκπαίδευσης. Το εξάγωνο Ήλιου - Σελήνης επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και ευνοεί τις εμπορικές συναλλαγές. Για το 1ο δεκαήμερο, ξεκινάει το τετράγωνο Ερμή - Κρόνου που θα διαρκέσει αρκετές μέρες προκαλώντας επικοινωνιακά προβλήματα.

Εξαιρετική μέρα για φλερτ και προσέγγιση του ατόμου που σας έχει γοητεύσει. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας, επιστρατεύστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και την ευγένειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν και είναι μια καλή στιγμή για μυστικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες καθώς πραγματοποιείται το εξάγωνο Ήλιου - Σελήνης που αφορά τους γεννημένους το 3οδεκαήμερο. Ωστόσο, για το 1ο δεκαήμερο τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα καθώς ξεκινάει το τετράγωνο Ερμή Κρόνου που μπορεί να προκαλέσει εμπόδια στα σχέδιά σας.

Εξαιρετική στιγμή για αγοραπωλησίες ακινήτων. Ενδεχομένως να έχετε κάποια καλά νέα από το μεσημέρι και μετά, που θα αφορούν στην ακίνητη περιουσία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αξιοποιήστε τη μέρα που δίνει ευκαιρίες για έξυπνες συμμαχίες και υλοποίηση εγχειρημάτων, αλλά πρέπει να προσέξετε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, καθώς ξεκινάει το τετράγωνο Ερμή - Κρόνου που θα διαρκέσει αρκετές μέρες προκαλώντας πιέσεις και εμπόδια σε επιχειρηματικές προσπάθειες. Απαιτήσεις εργοδοτών θα δοκιμάσουν την υπομονή σας.

Προσέξτε να μην εξιδανικεύσετε ένα άτομο που θα σας εντυπωσιάσει και θα προσπαθήσει να επωφεληθεί από εσάς. Κρατήστε μικρό καλάθι για όσα ακούσετε και να είστε πιο καχύποπτοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντική μέρα η σημερινή για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, καθώς το εξάγωνο του Ήλιου με τη Σελήνη υπόσχεται επιτυχίες στην καριέρα, ενώ ευνοεί και μυστικές επαφές με πρόσωπα εξουσίας. Ενδεχομένως να έχετε αίσιες εξελίξεις σε ένα εγχείρημα. Το 1ο δεκαήμερο είστε πιο πιεσμένοι και θα παραμείνετε για κάποιες μέρες, καθώς ξεκινάει το τετράγωνο Ερμή - Κρόνου.

Προσέξτε τη διαχείριση των χρημάτων σας καθώς έχετε μια υπερβολή και μπορεί να ξεφύγετε εκτός προϋπολογισμού. Η ανάγκη σας για ψυχαγωγία σάς κάνει να μην υπολογίζετε τα έξοδα.

ΛΕΩΝ

Αφιερώστε τη μέρα στην έρευνα και τη συλλογή πληροφοριών προτού ξεκινήσετε την υλοποίηση μιας ιδέας και την αναζήτηση ατόμων που θα τη στηρίξουν. Το εξάγωνο Ήλιου - Σελήνης επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο κι ευνοεί τη συλλογική προσπάθεια. Για το 1ο δεκαήμερο ξεκινάει ένα διάστημα προκλήσεων που αφορούν κοινούς πόρους με το τετράγωνο Ερμή - Κρόνου.

Η ανησυχία σας για ένα ηλικιωμένο άτομο σάς κάνει πού προστατευτικούς, αλλά πρέπει να εξοικονομήσετε δυνάμεις και για τις προσωπικές σας ανάγκες. Ρίξτε τους ρυθμούς σας και ξεκουραστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιτυχίες στα επαγγελματικά και αύξηση εσόδων μέσω κοινών πόρων φέρνει στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο το εξάγωνο Ήλιου - Σελήνης, ενώ μπορεί να προκύψει κι ένας έρωτας με άτομο μεγαλύτερης οικονομικής επιφάνειας. Το 1ο δεκαήμερο πρέπει να προσέξετε σχέσεις με ηλικιωμένους και πρόσωπα εξουσίας. Αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες.

Πιθανή ένταση με το ταίρι σας θα οφείλεται στο γεγονός ότι εστιάζετε στα ελαττώματά του και δεν αναγνωρίζετε τα καλά του στοιχεία. Αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα και θα διαπιστώσετε πως είστε υπερβολικοί.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα πρέπει να μοιραστείτε τις ευθύνες με άτομα που έχετε κοινό σκοπό και να αποφύγετε την ατομική προσπάθεια. Το εξάγωνο Ήλιου - Σελήνης ευνοεί τους γεννημένους το 23ο δεκαήμερο σε συνεργασίες και εφαρμογή ιδεών. Για το 1ο δεκαήμερο, το τετράγωνο Ερμή - Κρόνου που θα διαρκέσει αρκετές μέρες, φέρνει εμπόδια σε επαγγελματικά ταξίδια. 

Καινούριες φιλίες θα δημιουργηθούν σε ένα ταξίδι και μπορεί να προκύψει ένας έρωτας με άτομο διαφορετικής κουλτούρας. Να είστε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες, αλλά αποφύγετε τις υποσχέσεις.                                

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ημέρα κατάλληλη για να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με οφειλές, εισφορές ή κληρονομιές οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, καθώς το εξάγωνο Ήλιου - Σελήνης θα διευκολύνει τις προσπάθειές σας. Τα επαγγελματικά σας βαίνουν καλώς. Το τετράγωνο Ερμή - Κρόνου που θα διαρκέσει αρκετές μέρες θα ζορίσει το 1ο δεκαήμερο όσον αφορά στα ερωτικά σας.

Αφιερώστε το υπόλοιπο της ημέρας σε δημιουργικές δραστηριότητες που θα προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Παίξτε παιχνίδια που ακονίζουν το μυαλό κι απολαύστε τις στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα σύντομο ταξίδι θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας και να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία. Εξαιρετική στιγμή για να αναθερμάνετε τη σχέση σας ή να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο που σας επηρεάζει το τετράγωνο Ερμή - Κρόνου, προσέξτε για πιθανά προβλήματα στην οικογένεια.

Η εμφάνισή σας σάς απασχολεί έντονα και κάνετε υπερβολές με δίαιτες που δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα, αλλά αντιθέτως απορρυθμίζουν τον μεταβολισμό σας. Ενημερωθείτε μέσω ενός ειδικού.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστη είναι η καθημερινότητά σας με το εξάγωνο Ήλιου - Σελήνης που επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και θέλετε να ομορφύνετε το σπίτι ή να κάνετε μια αναμόρφωση στην επιχείρησή σας. Τοποθετήστε αντικείμενα και υφάσματα σε έντονα χρώματα, λουλούδια και φυτά που θα σας αναζωογονούν με τα αρώματά τους και θα δημιουργούν θετική ενέργεια στο χώρο σας.

Για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο ξεκινάει ένα διάστημα μερικών ημερών με προβλήματα στην επικοινωνία κι εμπόδια σε επαγγελματικά ζητήματα. Το τετράγωνο Ερμή  - Κρόνου μπορεί να προκαλέσει απογοητεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο που σας επηρεάζει το εξάγωνο Ήλιου - Σελήνης, ενώ μπορείτε να βελτιώσετε και την ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, το 1ο δεκαήμερο με το τετράγωνο Ερμή - Κρόνου που θα διαρκέσει αρκετές μέρες, πρέπει να αποφύγετε τις επενδύσεις και να κρατήσετε άμυνες με τα χρήματά σας.

Από το απόγευμα και μετά, αφιερώστε χρόνο στη βελτίωση της εμφάνισής σας. Αγοράστε ρούχα κι αξεσουάρ, κάντε μια περιποίηση προσώπου, ένα σπα και γενικά ό,τι μπορεί να σας αναζωογονήσει.

ΙΧΘΥΣ

Ημέρα κατάλληλη για διαπραγματεύσεις κι αγοραπωλησίες ακινήτων. Το εξάγωνο Ήλιου - Σελήνης αφορά τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και προμηνύει αύξηση εσόδων μέσω της ακίνητης περιουσίας. Για το 1ο δεκαήμερο ξεκινάει ένα διάστημα με δυσκολίες στη συνεννόηση με κάποιο μέλος της οικογένειας καθώς σας επηρεάζει το τετράγωνο Ερμή - Κρόνου.

Μέσω φίλων θα κάνετε μια γνωριμία που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να είστε μαζί. Είναι πολύ σημαντική στιγμή για την ερωτική σας ζωή.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας ( 22 - 27/08/2024)

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/08/2024)

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 και μέχρι τις 22/9 θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα ευνοηθούν και οι νέες συνεργασίες.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά και κακοποιούμε τα γουρούνια;

Living / Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά ενώ κακοποιούμε τα γουρούνια;

Ουδείς αντιλέγει ότι τα σκυλιά αξίζουν κάθε φροντίδα και άνεση, από την άλλη όμως υπάρχει μια βαθιά υποκρισία που πρέπει να επισημανθεί: Ενώ περιποιούμαστε ολοένα και περισσότερο τα σκυλιά μας, δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα βασανιστήρια των γουρουνιών.
THE LIFO TEAM