FacebookTwitterΈνας Ρώσος βετεράνος πολέμου γονατίζει δίπλα από το τανκ που χρησιμοποιούσε στον πόλεμο, το οποίο τώρα είναι παροπλισμένο και χρησιμοποιείται ως μνημείο.
FacebookTwitter Ένας άγνωστος μοναχός προσεύχεται για έναν ηλικιωμένο που πέθανε ξαφνικά, ενώ περίμενε το τρένο, Κίνα.
Γαλήνη
FacebookTwitter Αυτή είναι η Leao. Την μέρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία καθόταν για δεύτερη ημέρα σερί στον τάφο του αφεντικού της που πέθανε, Βραζιλία.
Θλίψη
FacebookTwitter Στο φόντο ένας Βορειοκορεάτης χαιρετάει έναν Νοτιοκορεάτη συγγενή του, ο οποίος σκουπίζει τα δάκρυα του. Σε 436 Νοτιοκορεάτες επιτράπηκε να περάσουν 3 μέρες στην Βόρεια Κορέα για να συναντήσουν 97 συγγενείς τους. Οι δύο χώρες τους κρατούσαν χωριστά από τον πόλεμο του 1950-1953.
Απώλεια
FacebookTwitter Ένας στρατιώτης πέφτει στα γόνατα μετά από χτύπημα ελεύθερου σκοπευτή στην Βενεζουέλα ενώ ο εφημέριος του Ναυτικού του δίνει τις τελευταίες ευχές.
Θάνατος
FacebookTwitter Ένας άγνωστος Γάλλος πολίτης κλαίει από φόβο ενώ οι Ναζί εισβάλουν στη Γαλλία για να καταλάβουν το Παρίσι κατά τη διάρκεια του B' Παγκοσμίου Πολέμου
Φόβος
FacebookTwitter Ο στρατιωτικός διοικητής των Nazi Heinrich Himmler επιθεωρεί τα στρατόπεδα συγκέντρωσης για να βρει αντιμέτωπο τον αιχμάλωτο πολέμου Horace Greasley. Ο Greasley συχνά δραπέτευε από το στρατόπεδο και μετά επέστρεφε. Σύμφωνα με ισχυρισμούς το κατάφερε αυτό 200 φορές. Και ο λόγος; Συναντούσε κρυφά μία Γερμανίδα την οποία είχε ερωτευτεί.
Σκληρότητα
FacebookTwitter Ένας πυροσβέστης δίνει νερό σε ένα αφυδατωμένο κοάλα κατά την διάρκεια πυρκαγιάς στην Αυστραλία.
Ευγένεια
FacebookTwitter Μετά από πολλά χρόνια, ένας Γερμανός φυλακισμένος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ελευθερώνεται από τη Σοβιετική Ένωση. Σε αυτή τη φωτογραφία συναντιέται με την κόρη του, η οποία είχε να τον δει από τότε που ήταν ενός έτους.
Ηθελε δεν ηθελε το αφιερωμα διέπρεψε στην τελευταία του εικόνα όπου "ένας Γερμανός φυλακισμένος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ελευθερώνεται από τη Σοβιετική Ένωση. Σε αυτή τη φωτογραφία συναντιέται με την κόρη του, η οποία είχε να τον δει από τότε που ήταν ενός έτους"Τα 20 εκατομμύρια που σκότωσαν οι ναζί προφανώς δεν τα κλαψε καμμιά μανούλα...και δες βρε παιδί μου που εστιασε το σχόλιο. Κανονικά έπρεπε να αναφέρεται στην μεγαλοψυχία των σοβιετικών που επέτρεψαν να δει το παιδί του, νομίζω
Δεν ηταν ο καθε γερμανος φανταρος εγκληματιας πολεμου, οπως δεν ηταν ο καθε αμερικανος υπευθυνος για τις ατομικες βομβες, οπως δεν αξιζε η Ιαπωνια τη Χιροσιμα κι ας εκανε φριχτα εγκληματα. Επρεπε να κρατησουν εναν τυχαιο αιχμαλωτο ολη τη ζωη στη φυλακη, λες και αυτο δεν θα τους εκανε ομοιους με τους ναζι.Εν τω μεταξυ, λες με περισσια εθελοτυφλια "Τα 20 εκατομμύρια που σκότωσαν οι ναζί προφανώς δεν τα κλαψε καμμιά μανούλα" και "κοιτα που εστιαζουν", ενω υπαρχουν ακριβως απο πανω 2 φωτογραφιες για την εισβολη των Ναζι στη Γαλλια και τα στρατοπεδα συγκεντρωσης.
"Ένας άγνωστος Γάλλος πολίτης κλαίει από φόβο ενώ οι Ναζί εισβάλουν στη Γαλλία για να καταλάβουν το Παρίσι κατά τη διάρκεια του B' Παγκοσμίου Πολέμου"Μάλλον από λύπη κλαίει.
σχόλια