Τι βλέπουν στα όνειρα τους άνδρες και γυναίκες

Τι βλέπουν στα όνειρα τους άνδρες και γυναίκες Facebook Twitter
7

Εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο έχουν τα όνειρα των ανδρών και των γυναικών, όπως συμπέρανε έρευνα που έγινε από το Κεντρικό Ινστιτούτο για την Ψυχική Υγεία, στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας.

«Οι άνδρες ονειρεύονται συχνά για το σεξ και την επιθετικότητα, ενώ οι γυναίκες τείνουν να ονειρεύονται για ζητήματα νοικοκυριού και για ρούχα», δήλωσε ο καθηγητής Μίχαελ Σρεντλ.

Μία ακόμη διαφορά είναι ότι στα ανδρικά όνειρα εμφανίζονται συχνά άγνωστοι ενώ στα γυναικεία κυρίως άνθρωποι της εμπιστοσύνης τους. Στα όνειρα των παιδιών, είναι πιθανό να εμφανίζονται ζώα, είπε ο Σρεντλ συνοψίζοντας τα αποτελέσματα της.

Ακόμη σύμφωνα με την έρευνα, περίπου το πέντε τοις εκατό του πληθυσμού υποφέρει από εφιάλτες.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδίκηση του γραφείου

Living / Η εκδίκηση του γραφείου

Πολλά διευθυντικά στελέχη αμφισβητούν έντονα πλέον την τηλεργασία και πιστεύουν ότι το να βρίσκονται οι εργαζόμενοι κάθε μέρα στο γραφείο είναι καλό για την επιχείρηση – και το να βρίσκονται στο γραφείο όσο περισσότερες ώρες γίνεται, είναι ακόμη καλύτερο.
THE LIFO TEAM
Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM