Το Τιτανικός ΙΙ έρχεται , αλλά δεν είναι αυτό που φαντάζεστε

Το Τιτανικός ΙΙ έρχεται , αλλά δεν είναι αυτό που φαντάζεστε Facebook Twitter
1
Το Τιτανικός ΙΙ έρχεται , αλλά δεν είναι αυτό που φαντάζεστε Facebook Twitter

Το "Τιτανικός ΙΙ" δεν είναι sequel, είναι remake, ωστόσο όχι για τη μεγάλη οθόνη αλλά για τη θάλασσα καθώς πρόκειται για μια ρεπλίκα του εμβληματικού πλοίου που αναμένεται από το 2018 να διασχίζει τους ωκεανούς.

Η Blue Star Line, εταιρεία με έδρα την Αυστραλία και ιδιοκτησία του δισεκατομμυριούχου Clive Palmer, σχεδιάζει να επανακατασκευάσει από το μηδέν τον αυθεντικό Τιτανικό, μόνο που αυτή τη φορά το πλοίο θα διαθέτει σύγχρονες ανέσεις και θα πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Αν και το πλάνο είχε πρωτοανακοινωθεί το 2012, τα σχέδια είχαν "παγώσει" για αρκετό καιρό και πολλοί υποστήριζαν πως τελικά η εταιρεία δεν θα υλοποιούσε την κατασκευή. Εκπρόσωπος της Blue Star Line όμως διευκρίνισε στην Belfast Telegraph πως απλώς αποφάσισαν να το πάνε πίσω για 2 χρόνια και πως προχωράνε κανονικά.

Για του λόγου το αληθές, η εταιρεία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το σχεδιασμό στο εσωτερικό του πλοίου, όπου εκτός από τα διάσημα σημεία όπως η σκάλα που ο Jack (Leonardo di Caprio) περίμενε την Rose (Kate Winslet) να κατέβει, αποκαλύπτει και άλλους χώρους- σαλόνια, υπνοδωμάτια και εστιατόρια.

Το νέο πλοίο εκτός από "ταξίδι στο χρόνο" θα προσφέρει όμως και πολλές σύγχρονες ανέσεις, όπως γυμναστήριο και χαμάμ, ενώ θα έχει και περισσότερες σωστικές λέμβους αλλά και κλιματισμό. Θα διαθέτει 840 καμπίνες και χωρητικότητα 2.400 επιβατών, ενώ περίπου 900 άτομα θα απαρτίζουν το προσωπικό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσο θα κοστίζει το εισιτήριο για ένα ταξίδια με το υπερωκεάνιο, αλλά η εταιρεία διέρρευσε πως ήδη υπάρχει κόσμος που είναι διατεθειμένος να πληρώσει μέχρι και 1 εκατ. δολάρια για να εξασφαλίσει μια θέση.

Ο Τιτανικός 2 αναμένεται να σαλπάρει από το λιμάνι Jiangsu της Κίνας με κατεύθυνση το Ντουμπάι μέσα στο 2018. 

Το Τιτανικός ΙΙ έρχεται , αλλά δεν είναι αυτό που φαντάζεστε Facebook Twitter
Το Τιτανικός ΙΙ έρχεται , αλλά δεν είναι αυτό που φαντάζεστε Facebook Twitter
Το Τιτανικός ΙΙ έρχεται , αλλά δεν είναι αυτό που φαντάζεστε Facebook Twitter
Το Τιτανικός ΙΙ έρχεται , αλλά δεν είναι αυτό που φαντάζεστε Facebook Twitter
Το Τιτανικός ΙΙ έρχεται , αλλά δεν είναι αυτό που φαντάζεστε Facebook Twitter
Το Τιτανικός ΙΙ έρχεται , αλλά δεν είναι αυτό που φαντάζεστε Facebook Twitter
Το Τιτανικός ΙΙ έρχεται , αλλά δεν είναι αυτό που φαντάζεστε Facebook Twitter
Το Τιτανικός ΙΙ έρχεται , αλλά δεν είναι αυτό που φαντάζεστε Facebook Twitter
Το Τιτανικός ΙΙ έρχεται , αλλά δεν είναι αυτό που φαντάζεστε Facebook Twitter
Το Τιτανικός ΙΙ έρχεται , αλλά δεν είναι αυτό που φαντάζεστε Facebook Twitter

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί κάποιοι άνθρωποι θυμούνται τα όνειρα τους περισσότερο από άλλους

Living / Γιατί κάποιοι άνθρωποι θυμούνται τα όνειρα τους περισσότερο από άλλους

Σύμφωνα με νέες έρευνες, παράγοντες όπως η ηλικία, η ροπή στην ενδοσκόπηση, ακόμα και οι εποχές του χρόνου αποτελούν παράγοντες που επηρεάζουν σημαντικά την ικανότητα να ανακαλούμε τα όνειρά μας.
THE LIFO TEAM
Ο γάτος του μαγαζιού

Living / Ο γάτος του μαγαζιού

Υπεύθυνοι face control, ταμείες, props στη βιτρίνα, support στον πελάτη, επιθεωρητές. Παίρνουν το ρόλο τους στα σοβαρά και είναι φυσικά λόγος για να ξαναπάει κανείς. Γυρίσαμε το κέντρο της Αθήνας, βρήκαμε τις γάτες που ζουν στα μαγαζιά της, τις φωτογραφίσαμε και τις παρουσιάζουμε.
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
«Συστήνεται και η κράτηση τραπεζιού». Τα πιο δημοφιλή Game night events της πόλης.

Living / H Aθήνα παίζει Bingo: Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή game night events της πόλης!

Από bingo nights, όπου έχει «εμφανιστεί» η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μέχρι γεωγραφικά κουίζ που μπορεί να καταλήξουν σε ζεϊμπέκικα, αυτές είναι οι πιο παιχνιδιάρικες βραδιές της πόλης – και έχουν και τους μόνιμους θαμώνες τους.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
 Vinted over Instagram: Η μανία του reselling αλλάζει το παιχνίδι στα social media

Living / Η μανία με τα ηλεκτρονικά βιντατζάδικα και η παγίδα της δήθεν «καθαρής» ντουλάπας

Δύο κορίτσια που ξέρουν απ' έξω και ανακατωτά το Vinted και το Vestiaire Collective μας αποκαλύπτουν μυστικά που θα κάνουν τις αγορές μας πιο στοχευμένες και έξυπνες, καθώς και τις αδυναμίες τους που προκύπτουν κατά το κυνήγι του επόμενου θησαυρού.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Η ομορφιά ως καθρέφτης της εποχής

Living / Η ομορφιά ως καθρέφτης της εποχής

Ζούμε στην εποχή του φυσικού μακιγιάζ, του συνδυασμού αρωμάτων και της σύνθετης ρουτίνας περιποίησης. Από την υπερβολή των ’80s μέχρι το σήμερα, η ομορφιά αποτυπώνει την κοινωνική εξέλιξη και τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας.
ΕΦΗ ΑΝΕΣΤΗ
«Είμαι τυφλός και μπορώ να μένω μόνος, μην ξαφνιάζεστε!»

Ζούμε, ρε! / «Είμαι τυφλός και μπορώ να μένω μόνος, μην ξαφνιάζεστε!»

Μπορούν τα τυφλά άτομα να ζήσουν μόνα; Χρειάζονται τα σπίτια τους κάποια ειδική προσαρμογή; Τι είναι η εκπαίδευση στις καθημερινές δεξιότητες; Η Χρυσέλλα Λαγαρία και ο Θοδωρής Τσάτσος συζητούν για το θέμα με την εκπαιδεύτρια κινητικότητας και προσανατολισμού και ιδρυτικό μέλος της ομάδας «Σκύλοι βοηθοί Ελλάδας», Πέννυ Στούμπου.
THE LIFO TEAM
Millennials και Gen Zers αναζητούν το ιδανικό workplace το 2025

Living / Το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον του 2025: Τι ψάχνουν οι Millennials και οι GenZers;

Οι διαφορετικές γενιές που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια στην αγορά εργασίας περιγράφουν τις συνθήκες που θα τους έκαναν να νιώθουν τη δουλειά τους περισσότερο σαν το σπίτι τους.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Γιατί συχνά νιώθουμε μεγαλύτερη νοσταλγία για τις δυσκολίες παρά για τις χαρές;

Living / Γιατί συχνά νιώθουμε μεγαλύτερη νοσταλγία για τις δυσκολίες παρά για τις χαρές;

Οι άνθρωποι έχουν την τάση να βλέπουν «με ροζ γυαλιά» ακόμα και τις πιο αντίξοες περιόδους της ζωής τους, ακόμα κι αν πρόκειται για συνθήκες οικονομικής ύφεσης, πανδημίας ή πολέμου.
THE LIFO TEAM
O «ξαφνικός θάνατος» της εξ αποστάσεως εργασίας

Living / O «ξαφνικός θάνατος» της εξ αποστάσεως εργασίας

Στον απόηχο της πανδημίας, οι πολιτικές «εργασίας από το σπίτι» έμοιαζαν να δείχνουν τον δρόμο για τον χώρο εργασίας του μέλλοντος, αλλά πλέον οι αποκλειστικά remote θέσεις είναι είδος προς εξαφάνιση.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ