Γιατί τόσες πολλές γυναίκες τρελαίνονται με τους δικτάτορες;

Γιατί τόσες πολλές γυναίκες τρελαίνονται με τους δικτάτορες; Facebook Twitter
8
Γιατί τόσες πολλές γυναίκες τρελαίνονται με τους δικτάτορες; Facebook Twitter

Παρόλο που οι θηριωδίες δια χειρός μερικών από τους ισχυρότερους ηγέτες του κόσμου, όπως ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Κιμ Γιονγκ Ουν και ο Μπασάρ αλ Ασάντ, μένουν κάθε άλλο παρά κρυφές, υπάρχουν γυναίκες, και μάλιστα πολλές που ξετρελαίνονται μαζί τους και βλέπουν στον πρόσωπό τους "απόλυτα αρσενικά", τα οποία και ποθούν διακαώς.

Μερικοί από τους πιο διαβόητους τυράννους φέρονται να δέχονται τσουβάλια με ερωτικές επιστολές αλλά και δέματα με σέξι εσώρουχα από θαυμάστριες, τις περισσότερες φορές φυσιολογικότατες γυναίκες που για κάποιο λόγο μαγεύονται από την δύναμη αυτών των αντρών.

Τι είναι, όμως, αυτό που κάνει δικτάτορες όπως ο Ασάντ και ο Πούτιν τόσο αρεστούς στο γυναικείο φύλο; Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν πως τα "κακά παιδιά" γίνονται αντικείμενο μαζικού πόθου, ειδικά για ανθρώπους που είναι και οι ίδιοι λίγο psycho.

Η Sandra Brown, συγγραφέας του βιβλίου "Women Who Love Psychopaths" είπε στην Daily Star: "Πολλές από τις γυναίκες που εν γνώσει τους 'ερωτεύονται' ψυχοπαθείς πολιτικούς έχουν δικό τους ιστορικό ψυχικών ασθενειών ή διαταραχές στην ψυχική τους υγεία, συχνά πολύ κοντά στην παθολογική κατάσταση των ανδρών από τους οποίους έλκονται". "Τους αρέσει η προσοχή που λαμβάνουν με το να αναγνωρίζονται ως από τη μάζα και τα ΜΜΕ ως η κοπέλα ή η σύζυγος ενός ανθρώπου που συγκεντρώνει τόση δημοσιότητα" σημειώνει από την πλευρά του ο Jeffrey Ian Ross, εγκληματολόγος στο University of Baltimore.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν είναι αυτή τη στιγμή ο πιο δημοφιλής στο συγκεκριμένο είδος ανδρών, καθώς πάρα πολλές γυναίκες, στη χώρα του και όχι μόνο, τον βρίσκουν τρομερά σέξι. Απόδειξη η ύπαρξη πολλών σχετικών σελίδων στο Facebook, όπως το "Putin is a sexy beast" αλλά και το επίσημο site "Vladimir Putin Fangirl Website" αλλά και διάφορων συζητήσεων σε fora, όπου γυναίκες αποκαλύπτουν το πόσο πολύ θαυμάζουν και ποθούν σεξουαλικά τον Ρώσο ηγέτη. 

Γιατί τόσες πολλές γυναίκες τρελαίνονται με τους δικτάτορες; Facebook Twitter

Στα 63α γενέθλιά του, πολλές θαυμάστριες άρπαξαν την ευκαιρία να του ευχηθούν μέσω Twitter χρόνια πολλά, αρκετές ανεβάζοντας στιγμιότυπα όπου φιλούν τη φωτογραφία του και κάποιες πιο τολμηρές, γράφοντας το όνομά του στο στήθος τους. Καθόλου τυχαίο λοιπόν, που τόσοι άνδρες στη Ρωσία θέλουν να του μοιάσουν. 

Ένας άλλον δικτάτορας που, όπως φαίνεται, πρωταγωνιστεί σε αρκετές φαντασιώσεις είναι και ο Κιμ Γιονγκ Ουν της Β. Κορέας. Μάλιστα το κινεζικό περιοδικό "The People's Daily" τον χαρακτήρισε τον πιο σέξι άντρα στη γη, γράφοντας μεταξύ άλλων για "το συγκλονιστικά όμορφο, στρογγυλό πρόσωπό τους, την αγορίστικη γοητεία του και την σθεναρή κορμοστασιά του, το απαράμιλλο στιλ του και το διάσημο χαμόγελο" που τον κάνουν "το όνειρο κάθε γυναίκας".

Γιατί τόσες πολλές γυναίκες τρελαίνονται με τους δικτάτορες; Facebook Twitter

Ο σωσίας του Κιμ Γιονγκ Ουν λέει πως το γεγονός ότι μοιάζει με τον δικτάτορα έχει εκτοξεύσει την σεξουαλική του ζωή, καθώς είναι κοινό το θέαμα γυναικών στη χώρα που ξεσπούν σε υστερικά κλάματα όταν βρίσκονται κοντά του.

Έντονο θαυμασμό απολαμβάνει όμως και ο Μπασάρ αλ Ασάντ, ο ηγέτης της Συρίας, που σύμφωνα με αναφορές δέχεται χιλιάδες e mails θαυμαστριών που του κάνουν ερωτική εξομολόγηση ή τους στέλνουν φωτογραφίες τους- με ρούχα ή και χωρίς. 

Ωστόσο, η λατρεία για τους δικτάτορες οπωσδήποτε δεν είναι καθόλου καινούργια μόδα, καθώς ο Χίτλερ ήταν ο πρώτος του είδους που έγινε τόσο προσφιλής στο γυναικείο κοινό. Λέγεται πως λάμβανε τόσα πολλά ερωτικά γράμματα από θαυμάστριες, που χρειάστηκε να φτιάξει ειδικό γραφείο που να διαχειρίζεται το συγκεκριμένο ζήτημα.

Living
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδίκηση του γραφείου

Living / Η εκδίκηση του γραφείου

Πολλά διευθυντικά στελέχη αμφισβητούν έντονα πλέον την τηλεργασία και πιστεύουν ότι το να βρίσκονται οι εργαζόμενοι κάθε μέρα στο γραφείο είναι καλό για την επιχείρηση – και το να βρίσκονται στο γραφείο όσο περισσότερες ώρες γίνεται, είναι ακόμη καλύτερο.
THE LIFO TEAM
Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM