Οι στρέιτ γυναίκες έχουν τους λιγότερους οργασμούς συγκριτικά με όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους

Οι στρέιτ γυναίκες έχουν τους λιγότερους οργασμούς συγκριτικά με όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους Facebook Twitter
8

Σύμφωνα με νέα μελέτη που πραγματοποίησαν από κοινού τα Chapman University, Indiana University και Kinsey Institute, οι ετεροφυλόφιλες γυναίκες έχουν λιγότερους οργασμούς συγκριτικά με τους ετεροφυλόφιλους αλλά και τους ομοφυλόφιλους άνδρες, bisexual άνδρες και γυναίκες και τις λεσβίες- δηλαδή συγκριτικά με όλους τους υπολοίπους. Και η εξήγηση γι' αυτό είναι τουλάχιστον θλιβερή.

Κατόπιν έρευνας σε 52.000 ενήλικες στις ΗΠΑ, διαφορετικών φύλων και σεξουαλικών ταυτοτήτων, προέκυψε πως ο λόγος που οι στρέιτ γυναίκες τερματίζουν τελευταίες στην «κούρσα» των οργασμών είναι επειδή αφενός δεν μπαίνουν στη διαδικασία να «βοηθήσουν» οι ίδιες τον εαυτό τους κι αφετέρου επειδή οι στρέιτ άνδρες δεν γνωρίζουν συνήθως τι να κάνουν για να ικανοποιήσουν την σύντροφό τους. 

Ειδικότερα, η συντριπτική πλειονότητα των ετεροφυλόφιλων ανδρών (95%) δήλωσαν πως «συνήθως» έρχονται σε οργασμό κατά τις σεξουαλικές δραστηριότητες. Ακολουθούν οι γκέι άντρες (89%), οι bisexual άντρες (88%), οι λεσβίες (86%), οι bisexual γυναίκες (66%) και τελευταίες οι στρέιτ γυναίκες (65%). Μόλις το 1/3 των ετεροφυλόφιλων γυναικών (33%) δήλωσαν πως έρχονται «κάθε φορά» σε οργασμό, έναντι ποσοστού 59% και 75% για τις λεσβίες και τους ετεροφυλόφιλους άνδρες αντίστοιχα. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως το 41% των ανδρών είπε πως οι γυναίκες σύντροφοί τους «πάντα» έρχονται σε οργασμό, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από αυτά που λένε εκείνες. Αυτό κυρίως οφείλεται στο ότι πολλές γυναίκες μπαίνουν στη διαδικασία να προσποιηθούν «οργασμό» για πολλούς και διάφορους λόγους, όπως το προστατεύσουν την αυτοεκτίμηση του συντρόφου τους, να δείξουν χαρά ή ακόμη και προκειμένου να τερματίσουν μια σεξουαλική επαφή. 

Γενικά, όπως προκύπτει από τις απαντήσεις, οι γυναίκες που κάνουν προκαταρκτικά με τους συντρόφους τους (οποιουδήποτε φύλου) έχουν περισσότερους οργασμούς από τις στρέιτ γυναίκες που ντρέπονται να ζητήσουν από τον σύντροφό τους αυτό που θέλουν για να ικανοποιηθούν. 

«Οι γυναίκες που έρχονται συχνότερα σε οργασμό συνήθως κάνουν περισσότερο στοματικό έρωτα, έχουν περισσότερη αντοχή στο σεξ, είναι πιο ικανοποιημένες με τη σχέση τους, ζητούν καθαρά αυτό που θέλουν στο κρεβάτι, επαινούν τον σύντροφο για κάτι που έκανε στη διάρκεια του σεξ, παίρνουν τηλέφωνο/ στέλνουν μέιλ με "πικάντικο" περιεχόμενο στον σύντροφο, δοκιμάζουν νέες στάσεις, πρωκτικό σεξ, πραγματοποιούν τις φαντασιώσεις τους, μιλούν "βρώμικα" και δεν φοβούνται να εκδηλώσουν την αγάπη τους πάνω στο σεξ», αναφέρει η μελέτη. 

Ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον συμπέρασμα της έρευνας ήταν το ότι οι ομοφυλόφιλες γυναίκες έχουν πολύ περισσότερους οργασμούς από τις ετεροφυλόφιλες κι αυτό γιατί είναι σε θέση να καταλάβουν πολύ καλύτερα την γυναικεία ανατομία και το πώς συγκεκριμένες ενέργειες, όπως π.χ. διέγερση της κλειτορίδας, μπορούν να οδηγήσουν σε κορύφωση. Επίσης τείνουν να επιδίδονται σε στοματικό έρωτα εναλλάξ μέχρι και να έρθουν και οι δύο σε οργασμό. Κι αυτό ακριβώς είναι, σύμφωνα με τους ερευνητές, το κλειδί όλης της υπόθεσης.

Με άλλα λόγια, δεν εναπόκειται μόνο στο χέρι της γυναίκας να έρθει σε οργασμό αλλά και του άντρα (ή της άλλης γυναίκας, σε ορισμένες περιπτώσεις), που πρέπει να την βοηθήσει δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στην ανατομία της και αυτά που την ευχαριστούν. 

* Με πληροφορίες από HuffingtonPost.com και entitymag

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί κάποιοι άνθρωποι θυμούνται τα όνειρα τους περισσότερο από άλλους

Living / Γιατί κάποιοι άνθρωποι θυμούνται τα όνειρα τους περισσότερο από άλλους

Σύμφωνα με νέες έρευνες, παράγοντες όπως η ηλικία, η ροπή στην ενδοσκόπηση, ακόμα και οι εποχές του χρόνου αποτελούν παράγοντες που επηρεάζουν σημαντικά την ικανότητα να ανακαλούμε τα όνειρά μας.
THE LIFO TEAM
Ο γάτος του μαγαζιού

Living / Ο γάτος του μαγαζιού

Υπεύθυνοι face control, ταμείες, props στη βιτρίνα, support στον πελάτη, επιθεωρητές. Παίρνουν το ρόλο τους στα σοβαρά και είναι φυσικά λόγος για να ξαναπάει κανείς. Γυρίσαμε το κέντρο της Αθήνας, βρήκαμε τις γάτες που ζουν στα μαγαζιά της, τις φωτογραφίσαμε και τις παρουσιάζουμε.
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
«Συστήνεται και η κράτηση τραπεζιού». Τα πιο δημοφιλή Game night events της πόλης.

Living / H Aθήνα παίζει Bingo: Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή game night events της πόλης!

Από bingo nights, όπου έχει «εμφανιστεί» η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μέχρι γεωγραφικά κουίζ που μπορεί να καταλήξουν σε ζεϊμπέκικα, αυτές είναι οι πιο παιχνιδιάρικες βραδιές της πόλης – και έχουν και τους μόνιμους θαμώνες τους.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
 Vinted over Instagram: Η μανία του reselling αλλάζει το παιχνίδι στα social media

Living / Η μανία με τα ηλεκτρονικά βιντατζάδικα και η παγίδα της δήθεν «καθαρής» ντουλάπας

Δύο κορίτσια που ξέρουν απ' έξω και ανακατωτά το Vinted και το Vestiaire Collective μας αποκαλύπτουν μυστικά που θα κάνουν τις αγορές μας πιο στοχευμένες και έξυπνες, καθώς και τις αδυναμίες τους που προκύπτουν κατά το κυνήγι του επόμενου θησαυρού.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Η ομορφιά ως καθρέφτης της εποχής

Living / Η ομορφιά ως καθρέφτης της εποχής

Ζούμε στην εποχή του φυσικού μακιγιάζ, του συνδυασμού αρωμάτων και της σύνθετης ρουτίνας περιποίησης. Από την υπερβολή των ’80s μέχρι το σήμερα, η ομορφιά αποτυπώνει την κοινωνική εξέλιξη και τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας.
ΕΦΗ ΑΝΕΣΤΗ
«Είμαι τυφλός και μπορώ να μένω μόνος, μην ξαφνιάζεστε!»

Ζούμε, ρε! / «Είμαι τυφλός και μπορώ να μένω μόνος, μην ξαφνιάζεστε!»

Μπορούν τα τυφλά άτομα να ζήσουν μόνα; Χρειάζονται τα σπίτια τους κάποια ειδική προσαρμογή; Τι είναι η εκπαίδευση στις καθημερινές δεξιότητες; Η Χρυσέλλα Λαγαρία και ο Θοδωρής Τσάτσος συζητούν για το θέμα με την εκπαιδεύτρια κινητικότητας και προσανατολισμού και ιδρυτικό μέλος της ομάδας «Σκύλοι βοηθοί Ελλάδας», Πέννυ Στούμπου.
THE LIFO TEAM
Millennials και Gen Zers αναζητούν το ιδανικό workplace το 2025

Living / Το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον του 2025: Τι ψάχνουν οι Millennials και οι GenZers;

Οι διαφορετικές γενιές που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια στην αγορά εργασίας περιγράφουν τις συνθήκες που θα τους έκαναν να νιώθουν τη δουλειά τους περισσότερο σαν το σπίτι τους.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Γιατί συχνά νιώθουμε μεγαλύτερη νοσταλγία για τις δυσκολίες παρά για τις χαρές;

Living / Γιατί συχνά νιώθουμε μεγαλύτερη νοσταλγία για τις δυσκολίες παρά για τις χαρές;

Οι άνθρωποι έχουν την τάση να βλέπουν «με ροζ γυαλιά» ακόμα και τις πιο αντίξοες περιόδους της ζωής τους, ακόμα κι αν πρόκειται για συνθήκες οικονομικής ύφεσης, πανδημίας ή πολέμου.
THE LIFO TEAM
O «ξαφνικός θάνατος» της εξ αποστάσεως εργασίας

Living / O «ξαφνικός θάνατος» της εξ αποστάσεως εργασίας

Στον απόηχο της πανδημίας, οι πολιτικές «εργασίας από το σπίτι» έμοιαζαν να δείχνουν τον δρόμο για τον χώρο εργασίας του μέλλοντος, αλλά πλέον οι αποκλειστικά remote θέσεις είναι είδος προς εξαφάνιση.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ