Τι θα δεις στην 88η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ

Τι θα δεις στην 88η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ Facebook Twitter
0

Η αντίστροφη μέτρηση για την 88η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ έχει αρχίσει. Τα κόκκινα χαλιά έχουν στρωθεί, οι υποψήφιοι προβάρουν το λόγο τους, και τα κανάλια Novacinema είναι και φέτος έτοιμα on time για να μεταδώσουν live και όχι μόνο τη μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου είναι η μαγική ημερομηνία της απονομής και η μάχη της μετάδοσης της λαμπρής αυτής βραδιάς θα ξεκινήσει από νωρίς με τις αφίξεις των διάσημων καλεσμένων στο κόκκινο χαλί. Συγκεκριμένα η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 00:00 ακριβώς και θα μεταδοθεί απευθείας από τα κανάλια Novacinema . Παράλληλα, το κανάλι Ε! Entertainment θα μεταδώσει και αυτό, όπως κάθε χρόνο, από τις 00:30, τις αφίξεις των διάσημων σταρ του Hollywood με πολλά στιγμιότυπα και συνεντεύξεις.

Τι θα δεις στην 88η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ Facebook Twitter

Τη σκυτάλη θα πάρουν στη συνέχεια τα κανάλια Novacinema, όπου οι σχολιαστές της βραδιάς, Πόλυ Λυκούργου και Γιώργος Κρασσακόπουλος θα σχολιάσουν το pre-show στις 02:00 και την 88η τελετή απονομής στις 03:30. Παράλληλα, οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema θα έχουν τη δυνατότητα εναλλακτικής παρακολούθησης με φυσικό ήχο, μέσα από το οσκαρικό κανάλι Nova Stars HD, το οποίο ήδη προβάλει,από τις αρχές και μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, ταινίες που έχουν ξεχωρίσει στα Oscar.

Η τελετή θα είναι διαθέσιμη live και στο tablet, laptop ή smartphone με Nova GO, δωρεάν αλλά και On Demand., έτσι ώστε οι συνδρομητές των καναλιών να έχουν τη δυνατότητα να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Αυτά βέβαια αφορούν τους ξενύχτηδες που μπορούν και έχουν τη θέληση να θυσιάσουν τον ύπνο της Κυριακής προκειμένου να είναι οι πρώτοι που θα δουν τη μεγάλη απονομή. Και για τους υπόλοιπους όμως τα κανάλια Novacinema έχουν προβλέψει τρόπους για να μπορέσουν να ζήσουν από τους πρώτους τη μαγεία των Όσκαρ.

Λίγες μόλις ώρες μετά την ολοκλήρωση της τελετής και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου στις 8 το πρωί η απονομή θα προβληθεί μαγνητοσκοπημένη από τα κανάλια Novacinema με ελληνικό σχολιασμό και στις 20:30 το βράδυ με ελληνικούς υπότιτλους.

Συνεπώς δεν υπάρχει τίποτα που να σας κρατήσει μακριά από τη μεγαλύτερη γιορτή του σινεμά και να σας βάλει σε mood για όλες τις Οσκαρικές πρεμιέρες που έπονται στα κανάλια Novacinema! Και είναι πολλές…

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανάσταση της καταστροφικής «κωμωδίας» που γύρισε ο Τζέρι Λιούις για το Ολοκαύτωμα

Οθόνες / Η ανάσταση της καταστροφικής «κωμωδίας» που γύρισε ο Τζέρι Λιούις για το Ολοκαύτωμα

Στο Φεστιβάλ Βενετίας έκανε πρεμιέρα ένα ντοκιμαντέρ που αφηγείται την παράξενη ιστορία της ταινίας «Η μέρα που έκλαψε ο κλόουν», που ο διάσημος κωμικός ήθελε να θαφτεί για πάντα.
THE LIFO TEAM
Το καλύτερο animation και η πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς στις 30ές Νύχτες Πρεμιέρας

Οθόνες / Το καλύτερο animation και η πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς στις 30ές Νύχτες Πρεμιέρας

Το έτοιμο να βάλει πλώρη για τα Όσκαρ και γατόφιλο «Flow» και το ιρλανδικό «Oddity», που μας έκοψε τη χολή, θα κάνουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μήπως ο Τιμ Μπάρτον χρειαζόταν έναν δεύτερο «Σκαθαροζούμη» περισσότερο από εμάς;

The Review / Μήπως ο Τιμ Μπάρτον χρειαζόταν έναν δεύτερο «Σκαθαροζούμη» περισσότερο από εμάς;

Ο Γιάννης Βασιλείου και ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου (aka Αλεκσάντερ Πλατς) συζητούν για τη νέα ταινία του Τιμ Μπάρτον, για τη φιλμογραφία του και τις εμμονές του, για τις μεγάλες παρεξηγήσεις γύρω από το πρόσωπο του και για το ειδύλλιό του με τη Μόνικα Μπελούτσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γιατί έχει κολλήσει η Νικόλ Κίντμαν στο ρόλο της Θλιμμένης Συζύγου;

Οθόνες / Γιατί έχει κολλήσει η Νικόλ Κίντμαν στον ρόλο της θλιμμένης συζύγου;

Στο μεγαλύτερο μέρος της τελευταίας δεκαετίας, η ηθοποιός μοιάζει να υποδύεται αποκλειστικά όμορφες γυναίκες που υπάγονται σε υψηλές φορολογικές κλίμακες, τις βαρύνουν όμως τα κασμιρένια μαντήλια και το ταραγμένο παρελθόν τους.
THE LIFO TEAM