Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (17-23/3/2022)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (17-23/3/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/3 τονίζει τον τομέα της εργασίας, υποδεικνύοντας ότι θα είστε πολύ απασχολημένοι το προσεχές διάστημα οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Ωστόσο, οι αρμονικές όψεις του Ήλιου και της Σελήνης με τον Πλούτωνα προσδίδουν αποφασιστικότητα και θα προκαλέσετε θετικές εντυπώσεις σε πρόσωπα με εξουσία, που σημαίνει πως θα διακριθείτε για τις δεξιότητές σας. Λόγω φόρτου υποχρεώσεων μπορεί να παραμελήσετε τον εαυτό σας και θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας. Στις 20/3 εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας, σηματοδοτώντας την έναρξη του νέου ηλιακού έτους. Πλέον περνάτε σε μια ιδιαίτερα εξωστρεφή και ενεργή περίοδο, θα είστε πιο διεκδικητικοί και οι ευκαιρίες που θα εμφανίζονται θα είναι πιο ξεκάθαρες. Δύσκολες μέρες για τα οικονομικά σας είναι στις 19/3 και 22/3, καθώς πραγματοποιούνται τα τετράγωνα του Ουρανού με την Αφροδίτη και τον Άρη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/3 θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, ενεργοποιώντας τον τομέα της δημιουργίας και του έρωτα. Η προσοχή σας στρέφεται στις απολαύσεις, στα παιδιά, ενώ μπορεί να σημάνει και την ολοκλήρωση ενός έργου. Η συμμετοχή του Πλούτωνα σε αρμονικές όψεις σάς ωθεί σε μεγάλα επιτεύγματα και θα έχουν αίσια αποτελέσματα οι προσπάθειές σας σε σπουδές και επαγγελματικά ταξίδια. Με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό στις 20/3, ξεκινά ένα μεγάλο διάστημα που θα πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας, ώστε να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε νέα σχέδια. Επικεντρωθείτε σε ιδέες που θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή όταν ξεκινήσει ο μήνας των γενεθλίων σας. Προσέξτε στις 19/3 και 22/3 με τα τετράγωνα Ουρανού, Αφροδίτης και Άρη για πιθανή σύγκρουση με πρόσωπα εξουσίας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 18/3 οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα απασχοληθούν με την οικιακή ζωή, κλείνοντας έναν κύκλο που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο. Ενδεχομένως να ολοκληρώνεται η ετοιμασία μιας κατοικίας ή να αποπληρώνεται ένα δάνειο. Με τη συμμετοχή του Πλούτωνα σε αρμονικές όψεις φαίνεται ότι ξεκινά μια νέα εποχή για εσάς, με περισσότερα κέρδη μέσω κοινών πόρων και λιγότερα άγχη. Στις 20/3 εισέρχεται ο Ήλιος στον Κριό και φωτίζει τον τομέα της κοινωνικής σας ζωής. Πλέον θα έχετε περισσότερο χρόνο για επαφές και συμμετοχή σε κοινωνικά δρώμενα, οπότε θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα. Καινοτόμες ιδέες θα έχουν ανταπόκριση και θα συμβάλουν στην πρόοδό σας. Δύσκολες μέρες για ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις είναι στις 19/3 και 22/3 λόγω των τετραγώνων του Ουρανού, της Αφροδίτης και του Άρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/3 φέρνει ένα σημαντικό μήνυμα στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Ενεργοποιώντας τον τομέα της επικοινωνίας, θα επισφραγίσετε μια συμφωνία και θα αποδώσουν καρπούς η προώθηση των υπηρεσιών σας, η διαφήμιση και οι επαφές που έγιναν τον Σεπτέμβριο. Η συμμετοχή του Πλούτωνα σε αρμονικές όψεις προμηνύει την έναρξη μιας συνεργασίας που θα έχει μακροπρόθεσμα οφέλη, εκτινάσσοντας τα κέρδη σας. Συνεχίστε τις προσπάθειές σας, καθώς φέτος είναι η χρονιά σας, η οποία ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό στις 20/3. Ο τομέας της καριέρας και της φήμης πυροδοτείται και οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη. Δώστε έμφαση σε επαφές με πρόσωπα εξουσίας και μη διστάσετε να διεκδικήσετε υψηλότερες αποδοχές. Δύσκολες μέρες για ερωτικά ζητήματα και φιλίες είναι στις 19/3 και 22/3 με τα τετράγωνα Ουρανού, Αφροδίτης και Άρη.

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 18/3 σηματοδοτείται η ολοκλήρωση ενός κύκλου που αφορά τα οικονομικά σας και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Η συμμετοχή του Πλούτωνα σε αρμονικές όψεις φέρνει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και συζητήσεις, ενώ επαφές που έγιναν μέσα στον Σεπτέμβριο θα κλείσουν τώρα με την υπογραφή μιας νέας σύμβασης. Οι προοπτικές για αύξηση του εισοδήματός σας είναι θετικές, αρκεί να αξιοποιήσετε τις δεξιότητες και την εμπειρία σας. Στις 20/3 εισέρχεται ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος στον Κριό και καθώς φωτίζει τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης, θα είναι ιδανική εποχή για ταξίδια και επαγγελματική εξέλιξη. Ιδιαίτερη προσοχή στις 19/3 και 22/3 που πραγματοποιούνται τα τετράγωνα Ουρανού, Αφροδίτης και Άρη, καθώς μπορεί να προκύψουν εντάσεις με εργοδότες και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 18/3 βάζει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, φέρνοντας μια σημαντική κορύφωση σε έναν προσωπικό στόχο ή επιθυμία. Κάτι που ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο ολοκληρώνεται με επιτυχία και αφήνει περιθώρια για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Η συμμετοχή του Πλούτωνα σε αρμονικές όψεις εντείνει την ανάγκη σας για ριζικές αλλαγές και σας ωθεί στην ανάληψη ρίσκων. Ενδεχομένως να αφορούν μια επένδυση ή την έκφραση των συναισθημάτων σας προς το άτομο που σας έχει γοητεύσει. Επιστρατεύστε το θάρρος σας και δεν θα χάσετε. Στις 20/3 εισέρχεται ο Ήλιος στον Κριό ενεργοποιώντας τον τομέα των κοινών πόρων και του έρωτα. Δύσκολες μέρες για επαγγελματικά ταξίδια και για διαπραγματεύσεις με το εξωτερικό είναι στις 19/3 και 22/3 με τα τετράγωνα Ουρανού, Αφροδίτης και Άρη.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/3 σας υπενθυμίζει θέματα που είχατε βάλει σε αναμονή κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών και σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε ώστε να το κάνετε πράξη. Τώρα είναι η εποχή που πρέπει να απαγκιστρωθείτε από συναισθήματα και πεποιθήσεις που σας προκαλούσαν στασιμότητα, δουλεύοντας περισσότερο με τον εαυτό σας. Η συμμετοχή του Πλούτωνα σε αρμονικές όψεις προμηνύει το ξεκίνημα μιας καλύτερης περιόδου για τα επαγγελματικά σας, ενώ θα έχετε και τη στήριξη της οικογένειάς σας. Στις 20/3 εισέρχεται ο Ήλιος στον Κριό και θα αναθερμάνει τον τομέα των σχέσεων. Αν σκέφτεστε να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση, κυνηγήστε ευκαιρίες και συνάψτε νέες συμμαχίες. Δύσκολες μέρες για τα ερωτικά σας είναι στις 19/3 και 22/3 με το τετράγωνο Ουρανού, Αφροδίτης και Άρη. Ενδεχομένως να προσπαθήσει να εισβάλει στη ζωή σας ένα τρίτο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την ολοκλήρωση ενός στόχου ή μιας ομαδικής προσπάθειας που ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο θα σημάνει η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/3 και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Πλέον θα έχετε τη δυνατότητα να δουλέψετε πάνω σε καινούργιες ιδέες και να συνεργαστείτε με άτομα με τα οποία θα ενώσετε τις δυνάμεις σας. Με τη συμμετοχή του Πλούτωνα σε αρμονικές όψεις οι προοπτικές για επιτυχία σε ερωτικά ζητήματα είναι πολλές, ενώ θα αυξηθεί και το ενδιαφέρον του κοινού για τα έργα σας αν τα προωθήσετε με επιμονή. Ο Ήλιος, με την είσοδό του στον Κριό στις 20/3, τονίζει τον τομέα της εργασίας και της υγείας. Τις επόμενες εβδομάδες θα έχετε πολλή ενέργεια και αν τη διοχετεύσετε στις υποχρεώσεις σας, θα μείνετε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Πιθανή σύγκρουση στην οικογένεια φέρνουν τα τετράγωνα Ουρανού, Αφροδίτης και Άρη στις 19/3 και 22/3.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον τομέα της καριέρας σας πραγματοποιείται στις 18/3 στην Παρθένο και θα επηρεάσει τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο. Προσπάθειες που ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο θα αποδώσουν καρπούς. Επικεντρωθείτε στις φιλοδοξίες σας, καθώς η συμμετοχή του Πλούτωνα προμηνύει σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σας και θα επικρατεί αρμονία στον τομέα της οικιακής σας ζωής. Ωστόσο, θα πρέπει να μοιράσετε τον χρόνο ώστε να μη γέρνει η ζυγαριά προς τα επαγγελματικά σας. Στις 20/3, με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, η δημιουργική σας διάθεση θα είναι στα ύψη, όπως και η λίμπιντό σας, και θα είναι ιδανική εποχή για ρομαντισμό και απόκτηση παιδιού. Δύσκολες μέρες για μετακινήσεις, προώθηση υπηρεσιών και επικοινωνία θα είναι στις 19/3 και 22/3 με τα τετράγωνα Ουρανού, Αφροδίτης και Άρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/3 δίνει περισσότερη ώθηση τους επόμενους μήνες στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Μπορεί τώρα να κλείνει ένας κύκλος σπουδών που ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο ή μια επαγγελματική δραστηριότητα που είχατε στο εξωτερικό. Ιδανική εποχή για να διευρύνετε την αντίληψή σας και να αποκτήσετε νέες εμπειρίες. Η συμμετοχή του Πλούτωνα στο ζώδιό σας σάς ενθαρρύνει να ανοίξετε τα φτερά σας και να βελτιώσετε τη ζωή σας. Στις 20/3 ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό, φωτίζοντας τον τομέα του σπιτιού. Τις επόμενες εβδομάδες μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές στη διακόσμηση του χώρου σας, να μετακομίσετε ή να κυνηγήσετε ευκαιρίες αν σκοπεύετε να αποκτήσετε δικό σας σπίτι. Προσέξτε στις 19/3 και 22/3, καθώς τα τετράγωνα Ουρανού, Αφροδίτης και Άρη μπορεί να προκαλέσουν οικονομικές απώλειες σε επενδύσεις. Αποφύγετε τα ρίσκα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/3 φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Για ορισμένους από εσάς μπορεί να σημάνει την αποπληρωμή μιας οφειλής, ενώ σε κάποιους άλλους μπορεί να φέρει μια χρηματοδότηση ή τη συγχώνευση εταιρειών. Ο Πλούτωνας σε αρμονικές όψεις σάς βοηθά να ξεπεράσετε ανασφάλειες και σας ενθαρρύνει να διεκδικήσετε υψηλότερες αποδοχές. Στις 20/3 εισέρχεται ο Ήλιος στον Κριό και ξεκινά μια πολύ επικοινωνιακή περίοδος. Τις επόμενες εβδομάδες δώστε έμφαση στην προώθηση των υπηρεσιών σας, στις δημόσιες σχέσεις και σε ό,τι αφορά την ενημέρωση του κοινού. Μπορεί να υπογράψετε μια σύμβαση που θα αυξήσει τα κέρδη σας. Προσέξτε στις 19/3 και 22/3, καθώς τα τετράγωνα Ουρανού, Αφροδίτης και Άρη μπορεί να προκαλέσουν ανατροπές στην αγορά ή στην ενοικίαση ενός ακινήτου. Μη βιαστείτε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο.

ΙΧΘΥΣ

Ο τομέας των σχέσεων ενεργοποιείται με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 18/3 και θα επηρεάσει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Μια συνεργασία ή μια ερωτική σχέση που ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο κλείνει τον κύκλο της και αφήνει χώρο για να έρθουν νέα γεγονότα στη ζωή σας. Η συμμετοχή του Πλούτωνα σε αρμονικές όψεις δίνει ευκαιρίες να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας και υπόσχεται σημαντικές εξελίξεις. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας, καθώς με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό στις 20/3 φωτίζεται ο τομέας των χρημάτων, οπότε τις επόμενες εβδομάδες μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Ιδανική εποχή για να κάνετε κάποια ακριβή αγορά. Δύσκολες μέρες για επαφές και μετακινήσεις είναι στις 19/3 και 22/3 με τα τετράγωνα Ουρανού, Αφροδίτης και Άρη. Αποκαλύψεις θα δοκιμάσουν σχέσεις με οικείους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ