Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (27/6-3/7/2024)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (27/6-3/7/2024) Facebook Twitter
Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ είναι Ταύρος
0

ΚΡΙΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα θα είναι αρκετά βατές και θα γίνουν και κάποια ευχάριστα γεγονότα σχετικά με την οικιακή σας ζωή. Στις 29/6 το εξάγωνο Αφροδίτης - Άρη θα επηρεάσει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και θα ευνοήσει τις διαπραγματεύσεις ακινήτων. Κάποιοι θα έχετε αύξηση εσόδων, ενώ κάποιοι άλλοι θα κάνετε επαφές προς εύρεση ενός νέου ακινήτου. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 16/11 θα είναι μια περίοδος επανεξέτασης προτεραιοτήτων και έμφασης στη φυσική και ψυχική ευεξία. Το 3ο δεκαήμερο θα έχετε επίσης κάποιες ευχάριστες αλλαγές στα οικονομικά, το σπίτι ή την επιχείρησή σας από τις 30/6 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού. Ο Ερμής στις 2/7 εισέρχεται στον Λέοντα και για το 1ο δεκαήμερο ξεκινά ένα διάστημα απολαύσεων, έντονου φλερτ και ποιοτικού χρόνου με τα παιδιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Με επικοινωνιακή διάθεση και δυναμισμό σάς βρίσκουν οι τελευταίες μέρες του Ιουνίου και θα ωφεληθείτε σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Στις 29/6 ο Άρης στο ζώδιό σας, σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, που είναι κυβερνήτης σας, φέρνει πολλές μετακινήσεις και γνωριμίες με άτομα που θα ενδιαφερθούν για τις υπηρεσίες σας και επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 16/11 θα έχετε την ευχέρεια να ολοκληρώσετε μια ιδέα που έμεινε ημιτελής και να ξαναβρεθείτε με φίλους από το παρελθόν. Το 3ο δεκαήμερο, με τον Ουρανό επίσης στο ζώδιό σας, σε εξάγωνο με τον Ερμή, θα αλλάξετε ρότα και θα βρείτε μια νέα απασχόληση που θα έχει σχέση με τις δημόσιες σχέσεις ή την εκπαίδευση. Από τις 2/7, που εισέρχεται ο Ερμής στον Λέοντα, θα δώσετε έμφαση το 1ο δεκαήμερο σε θέματα της οικιακής σας ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου και θα κάνετε μυστικές επαφές που θα αυξήσουν το εισόδημά σας. Στις 29/6 το εξάγωνο Άρη - Αφροδίτης, που επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, φέρνει αίσιες εξελίξεις στα οικονομικά σας και θα μπορέσετε να διευθετήσετε τις οφειλές σας. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 16/11 η πορεία της καριέρας σας θα είναι θεαματική. Προηγούμενες επαφές με πρόσωπα εξουσίας και διαπραγματεύσεις που είχαν φρενάρει επανέρχονται στο προσκήνιο και αυτήν τη φορά θα δρομολογηθούν σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Το 3ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού στις 30/6, θα έχετε επίσης καλά νέα σχετικά με τα οικονομικά και θα είναι εξαιρετική στιγμή για μια σημαντική αγορά. Από τις 2/7, που ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα, θα είναι πολύ καλή εποχή για εμπορικές συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα έχουν ευχάριστες εξελίξεις που θα ανεβάσουν το ηθικό σας. Έχετε κάνει πολλές προσπάθειες που μπορεί να μην είχαν αποτελέσματα, ήρθε όμως η στιγμή που ανταμείβονται οι κόποι σας. Στις 29/6 η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον Άρη σάς κάνει πολύ δυναμικούς και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις αν προωθήσετε καινοτόμες ιδέες και υπηρεσίες. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 16/11 θα πραγματοποιηθεί ένα ταξίδι που είχε αναβληθεί ή θα ολοκληρώσετε έναν κύκλο σπουδών που αφήσατε στη μέση. Το 3ο δεκαήμερο, με τον Ερμή επίσης στο ζώδιό σας, μέσω ενός φιλικού σας προσώπου θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία στις 30/6 που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην πορεία σας. Από τις 2/7 που εισέρχεται ο Ερμής στον Λέοντα το 1ο δεκαήμερο θα έχετε καλά νέα για οικονομικά θέματα.

ΛΕΩΝ

Η καριέρα και οι φιλοδοξίες σας θα σας απασχολήσουν τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου και τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν. Στις 29/6 το εξάγωνο Άρη - Αφροδίτης φέρνει στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο μια προαγωγή και ευνοεί τις μυστικές επαφές με πρόσωπα εξουσίας. Προωθήστε τα επιτεύγματά σας και βάλτε σε εφαρμογή ένα νέο εγχείρημα. Ο Κρόνος την ίδια μέρα γυρίζει σε ανάδρομη πορεία. Μέχρι τις 16/11 οικονομικά ζητήματα που θα αφορούν κοινούς πόρους, κληρονομιές ή χρηματοδοτήσεις θα αρχίσουν να δρομολογούνται. Μια νέα απασχόληση με καλύτερες αποδοχές φέρνει στο 3ο δεκαήμερο το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού στις 30/6 και θα ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Γενικά, είστε σε μια πολύ καλή φάση και απολαμβάνετε τις επιτυχίες σας. Από τις 2/7 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας και το 1ο δεκαήμερο θα είστε πιο εξωστρεφείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξίδια, θέματα σπουδών και νομικές υποθέσεις θα ευνοηθούν στις 29/6 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Άρη - Αφροδίτης, επηρεάζοντας τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και ικανοποιώντας τις προσδοκίες τους. Ιδανική εποχή για να αφιερώνετε χρόνο σε συλλογικές δράσεις που θα σας φέρνουν σε επαφή με ομοϊδεάτες και θα διευρύνουν τον κοινωνικό σας κύκλο. Με την επιστροφή του Κρόνου σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 16/11 θα σας απασχολήσουν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Συνεργασίες ή σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς, εφόσον δεν ικανοποιούν τις προσδοκίες σας, θα περάσουν κρίση. Το 3ο δεκαήμερο με το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού στις 30/6 θα αλλάξετε τόπο διαμονής για επαγγελματικούς σκοπούς ή για σπουδές και θα γνωρίσετε άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 2/7 το 1ο δεκαήμερο θα είστε πιο εσωστρεφείς και θα επικεντρωθείτε στους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ

Καριέρα και οικονομικά ζητήματα θα αποτελέσουν προτεραιότητα τις τελευταίες μέρες του μήνα. Στις 29/6, με το εξάγωνο Άρη - Αφροδίτης, που επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο θα έχετε αίσιες εξελίξεις σχετικά με μια χρηματοδότηση μέσω της εργασίας. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 16/11 θα σας καλέσουν για συνέντευξη προς εύρεση εργασίας, επομένως συνεχίστε να στέλνετε βιογραφικά. Επίσης, μπορεί να σας απασχολήσει ένα ζήτημα υγείας που θα πρέπει να το προσέξετε. Στις 30/6 το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού αφορά το 3ο δεκαήμερο και φέρνει σημαντικές αλλαγές στον τομέα των κοινών σας πόρων. Μέσω του συντρόφου αυξάνονται τα έσοδά σας και θα κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Ταξίδια κι αλλαγή παραστάσεων φέρνει στο 1ο δεκαήμερο ο Ερμής με την είσοδό του στον Λέοντα στις 2/7.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια καινούργια συνεργασία σε μακρινό προορισμό φέρνει το εξάγωνο Άρη - Αφροδίτης στις 29/6, που επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και οι τελευταίες μέρες του Ιουνίου θα είναι πολύ ευχάριστες. Πλέον, σας δίνεται η ευκαιρία να επιλέξετε εσείς το καλύτερο για τη σταδιοδρομία σας, ώστε να έχετε και έναν ποιοτικό τρόπο ζωής. Οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε όμορφες στιγμές. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 16/11 θα σας απασχολούν συχνά θέματα παιδιών, επενδύσεων ή δημιουργικών έργων. Το 3ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού, θα αλλάξετε τρόπο ζωής επειδή θα ερωτευτείτε άτομο διαφορετικής κουλτούρας και θα μετοικήσετε στο εξωτερικό. Από τις 2/7, που εισέρχεται ο Ερμής στον Λέοντα, το 1ο δεκαήμερο θα επικεντρωθείτε στην καριέρα σας. Ένα νέο εγχείρημα θα μπει σε εφαρμογή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να είναι αυξημένες οι ευθύνες σας κι οι τελευταίες μέρες του Ιουνίου να είναι πολύ κουραστικές, ωστόσο θα ανταμειφθούν οι προσπάθειές σας. Στις 29/6 οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα έχετε αίσιες εξελίξεις σχετικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, καθώς πραγματοποιείται το εξάγωνο Άρη - Αφροδίτης που φέρνει αφθονία και ευκαιρίες για πρόοδο. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 16/11 θα σας απασχολούν θέματα της οικιακής ζωής και της επιχείρησής σας, καθώς και οι σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ενδεχομένως να δρομολογηθεί και η αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Το 3ο δεκαήμερο με το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού θα αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση και επειδή θα αυξηθούν οι αποδοχές σας δεν θα σας αγχώνουν οι οφειλές. Στις 2/7 ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και για το 1ο δεκαήμερο ξεκινά η εποχή των διακοπών, των απολαύσεων και της έντονης ερωτικής ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι τελευταίες μέρες του Ιουνίου σάς βρίσκουν με αυξημένη διάθεση για απολαύσεις και είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε ή να οργανώσετε τις διακοπές σας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο Άρη - Αφροδίτης στις 29/6 θα έχετε κάποια καλά νέα που θα αφορούν την ερωτική ζωή ή την έλευση ενός νέου μέλους στην οικογένεια. Εξαιρετική στιγμή για πρόταση γάμου ή συμβίωσης. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 16/11 θα έχετε την ευχέρεια να ολοκληρώσετε ένα σεμινάριο, τη συγγραφή ενός βιβλίου ή να ασχοληθείτε με τις δημόσιες σχέσεις. Το 3ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού στις 30/6, θα έχετε αύξηση εσόδων μέσω επενδύσεων ή τυχερών παιχνιδιών και θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Οι γονείς να είστε πολύ προσεκτικοί με τα παιδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέσω της ακίνητης περιουσίας και της εργασία αυξάνεται το εισόδημά σας και ο Ιούνιος κλείνει με θετικό πρόσημο. Στις 29/6 το εξάγωνο Άρη - Αφροδίτης θα επηρεάσει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και θα ευνοήσει τις διαπραγματεύσεις ακινήτων και τις συζητήσεις για την αύξηση των αποδοχών σας. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 16/11 θα επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας, θα είστε πιο προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις οικονομικής φύσεως. Το 3ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού στις 30/6, θα αλλάξετε τόπο κατοικίας ή επαγγελματική στέγη επειδή θα βρείτε έναν χώρο που θα πληροί τις ανάγκες σας. Στις 2/7 ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και αρχικά το 1ο δεκαήμερο θα επικεντρωθείτε στη βελτίωση των σχέσεών σας.

ΙΧΘΥΣ

Νέες ευκαιρίες προκύπτουν για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο από τις 29/6 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Άρη - Αφροδίτης και θα πετύχετε πολλά αν επιστρατεύσετε τον δυναμισμό και τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Δημόσιες σχέσεις, επαγγέλματα που έχουν σχέση με την ψυχαγωγία θα ευνοηθούν, αυξάνοντας τα κέρδη σας. Οι καλλιτέχνες θα κερδίσετε το ενδιαφέρον του κοινού και θα αυξήσετε τη δημοτικότητά σας. Οι ελεύθεροι θα είστε πιο εξωστρεφείς, επομένως θα έχετε περισσότερες πιθανότητες για δημιουργία ερωτικής σχέσης. Την ίδια μέρα ο Κρόνος στο ζώδιό σας γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 16/11 θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσετε στόχους που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας ή την προσωπική σας ζωή. Στις 30/6 θα δημιουργηθεί μια νέα συνθήκη που θα σας ωφελήσει ποικιλοτρόπως. Στις 2/7 ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Living / Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Η Τζούλη Αγοράκη, μετά τον θάνατο του πατέρα της, προσπαθεί να βρει παρηγοριά σε ό,τι της το υπόσχεται. Ακολούθησε γνωσιακές και πνευματικές εμπειρίες και ισχυρίζεται ότι ο πόνος έγινε πιο απαλός.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Tech & Science / Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Ο Πίτερ Διαμαντής, ο ελληνικής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματίας στους τομείς της τεχνολογίας και της υγείας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των δισεκατομμυριούχων που αγωνίζονται να κερδίσουν τη μακροζωία, αν όχι την αιώνια ζωή.
LIFO NEWSROOM
Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ