Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (4-10/07/2024)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (4-10/07/2024) Facebook Twitter
O Πολ Μεσκάλ είναι Υδροχόος.
0

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα και θα καταφέρετε να δρομολογήσετε τα σχέδιά σας. Στις 5/7 το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και θα είναι μια πολύ καλή ημερομηνία για διαπραγματεύσεις και εύρεση εργασίας με καλύτερες αποδοχές. Στις 6/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον τομέα της οικιακής σας ζωής και καθώς συμμετέχουν ο Άρης και ο Κρόνος σε αρμονικές όψεις θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα δίχως εμπόδια. Ιδανική στιγμή για να δημιουργήσετε μια πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Το 1ο δεκαήμερο στις 8/7 θα έχετε την τύχη με το μέρος σας σε επενδύσεις και στη δημιουργία ερωτικής σχέσης, ενώ την ίδια μέρα το 3ο δεκαήμερο θα έχετε χαρμόσυνα γεγονότα στην οικογένεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σας έχετε τα βλέμματα στραμμένα πάνω σας αυτή την εποχή και οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη. Στις 5/7 το εξάγωνο Άρη - Κρόνου αφορά τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και φέρνει νέες ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη μέσω της τεχνολογίας. Ενδεχομένως να βρείτε μια θέση εργασίας μέσω διαδικτύου και να εργάζεστε από το σπίτι ή να εκσυγχρονίσετε τον εξοπλισμό της επιχείρησής σας και να αυξήσετε την απόδοσή σας. Ακολουθεί η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 6/7 που τονίζει τον τομέα της επικοινωνίας και είναι εξαιρετική στιγμή για να χρησιμοποιήσετε νέα προηγμένα μέσα, να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Στις 8/7 το 1ο δεκαήμερο θα έχετε κάποια καλά νέα που θα αφορούν τα οικονομικά ή την ακίνητη περιουσία, και το 3ο δεκαήμερο θα έχετε επιτυχίες σε εμπορικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά σημαντικά θέματα που σας απασχολούν και είστε πιο αισιόδοξοι αυτή την εποχή. Από τις 5/7, οπότε πραγματοποιείται το εξάγωνο Άρη - Κρόνου που επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, θα έχετε κάποια καλά νέα. Η φήμη και η καριέρα σας παίρνουν την ανιούσα, συνεπώς και τα οικονομικά σας. Επειδή ακολουθεί και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 6/7 που τονίζει τον τομέα των οικονομικών είναι ιδανική στιγμή για διαπραγματεύσεις που θα αφορούν την αύξηση του μισθού σας ή μια νέα συνεργασία. Η συμμετοχή του Κρόνου και του Άρη σε αρμονικές όψεις στηρίζουν τις προσπάθειές σας και σας δίνουν το προβάδισμα. Το 1ο δεκαήμερο με τον Δία στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον Ερμή, που είναι κυβερνήτης σας, δώστε έμφαση στις 8/7 σε προώθηση υπηρεσιών και εμπορικές διαπραγματεύσεις και το 3ο δεκαήμερο βελτιώστε τις σχέσεις με οικείους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάτι που αναμένατε με αδημονία και μπορεί να αφορά ένα ταξίδι, τα αποτελέσματα εξετάσεων ή μια νέα συνεργασία είναι προ των πυλών και θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας μέχρι τις 5/7 που πραγματοποιείται το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο. Η συγκεκριμένη όψη επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Ακολουθεί και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 6/7, που είναι η προσωπική σας Πρωτοχρονιά, μια εξαιρετική στιγμή για να οραματιστείτε το μέλλον σας, να θέσετε νέους στόχους και να πάρετε τα ηνία της ζωής σας στα χέρια σας. Καθώς συμμετέχουν Κρόνος και Άρης σε αρμονικές όψεις σάς δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας με ιδιαίτερη ευκολία. Στις 8/7 το 1ο δεκαήμερο έχετε τον Δία σύμμαχό σας σε εξάγωνο με τον Ερμή και θα έχετε αίσιες εξελίξεις στα οικονομικά, ενώ το 3ο δεκαήμερο θα προσελκύσετε το ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες σας.

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικά ζητήματα και οικονομικές υποθέσεις που σας στρέσαραν αρκετά το τελευταίο διάστημα παίρνουν νέα τροπή και ξεκινά μια πιο ήρεμη περίοδος. Στις 5/7, με το εξάγωνο Άρη - Κρόνου που επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, θα είναι μια καλή ημερομηνία για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα ή να συνεργαστείτε με άτομα που θα σας στηρίξουν οικονομικά. Στις 6/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο αφορά την υγεία και σας υπενθυμίζει πως πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς. Βγάλτε από τη ζωή σας πρόσωπα και καταστάσεις που ρίχνουν το ηθικό σας και κρατήστε κοντά σας ό,τι μπορεί να συμβάλει στην ψυχική σας ανάταση. Στις 8/7 το 1ο δεκαήμερο θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σας, ενώ το 3ο δεκαήμερο θα κερδίσετε την εκτίμηση του εργοδότη σας και θα πάρετε προαγωγή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας από τις 5/7 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Άρη - Κρόνου και ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να προκύψει μια συνεργασία σε μακρινό προορισμό που θα συμβάλει στην αύξηση των εσόδων σας ή να κάνετε το ταξίδι του μέλιτος όσοι έχετε παντρευτεί ή δεσμευτεί πρόσφατα. Όπως και να έχει, η αλλαγή παραστάσεων θα σας ωφελήσει. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 6/7 τονίζει τον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης και σας υπενθυμίζει πως πρέπει να είστε πιο εξωστρεφείς. Η συνεχής ενασχόληση με τους στόχους σας σάς έχει απομακρύνει από το περιβάλλον σας. Στις 8/7 το 1ο δεκαήμερο με τον Δία στον τομέα της καριέρας θα έχετε κέρδη μέσω της επιχείρησής σας, ενώ το 3ο δεκαήμερο θα έχετε καλά νέα σχετικά με μια νομική υπόθεση.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια εμπόδια ή καθυστερήσεις στα επαγγελματικά αρχίζουν να υποχωρούν από τις 5/7, καθώς το εξάγωνο Άρη - Κρόνου στηρίζει εσάς που δεν πτοηθήκατε από τις προκλήσεις και συνεχίσατε ακάθεκτοι τις προσπάθειές σας. Η συγκεκριμένη όψη αφορά τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω κοινών πόρων και καθώς ακολουθεί και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 6/7 είναι εξαιρετική εποχή για την έναρξη μιας νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η συμμετοχή του Άρη και του Κρόνου σε αρμονικές όψεις φέρνει επιτυχίες και αφθονία. Στις 8/7 το 1ο δεκαήμερο πρέπει να δώσετε έμφαση σε επαφές με το εξωτερικό που μπορεί να οδηγήσουν σε μια νέα συνεργασία ή να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Το 3ο δεκαήμερο θα αλλάξετε γνώμη σχετικά με έναν προορισμό και εν τέλει θα βρείτε κάτι καλύτερο που θα πληροί τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσοι έχετε περάσει κάποια κρίση στη σχέση σας και όσοι είστε σε αρμονία ήρθε η στιγμή που πρέπει να κατεβάσετε τους διακόπτες και να αφιερώσετε χρόνο σε απολαύσεις και νέες εμπειρίες. Ιδανική ημερομηνία για να ταξιδέψετε με το ταίρι σας είναι στις 5/7 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Άρη - Κρόνου και αφορά τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Ωστόσο, συνεχίζουν να ευνοούνται τα ταξίδια και στις 6/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης που θα αφορούν τις σπουδές και θα έχετε την ευχέρεια να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας στις διακοπές σας. Στις 8/7 το 1ο δεκαήμερο, με τον Δία σύμμαχο, θα πάρετε κάποια χρηματοδότηση ή θα σας στηρίξει ένα ηλικιωμένο πρόσωπο, ενώ για το 3ο δεκαήμερο θα προκύψει μια νέα συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε διακριθεί για τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας και είναι εμφανή τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, καθώς από τις 5/7 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Άρη - Κρόνου θα πάρετε ένα μπόνους και θα αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η συγκεκριμένη όψη αφορά τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 6/7 σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου στα οικονομικά, τα οποία βελτιώνονται και θα αισθάνεστε πιο ασφαλείς, κάτι που θα συμβάλει και στην αρμονία των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Το 1ο δεκαήμερο, με τον Δία, που είναι κυβερνήτης σας, θα έχετε μια πρόταση συνεργασίας με το εξωτερικό μέχρι τις 8/7, ενώ το3ο δεκαήμερο θα ερωτευτείτε κάποιο άτομο από τον χώρο της εργασίας, κι αυτό θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη. Η βελτίωση της εμφάνισής σας θα αναπτερώσει το ηθικό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εποχή η διαίσθησή σας είναι οξυμένη και μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Ιδανική ημερομηνία για κυνήγι ευκαιριών είναι στις 5/7 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Άρη - Κρόνου, επηρεάζοντας τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Οι ελεύθεροι αξιοποιήστε τη γοητεία σας και δώστε έμφαση στο φλερτ. Οι πιθανότητες να κερδίσετε τις εντυπώσεις είναι πολλές. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τονίζει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και επειδή σχηματίζει καλές όψεις με τον Άρη και τον Κρόνο φέρνει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες που θα έχουν διάρκεια και ομαλή πορεία. Εξαιρετική στιγμή για γάμο ή συμβίωση. Στις 8/7 το 1ο δεκαήμερο, με τον Δία σύμμαχο, θα βρείτε μια νέα απασχόληση με καλύτερες αποδοχές, ενώ το 3ο δεκαήμερο θα αλλάξετε συνήθειες και θα ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Ξεκινήστε διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάτι κάνετε αυτή την εποχή και έχετε φέρει σε ισορροπία οικονομικά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας. Μέχρι τις 5/6 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Άρη - Κρόνου θα έχετε την ευχέρεια να αυξήσετε τα κέρδη σας μέσω της επιχείρησής σας και να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 6/7 αποτελεί εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στα επαγγελματικά και να βρείτε μια νέα απασχόληση με καλύτερες αποδοχές ή να βάλετε σε εφαρμογή ένα νέο εγχείρημα. Επίσης, θα ευνοηθείτε και όσοι αποφασίσετε να υιοθετήσετε νέες συνήθειες που θα βελτιώσουν τη φυσική σας κατάσταση. Η κολύμβηση είναι μια πολύ καλή άσκηση και τώρα που μπορείτε αξιοποιήστε τα οφέλη της. Στις 8/7 το 1ο δεκαήμερο έχετε τον Δία σύμμαχο και θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, ενώ το 3ο δεκαήμερο θα έχετε χαρμόσυνα νέα.

ΙΧΘΥΣ

Κάποιες ανασφάλειες που σας έκαναν να αμφισβητείτε τις ικανότητές σας αρχίζουν να υποχωρούν και είστε αποφασισμένοι να κυνηγήσετε ευκαιρίες και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Στις 5/7 το εξάγωνο του Κρόνου στο ζώδιό σας με τον Άρη σάς ενθαρρύνει να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με σθένος. Η μέρα ενδείκνυται και σύντομες αποδράσεις που θα σας αναζωογονήσουν. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο αφορά τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου που θα αφορά την ερωτική σας ζωή ή τη δημιουργία οικογένειας. Εξαιρετική στιγμή για διακοπές. Επίσης, θα ευνοηθούν οι επενδύσεις και τα τυχερά παιχνίδια. Στις 8/7 το 1ο δεκαήμερο θα πάρετε ένα μπόνους, ενώ το 3ο δεκαήμερο θα έχετε καλά νέα που θα αφορούν την έλευση ενός παιδιού.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Living / Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Η Τζούλη Αγοράκη, μετά τον θάνατο του πατέρα της, προσπαθεί να βρει παρηγοριά σε ό,τι της το υπόσχεται. Ακολούθησε γνωσιακές και πνευματικές εμπειρίες και ισχυρίζεται ότι ο πόνος έγινε πιο απαλός.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Tech & Science / Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Ο Πίτερ Διαμαντής, ο ελληνικής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματίας στους τομείς της τεχνολογίας και της υγείας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των δισεκατομμυριούχων που αγωνίζονται να κερδίσουν τη μακροζωία, αν όχι την αιώνια ζωή.
LIFO NEWSROOM
Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ