Τα ζώδια της Πέμπτης (06.04.2023)

Τα ζώδια της Πέμπτης (06.04.2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Πέμπτη 06.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά των Κριών βελτιώνονται με το τρίγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα και μπορείτε να βάλετε επιτέλους σε εφαρμογή μια ιδέα που είχε μπλοκάρει. Εξαιρετική μέρα για συλλογή πληροφοριών, προώθηση υπηρεσιών ή προϊόντων κι αγορές τεχνολογικών μέσων. Επαφές με άτομα που έχετε κοινό στόχο θα σας βοηθήσουν να κοινωνικοποιηθείτε.

Η αποψινή Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια τις ανάγκες της σχέσης σας κι αφορά τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Κάποιο προσωπικό θέμα, ή οι ανάγκες του συντρόφου σας θα τραβήξουν την προσοχή σας και είναι μια καλή στιγμή για να έρθετε πιο κοντά με το άλλο σας μισό.
 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Πλούτωνας στον τομέα της καριέρας σε τρίγωνο με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνει την επιβράβευση μέσω ενός bonus ή μιας προαγωγής και είναι πολύ σημαντική μέρα για τη δουλειά σας. Τέλεια στιγμή για να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας ή να προχωρήσετε σε ένα νέο εγχείρημα.

Η Πανσέληνος στον Ζυγό αποτελεί σημείο καμπής για την δουλειά ή την υγεία και αφορά τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Η επιθυμία σας να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη ή να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση σας δίνει κίνητρο για να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεται και να παραμείνετε προσηλωμένοι στον στόχο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα οι Δίδυμοι πρέπει να επικεντρωθείτε στις σπουδές και σε ό,τι έχει να κάνει με τη σταδιοδρομία σας καθώς το τρίγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα προμηνύει πολύ καλά αποτελέσματα. Κρυφές επαφές με το εξωτερικό δίνουν νέες ευκαιρίες και είναι ιδανική στιγμή για να κανονίσετε ένα ταξίδι. Νομικά και διαδικαστικά ζητήματα θα ευνοηθούν.

Η ερωτική σας ζωή ευνοείται από την Πανσέληνο στον Ζυγό και εκεί πρέπει να δώσετε την προσοχή σας οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Βελτιώστε τη σχέση σας και δώστε σημασία στην επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι φανείτε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες χρησιμοποιώντας τον αυθορμητισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια θετική εξέλιξη που θα αφορά τα οικονομικά ή την καριέρα των Καρκίνων φέρνει το τρίγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα και όπως και να έχει θα βγείτε κερδισμένοι. Ίσως να πάρετε κάποια επιδότηση, να έχετε έσοδα μέσω κοινών πόρων ή να βρείτε μια απασχόληση με καλύτερο μισθό. Η μέρα είναι ιδανική για αναζήτηση μιας νέας πηγής εσόδων.

Η Πανσέληνος στον Ζυγό δίνει έμφαση σε θέματα σπιτιού κι αφορά τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Ένας κύκλος κλείνει και έχετε την ευκαιρία για μια νέα αρχή που μπορεί να έχει σχέση με ένα ακίνητο ή ένα αγαπημένο άτομο. 

ΛΕΩΝ

Ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό και θέματα σπουδών ευνοούνται για τους Λέοντες με το τρίγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα και τα αποτελέσματα θα σας αφήσουν ευχαριστημένους. Ενδεχομένως να υπάρξει μία νέα συνεργασία που θα αυξήσει τα έσοδά σας ή να βρείτε δουλειά σε κάποιο τουριστικό θέρετρο. Κάντε τις απαραίτητες επαφές, καθώς οι προοπτικές είναι πολύ καλές.

Η Πανσέληνος στον Ζυγό ενεργοποιεί την επικοινωνία για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και δείχνει πού υπάρχουν ελλείψεις. Έφτασε η ώρα να ξεκολλήσετε από καταστάσεις που σας έχουν κάνει να έχετε τάσεις μοναχικότητας και να επικεντρωθείτε σε επαφές με κόσμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα επαγγελματικά των Παρθένων η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό δίνει ευκαιρίες για αλλαγή πορείας και το τρίγωνο με τον Πλούτωνα αφορά ένα ταξίδι που θα ενισχύσει τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ιδανική στιγμή για όσους κυνηγήσετε τα όνειρά σας καθώς οι συνθήκες είναι με το μέρος σας και πρέπει να κινηθείτε γρήγορα.

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο στον Ζυγό που επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Έφτασε η ώρα που πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας και να εξοικονομήσετε χρήματα για ένα ταξίδι ή μια σημαντική αγορά. 

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό του Ζυγού σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και πρέπει να σκεφτείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε τον εαυτό σας και τη ζωή σας. Τι είναι αυτό που σας λείπει αυτή τη στιγμή; Είναι μια ερωτική σχέση, μια καλύτερη δουλειά, η βελτίωση της εμφάνισης ή της φυσικής σας κατάστασης; Θέστε καινούργιους στόχους επιστρατεύοντας την αποφασιστικότητά σας.

Πολύ καλή στιγμή για τα ερωτικά σας με το τρίγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα καθώς προκύπτει ένας έρωτας σε αναπάντεχη στιγμή. Κάποιο άτομο θα σας μιλήσει ανοιχτά για τα συναισθήματά του και θα γοητευτείτε. Οι δεσμευμένοι απολαμβάνετε στιγμές αρμονίας και ηρεμίας με το άλλο σας μισό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια καλά νέα φέρνουν αισιοδοξία και θα πάρετε σημαντική ώθηση καθώς είχατε πεσμένο ηθικό τον τελευταίο καιρό. Το τρίγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα φέρνει εύνοια σε θέματα ακίνητης περιουσίας και ισορροπία στις σχέσεις με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Η μέρα είναι ιδανική για αγορές και πωλήσεις ακινήτων κι αναζήτηση επαγγελματικής στέγης.

Η Πανσέληνος στον Ζυγό αφορά τους Σκορπιούς που είναι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο και σας υποδεικνύει πως πρέπει να δώσετε σημασία στη βελτίωση της φυσική σας κατάστασης. Το άγχος και οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας καταβάλλουν τον οργανισμό σας και είναι η σωστή στιγμή για να υιοθετήσετε καινούργιες συνήθειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικά ζητήματα θα απασχολήσουν τους Τοξότες και είναι μια καλή ευκαιρία για να αλλάξετε πορεία εφόσον δεν σας ευχαριστεί η δουλειά σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα σας ενθαρρύνει να κυνηγήσετε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις και είναι τέλεια μέρα για να στείλετε βιογραφικά, ή να περάσετε από μία συνέντευξη με σκοπό την εύρεση εργασίας.

Η Πανσέληνος στον Ζυγό επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και σας δείχνει πού υπάρχουν κενά. Οι κοινωνική σας ζωή πρέπει να βελτιωθεί άμεσα κι εκεί πρέπει να δώσετε την προσοχή σας. Μπορείτε να ανοίξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας μέσω ενός χόμπι ή συλλογικών δράσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αύξηση εσόδων και αίσιες εξελίξεις για όσους Αιγόκερους αναλάβουν ρίσκα προμηνύονται με το τρίγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα και θα βάλετε σε σειρά αρκετές υποχρεώσεις. Η μέρα ενδείκνυται για διευθέτηση οφειλών και επανεξέταση προϋπολογισμού. Επίσης, είναι ιδανική στιγμή για τυχερά παιχνίδια και επενδύσεις. Οι γονείς προσέξτε τις υπερβολές σε αγορές για τα παιδιά. 

Η Πανσέληνος στον Ζυγό σας καλεί να ισορροπήσετε την επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή κι επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια αν έχετε απορροφηθεί πολύ με τα επαγγελματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς τους Υδροχόους που επιθυμείτε μια αλλαγή στη ζωή σας, η σημερινή μέρα είναι η ιδανική αφού ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με την Αφροδίτη ευνοεί τις προσπάθειές σας. Εξαιρετική στιγμή για αλλαγή σπιτιού, βελτίωση του χώρου σας ή αγορές και πωλήσεις ακινήτων. Δημιουργήστε ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα διακοσμώντας με αντικείμενα σε φωτεινά χρώματα κι ομορφύνετε τον κήπο σας ή το μπαλκόνι σας.

Η αποψινή Πανσέληνος εντείνει την ανάγκη σας για περισσότερη τόνωση και αφορά τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Μπορεί να υπάρξει ξαφνική επιθυμία να κάνετε κάτι πιο αναζωογονητικό, όπως να σκεφτείτε μια ιδέα που θα σας ενθουσιάσει και θα φέρει έμπνευση ή να κανονίσετε ένα ταξίδι.

ΙΧΘΥΣ

Νέες ιδέες φέρνει στους Ιχθείς το τρίγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα και είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στη συλλογή πληροφοριών και στην έρευνα. Εμπορικές διαπραγματεύσεις, υπογραφές συμβολαίων και θέματα εκπαίδευσης θα ευνοηθούν, ενώ βελτιώνονται και τα οικονομικά σας μέσω της διδασκαλίας ιδιαίτερων μαθημάτων. 

Οικονομικά ζητήματα θα βγουν στην επιφάνεια με την Πανσέληνο στον Ζυγό που αφορά τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και θα σας προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση. Ιδανική εποχή για να αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων και να αλλάξετε τρόπο διαχείρισης των πόρων σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ