Τα ζώδια της Τρίτης (11.04.2023)

Τα ζώδια της Τρίτης (11.04.2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Τρίτης 11.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη λίγο πριν ξεκινήσει τη μετακίνησή της προς τον Αιγόκερω σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία για τους Κριούς και δίνει ευκαιρίες για επιτυχίες σε νομικές υποθέσεις, σπουδές κι επαφές με το εξωτερικό. Μακρινές μετακινήσεις και ταξίδια δεν θα ευνοηθούν.

Προσοχή στις φιλικές σας σχέσεις. Αν οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας έχουν κρατήσει μακριά από κάποιους, ελάτε σε επικοινωνία μαζί τους κι δείξτε το ενδιαφέρον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι που θα παραμείνει η Σελήνη στον Τοξότη, οι Ταύροι μπορείτε να τακτοποιήσετε μια οφειλή, να αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων ή να ζητήσετε κάποια χρηματοδότηση. Το τρίγωνο με τον Δία προμηνύει καλές εξελίξεις στα οικονομικά σας που προέρχονται από τρίτα άτομα.

Θα δοκιμαστούν οι φιλικές σας σχέσεις αν έχετε οικονομικές συναλλαγές μαζί τους και καλό θα είναι να τις αποφύγετε. Το τετράγωνο Σελήνης - Ποσειδώνα δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για παρεξηγήσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα για τους Διδύμους είναι κατάλληλη στιγμή για σύναψη συμμαχιών και διαπραγματεύσεις. Μέχρι το μεσημέρι που η Σελήνη ξεκινάει την μετακίνησή της προς τον Αιγόκερω, προωθήστε τις ιδέες ή τις υπηρεσίες σας, κάντε τις απαραίτητες επαφές, καθώς το τρίγωνο με τον Δία έχει επεκτατική διάθεση και μπορεί να προκύψει μία συνεργασία.

Μπορεί να έχετε μια παρεξήγηση με κάποιον ηλικιωμένο από το περιβάλλον σας. Το τετράγωνο Σελήνης -Ποσειδώνα δεν ευνοεί την επίλυση σοβαρών θεμάτων. Αφήστε το για κάποια άλλη στιγμή που θα είναι πιο σωστές οι συνθήκες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για τα επαγγελματικά των Καρκίνων καθώς η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι που ξεκινά την μετακίνησή της προς τον Αιγόκερω δίνει έμφαση στα εργασιακά. Το τρίγωνο με τον Δία στον τομέα της φήμης και της καριέρας ευνοεί τις επαφές με πρόσωπα εξουσίας και υπόσχεται επιτυχίες.

Ταξίδια και συνεννοήσεις με το εξωτερικό χρήζουν προσοχής. Το τετράγωνο Σελήνης - Ποσειδώνα σας κάνει επιρρεπείς σε εξαπατήσεις, σε εξιδανικεύσεις, ή μπορεί να μην καταλάβετε κάτι σωστά. 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι που ξεκινάει τη μετάβασή της προς τον Αιγόκερω εμπνέει εσάς τους Λέοντες και αυξάνει τη δημιουργικότητά σας. Επειδή η μέρα ευνοεί την ανάδειξη ταλέντων εξαιτίας του τριγώνου με τον Δία, δώστε εκεί την προσοχή σας καθώς είναι πολύ πιθανό να τραβήξετε το ενδιαφέρον του κοινού.

Σας λείπει η επικοινωνία με το άλλο σας μισό, αλλά το δείχνετε με κακό τρόπο και έτσι προκαλούνται εντάσεις. Σήμερα το τετράγωνο Σελήνης - Ποσειδώνα προμηνύει παρεξηγήσεις για ασήμαντους λόγους για αυτό προσέξτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για τα οικονομικά των Παρθένων που προέρχονται μέσω τρίτων και μέχρι το μεσημέρι που ξεκινά η Σελήνη τη μετακίνησή της προς τον Αιγόκερω, να αναμένετε καλές εξελίξεις. Ενδεχομένως να να πουλήσετε ένα ακίνητο ή να πάρετε μια χρηματοδότηση. Το τρίγωνο με τον Δία υπόσχεται επιτυχίες και κέρδη σε διαπραγματεύσεις.

Υπάρχει πιθανότητα να παρεξηγηθείτε με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας και να ψυχραθείτε. Ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο με τη Σελήνη προκαλεί ασυνεννοησία και σύγχυση.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί σήμερα αξιοποιήστε τη μέρα δίνοντας έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας καθώς το μεσημέρι η Σελήνη ξεκινάει τη μετάβασή της προς τον Αιγόκερω. Το τρίγωνο με τον Δία ευνοεί τις διαπραγματεύσεις και την προώθηση υπηρεσιών, που σημαίνει πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες για μια καινούργια συνεργασία.

Δείξτε προσοχή στις συνεννοήσεις με άτομα από τη δουλειά κι αποφύγετε την επίλυση παρεξηγήσεων. Το τετράγωνο Σελήνης - Ποσειδώνα μπερδεύει τα πράγματα και θα δυσκολευτείτε να βγάλετε άκρη. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Τοξότη ευνοούνται τα οικονομικά των Σκορπιών και θα έχετε κάποια καλά νέα. Το τρίγωνο με τον Δία δείχνει πως θα έχετε αύξηση εσόδων μέσω της δουλειάς και θα μπορέσετε έτσι να κλείσετε κάποιες τρύπες. Ιδανική στιγμή να διαπραγματευτείτε την αύξηση του μισθού σας ή να αναζητήσετε μια νέα κατεύθυνση που θα σας ικανοποιήσει.

Αποφύγετε τα ρίσκα και τις επενδύσεις. Η διορατικότητά σας θα σας ξεγελάσει και θα έχετε απώλειες. Το τετράγωνο Σελήνης - Ποσειδώνα παραπλανεί και μπορεί εύκολα να εξαπατηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τύχη στα οικονομικά και στον έρωτα φέρνει η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία για τους Τοξότες λίγες ώρες προτού ξεκινήσει τη μετακίνησή της προς τον Αιγόκερω και μια μεγάλη χαρά θα σας έρθει από κάπου. Εξαιρετική ημέρα για να αγοράσετε ένα λαχείο, να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες αλλά και να φλερτάρετε οι ελεύθεροι. 

Στο οικογενειακό σας περιβάλλον υπάρχει μια κατάσταση που υποβόσκει και είναι θέμα χρόνου να εκτονωθεί. Ειδικά σήμερα που το τετράγωνο Σελήνης - Ποσειδώνα προσφέρει έδαφος για παρεξηγήσεις, να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ καλές εξελίξεις στον τομέα της οικιακής σας ζωής, στις σχέσεις σας επικρατεί αρμονία κι η δημιουργική σας διάθεση είναι ανεβασμένη. Το μεσημέρι ξεκινά η Σελήνη τη μετάβασή της προς τον Αιγόκερω και καθώς είναι σε τρίγωνο με τον Δία, είναι εξαιρετική στιγμή για αγοραπωλησίες ακινήτων και μυστικές διαπραγματεύσεις.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα προμηνύει πως θα ικανοποιηθούν οι ελπίδες σας σχετικά με την εύρεση εργασίας και ευνοεί όσους δώσετε συνέντευξη ή στείλετε βιογραφικά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα οι Υδροχόοι μπορείτε να πετύχετε πολλά αν προωθήσετε τις ιδέες ή τις υπηρεσίες σας καθώς το τρίγωνο Σελήνης - Δία θα διευκολύνει τις προσπάθειές σας και φέρνει ευκαιρίες. Αναζητήστε υποστηρικτές για την εφαρμογή ενός νέου εγχειρήματος, ενώστε τις δυνάμεις σας με άτομα που έχετε κοινό στόχο και βελτιώστε φιλικές σχέσεις.

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με την Αφροδίτη προμηνύει σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά ή στην ερωτική σας ζωή κι ευνοεί την απόκτηση ενός παιδιού. 

ΙΧΘΥΣ

Με τον Δία στον τομέα των χρημάτων οι προοπτικές για εσάς του Ιχθείς είναι πολύ ευοίωνες. Το τρίγωνο με τη Σελήνη στον τομέα της καριέρας δείχνει πως θα πάρετε μια προαγωγή ως επιβράβευση για τις προσπάθειές σας ή κάποιο μπόνους, ή θα αυξηθούν τα κέρδη σας αν έχετε δική σας επιχείρηση. Τέλεια μέρα για διαπραγματεύσεις.

Ο Άρης στον τομέα του έρωτα σας κάνει πολύ δυναμικούς και δεν θα περάσετε απαρατήρητοι. Σήμερα θα κάνετε μία καινούργια γνωριμία που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας και θα προκαλέσετε πολύ καλές εντυπώσεις όσοι από εσάς αποφασίσετε να φλερτάρετε.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ