Τα ζώδια της Τρίτης (20.06.2023)

Τα ζώδια της Τρίτης (20.06.2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Τρίτης 20.06.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνει θετικές αλλαγές στα οικονομικά των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο, ή μπορεί να σκεφτείτε νέους τρόπους για αύξηση του εισοδήματός σας μέσω της αξιοποίησης ενός ακινήτου. Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν θέματα ηλικιωμένων που θα χρειαστούν τη μέριμνά σας.

Ιδανική στιγμή για να ανανεώσετε το χώρο σας και να δημιουργήσετε καλοκαιρινή ατμόσφαιρα με ελαφριά υφάσματα και να ομορφύνετε τον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Ακατάλληλη στιγμή για μεταφύτευση φυτών. Καθαρίστε το χώμα από ζιζάνια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ουρανός στο ζώδιό σας επηρεάζει πλέον τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και φέρνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Το εξάγωνο με τη Σελήνη δείχνει επιτυχία και αναγνώριση μέσα από τον γραπτό λόγο ή την δημόσια παρουσίαση, ενώ ευνοεί  και την προώθηση υπηρεσιών. Ιδιαίτερη προσοχή σε μετακινήσεις και ταξίδια.

Η κοινωνική σας ζωή χρήζει βελτίωσης και σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να αφιερώσετε χρόνο σε επαφές με φίλους. Επειδή τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτήν την ζωή, περάστε όσες περισσότερες στιγμές μπορείτε μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό προμηνύει αύξηση εσόδων κι επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Ταυτόχρονα, ευνοεί τις μυστικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση κοινών πόρων, καθώς υπάρχουν έξοδα που βρίσκονται καθ' οδόν κι αφορούν εισφορές, οφειλές, κλπ.

Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί, αν επιστρατεύσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και την τόλμη σας. Αφήστε πίσω παρελθοντικές καταστάσεις που έχουν ρίξει το ηθικό σας και κοιτάξτε μπροστά. Οι συνθήκες είναι με το μέρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή σας που θα σας ωφελήσουν σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο κι επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Επίσης, ευνοεί την προώθηση καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων, και την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού. Ένα ταξίδι θα παίξει καταλυτικό ρόλο.

Μπορεί να νιώσετε καταπίεση με την κτητικότητα του ερωτικού σας συντρόφου και θα θέλετε να αποστασιοποιηθείτε. Στον τομέα των σχέσεων ο Πλούτωνας σε αντίθεση με τη Σελήνη δείχνει πως θα υπάρξουν προβλήματα λόγω ζήλιας.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές οι εξελίξεις στον τομέα της καριέρας για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο με το εξάγωνο Σελήνης - Ουρανού και θα απορροφήσουν την προσοχή σας μακροπρόθεσμα σχέδια. Η αντίθεση με τον Πλούτωνα φέρνει γεγονότα που εντείνουν την ανάγκη σας για αλλαγή κατεύθυνσης και είναι ιδανική στιγμή για ένα νέο ξεκίνημα.

Μια μυστική ερωτική σχέση έχει φέρει αέρα ανανέωσης στη ζωή σας και ζείτε μεγάλες στιγμές. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια καινούρια γνωριμία που προσελκύσει το ενδιαφέρον σας και θα προκαλέσετε θετικές εντυπώσεις αν το εκφράσετε με ευγένεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αίσιες οι εξελίξεις σε σπουδές, νομικές υποθέσεις ή ταξίδια με τον Ουρανό που έχει περάσει πλέον στο 3ο δεκαήμερο στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης. Το εξάγωνο με τη Σελήνη φέρνει καινούριες φιλίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και ευνοεί τις συλλογικότητες, ενώ το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ευνοεί τις συνεργασίες.

Στον ερωτικό τομέα ο Πλούτωνας σε αντίθεση με τη Σελήνη δείχνει κάποια προβλήματα που τα δημιουργούν φιλικά σας πρόσωπα και πρέπει να προσέξετε σε ποιους εμπιστεύεστε τα μυστικά σας. Μην επηρεάζεστε από γνώμες τρίτων.

ΖΥΓΟΣ

Ευκαιρίες για αύξηση εισοδήματος μέσω συνεργασιών ή μιας νέας πηγής εσόδων φέρνει το εξάγωνο Σελήνης - Ουρανού στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, ή μπορεί να πάρετε ένα μπόνους ή μια προαγωγή. Εξαιρετική στιγμή για να δώσετε μια συνέντευξη και να στείλετε βιογραφικά. Προωθήστε τα επιτεύγματά σας με σθένος.

Ο Πλούτωνας στον τομέα της οικιακή σας ζωής αυξάνει τις ευθύνες και στην προσπάθειά σας να ισορροπήσετε μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής, ξεπερνάτε τα όρια των αντοχών σας. Εξοικονομήστε χρόνο για ανάπαυλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το εξάγωνο Σελήνης - Ουρανού που επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, οι προοπτικές για μια νέα συνεργασία σε μακρινό προορισμό είναι πολύ καλές. Ένα ταξίδι θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας και να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή ελεύθεροι και μη.

Η επικοινωνία με ένα οικείο άτομο θα είναι απογοητευτική και θα προτιμήσετε να κρατήσετε αποστάσεις. Ο Πλούτωνας δεν διευκολύνει την επίλυση διαφορών. Αντιθέτως, θα εντείνει την ανάγκη σας να απαγκιστρωθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν αναζητάτε μια νέα απασχόληση με καλύτερες αποδοχές, ο Ουρανός που έχει περάσει πλέον στο 3ο δεκαήμερο στον τομέα της εργασίας, υπόσχεται σημαντικές αλλαγές. Το εξάγωνο με τη Σελήνη φέρνει έσοδα μέσω κοινών πόρων κι ευκαιρίες για εύρεση μιας νέας πηγής εσόδων, ή έναν έρωτα με άτομο από το χώρο της εργασίας.

Ο Ποσειδώνας στον τομέα της οικιακής σας ζωής εντείνει την ανάγκη σας για βελτίωση του χώρου σας κι αυξάνει την έμπνευσή σας. Μπορείτε με κάποιες έξυπνες παρεμβάσεις να ανανεώσετε το σπίτι ή το εξοχικό σας και να φέρετε καλοκαιρινή αύρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ουρανός στον τομέα της δημιουργικότητας και του ρομαντισμού έχει περάσει πλέον στο 3ο δεκαήμερο και προμηνύει σημαντικές εξελίξεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας. Το εξάγωνο με τη Σελήνη φέρνει αρμονία στη σχέση σας κι ευνοεί την επισημοποίησή της ή την απόκτηση παιδιού. Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δείχνει αύξηση φήμης καλλιτεχνών.

Αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας και δώστε στο ταίρι σας περισσότερο προσωπικό χώρο και χρόνο. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας βγάζει στην επιφάνεια ανασφάλειες και πρέπει να δουλέψετε με τον εαυτό σας, προκειμένου να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέα ευχάριστα γεγονότα φέρνει στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο το εξάγωνο Σελήνης - Ουρανού που θα αφορούν την οικογένεια και την εργασία. Ταυτόχρονα συμμετέχει κι ο Ποσειδώνας σε τρίγωνο που αυξάνει τη διορατικότητά σας και μπορεί να σκεφτείτε νέες ιδέες για να αυξήσετε το εισόδημά σας.

Ρίξτε τους ρυθμούς σας και μην ασχολείστε συνεχώς με θέματα που σας προβληματίζουν. Το συνεχές στρες σας έχει  καταβάλει κι ακόμα κι όταν δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, εσείς είστε μες στο άγχος. Επιλέξετε κάποια άσκηση για να χαλαρώνετε.

ΙΧΘΥΣ

Κάποια καλά νέα που θα αφορούν την ερωτική σας ζωή ή τα παιδιά φέρνει στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο το εξάγωνο Σελήνης - Ουρανού και ημέρα θα είναι πολύ ευχάριστη. Εξαιρετική στιγμή για επενδύσεις, προώθηση υπηρεσιών, ταξίδια και δημιουργία ερωτικής σχέσης. Τυχερά παιχνίδια θα ευνοηθούν.

Ο Πλούτωνας στον τομέα της κοινωνικής σας ζωής προμηνύει προβλήματα για ερωτικά ζητήματα. Ενδεχομένως να διεκδικείτε το ίδιο άτομο με ένα φιλικό σας πρόσωπο και θα είναι αφορμή για να λήξει άδοξα η φιλία σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας ( 22 - 27/08/2024)

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/08/2024)

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 και μέχρι τις 22/9 θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα ευνοηθούν και οι νέες συνεργασίες.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά και κακοποιούμε τα γουρούνια;

Living / Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά ενώ κακοποιούμε τα γουρούνια;

Ουδείς αντιλέγει ότι τα σκυλιά αξίζουν κάθε φροντίδα και άνεση, από την άλλη όμως υπάρχει μια βαθιά υποκρισία που πρέπει να επισημανθεί: Ενώ περιποιούμαστε ολοένα και περισσότερο τα σκυλιά μας, δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα βασανιστήρια των γουρουνιών.
THE LIFO TEAM