Ίσως η πιο κομψή συσκευασία λαδιού

Ίσως η πιο κομψή συσκευασία λαδιού Facebook Twitter
5

Ένα εκμοντερνισμένο μπουκάλι και μια οικολογική συσκευασία μπορούν να ανανεώσουν ένα βαρετό δοχείο λαδιού και να το μετατρέψουν σε ελκυστικό στοιχείο της κουζίνας που εντυπωσιάζει τους καλεσμένους.

 

Η συσκευασία του λαδιού El Poaig είναι το νέο σχέδιο των προϊόντων CuldeSac. Με έδρα τη Βαλένθια της Ισπανίας, η δημιουργική ομάδα προσθέτει αξία και καινοτόμες ιδέες σε εμπορικά προϊόντα. Με το «El Verd del Poaig», δοχείο από πορσελάνη με μοντέρνο χαρτονένιο περιτύλιγμα, κολακεύουν τους σεφ και τους γευσιγνώστες. Όσο για το περιεχόμενο, τα ελαιόδεντρα των 3.000 ετών στο Maestrat της ανατολικής ακτής της Ισπανίας αποστάζουν την παράδοση και την ποιότητα του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου σε κάθε μπουκάλι.

Ίσως η πιο κομψή συσκευασία λαδιού Facebook Twitter
Ίσως η πιο κομψή συσκευασία λαδιού Facebook Twitter
Ίσως η πιο κομψή συσκευασία λαδιού Facebook Twitter
Ίσως η πιο κομψή συσκευασία λαδιού Facebook Twitter

[via]

Design
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Μπουλούκι, ένα περιοδεύον εργαστήριο για τις παραδοσιακές τεχνικές δόμησης, βάζει το δικό του -σημαντικό- λιθαράκι στη διατήρηση της μνήμης και της ζωής στην ορεινή Ήπειρο

Γειτονιές της Ελλάδας / Δύο νέοι αρχιτέκτονες ανακατασκεύασαν τη στέγη ενός σχολείου στα Τζουμέρκα

Το Μπουλούκι, ένα περιοδεύον εργαστήριο για τις παραδοσιακές τεχνικές δόμησης, βάζει το δικό του -σημαντικό- λιθαράκι στη διατήρηση της μνήμης και της ζωής στην ορεινή Ήπειρο.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
Hotel Experience: Πώς η πρώτη διοργάνωση για το μέλλον του τουρισμού υπό το πρίσμα της εμπειρίας πέτυχε ρεκόρ επισκεπτών

Design / Hotel Experience: Πώς η πρώτη διοργάνωση για το μέλλον του τουρισμού υπό το πρίσμα της εμπειρίας πέτυχε ρεκόρ επισκεπτών

Η διοργάνωση του Hotel Experience που πραγματοποιήθηκε 5-6 Οκτωβρίου 2024 στο Ωδείο Αθηνών ξεπέρασε κάθε προσδοκία συμμετοχής καθώς πάνω από 4.000 επισκέπτες βίωσαν από κοντά την εμπειρία
THE LIFO TEAM
H θρυλική Ιταλίδα designer Paola Navone θέλει να ζήσει στην Αθήνα

Design / H θρυλική Ιταλίδα designer Paola Navone θα ήθελε να ζήσει στην Αθήνα

 H προσωπικότητα της αρχιτεκτόνισας και designer Paola Navone είναι πληθωρική, όσο και η ιστορία της ζωής της. Λίγο πριν εμφανιστεί ως ομιλήτρια το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο συνέδριο Hotel Experience στο Ωδείο Αθηνών μας μιλάει με πάθος για ένα πρόσφατο πρότζεκτ που υπέγραψε.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Η αλλόκοτη, εντυπωσιακή κεραμική της Δάφνης Χριστοφόρου

Design / Η αλλόκοτη, εντυπωσιακή κεραμική της Δάφνης Χριστοφόρου

Συνδυάζοντας τον τρόπο που διακοσμούσαν τα αρχαία ελληνικά αγγεία με τεχνικές που χρησιμοποιούνται στις κινεζικές πορσελάνες και φέρνοντάς τα όλα αυτά στο σήμερα, η βραβευμένη Κύπρια εικονογράφος δημιουργεί κεραμικά έργα που δεν μοιάζουν με άλλα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

σχόλια

4 σχόλια
Εξαιρετική συσκευασία, το περιεχόμενο όμως; Παρεπιπτόντως, ένα ελαιόδεντρο 3000 ετών έχει χαμηλή παραγωγικότητα ποσοτικά και ποιοτικά...Ας μην κολλάμε στις λεζάντες λοιπόν...
σας πληροφορω οτι οι καλυτερες απο θεμα design και ποιοτητας συσκευασιες λαδιων ειναι οι ελληνικες και μαλιστα ειναι πλ ανωτερες απο αυτη που δειχνετε! brands οπως οι: lamda, Five, Timion exoun apospasei apeira vraveia. η ελλαδα παιρνει τα μεγαλυτερα βραβεια στον σχεδιασμο για λαδι! https://www.google.gr/search?q=greek+olive+oil+design&rlz=1C1GTPM_elGR525GR525&espv=210&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=1Ae8Uv6CI46IyAO_oICoDQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1241&bih=600#imgdii=_
Αυτό λέγεται luxury brand marketing, ένα από τα πράγματα που οι έλληνες θα μάθουν τι είναι, σε περίπου 596 χρόνια. Έως τότε θα πουλάνε το ελαιόλαδο φασόν στους ισπανούς, έναντι 3 ευρώ το κιλό και θα κλαίνε για την αιθαλομίχλη τους ψυχρούς μήνες του χρόνου.
δεν είσαι δίκαιος, υπάρχουν luxury brand στο ελληνικό ελαιόλαδο τα οποία έχουν τη δική τους θέση στο διεθνές εμπόριο. Και θέλουν πολλά συγχαρητήρια όλοι όσοι κάνουν προσπάθειες να παλέψουν την κακή φήμη της τεμπέλας Ελλάδας.
Αυτό το ελαιόδενδρο των τριών χιλιάδων ετών...αντιστοιχεί μάλλον στην ροζ παλ πέρλα από τα τρίσβαθα του ινδικού, που πουλάει μισό εκατομμύριο (μαζί με το μπλουζάκι) η Channel..Jesus Christ!Έλα μάνα μου, "80 γιούρο το ντενεκέ στο δίνω, βιολογικό, με χωνεμμένη κοπριά και περσινό, γιατί φέτο βγάλαμε μόνο για να φάμε".Ούστ!