Αυτές είναι οι δέκα χειρότερες συνήθειες των επιβατών στα αεροπλάνα σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα

Αυτές είναι οι δέκα χειρότερες συνήθειες των επιβατών στα αεροπλάνα σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα Facebook Twitter
8

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο στα αεροδρόμια του Λονδίνου έφερε στο φως τις πιο ενοχλητικές και αγενείς συνήθειες των επιβατών στα αεροπλάνα.

63% - Η μεγάλη αλλαγή στην κλίση της πλάτης του καθίσματος που περιορίζει τον ελεύθερο χώρο του επιβάτη ο οποίος κάθεται από πίσω.

55% - Οι επιβάτες που τοποθετούν τους αγκώνες τους κατά μήκος όλου του μπράτσου της καρέκλας χωρίς να αφήνουν χώρο για τους διπλανούς τους.

53% - Η αγενής συμπεριφορά απέναντι στις αεροσυνοδούς και το πλήρωμα της καμπίνας.

49% - H μεταφορά χειραποσκευής μεγάλου μεγέθους που δεν αφήνει χώρο για τα σακίδια ή τις χειραποσκευές των υπόλοιπων επιβατών.

43% - Αυτοί που συζητούν δυνατά με τους συνταξιδιώτες τους.

40% -  Όσοι βιάζονται να κατέβουν από το αεροπλάνο προκειμένου να βρεθούν πρώτοι στην ουρά για τον έλεγχο διαβατηρίων.

34% - Οι ταξιδιώτες που σηκώνονται καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού για να πάρουν ή να αφήσουν πράγματα στη βαλίτσα τους.

33% -  Εκείνοι που τοποθετούν τα πόδια τους ανάμεσα στα κενά των καθισμάτων, με αποτέλεσμα να αγγίζουν τους μπροστινούς τους με τις πατούσες.

24% - Οι επιβάτες που βρίζουν χωρίς να ενδιαφέρονται για το ποιος τους ακούει και αν υπάρχουν μικρά παιδιά σε κοντινή απόσταση.

19% - Η συνήθεια ορισμένων να γέρνουν πάνω από το παράθυρο μην αφήνοντας κανέναν άλλο να κοιτάξει έξω.


Αυτές είναι οι δέκα χειρότερες συνήθειες των επιβατών στα αεροπλάνα σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα Facebook Twitter

Πηγή: Daily Mail

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί κάποιοι άνθρωποι θυμούνται τα όνειρα τους περισσότερο από άλλους

Living / Γιατί κάποιοι άνθρωποι θυμούνται τα όνειρα τους περισσότερο από άλλους

Σύμφωνα με νέες έρευνες, παράγοντες όπως η ηλικία, η ροπή στην ενδοσκόπηση, ακόμα και οι εποχές του χρόνου αποτελούν παράγοντες που επηρεάζουν σημαντικά την ικανότητα να ανακαλούμε τα όνειρά μας.
THE LIFO TEAM
Ο γάτος του μαγαζιού

Living / Ο γάτος του μαγαζιού

Υπεύθυνοι face control, ταμείες, props στη βιτρίνα, support στον πελάτη, επιθεωρητές. Παίρνουν το ρόλο τους στα σοβαρά και είναι φυσικά λόγος για να ξαναπάει κανείς. Γυρίσαμε το κέντρο της Αθήνας, βρήκαμε τις γάτες που ζουν στα μαγαζιά της, τις φωτογραφίσαμε και τις παρουσιάζουμε.
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
«Συστήνεται και η κράτηση τραπεζιού». Τα πιο δημοφιλή Game night events της πόλης.

Living / H Aθήνα παίζει Bingo: Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή game night events της πόλης!

Από bingo nights, όπου έχει «εμφανιστεί» η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μέχρι γεωγραφικά κουίζ που μπορεί να καταλήξουν σε ζεϊμπέκικα, αυτές είναι οι πιο παιχνιδιάρικες βραδιές της πόλης – και έχουν και τους μόνιμους θαμώνες τους.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
 Vinted over Instagram: Η μανία του reselling αλλάζει το παιχνίδι στα social media

Living / Η μανία με τα ηλεκτρονικά βιντατζάδικα και η παγίδα της δήθεν «καθαρής» ντουλάπας

Δύο κορίτσια που ξέρουν απ' έξω και ανακατωτά το Vinted και το Vestiaire Collective μας αποκαλύπτουν μυστικά που θα κάνουν τις αγορές μας πιο στοχευμένες και έξυπνες, καθώς και τις αδυναμίες τους που προκύπτουν κατά το κυνήγι του επόμενου θησαυρού.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Η ομορφιά ως καθρέφτης της εποχής

Living / Η ομορφιά ως καθρέφτης της εποχής

Ζούμε στην εποχή του φυσικού μακιγιάζ, του συνδυασμού αρωμάτων και της σύνθετης ρουτίνας περιποίησης. Από την υπερβολή των ’80s μέχρι το σήμερα, η ομορφιά αποτυπώνει την κοινωνική εξέλιξη και τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας.
ΕΦΗ ΑΝΕΣΤΗ
«Είμαι τυφλός και μπορώ να μένω μόνος, μην ξαφνιάζεστε!»

Ζούμε, ρε! / «Είμαι τυφλός και μπορώ να μένω μόνος, μην ξαφνιάζεστε!»

Μπορούν τα τυφλά άτομα να ζήσουν μόνα; Χρειάζονται τα σπίτια τους κάποια ειδική προσαρμογή; Τι είναι η εκπαίδευση στις καθημερινές δεξιότητες; Η Χρυσέλλα Λαγαρία και ο Θοδωρής Τσάτσος συζητούν για το θέμα με την εκπαιδεύτρια κινητικότητας και προσανατολισμού και ιδρυτικό μέλος της ομάδας «Σκύλοι βοηθοί Ελλάδας», Πέννυ Στούμπου.
THE LIFO TEAM
Millennials και Gen Zers αναζητούν το ιδανικό workplace το 2025

Living / Το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον του 2025: Τι ψάχνουν οι Millennials και οι GenZers;

Οι διαφορετικές γενιές που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια στην αγορά εργασίας περιγράφουν τις συνθήκες που θα τους έκαναν να νιώθουν τη δουλειά τους περισσότερο σαν το σπίτι τους.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Γιατί συχνά νιώθουμε μεγαλύτερη νοσταλγία για τις δυσκολίες παρά για τις χαρές;

Living / Γιατί συχνά νιώθουμε μεγαλύτερη νοσταλγία για τις δυσκολίες παρά για τις χαρές;

Οι άνθρωποι έχουν την τάση να βλέπουν «με ροζ γυαλιά» ακόμα και τις πιο αντίξοες περιόδους της ζωής τους, ακόμα κι αν πρόκειται για συνθήκες οικονομικής ύφεσης, πανδημίας ή πολέμου.
THE LIFO TEAM
O «ξαφνικός θάνατος» της εξ αποστάσεως εργασίας

Living / O «ξαφνικός θάνατος» της εξ αποστάσεως εργασίας

Στον απόηχο της πανδημίας, οι πολιτικές «εργασίας από το σπίτι» έμοιαζαν να δείχνουν τον δρόμο για τον χώρο εργασίας του μέλλοντος, αλλά πλέον οι αποκλειστικά remote θέσεις είναι είδος προς εξαφάνιση.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ

σχόλια

4 σχόλια
Μια φορά πέτυχα στο αεροπλάνο ένα γκρουπ (παιδική ποδοσφαιρική ομάδα- γονείς και παιδιά). Πέρα από τη ακατάπαυστη φασαρία των παιδιών, από μπροστά μου κάποιοι μπαμπάδες άκουγαν μουσική δυνατά (κυρίως ποντιακά). Ευτυχώς τους τέλειωσε η μπαταρία γρήγορα...
οταν συμβαινει κατι τετοιο, γυρναω και δινω στα παλιοπαιδα ενα τετοιο κακο σκυλα λουκ που κυριολεκτικα κοκαλωνουν!! και μετα δινω και ενα ιδαιτερα απαξιωτικο κακο λουκ στους γονεις! και ετσι εχουν πληρη επιγνωση των κακων τους τροπων και της γαιδουριας τους κ συνηθως αμεσως διορθωνεται η κατασταση. δοκιμασε το. σ αυτα φταινε οι γονεις.