Ποιος θέλω και ποιος πρόκειται να κερδίσει στα Όσκαρ του 2019

Ποιος θέλω και ποιος πρόκειται να κερδίσει στα Όσκαρ του 2019 Facebook Twitter
1

Καλύτερο Τραγούδι

Ποιον Προτιμώ

Το beat του Αλ Σουξ και του Sounwave από το All the Stars χτυπάει σαν τη δυνατή καρδιά του Μαύρου Πάνθηρα και εκτοξεύεται από τον άριστο γάμο του Κέντρικ Λαμάρ με τη SZA. Διαθέτει τον πιο σύγχρονο ήχο από τα 5 υποψήφια τραγούδια, κεντράρει το ύφος της υπερπεριπέτειας και ακούγεται (και χορεύεται) πολύ εύκολα και χωρίς τις εικόνες.

Ποιος θα το κερδίσει

Η Lady Gaga είναι φαβορί, και μάλιστα ακλόνητο, όπως δείχνουν τα προγνωστικά. Το Shallow έχει στίχους δηλωτικούς για τον έρωτα των δύο μοιραίων τραγουδιστών και την προσπάθειά τους να βουτήξουν βαθιά, για να μην πνιγούν στα ρηχά νερά. Η νίκη του Shallow θα μπορούσε επίσης να παρηγορήσει θριαμβευτικά τον αποκλεισμό του A Star is Born απ' όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Αν το Shallow τελικά επικρατήσει, η Νταϊάν Γουόρεν θα φτάσει τις 10 ήττες στα Όσκαρ, αυτή τη φορά για ένα ακόμη anthem της, το I'll Fight, από το ντοκιμαντέρ της πολλαπλά εμβληματικής δικαστού Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ.

 

Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (A Star Is Born)

Καλύτερη Μουσική

Ποιον προτιμώ

Τα δύο αγαπημένα μου soundtrack για φέτος, ο πονηρός τρόμος του Τομ Γιορκ για το Suspiria και το εσωτερικό μεγαλείο του Τζάστιν Χέρβιτς για το First Man, δεν τρύπησαν την πεντάδα – προφανώς για... ακαδημαϊκούς λόγους.

Από τους υποψήφιους, η κομψότητα της υπόκρουσης του Νίκολας Μπριτέλ δεν συνοδεύει απλώς το Αν η Οδός Μπιλ Μπορούσε να Μιλήσει, αλλά το χαϊδεύει με ήχους και του προσθέτει μια ακόμη ζεστή χρωματική υφή.

Ποιος θα το κερδίσει

Ο Μπριτέλ οδηγεί την κούρσα κι έτσι ο σταθερός συνεργάτης του Μπάρι Τζένκινς φαίνεται ότι θα φύγει με Όσκαρ απέναντι στον Μαύρο Πάνθηρα, την τεχνικά θαυμαστή δουλειά του Μαρκ Σάιμαν για την επιστροφή Μαίρη Πόπινς και την πρώτη υποψηφιότητα του Τέρενς Μπλάνσαρ, του μεγάλου συνθέτη πίσω από τις ταινίες του Σπάικ Λι.

Ο Γιώργος Λάνθιμος έδωσε μυικό τόνο και χιουμοριστικό ρυθμό στο λοξό πνεύμα της «Ευνοούμενης». Το πρωτότυπο σενάριο είναι φαβορί αλλά η δουλειά του Γιώργου είναι εκείνη που μετατρέπει ένα ακόμη δράμα εποχής, σε σύγχρονης αφήγησης και λογικής πορτρέτο εξουσίας και δύναμης, απόλυτα γυναικείο, γεμάτο ένταση και ανατροπές, ένα κλειστοφοβικό μωσαϊκό τρομερών ερμηνειών.

Καλύτερος Β' Γυναικείος Ρόλος

Ποιαν προτιμώ

Η Ρέιτσελ Βάις ήταν τόσο διασκεδαστική και wicked στην Ευνοούμενη, που σχεδόν την προσπερνάμε μπροστά στον ωκεανό εγκωμίων που δέχεται η πρωταγωνίστρια της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, η Ολίβια Κόλμαν. Το πρόσφατο BAFTA ενισχύει τις ελπίδες της, σε μια από τις, παραδοσιακά, πιο απρόβλεπτες κατηγορίες των Όσκαρ.

Ποια θα το κερδίσει

Κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει το ελαφρύ προβάδισμα της Ρετζίνα Κινγκ, αγαπημένης των κριτικών στη συγκεκριμένη κατηγορία, για τη δυναμική, ευαίσθητη ερμηνεία της στο Αν η Οδός Μπιλ Μπορούσε να Μιλήσει – παραδόξως, η Κινγκ δεν ήταν στην πεντάδα των βραβείων SAG.

Κρίμα για την Έιμι Άνταμς, που ξεκίνησε ως φαβορί στη σεζόν για το Vice αλλά χάνει συνεχώς έδαφος. Η Έμα Στόουν επισκιάζεται από την έτερη ευνοούμενη και η Μαρίνα ντε Ταβίρα... εξαρτάται από πιθανή σαρωτική επικράτηση του Ρόμα.

Ποιος θέλω και ποιος πρόκειται να κερδίσει στα Όσκαρ του 2019 Facebook Twitter
H Ρετζίνα Κινγκ στο «Αν η Οδός Μπιλ Μπορούσε να Μιλήσει».

Καλύτερος Β' Ανδρικός Ρόλος

Ποιον προτιμώ

Ο Μαχέρσαλα Άλι κρατάει όλο το Πράσινο Βιβλίο στα χέρια, τη φωνή, την επιτήδευση, τις αδυναμίες και τα διλήμματά του. Είναι ένας από τους πιο μεστούς δεύτερους ρόλους που μπορώ να θυμηθώ, πολύ πιο σημαντικός και «πρώτος» και από τους δύο που, για παράδειγμα, έδωσαν supporting Όσκαρ στον Κριστόφ Βαλτς, για τις ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο.

Αν, ωστόσο, έπρεπε να διαλέξω έναν πιο αυθεντικά δευτερεύοντα ρόλο για φέτος, δεν θα δίσταζα να ψηφίσω τον Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ για το Θα Μπορούσες Ποτέ να με Συγχωρέσεις; – αλητεία κι ευαισθησία, σε δεξιοτεχνικό συμπληρωματικό παίξιμο.

Ποιος θα το κερδίσει

Ο Μαχέρσαλα Άλι προβάλλει ως ένα από το πιο αμετακίνητα φαβορί της βραδιάς. Δικαίως. Οι αντίπαλοι του ακολουθούν σε μεγάλη απόσταση.

Ποιος θέλω και ποιος πρόκειται να κερδίσει στα Όσκαρ του 2019 Facebook Twitter
Ο Μαχέρσαλα Άλι κρατάει όλο το «Πράσινο Βιβλίο» στα χέρια, τη φωνή, την επιτήδευση, τις αδυναμίες και τα διλήμματα του.

Καλύτερος Α' Γυναικείος Ρόλος

Ποιαν προτιμώ

Δυσκολεύομαι να επιλέξω ανάμεσα στην Ολίβια Κόλμαν και τη Γκλεν Κλόουζ – τόσο, που αδυνατώ να φανταστώ μια από τις υπόλοιπες τρεις στο podium, κι ας τη λένε και Gaga.

Με το πιστόλι στον κρόταφο, θα γίνω σκληρός απέναντι σε έναν αδικαίωτο μύθο, την Κλόουζ δηλαδή, γιατί, τεχνικά και συνολικά, η Κόλμαν συνάντησε μια βασίλισσα υψηλών απαιτήσεων και αναλύθηκε με ταχύτητα φωτός και συναισθηματικές αποστάσεις χιλιοστών, σε μια ερμηνεία αξέχαστη, καθοριστική, ανεξίτηλα δεμένη με μια ταινία που δεν αφορά μόνο τον δικό της χαρακτήρα, αλλά περιστρέφεται σαν ρεβόλβερ γύρω από τις αστραπιαίες μεταπτώσεις του ευάλωτου θυμικού της.

Ποια θα κερδίσει

Παρά το πρόσφατο BAFTA της Κόλμαν, τα προγνωστικά επιμένουν στην οσκαρική λύτρωση της επτάκις χαμένης Γκλεν Κλόουζ. Ως Σύζυγος, μιλάει πιο άμεσα και επίκαιρα στους (και στις) ψηφοφόρους της Ακαδημίας και το παρελθόν της βαραίνει θετικά στην καλή συγκυρία για εκείνην. Η Lady Gaga φέρεται ως το τρίτο πρόσωπο στο γυναικείο δίδυμο της χρονιάς.

Ποιος θέλω και ποιος πρόκειται να κερδίσει στα Όσκαρ του 2019 Facebook Twitter
Παρά το πρόσφατο BAFTA της Κόλμαν, τα προγνωστικά επιμένουν στην οσκαρική λύτρωση της επτάκις χαμένης Γκλεν Κλόουζ.

Καλύτερος Α' Ανδρικός Ρόλος

Ποιον προτιμώ

Δεν τρέφω ιδιαίτερη αδυναμία στον Κρίστιαν Μπέιλ. Τον εκτιμώ, αλλά η ψυχρή του προσέγγιση, όπως στην ηθελημένη απόσταση που μονίμως κρατούσε από τον Μπρους Batman Γουέιν, δεν με ταξίδεψε, ούτε με συγκίνησε ποτέ.

Στο Vice, ωστόσο, δεν σταμάτησα να τον χειροκροτώ νοερά σε όλη τη διάρκεια της μαύρης κωμωδίας του Άνταμ Μακέι και να αδημονώ για τον χειρισμό του Darth Vader της αμερικανικής πολιτικής, του Ντικ Τσέινι, για τα κρισιμότατα ζητήματα που στρέβλωσε προς ίδιον όφελος. Το μυστικοπαθές τέρας που έπλασε ήταν πολύ δύσκολο για να διαμορφωθεί σε αρθρωμένο ανθρώπινο ον, αλλά τα κατάφερε χωρίς κολακείες, ευκολίες, ή τραγούδια.

Ποιος θα κερδίσει

Ο Ράμι Μάλεκ είναι μια απείρως πιο συμπαθής επιλογή, ως Φρέντι Μέρκιουρι, σαφώς πιο μαρκέ και διάσημος, αβανταδόρικος και τραγικός. Και σίγουρα, ήταν φαντασμαγορικά καλός, ειδικά στις μουσικές σεκάνς. Επιπλέον, η νίκη του στα Όσκαρ τον καθιστά ήρωα σε μια μαρτυρική παραγωγή, αφού το Bohemian Rhapsody στιγματίστηκε από την ποινικά κολάσιμη, και πλημμελέστατη σε επίπεδο σκηνοθετικής εμπλοκής, του απολυμένου και ατιμωμένου Μπράιαν Σίνγκερ.

Ποιος θέλω και ποιος πρόκειται να κερδίσει στα Όσκαρ του 2019 Facebook Twitter
Η νίκη του Ράμι Μάλεκ στα Όσκαρ τον καθιστά ήρωα σε μια μαρτυρική παραγωγή.

Καλύτερη Σκηνοθέσια

Ποιον προτιμώ

Ο Γιώργος Λάνθιμος έδωσε μυικό τόνο και χιουμοριστικό ρυθμό στο λοξό πνεύμα της Ευνοούμενης. Το πρωτότυπο σενάριο είναι φαβορί (όσο κι αν οι ιστορικοί σπαζοκεφαλιάζουν γύρω από την ορθότητα της ομοφυλοφιλίας της Βασίλισσας Άννας) αλλά η δουλειά του Γιώργου είναι εκείνη που μετατρέπει ένα ακόμη δράμα εποχής, σε σύγχρονης αφήγησης και λογικής, πορτρέτο εξουσίας και δύναμης, απόλυτα γυναικείο, γεμάτο ένταση και ανατροπές, ένα κλειστοφοβικό μωσαϊκό τρομερών ερμηνειών.

Ποιος θα κερδίσει

Ο Αλφόνσο Κουαρόν έχει αποσπάσει όποιο βραβείο έχει βρεθεί στο δρόμο του και μόνο ο Σπάικ Λι, που είναι φαβορί στην κατηγορία του διασκευασμένου σεναρίου, μπορεί να στερήσει το δεύτερο Όσκαρ από τον σκηνοθέτη του Ρόμα – θα είναι η πέμπτη φορά που προβλέπεται να καταλήξει το Όσκαρ σκηνοθεσίας σε Μεξικανό, τα τελευταία 6 χρόνια!

Ποιος θέλω και ποιος πρόκειται να κερδίσει στα Όσκαρ του 2019 Facebook Twitter
Ρέιτσελ Βάις και Ολίβια Κόλμαν στην «Ευνοούμενη».

Καλύτερη Ταινία

Ποια προτιμώ

Το Ρόμα. Τα έχει όλα: είναι ονειρικά αυτοβιογραφική, πεισματικά προσωπική, εκτελεσμένη με ανώτατη αισθητική, φτιαγμένη με αξιοζήλευτη αυτοπεποίθηση στους ρυθμούς και τη δομή της.

Αν εξαιρέσω το A Star is Born και το Bohemian Rhapsody, δεν θα με χάλαγε καμία άλλη ταινία στη θέση της, αλλά το κομψοτέχνημα του Κουαρόν αξίζει να γίνει η πρώτη μη αγγλόφωνη ταινία με το μεγάλο Όσκαρ.

Ποια θα κερδίσει

Το Ρόμα είναι το φαβορί αλλά η κούρσα είναι αμφίρροπη. Ο Μαύρος Πάνθηρας και η Παρείσφρηση μπορούν να ανατρέψουν τα προγνωστικά, ίσως γιατί το Ρόμα δεν ομιλεί την αγγλικήν, είναι παραγωγή του επικίνδυνου, κατά πολλούς, για την κινηματογραφική βιομηχανία, Netflix, και επειδή μπορεί να κούρασε μερικούς ψηφοφόρους με τον αργό του ρυθμό.

Επίσης, τρία Όσκαρ, για τη σκηνοθεσία, τη φωτογραφία και τη ξενόγλωσση ταινία, μπορεί να θεωρηθούν υπεραρκετά για τον Κουαρόν. Ωστόσο, ο μεγαλύτερος του αντίπαλος εξακολουθεί να είναι το Πράσινο Βιβλίο, η πλέον feelgood από τις 8 υποψήφιες ταινίες.

Ας μην ξεχνάμε επίσης, πως το Bohemian Rhapsody τσίμπησε τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης δραματικής ταινίας – αν υποθέσουμε πως οι ανταποκριτές ξένου τύπου ξέρουν πάντα να βλέπουν και να προβλέπουν.

Ποιος θέλω και ποιος πρόκειται να κερδίσει στα Όσκαρ του 2019 Facebook Twitter
Το «Ρόμα» είναι το φαβορί αλλά η κούρσα είναι αμφίρροπη.

Η 91η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR πλησιάζει (Κυριακή 24/2) και η COSMOTE TV θα είναι το μοναδικό ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο που για πρώτη φορά θα βρίσκεται στο κόκκινο χαλί της μεγάλης κινηματογραφικής βραδιάς. Ο απεσταλμένος της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης θα είναι εκεί, για να καταγράψει ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν και να συνομιλήσει με τους κινηματογραφικούς αστέρες, κατά την άφιξή τους στο κόκκινο χαλί του Dolby Theater. Η πρώτη σύνδεση θα γίνει μέσα από το COSMOTE CINEMA1HD στη 01:30.

 

Πριν από την απονομή, στις 23:00 η COSMOTE TV θα φιλοξενήσει στο ίδιο κανάλι την ειδική ζωντανή εκπομπή «OSCARS’ NIGHT», με συντονιστή τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και καλεσμένους ηθοποιούς και ανθρώπους του κινηματογράφου, που θα σχολιάζουν τις υποψηφιότητες και θα κάνουν τις δικές τους προβλέψεις

Οθόνες
1

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωστής Χαραμουντάνης: «Για να κάνω σινεμά μένω ακόμα στο πατρικό μου»

Κωστής Χαραμουντάνης / Κωστής Χαραμουντάνης: «Για να κάνω σινεμά μένω ακόμα στο πατρικό μου»

Ο 31χρονος σκηνοθέτης νιώθει πως ενηλικιώθηκε μαζί με την πρώτη του βραβευμένη ταινία, «Κιούκα: Πριν το τέλος του καλοκαιριού», κινηματογραφεί τις αναμνήσεις του και είναι μία από τις πιο μεγάλες ελπίδες του ελληνικού κινηματογράφου.
M. HULOT
«Το γυναικείο σώμα είναι το πρώτο που προσπαθεί να ελέγξει κάθε εξουσία»

Thalia Mavros / «Το γυναικείο σώμα είναι το πρώτο που προσπαθεί να ελέγξει κάθε εξουσία»

Η διεθνώς βραβευμένη παραγωγός και σκηνοθέτις Thalia Mavros μιλά στη LIFO για τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνει η «αυτοκρατορία» του Τραμπ, καθώς και για τη θέση της γυναίκας σε έναν κόσμο που αλλάζει - και όχι προς το καλύτερο.
M. HULOT
«The last of us» - S02 : Να δεις τι σου 'χω για μετά

Οθόνες / «The last of us» - S02 : Να δεις τι σου 'χω για μετά

Το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της αγαπημένης σειράς του HBO λειτουργεί ως εισαγωγή, συστήνοντας νέους χαρακτήρες, το περιβάλλον της δράσης, τη σχέση των παλιών χαρακτήρων με αυτό αλλά και μεταξύ τους.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
«Κρίστοφερ Νόλαν, σε εκλιπαρώ, μην κάνεις την Οδύσσεια ‘σύγχρονη’»

Οθόνες / «Κρίστοφερ Νόλαν, σε εκλιπαρώ, μην κάνεις την Οδύσσεια σύγχρονη»

Ο επιφανής μελετητής του Ομήρου και διευθυντής του New York Times Review of Books, Ντάνιελ Μέντελσον, περιγράφει στην εφημερίδα Telegraph τους τρεις βασικούς κανόνες που ελπίζει να τηρηθούν κατά τη μεταφορά της «Οδύσσειας» στη μεγάλη οθόνη.
THE LIFO TEAM
Movies

Οθόνες / Μια ταινία για τον Bloody Hawκ και άλλοι 8 λόγοι για να πάτε σινεμά

Αυτή την εβδομάδα έχουν την τιμητική τους τα κατασκοπικά θρίλερ, παίζει η επανέκδοση του Delicatessen και ένα ντοκιμαντέρ για τον δημοφιλή ράπερ που δεν απευθύνεται μόνο στο fan base του — όχι άλλο Minecraft.
THE LIFO TEAM
«Οι περισσότεροι κινηματογράφοι στην Αργεντινή έχουν μετατραπεί σε εκκλησίες ευαγγελιστών»

Οθόνες / «Οι περισσότεροι κινηματογράφοι στην Αργεντινή έχουν μετατραπεί σε εκκλησίες ευαγγελιστών»

Με το βραβευμένο ντοκιμαντέρ Μουσείο της Νύχτας, ο Φερμίν Ελόι Ακόστα αναδεικνύει ένα πολύτιμο φωτογραφικό αρχείο για τη Νέα Υόρκη των δεκαετιών του ’70 και του ’80, ενώ μιλά στη LiFO για την αβεβαιότητα του μέλλοντος του κινηματογράφου στην Αργεντινή και τις πολιτικές αναταράξεις στη χώρα του.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
JASON MOMOA

Οπτική Γωνία / Το σινεμά ως τοποθέτηση προϊόντος: Το «Minecraft» σπάει ταμεία

Η τεράστια επιτυχία της κινηματογραφικής διασκευής του δημοφιλούς παιχνιδιού θεμελιώνει μια νέα εποχή στο στουντιακό σινεμά που καθιστά την ταύτιση θεατή και καταναλωτή εντονότερη από ποτέ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οι 10 αγαπημένες ταινίες του Γιώργου Γάλλου

Μυθολογίες / «Ο Βέγγος είναι το αγχολυτικό μου»: Οι 10 αγαπημένες ταινίες του Γιώργου Γάλλου

Από τον Κουροσάβα και τον Μπέργκμαν, από τις ταινίες της Pixar μέχρι τα Batman του Nόλαν, ο ηθοποιός φτιάχνει μια ετερόκλητη και ειλικρινή λίστα και πιστεύει ότι «σινεμά είναι να βλέπεις άλλες πλευρές του κόσμου».
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΝΕΤΤΑ ΓΙΑΚΙΝΤΖΗ
Εβελίνα Παπούλια: «Δεν μου χαρίστηκε τίποτα»

Oι Αθηναίοι / Εβελίνα Παπούλια: «Δεν μου χαρίστηκε τίποτα»

«Μην παίξεις ποτέ κωμωδία», της είχαν πει, αλλά τελικά το ευρύ κοινό τη λάτρεψε ως Μαρίνα Κουντουράτου. Όταν αποφάσισε να ερμηνεύσει τον ρόλο μιας τρανς γυναίκας, της είπαν «θα καταστραφείς». Ήταν πάντα τολμηρή και άφοβη. Και είναι η Αθηναία της εβδομάδας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
 Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ: «Αν είσαι υπαρξιστής άθεος όπως εγώ, το ανθρώπινο σώμα είναι η ζωή σου»

Pulp Fiction / «Αν είσαι υπαρξιστής άθεος όπως εγώ, το ανθρώπινο σώμα είναι η ζωή σου»

Ο Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ επιστρέφει με το «Ο Κύριος των Νεκρών» και μιλά στη LiFO για τις σκέψεις του πάνω στο πένθος, την τεχνητή νοημοσύνη που του έλυσε τα χέρια, και εξηγεί γιατί ασχολείται διαρκώς με τρομακτικές καταστάσεις.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Βαλ Κίλμερ: Ο άνθρωπος που θα (μπορούσε να) γινόταν σταρ

Απώλειες / Βαλ Κίλμερ (1959-2025): Ο άνθρωπος που θα μπορούσε να είχε γίνει σούπερσταρ

Έφυγε από τη ζωή ο Κρις του «Heat», ο Iceman του «Top Gun», ο «ξανθός» Μπάτμαν του Τζόελ Σουμάχερ, ο Τζιμ Μόρισον του Όλιβερ Στόουν, ο γκέι ντέτεκτιβ του «Kiss Kiss Bang Bang», ένας ηθοποιός που κατέγραψε μερικές αξέχαστες εμφανίσεις στο ενεργητικό του, μα δεν έκανε την αναμενόμενη καριέρα μεγάλου σταρ λόγω ατυχών συγκυριών αλλά και προσωπικών επιλογών.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Η Λάιζα Μινέλι σήμερα δηλώνει ευτυχισμένη. ή Λάιζα Μινέλι: Mια απίστευτη ιστορία επιβίωσης.

Οθόνες / Λάιζα Μινέλι: Mια απίστευτη ιστορία επιβίωσης

Gay icon, μια χαρισματικά αφοσιωμένη performer, αλλά και αντικείμενο χλεύης. Το ντοκιμαντέρ του Μπρους Ντέιβιντ Κλάιν «Liza: A Truly Terrific, Absolutely True Story» σίγουρα δεν αφηγείται την ιστορία ενός τυπικού nepo baby.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
τομ χάρντι

Οθόνες / 10 τηλεοπτικές σειρές που θα δούμε την άνοιξη

Από τη μεγάλη επιστροφή του «The Last of Us» σε εκείνη του «Αστερίξ» και από τη σεξουαλική αναζήτηση της Μισέλ Ουίλιαμς σε μια απολαυστική ματιά στον κόσμο του σύγχρονου μπαλέτου, αυτές είναι οι σειρές που θα μας κρατήσουν καθηλωμένους στη μικρή οθόνη το επόμενο διάστημα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ