Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (19-25/10/2023)

τουίγκι Facebook Twitter
H Τουίγκι είναι Παρθένος.
0

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου - Ερμή στις 20/10 εστιάζει στις επικοινωνίες με συνεργάτες και πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσάς και είναι μια καλή στιγμή για να διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Στις 21/10 ακολουθούν τα τετράγωνα του Πλούτωνα με τον Ήλιο και τον Ερμή. Ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι με την επικριτική συμπεριφορά εργοδοτών και να νιώσετε την ανάγκη για αλλαγή πορείας. Ωστόσο, στην παρούσα φάση καλό θα είναι να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες και να οργανώσετε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Από τις 22/10, που εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό, θα έχετε πολλές επαφές και συναντήσεις για να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα που αφορούν οφειλές και κληρονομικά ζητήματα και θα είναι ιδανική εποχή για να ζητήσετε ένα δάνειο ή να ρυθμίσετε κάποια οφειλή. Την ίδια μέρα το τρίγωνο με τον Κρόνο φέρνει εύνοια σε μυστικές συμφωνίες, ενώ το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία φέρνει αύξηση εσόδων μέσω της εργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, καθώς έχετε κερδίσει την εκτίμηση υψηλά ιστάμενων προσώπων, που σημαίνει πως αυξάνονται και οι αποδοχές σας. Μια πολύ καλή μέρα για προώθηση δεξιοτήτων και ιδεών είναι στις 20/10 που πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου - Ερμή. Την επόμενη μέρα ο Πλούτωνας σχηματίζει δύσκολες όψεις με Ήλιο και Ερμή και θα φέρει μια αναστάτωση στις σχέσεις με μακρινούς συνεργάτες ή προβλήματα σε ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς. Θέματα σπουδών θα αποτελέσουν πηγή έντονου στρες και μπορεί να έχετε την αίσθηση πως δεν θα τα καταφέρετε. Στις 22/10 ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό και το τρίγωνο με τον Κρόνο ενδυναμώνει σχέσεις με συνεργάτες και φιλικά σας πρόσωπα. Εξαιρετική στιγμή για να προωθήσετε καινοτόμες ιδέες. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία φέρνει τύχη στα οικονομικά, στα ερωτικά σας και σε ό,τι αφορά τα παιδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για αύξηση εσόδων μέσω επενδύσεων στις 20/10, που κορυφώνεται η σύνοδος Ήλιου - Ερμή, και κυνηγήστε την τύχη σας αγοράζοντας ένα λαχείο. Η ερωτική σας ζωή ευνοείται και αν φλερτάρετε, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Κάποια καλά νέα που θα αφορούν τα παιδιά θα δώσουν περισσή χαρά στους γονείς. Στις 21/10 ο Πλούτωνας σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα και αμφιβολίες που θα εντείνουν την ανάγκη επαναπροσδιορισμού της σχέσης σας. Με την είσοδο του κυβερνήτη σας Ερμή στον Σκορπιό στις 22/10 ξεκινάει ένα διάστημα πολλών επαφών για επαγγελματικά ζητήματα και το τρίγωνο με τον Κρόνο φέρνει την επιβράβευση μέσω μιας δυνατής συμφωνίας. Μέχρι τις 10/11 δώστε έμφαση και σε θέματα υγείας. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία προμηνύει αίσιες εξελίξεις στον τομέα της οικιακής σας ζωής. Πολύ καλή στιγμή για αγοραπωλησίες ακινήτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικογενειακές υποθέσεις μπορούν να επιλυθούν και να επανέλθουν οι ισορροπίες στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα στις 20/10, που κορυφώνεται η σύνοδος Ήλιου και Ερμή. Αξιοποιήστε αυτήν τη μέρα, καθώς στις 21/10 το τετράγωνο Πλούτωνα, Ήλιου και Ερμή φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά, επομένως θα πρέπει να αποφύγετε τις επιπολαιότητες για να μη δοκιμαστούν οι σχέσεις σας και να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον στις ανάγκες των άλλων. Στις 22/10 εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό και το τρίγωνο με τον Κρόνο ευνοεί την ερωτική σας ζωή, καθώς και τα οικονομικά που προέρχονται μέσω τρίτων. Στις 23/10 ακολουθεί και ο Ήλιος και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, οπότε θα έχετε αυξημένη λίμπιντο και θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Με το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία στις 22/10 έρχονται νέα πρόσωπα στη ζωή σας που θα σας ωφελήσουν σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη.

ΛΕΩΝ

Κάποια καλά νέα φέρνει η σύνοδος Ήλιου - Ερμή στις 20/10 που θα αφορούν μια νέα σύμβαση ή μια εμπορική συμφωνία που θα αυξήσει τα κέρδη σας και θα πρέπει να δώσετε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας. Προώθηση υπηρεσιών, δημόσιες σχέσεις και θέματα εκπαίδευσης θα ευνοηθούν. Τις 21/10 ακολουθεί το τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Ήλιο και τον Ερμή που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με άτομα στον χώρο της εργασίας. Προσέξτε ώστε να μη βρεθείτε στη μέση μιας ίντριγκας που δεν θα σας αφορά και κρατήστε αποστάσεις. Στις 22/10 εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό και στις 23/10 ο Ήλιος. Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα ασχοληθείτε με το σπίτι και τη φροντίδα αγαπημένων προσώπων, ενώ θα έχετε και πολλές επισκέψεις από φίλους ή συγγενείς. Μια εξαιρετική μέρα για τα οικονομικά σας είναι στις 22/10, που πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη σύνοδο Ήλιου - Ερμή στις 20/10 σας δίνεται η ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας και να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Ενδεχομένως να σας προτείνουν μια συνεργασία ή να επιβραβευθείτε μέσω ενός μπόνους. Ωστόσο, επειδή στις 21/10 ο Πλούτωνας, σε δυσαρμονικές όψεις με Ήλιο και Ερμή, προμηνύει οικονομικές απώλειες, θα πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα και να διαφυλάξετε τους πόρους σας. Επίσης, προσέξτε όσοι είστε σε μια νέα σχέση τις υπερβολές με τα έξοδα. Στις 22/10 ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό και το τρίγωνο με τον Κρόνο φέρνει καλά νέα που θα αφορούν τα επαγγελματικά. Στις 23/10 ακολουθεί και ο Ήλιος, επομένως μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα είστε σε συνεχή εγρήγορση και θα πιάσετε τους στόχους σας όσοι ασχολείστε με πωλήσεις και προώθηση προϊόντων. Το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία στις 22/10 φέρνει εύνοια σε ταξίδια, νομικές υποθέσεις και θέματα σπουδών.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος και ο Ερμής σε σύνοδο λίγες μέρες προτού αφήσουν το ζώδιό σας σάς δίνουν την απαραίτητη ενέργεια και αποφασιστικότητα για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και θα πετύχετε πολλά, αρκεί να έχετε τη διάθεση να δουλέψετε εντατικά. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα εκτιμηθούν και μπορεί να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο. Στις 21/10 ο Πλούτωνας σε τετράγωνο με Ήλιο και Ερμή φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακά ζητήματα που θα ρίξουν τους ρυθμούς σας και θα φέρουν αναταραχή στην καθημερινότητά σας. Από τις 22/10 και τις 23/10 που εισέρχονται ο Ερμής και ο Ήλιος στον Σκορπιό ξεκινάει ένα διάστημα πολλών επαφών και συζητήσεων για οικονομικά θέματα και θα έχετε την ευχέρεια να διαπραγματευτείτε και να βγείτε κερδισμένοι. Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου οι προοπτικές για αύξηση εσόδων θα είναι καλές. Το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία στις 22/10 φέρνει έναν έρωτα ή έσοδα μέσω κοινών πόρων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρχίζετε να παίρνετε τα πάνω σας και να βλέπετε με περισσότερη αισιοδοξία τη ζωή από τις 20/10 που κορυφώνεται η σύνοδος Ήλιου - Ερμή. Έπειτα από ένα διάστημα περισυλλογής και ανάκτησης δυνάμεων, είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε με χαρά την εποχή των γενεθλίων σας, η οποία ξεκινάει στις 23/10, που εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας. Έως τότε μια δύσκολη μέρα, που μπορεί να φέρει αποκαλύψεις και έντονο παρασκήνιο, είναι στις 21/10 με το τετράγωνο του Πλούτωνα με Ήλιο και Ερμή. Προσέξτε σε ποιους λέτε τα μυστικά σας και τα μελλοντικά σας σχέδια. Στις 22/10 εισέρχεται και ο Ερμής στο ζώδιό σας που αυξάνει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Μέχρι τις 10/11 θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία, επίσης στις 22/10, θα ευνοήσει τις συνεργασίες με άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πολύ δημοφιλείς και αν αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας, θα προωθήσετε με επιτυχία καινοτόμες ιδέες και νέα εγχειρήματα. Στις 20/10 η σύνοδος Ήλιου - Ερμή φέρνει ευκαιρίες για έξυπνες συμμαχίες και πρέπει να στρέψετε την προσοχή στην επικοινωνία με άτομα που θα σας στηρίξουν. Ιδιαίτερη προσοχή στις 21/10, καθώς το τετράγωνο του Πλούτωνα με Ήλιο και Ερμή φέρνει στην επιφάνεια οικονομικές υποθέσεις που θα δοκιμάσουν σχέσεις με συνεργάτες. Ενδεχομένως να ανακαλύψετε οικονομικές ατασθαλίες και να δώσετε τέλος σε μια συνεργασία. Από τις 2/10 που εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό να έχετε τον νου σας για παρασκηνιακές ενέργειες και ίντριγκες. Αποστασιοποιηθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που σας προκαλούν δυσφορία και κρατήστε κοντά σας όσους σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία ευνοεί τα επαγγελματικά σας και είναι ιδανική στιγμή για να δώσετε συνέντευξη και να στείλετε βιογραφικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διανύετε μια πολύ καλή εποχή όσον αφορά τα επαγγελματικά σας και είναι ήδη εμφανή τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, καθώς έχετε κερδίσει την εκτίμηση εργοδοτών και υψηλά ιστάμενων προσώπων. Μια πολύ καλή στιγμή για να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να προωθήσετε τα επιτεύγματά σας είναι στις 20/10, που κορυφώνεται η σύνοδος Ήλιου - Ερμή. Ωστόσο, στις 21/10 ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας, σε τετράγωνο με Ήλιο και Ερμή, θα εντείνει την ανάγκη σας για αυτονομία και η συνεχής ενασχόληση με τις φιλοδοξίες σας θα προκαλέσει δυσφορία σε ηλικιωμένους στους οποίους έχετε λείψει. Από τις 22/10, που εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό, θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή και θα αναθερμάνετε σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα. Μέχρι τις 10/11 θα βρείτε νέες διεξόδους για ψυχαγωγία και θα γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα. Το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία φέρνει ταξίδια κι έναν νέο έρωτα με άτομο από τον χώρο των σπουδών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα σπουδών, νομικές υποθέσεις και διαδικαστικά ζητήματα θα ευνοηθούν με τη σύνοδο Ήλιου - Ερμή στις 20/10 και θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας. Οι διανοητικές σας ικανότητες θα είναι οξυμένες και θα ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις με ευκολία. Στις 21/10 μπορεί να σας πιάσουν αμφιβολίες για τις ικανότητές σας, αλλά θα είναι παροδική η φάση που θα περάσετε. Ο Πλούτωνας, σε τετράγωνο με Ήλιο και Ερμή, θα σας βάλει σε διαδικασία αναθεώρησης των επιλογών σας, αλλά δεν θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν τη σταδιοδρομία σας. Ο Ερμής εισέρχεται στις 22/10 στον Σκορπιό και ακολουθεί στις 23/10 ο Ήλιος. Ο τομέας της καριέρας και της φήμης πυροδοτείται και θα έχετε σημαντική πρόοδο όσοι κυνηγήσετε νέες ευκαιρίες. Επαφές με πρόσωπα εξουσίας θα ευνοηθούν. Το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία στις 22/10 φέρνει αρμονία στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ

Τις επόμενες ημέρες σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε σε τάξη τον προϋπολογισμό σας και να δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα. Ενδεχομένως να χρειαστείτε τη βοήθεια ενός οικονομικού συμβούλου ή ενός φοροτεχνικού και μια καλή στιγμή για επαφές είναι στις 20/10 που κορυφώνεται η σύνοδος Ήλιου - Ερμή. Στις 21/10 μην μπλέξετε τα οικονομικά ή τα ερωτικά με τη φιλία. Ο Πλούτωνας σε τετράγωνο με Ήλιο και Ερμή φέρνει τα πάνω κάτω στις σχέσεις σας και πρέπει να τιθασεύσετε το συναίσθημά σας. Από τις 22/10, που εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό, και εν συνεχεία στις 23/10 ο Ήλιος, μπορεί να προκύψει ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς ή μια νομική υπόθεση. Μια τυχερή μέρα που θα ευνοηθούν οι διαπραγματεύσεις, οι συνεργασίες και οι υπογραφές συμβάσεων είναι στις 22/10, που πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ