Στο Λονδίνο διοργανώνουν μαθήματα μαγειρικής με κύριο συστατικό το σπέρμα

Στο Λονδίνο διοργανώνουν μαθήματα μαγειρικής με κύριο συστατικό το σπέρμα Facebook Twitter
7

Στο Λονδίνο αποφάσισαν να διοργανώσουν μαθήματα μαγειρικής με σπέρμα, το οποίο καλούνται να παρέχουν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες - φρέσκο ή κατεψυγμένο.

Όσοι συμμετάσχουν στα μαθήματα καλούνται να φέρουν το δικό τους σπέρμα -ή του συντρόφου τους- σε μια μυστική τοποθεσία, όπου στη συνέχεια θα μάθουν τρόπους για να προετοιμάσουν ένα γεύμα τριών πιάτων μαζί με ποτά, όλα με το συγκεκριμένο «υλικό». Ο σεφ θα διδάξει όσους παρακολουθήσουν τα μαθήματα πώς να χρησιμοποιούν το σπέρμα ως κεντρικό συστατικό σχεδόν στα πάντα, από ορεκτικά και κύρια πιάτα με κοτόπουλο, για παράδειγμα, μέχρι ροφήματα, όπως παγωμένο τσάι.

Να σημειωθεί πως υπάρχει ήδη σχετικό βιβλίο μαγειρικής, το "Natural Harvest" του Paul Phoenhauer που είναι γεμάτο με συνταγές βασισμένες στο σπέρμα και στο Amazon έχει βαθμολογηθεί με 4 αστεράκια. 

Ο υπεύθυνος σεφ, παρόλο που χαρακτηρίζει το σπέρμα «θρεπτικό» με «καταπληκτικές μαγειρικές ιδιότητες», εξηγεί πως ο ίδιος δεν το περιλαμβάνει σε όλα του τα φαγητά και πως απλώς είναι μια «αστεία ανατροπή». «Φιλοδοξούμε να διοργανώσουμε το πρώτο στα χρονικά μάθημα μαγειρικής BYOS (Bring Your Own Semen), όπου οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να δημιουργούν διαφορετικές συνταγές χρησιμοποιώντας το δικό τους σπέρμα (ή του συντρόφου τους). Τα οφέλη του σπέρματος στην υγεία έχουν συζητηθεί εδώ και χρόνια, αλλά για πρώτη φορά, ερασιτέχνες μάγειρες θα διδαχθούν πώς να το χρησιμοποιούν ως βασικό υλικό σε ορεκτικά, κύρια πιάτα, επιδόρπια και ποτά» λέει ο Nelson, ιδρυτής της Wonderush, που εξειδικεύεται σε «περίεργα» μαθήματα μαγειρικής.

Στο Λονδίνο διοργανώνουν μαθήματα μαγειρικής με κύριο συστατικό το σπέρμα Facebook Twitter

Σύμφωνα με τον Independent, μέχρι στιγμής παραμένει ασαφές αν τα μαθήματα όντως θα πραγματοποιηθούν γιατί σε σχετικό δελτίο τύπου οι υπεύθυνοι εξηγούν πως χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή εδώ τουλάχιστον 30 άτομα για να δημιουργηθεί τάξη. 

Ο ειδικός σε θέματα σεξ Alix Fox, που έχει αναλάβει την προώθηση του event, εξηγεί: «Παρόλο που, αναμφίβολα, κάτι τέτοιο είναι απωθητικό για πολύ κόσμο, ορισμένοι θα βρουν την ιδέα του να καταναλώσεις ένα τόσο ιδιαίτερο υλικό απίστευτα ερεθιστική. Νομίζω πως, αν σκεφτείς ότι οι άνθρωποι καταναλώνουν καθημερινά αυγά, τα οποία είναι ουσιαστικά το αποτέλεσμα της έμμηνου ρύσης της κότας, το να φας σπέρμα του συντρόφου σου ίσως δεν είναι τελικά και τόσο ακραίο». 

Οι διοργανωτές διευκρινίζουν πως όσο πιο φρέσκο είναι το σπέρμα τόσο το καλύτερο, αλλά μπορεί κάποιος να φέρει και κατεψυγμένο, αν και σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται να έχει αλλοιωθεί η γεύση και η περιεκτικότητά του. 

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί κάποιοι άνθρωποι θυμούνται τα όνειρα τους περισσότερο από άλλους

Living / Γιατί κάποιοι άνθρωποι θυμούνται τα όνειρα τους περισσότερο από άλλους

Σύμφωνα με νέες έρευνες, παράγοντες όπως η ηλικία, η ροπή στην ενδοσκόπηση, ακόμα και οι εποχές του χρόνου αποτελούν παράγοντες που επηρεάζουν σημαντικά την ικανότητα να ανακαλούμε τα όνειρά μας.
THE LIFO TEAM
Ο γάτος του μαγαζιού

Living / Ο γάτος του μαγαζιού

Υπεύθυνοι face control, ταμείες, props στη βιτρίνα, support στον πελάτη, επιθεωρητές. Παίρνουν το ρόλο τους στα σοβαρά και είναι φυσικά λόγος για να ξαναπάει κανείς. Γυρίσαμε το κέντρο της Αθήνας, βρήκαμε τις γάτες που ζουν στα μαγαζιά της, τις φωτογραφίσαμε και τις παρουσιάζουμε.
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
«Συστήνεται και η κράτηση τραπεζιού». Τα πιο δημοφιλή Game night events της πόλης.

Living / H Aθήνα παίζει Bingo: Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή game night events της πόλης!

Από bingo nights, όπου έχει «εμφανιστεί» η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μέχρι γεωγραφικά κουίζ που μπορεί να καταλήξουν σε ζεϊμπέκικα, αυτές είναι οι πιο παιχνιδιάρικες βραδιές της πόλης – και έχουν και τους μόνιμους θαμώνες τους.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
 Vinted over Instagram: Η μανία του reselling αλλάζει το παιχνίδι στα social media

Living / Η μανία με τα ηλεκτρονικά βιντατζάδικα και η παγίδα της δήθεν «καθαρής» ντουλάπας

Δύο κορίτσια που ξέρουν απ' έξω και ανακατωτά το Vinted και το Vestiaire Collective μας αποκαλύπτουν μυστικά που θα κάνουν τις αγορές μας πιο στοχευμένες και έξυπνες, καθώς και τις αδυναμίες τους που προκύπτουν κατά το κυνήγι του επόμενου θησαυρού.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Η ομορφιά ως καθρέφτης της εποχής

Living / Η ομορφιά ως καθρέφτης της εποχής

Ζούμε στην εποχή του φυσικού μακιγιάζ, του συνδυασμού αρωμάτων και της σύνθετης ρουτίνας περιποίησης. Από την υπερβολή των ’80s μέχρι το σήμερα, η ομορφιά αποτυπώνει την κοινωνική εξέλιξη και τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας.
ΕΦΗ ΑΝΕΣΤΗ
«Είμαι τυφλός και μπορώ να μένω μόνος, μην ξαφνιάζεστε!»

Ζούμε, ρε! / «Είμαι τυφλός και μπορώ να μένω μόνος, μην ξαφνιάζεστε!»

Μπορούν τα τυφλά άτομα να ζήσουν μόνα; Χρειάζονται τα σπίτια τους κάποια ειδική προσαρμογή; Τι είναι η εκπαίδευση στις καθημερινές δεξιότητες; Η Χρυσέλλα Λαγαρία και ο Θοδωρής Τσάτσος συζητούν για το θέμα με την εκπαιδεύτρια κινητικότητας και προσανατολισμού και ιδρυτικό μέλος της ομάδας «Σκύλοι βοηθοί Ελλάδας», Πέννυ Στούμπου.
THE LIFO TEAM
Millennials και Gen Zers αναζητούν το ιδανικό workplace το 2025

Living / Το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον του 2025: Τι ψάχνουν οι Millennials και οι GenZers;

Οι διαφορετικές γενιές που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια στην αγορά εργασίας περιγράφουν τις συνθήκες που θα τους έκαναν να νιώθουν τη δουλειά τους περισσότερο σαν το σπίτι τους.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Γιατί συχνά νιώθουμε μεγαλύτερη νοσταλγία για τις δυσκολίες παρά για τις χαρές;

Living / Γιατί συχνά νιώθουμε μεγαλύτερη νοσταλγία για τις δυσκολίες παρά για τις χαρές;

Οι άνθρωποι έχουν την τάση να βλέπουν «με ροζ γυαλιά» ακόμα και τις πιο αντίξοες περιόδους της ζωής τους, ακόμα κι αν πρόκειται για συνθήκες οικονομικής ύφεσης, πανδημίας ή πολέμου.
THE LIFO TEAM
O «ξαφνικός θάνατος» της εξ αποστάσεως εργασίας

Living / O «ξαφνικός θάνατος» της εξ αποστάσεως εργασίας

Στον απόηχο της πανδημίας, οι πολιτικές «εργασίας από το σπίτι» έμοιαζαν να δείχνουν τον δρόμο για τον χώρο εργασίας του μέλλοντος, αλλά πλέον οι αποκλειστικά remote θέσεις είναι είδος προς εξαφάνιση.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ

σχόλια

7 σχόλια
Η πραγματική καινοτομία βέβαια θα ήταν να πιάνεις και παιδί. Έχει δρόμο ακόμα μπροστά της η... βιολογική γαστρονομία. Προτάσεις για συνταγές: Σπέρμ-μπρουλέ, προσπερματόλ και cheesecake. Η απόλυτη αηδία στο πιάτο σας (ενδείκνυται το σερβίρισμα σε πλαστικό πιάτο).
Α, καλάάά...Από την παραγωγή στην κατανάλωση...Να μην πάει τίποτα χαμένο...Εφόσον τίποτα δεν με εκπλήσσει πια έχω μόνο μια απορία: έλεγχο κάνουν στην πρώτη "ύλη"??? Όπως γίνεται στα αυγά που αναφέρονται στο άρθρο...