Cut Food: Φαγητά κομμένα στη μέση, με τρομερή ακρίβεια.

Cut Food: Φαγητά κομμένα στη μέση, με τρομερή ακρίβεια. Facebook Twitter
6

[ Από την Άλκηστη Γεωργίου ]

 

Η σειρά φωτογραφιών Cut Food είναι το τελευταίο project της φωτογράφου φαγητών Beth Galton, σε συνεργασία με την stylist τροφίμων Charlotte Omnès.

 

Μέχρι τώρα, δουλειά των δύο επαγγελματιών του είδους ήταν να ετοιμάζουν και να φωτογραφίζουν φαγητά, κάνοντας τα να δείχνουν όσο πιο ελκυστικά γίνεται, για λογαριασμό των πελατών τους.

Τώρα, με την καινούρια τους αυτή σειρά φωτογραφιών, μας ιντριγκάρουν να ρίξουμε μια ματιά γεμάτη περιέργεια στο "εσωτερικό" αυτών που τρώμε..

 

Cut Food: Φαγητά κομμένα στη μέση, με τρομερή ακρίβεια. Facebook Twitter
Cut Food: Φαγητά κομμένα στη μέση, με τρομερή ακρίβεια. Facebook Twitter
Cut Food: Φαγητά κομμένα στη μέση, με τρομερή ακρίβεια. Facebook Twitter
Cut Food: Φαγητά κομμένα στη μέση, με τρομερή ακρίβεια. Facebook Twitter
Cut Food: Φαγητά κομμένα στη μέση, με τρομερή ακρίβεια. Facebook Twitter
Cut Food: Φαγητά κομμένα στη μέση, με τρομερή ακρίβεια. Facebook Twitter
Cut Food: Φαγητά κομμένα στη μέση, με τρομερή ακρίβεια. Facebook Twitter

[ via  Junkculture ]

Design
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Περηφανευόμαστε ότι δώσαμε τα φώτα μας στον κόσμο, αλλά δεν κρατήσαμε ούτε ένα λυχναράκι»

Oι Αθηναίοι / «Περηφανευόμαστε ότι δώσαμε τα φώτα μας στον κόσμο, αλλά δεν κρατήσαμε ούτε ένα λυχναράκι»

Η αρχιτέκτονας και υπεύθυνη των Αρχείων Νεοελληνικής Αρχιτεκτονικής του Μουσείου Μπενάκη, Μάρω Καρδαμίτση-Αδάμη, δεν λησμόνησε ποτέ στην πορεία της πως η μορφή ενός κτιρίου πρέπει να έχει χαρακτήρα, ειλικρίνεια και κλίμακα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Sotja

Οι Αθηναίοι / Sotja: «Στο ξεκίνημά μου έλεγαν "αυτό το κοριτσάκι θα μου κάνει το tattoo;"»

Όταν μπήκε στα τατουατζίδικα, ελάχιστες γυναίκες εργάζονταν εκεί. Εξασκήθηκε πάνω σε «πανκιά» και βρήκε το προσωπικό της στυλ στις horror ταινίες των ’60s. Η Αθηναία της εβδομάδας θυμάται την εποχή που τα tattoo προκαλούσαν προβλήματα στη δουλειά και κακεντρεχή σχόλια στον δρόμο - και αυτή η πραγματικότητα δεν έχει ακριβώς τελειώσει.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Το Μπουλούκι, ένα περιοδεύον εργαστήριο για τις παραδοσιακές τεχνικές δόμησης, βάζει το δικό του -σημαντικό- λιθαράκι στη διατήρηση της μνήμης και της ζωής στην ορεινή Ήπειρο

Γειτονιές της Ελλάδας / Δύο νέοι αρχιτέκτονες ανακατασκεύασαν τη στέγη ενός σχολείου στα Τζουμέρκα

Το Μπουλούκι, ένα περιοδεύον εργαστήριο για τις παραδοσιακές τεχνικές δόμησης, βάζει το δικό του -σημαντικό- λιθαράκι στη διατήρηση της μνήμης και της ζωής στην ορεινή Ήπειρο.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
Hotel Experience: Πώς η πρώτη διοργάνωση για το μέλλον του τουρισμού υπό το πρίσμα της εμπειρίας πέτυχε ρεκόρ επισκεπτών

Design / Hotel Experience: Πώς η πρώτη διοργάνωση για το μέλλον του τουρισμού υπό το πρίσμα της εμπειρίας πέτυχε ρεκόρ επισκεπτών

Η διοργάνωση του Hotel Experience που πραγματοποιήθηκε 5-6 Οκτωβρίου 2024 στο Ωδείο Αθηνών ξεπέρασε κάθε προσδοκία συμμετοχής καθώς πάνω από 4.000 επισκέπτες βίωσαν από κοντά την εμπειρία
THE LIFO TEAM
H θρυλική Ιταλίδα designer Paola Navone θέλει να ζήσει στην Αθήνα

Design / H θρυλική Ιταλίδα designer Paola Navone θα ήθελε να ζήσει στην Αθήνα

 H προσωπικότητα της αρχιτεκτόνισας και designer Paola Navone είναι πληθωρική, όσο και η ιστορία της ζωής της. Λίγο πριν εμφανιστεί ως ομιλήτρια το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο συνέδριο Hotel Experience στο Ωδείο Αθηνών μας μιλάει με πάθος για ένα πρόσφατο πρότζεκτ που υπέγραψε.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

5 σχόλια
Στην πρώτη φώτο, στον καφέ, στο σημείο όπου φαίνεται πιό σκούρος το γάλα σχηματίζει την εικόνα ενός άντρα και μιας γυναίκας γονατισμένοι, ο αντρας είναι στα αριστερά της γυναίκας (όπως το βλέπουμε εμείς δεξιά) και η γυναίκα κρατάει στα χέρια της ένα μωρό φασκελομένο. (zoomed: http://oi41.tinypic.com/15wfa78.jpg) Χρησιμοποιηθηκε ζελέ ή απλά τα παγώσαν?