Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (20-26/6/2024)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (20- Facebook Twitter
Οι δίδυμες αδελφές Μέρι Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν ανήκουν στο ζώδιο του Διδύμου.
0

ΚΡΙΟΣ

Η εποχή του Καρκίνου ξεκινά στις 20/6 με την είσοδο του Ήλιου στον τομέα της οικογένειας και μέχρι τις 22/7 θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σπιτιού, της επιχείρησής σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Ωστόσο, την ίδια μέρα και προτού αφήσει τους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα το οποίο θα επηρεάσει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και μπορεί να παρεξηγηθείτε με ένα οικείο πρόσωπο ή να εξιδανικεύσετε μια πρόταση συνεργασίας. Στις 21/6 το εξάγωνο Ερμή - Άρη αφορά το 1ο δεκαήμερο και φέρνει αύξηση εσόδων μέσω της ακίνητης περιουσίας. Στις 22/6 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω φέρνει σε κόντρα τον τομέα της καριέρας με της οικογένειας και επειδή συμμετέχει κaι η Αφροδίτη σε αντίθεση ενδεχομένως να υπάρξουν συγκρούσεις. Το 2ο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου, στις 26/6 θα έχετε χαρές στην οικογένεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Tο προσεχές διάστημα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο σε ό,τι αφορά οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, ειδικά στις 20/6, που πραγματοποιείται το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα, αποφύγετε τις δοσοληψίες με φιλικά πρόσωπα. Την ίδια μέρα ο Ήλιος εισέρχεται στον τομέα της επικοινωνίας και ξεκινά η εποχή του Καρκίνου. Μέχρι τις 22/7 θα ενισχύσει την ενέργειά σας και θα σας δώσει μια πολυάσχολη, καθημερινή ατζέντα. Οι ρυθμοί σας θα επιταχυνθούν και θα αφιερώνετε χρόνο σε επαφές με αδέρφια και οικείους. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22/6 επηρεάζει το 1ο δεκαήμερο και τονίζει τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης. Ένας κύκλος σπουδών ή ένα σημαντικό εγχείρημα ολοκληρώνεται και σας δίνεται η ευκαιρία να απολαύσετε τις διακοπές σας, να ταξιδέψετε και να ερωτευτείτε. Το 2ο δεκαήμερο θα κάνετε μια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε ερωτική σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα που αφορούν την καριέρα σας χρήζουν προσοχής, καθώς στις 20/6 το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα θα προκαλέσει ασάφεια και θα επηρεάσει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Ίσως εξιδανικεύσετε μια συνθήκη λόγω της ανάγκης σας για επαγγελματική αποκατάσταση. Την ίδια μέρα ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο και συμπληρώνει την ομάδα των πλανητών που θα διανύουν τον τομέα των οικονομικών σας. Θα έχετε συνεχή ροή εσόδων, ταυτόχρονα όμως θα έχετε και πολλά έξοδα. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22/6 ενεργοποιεί τον τομέα των κοινών σας πόρων και αφορά το 1ο δεκαήμερο. Η αποπληρωμή μιας οφειλής ολοκληρώνεται ή ξεκαθαρίζει μια κατάσταση που αφορά κληρονομιά ή χρηματοδότηση. Το 2ο δεκαήμερο, με τον Κρόνο σύμμαχό σας σε τρίγωνο με τον Ερμή στις 26/6 θα έχετε αύξηση εσόδων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαφές με μακρινούς συνεργάτες, ταξίδια ή νομικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, επειδή όμως στις 20/6 πραγματοποιείται το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα θα πρέπει να αποφύγετε τις συμφωνίες και κάθε είδους δεσμεύσεις. Την ίδια μέρα ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σας και ξεκινά η εποχή των γενεθλίων σας. Μέχρι τις 22/7 θα είστε γεμάτοι ενέργεια, η υγεία σας θα είναι καλή και θα είστε οι πρωταγωνιστές του Καλοκαιριού. Αξιοποιήστε αυτό το ευνοϊκό διάστημα για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, τις γνώσεις σας και θέστε νέους στόχους. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22/6 θα επηρεάσει το 1ο δεκαήμερο και αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ενδεχομένως να λήξει κάποια σχέση ή συνεργασία αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις εξελίξεις και θα έχετε την ευχέρεια να βρείτε κάτι καλύτερο. Το 2ο δεκαήμερο θα κάνετε ένα ταξίδι στις 26/6 που θα σας ωφελήσει ποικιλοτρόπως.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά ζητήματα θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο που θα αφορούν οφειλές ή τη διαχείριση κοινών πόρων. Ωστόσο στις 20/6 πραγματοποιείται το τετράγωνο Ήλιου - Πλούτωνα και θα πρέπει να προσέξετε πιθανά λάθη που θα δοκιμάσουν τις σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο και για εσάς είναι η εποχή που πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας ώστε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να είστε ακμαίοι όταν έρθει η εποχή των γενεθλίων σας. Έως τις 22/7 στρέψτε την προσοχή στην οργάνωση των σχεδίων σας και δώστε έμφαση στη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Στις 22/6 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω αφορά το 1ο δεκαήμερο κι ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας και της υγείας. Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα συνεχούς ενασχόλησης με τις υποχρεώσεις σας προσπαθήστε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σχέσεις με εργοδότες, με πρόσωπα εξουσίας και ηλικιωμένους θα σας           ταλαιπωρήσουν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Στις 20/6 το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις λόγω ασυνεννοησίας και δεν θα είναι κατάλληλη στιγμή για επίλυση διαφορών. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ήλιος στον Καρκίνο και μαζί με Ερμή κι Αφροδίτη δίνουν σημαντική έμφαση στον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης. Καινούρια χόμπι, ψυχαγωγία με φίλους και δραστηριότητες που σας ευχαριστούν θα συμβάλλουν στην ψυχική σας ανάταση κι οι πιθανότητες να ξεκινήσει ένας μεγάλος έρωτας είναι πολλές. Ακολουθεί κι η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22/6 που ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα και της δημιουργικότητας, που σημαίνει πως      θα έχετε την ευχέρεια να απολαύσετε τις διακοπές σας με τον νέο αμόρε. Το 2ο δεκαήμερο στις 26/6 θα ανακαλύψετε καινούρια στέκια και θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά ζητήματα κι επαφές με το εξωτερικό χρήζουν προσοχής καθώς στις 20/6 πραγματοποιείται το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα που επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Κάτι μπορεί να μην καταλάβετε σωστά, να στείλετε κάποιο email που δεν θα φτάσει στον προορισμό του ή να εξιδανικεύσετε μια κατάσταση που δεν θα σας ωφελήσει πουθενά. Την ίδια μέρα ο Ήλιος εισέρχεται στον τομέα των επαγγελματικών σας και έως τις 22/7 αν δώσετε έμφαση στο κυνήγι ευκαιριών και δεν σας πτοήσουν πιθανές προκλήσεις, τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν και η πρόοδός σας θα είναι θεαματική. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22/6 σας υπενθυμίζει πως έχει γύρει η ζυγαριά στις φιλοδοξίες σας και θα πρέπει να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην προσωπική σας ζωή και τη φροντίδα αγαπημένων προσώπων. Το 2ο δεκαήμερο με τον Κρόνο σύμμαχό σας, θα έχετε καλά νέα που θα αφορούν την εργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με επενδύσεις, ρίσκα και χρηματοδοτήσεις δεν θα ευνοηθούν, καθώς στις 20/6 το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα που επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο θα θολώσει την κρίση σας και η διορατικότητά σας θα σας ξεγελάσει. Την ίδια μέρα ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο και μαζί με Αφροδίτη και Ερμή εντείνουν την ανάγκη για ταξίδια κι αλλαγή παραστάσεων, ενώ ταυτόχρονα ευνοούν θέματα σπουδών. Έως τις 22/7 θα είναι ιδανική εποχή για να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας, επομένως οργανώστε εγκαίρως τις διακοπές σας. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22/6 αφορά το 1ο δεκαήμερο και τονίζει τον τομέα της επικοινωνίας με οικείους και μακρινούς συνεργάτες. Αν κάτι δεν προχωρά σύμφωνα με τις προσδοκίες σας, θα πρέπει να δοκιμάσετε νέες μεθόδους ώστε να είναι πιο αποτελεσματική η επικοινωνία με τους άλλους. Το 2ο δεκαήμερο προωθήστε τις δημιουργίες σας στις 26/6.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικογενειακά ζητήματα που θα αφορούν κυρίως τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα σας προβληματίσουν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Στις 20/6 το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις, είτε λόγω ασυνεννοησίας ή κάποιων αποκαλύψεων που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας. Αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες κι αντιμετωπίστε τα γεγονότα με νηφαλιότητα. Την ίδια μέρα με την είσοδο του Ήλιου στον τομέα των κοινών σας πόρων ξεκινά η εποχή του Καρκίνου και επειδή είναι ζώδιο του νερού, τα έσοδά σας θα είναι αυξημένα. Ιδανική εποχή για να ρυθμίσετε οφειλές και κληρονομικά ζητήματα. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22/6 αφορά το 1ο δεκαήμερο και δίνει έμφαση στα οικονομικά σας. Αναζητήστε νέες ευκαιρίες κι επενδύσετε κάποια χρήματα στη διαφήμιση των υπηρεσιών σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις. Το 2ο δεκαήμερο με το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου θα έχετε καλά νέα σχετικά με ένα ακίνητο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετακινήσεις, επαφές για προώθηση υπηρεσιών κι εμπορικές συμφωνίες δεν θα ευνοηθούν στις 20/6 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα και καλό θα είναι να τις αποφύγετε. Η συγκεκριμένη όψη αφορά τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και θα πρέπει να προσέξετε για πιθανά εμπόδια επικοινωνιακής φύσεως. Την ίδια μέρα ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο και μέχρι τις 22/7 θα είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας. Επειδή στις 22/6 ακολουθεί η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα βάλετε σε προτεραιότητα τις προσωπικές σας επιθυμίες και θα δημιουργήσετε αρνητικό κλίμα. Επειδή συμμετέχει κι η Αφροδίτη σε αντίθεση, σχέσεις μεταξύ γυναικών θα δοκιμαστούν. Μπορεί να είναι ένα μια συνεργάτιδα ή ένα μέλος της οικογένειας. Στις 26/6 το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου φέρνει καλά νέα που θα αφορούν σε μία συνεργασία, σχέση, ή εμπορική συμφωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέσα στις επόμενες μέρες θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις οικονομικές σας δοσοληψίες και να αποφύγετε τις συμφωνίες. Στις 20/6 το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και δεν θα ευνοήσει τις επενδύσεις και κάθε είδους ρίσκα. Ειδικά όσοι σκοπεύετε να επενδύσετε κάποια χρήματα μέσω διαδικτύου ή να κάνετε μια σημαντική αγορά θα είστε εύκολος στόχος επιτηδείων και θα έχετε απώλειες. Την ίδια μέρα ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο και ο τομέας της εργασίας και της υγείας παίρνει την ανιούσα. Μέχρι τις 22/7 μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας, να κλείσετε εκκρεμότητες της δουλειάς σας και να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Άλλωστε, ακολουθεί και η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις22/6 που σας καλεί να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να ασχοληθείτε με τη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου στις 26/6 φέρνει στο 2ο δεκαήμερο αύξηση εσόδων.

ΙΧΘΥΣ

Δεν είστε σίγουροι τι είναι αυτό που θα σα κάνει ευτυχισμένους με αποτέλεσμα να είστε συνεχώς μες την ένταση. Στις 20/6 το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και δεν θα είναι κατάλληλη στιγμή για λήψη αποφάσεων. Η κρίση σας θα είναι θολή και οι αποφάσεις σας θα προκαλέσουν τεταμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο την ίδια μέρα το υδάτινο στοιχείο θα παίξει σημαντικό ρόλο είτε στην αύξηση εσόδων μέσω εμπορικών συμφωνιών είτε μέσω της επιχείρησής σας αν είναι σε κάποιο τουριστικό θέρετρο Μέχρι τις 22/7 θα είναι ιδανική εποχή για δημιουργία ερωτικής σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω αφορά το 1ο δεκαήμερο και σας υπενθυμίζει ότι εκτός από τις υποχρεώσεις υπάρχουν και οι προσωπικές σας ανάγκες. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην κοινωνική σας ζωή.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Living / Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Η Τζούλη Αγοράκη, μετά τον θάνατο του πατέρα της, προσπαθεί να βρει παρηγοριά σε ό,τι της το υπόσχεται. Ακολούθησε γνωσιακές και πνευματικές εμπειρίες και ισχυρίζεται ότι ο πόνος έγινε πιο απαλός.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Tech & Science / Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Ο Πίτερ Διαμαντής, ο ελληνικής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματίας στους τομείς της τεχνολογίας και της υγείας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των δισεκατομμυριούχων που αγωνίζονται να κερδίσουν τη μακροζωία, αν όχι την αιώνια ζωή.
LIFO NEWSROOM
Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ