Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης παρέα με τη Fischer

Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις

LIFOTEAM 7.11.2014 | 13:41

 

Οι νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση είναι:

 

1) Ελένη Βαρζώκα

2) Μάγκος Παναγιώτης

3) Σπύρος Σάββας

4) Δημήτρης Μουτουσίδης

5) Μιχελάκη Ευαγγελία

6) Πατσακίδου Θεοδώρα

7) Λέκκα Αναστασία

8) Άννα Χατζή

9) Τζελέπης Δημήτρης
10) Θεανώ Παπαρίζου

11) Άρης Τσαβέλης

12) Σπυριδουλα Μαστορίδου

13) Αλατα Αλίκη

14) Ανδρέας Τζέκας

15) Γιώργος Μακριδάκης

 


 

Η Fischer είναι και φέτος ο χορηγός βραβείων του κοινού στο 55o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που ολοκληρώνεται στις 9/11 και για να το γιορτάσει έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους σινεφίλ.

 

Για τους αναγνώστες της LiFO εξασφάλισε 15 διπλές προσκλήσεις για το Φεστιβάλ.

 

Λάβετε μέρος στην κλήρωση στέλνοντας email μέχρι και την Παρασκευή 7/11 στις 13:00 στο [email protected] με θέμα "Fischer@Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης" αναγράφοντας τα στοιχεία σας: α) ονοματεπώνυμο, β) τηλέφωνο επικοινωνίας, γ) περιοχή.

 

Οι 15 μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την προβολή της αρεσκείας τους. Το πάσο για την είσοδο τους θα το παραλάβουν από το γραφείο του Φεστιβάλ (Αποθήκη Γ') δείχνοντας την αστυνομική τους ταυτότητα.

 

Και αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές εκπλήξεις που επιφυλάσσει η Fischer αφού σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα βρίσκετε στην πόλη της Θεσσαλονίκης προσφέροντας μία γεύση από καλό cinema.

 

Μέσα στα πλαίσια αυτά θα προσφέρει μία δωρεάν πρόσκληση με κάθε Fischer που παραγγέλνετε σε επιλεγμένα σημεία της πόλης ενώ με την εξαργύρωση του εισιτηρίου και το απόκομμα μπορείτε ν α επισκεφθείτε ξανά ένα από τα 24 επιλεγμένα σημεία, να παραγγείλετε ακόμα μία Fischer και η δεύτερη θα είναι κερασμένη.

 

Μάθετε περισσότερα εδώ

 

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης παρέα με τη Fischer