Τα ζώδια της Παρασκευής (07.04.2023)

Τα ζώδια της Παρασκευής (07.04.2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Παρασκευή 07.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό και επηρεάζει τους Κριούς στον τομέα των οικονομικών που έχουν σχέση με κοινούς πόρους, οφειλές, κληρονομικά, κ.α. Το τρίγωνο με Άρη και Κρόνο ευνοεί τις αγορές και τις πωλήσεις ακινήτων, ενώ προμηνύει και αύξηση κερδών μέσω της ακίνητης περιουσίας. Κρατήστε άμυνες με τα χρήματά σας καθώς θα προκύψουν σύντομα έκτακτα έξοδα.

Οικονομικές διαφορές θα προκαλέσουν εντάσεις με άτομα που έχετε κοινό σκοπό ή με φιλικά σας πρόσωπα. Προκειμένου να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας, μη δανειστείτε ή δανείσετε χρήματα κι αποφύγετε τις συνεργασίες και τις συναλλαγές με φίλους. 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι διαπροσωπικές σχέσεις των Ταύρων επηρεάζονται από την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό και είναι ιδανική στιγμή για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Το τρίγωνο με τον Άρη σας κάνει πολύ πειστικούς και σας προσδίδει δυναμισμό, ενώ με τον Κρόνο τονίζει της ηγετικές σας ικανότητες και θα κερδίσετε την εκτίμηση των ανωτέρων σας.

Δείξτε προσοχή στις σχέσεις σας με ηλικιωμένα άτομα. Κάτι θα σας στεναχωρήσει κι αν παρασυρθείτε από την ένταση μπορεί να χάσετε το δίκιο σας. Προσπαθήστε να συζητήσετε ήρεμα κι αν δείτε ότι η συναισθηματική σας κατάσταση δε σας το επιτρέπει, αποστασιοποιηθείτε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο για τους Διδύμους με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό και καθώς είναι σε τρίγωνο με Άρη και Κρόνο, φέρνει αύξηση εσόδων μέσω της δουλειάς. Ιδανική μέρα για να κάνετε συνέντευξη για δουλειά, να στείλετε βιογραφικά, να ζητήσετε αύξηση μισθού ή να ανοίξετε δική σας επιχείρηση. Οι προβλέψεις είναι πολύ ευοίωνες για τα οικονομικά σας.

Η μέρα δεν ενδείκνυται για επαγγελματικά ταξίδια. Μπορεί να σας πιάσει μια αδιαθεσία ή κάτι μπορεί να αλλάξει τελευταία στιγμή και αυτό θα σας αναγκάσει να αναβάλετε μακρινές μετακινήσεις. Η αντίθεση Σελήνης - Ερμή αφορά την υγεία και θα πρέπει να χαλαρώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρωί η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό και δίνει έμφαση στις απολαύσεις και στη δημιουργικότητα. Το τρίγωνο με τον Κρόνο ευνοεί τις επαφές με το εξωτερικό και την προώθηση των έργων σας. Ένα ταξίδι θα διευρύνει τους ορίζοντές σας και το δίκτυο των συνεργατών σας. Εξαιρετική στιγμή για επενδύσεις και τυχερά παιχνίδια.

Η γοητεία σας είναι σε πολύ καλό επίπεδο με τον Άρη στον Καρκίνο και το τρίγωνο με τη Σελήνη προμηνύει σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή καθώς σας ενθαρρύνει να φλερτάρετε. Μην είστε ανασφαλείς και πλησιάστε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ

Θέματα της οικιακής ζωή τονίζονται για τους Λέοντες από το πρωί που εισέρχεται η Σελήνη στον Σκορπιό και θα τακτοποιήσετε αρκετές εκκρεμότητες. Το τρίγωνο με τον Άρη ευνοεί τις αγοραπωλησίες ακινήτων και τις διαπραγματεύσεις, ενώ με τον Κρόνο τις ρυθμίσεις οφειλών και την αναζήτηση χρηματοδοτήσεων. Μέσω κοινών πόρων βελτιώνονται τα οικονομικά σας (επιδότηση, νέα πηγής εσόδων, κτλ).

Ασυνεννοησία με ηλικιωμένα άτομα φέρνει η αντίθεση Σελήνης - Ερμή και θα δοκιμαστεί η υπομονή σας. Άλλα θα λέτε άλλα θα καταλαβαίνουν, ή μπορεί να νιώσετε πως προσπαθούν να καθορίσουν τη ζωή σας κι οι πιθανότητες να δημιουργηθεί παρεξήγηση είναι πολλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικοινωνιακή μέρα για τους Παρθένους η σημερινή με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό και θα ωφεληθείτε με πολλούς τρόπους. Το τρίγωνο με τον Κρόνο ευνοεί τις διαπραγματεύσεις και την προώθηση υπηρεσιών και δίνει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, ενώ με τον Άρη υποστηρίζει τις προσπάθειές σας και φέρνει νέες ιδέες. Ιδανική στιγμή για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα που έχετε κοινό στόχο.

Δυσκολία στην αφομοίωση γνώσεων και σε διαδικαστικά ή νομικά ζητήματα φέρνει η αντίθεση Σελήνης - Ερμή και δεν θα είναι στο χέρι σας να αλλάξετε τη ροή των πραγμάτων. Οι φοιτητές, αν μπουχτίσατε με το διάβασμα, κάντε μια βόλτα, πηγαίντε για έναν καφέ με φίλους και σίγουρα θα ξελαμπικάρετε.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα το πρωί εισέρχεται η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνοντας στο προσκήνιο για τους Ζυγούς οικονομικά ζητήματα κι εντείνει την ανάγκη σας για αύξηση εσόδων, ώστε να νιώθετε ασφαλείς. Το τρίγωνο με Κρόνο και Άρη δείχνει πως θα έχετε κέρδη μέσω της επιχείρησής ή της δουλειάς σας κι ευνοεί τις συμφωνίες και τις διαπραγματεύσεις. Πολύ καλή στιγμή για να στείλετε βιογραφικά ή να δώσετε συνέντευξη.

Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις σε μια χρηματοδότηση ή να προκύψει μια έκτακτη ανάγκη που θα αφορά σε μια οφειλή. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των πόρων σας καθώς δεν είναι εποχή για σπατάλες. Κρατήστε άμυνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πρωί εισέρχεται η Σελήνη στον Σκορπιό και αυξάνει τον συναισθηματισμό σας. Η προσοχή σας στρέφεται σε βελτιώσεις που αφορούν τον εαυτό σας και θα θέλετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας και να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Το τρίγωνο με τον με τον Κρόνο δίνει πιθανότητες για έναν μεγάλο έρωτα σε ένα ταξίδι ενώ με τον Άρη φέρνει αίσια αποτελέσματα σε σπουδές και νομικές υποθέσεις. 

Πιθανή ένταση με το ταίρι σας θα σας προκαλέσει έντονα την τάση να κρατήσετε αποστάσεις. Το γεγονός ότι δεν συζητάτε όσα σας απασχολούν εγκαίρως και η έλλειψη επικοινωνίας, έχουν ως αποτέλεσμα να μαζεύονται τα προβλήματα και είναι θέμα χρόνου να εκτονωθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με εσωστρεφή διάθεση σας βρίσκει, εσάς τους Τοξότες, η μέρα με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό και θα επικεντρωθείτε σε θέματα κοινών πόρων αλλά και της οικιακής σας ζωής. Το τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Άρη ευνοεί την αναζήτηση χρηματοδότησης ή μιας νέας πηγής εσόδων αλλά και τις διαπραγματεύσεις ακινήτων. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω τρίτων.

Το σώμα σας κρούει το καμπανάκι και πρέπει να το ακούσετε. Η συσσωρευμένη κούραση και το άγχος σας έχουν καταβάλει, είναι κι η αντίθεση Σελήνης - Ερμή που ρίχνει τους ρυθμούς σας και πρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο για ξεκούραση. Κάποιες ασκήσεις θα σας χαλαρώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό νέες ιδέες κατακλύζουν το μυαλό των Αιγόκερων και η αισιοδοξία είναι στα ύψη. Εξαιρετική στιγμή για να τις συζητήσετε με άτομα που θα βοηθήσουν στην εφαρμογή τους, καθώς το τρίγωνο με Άρη και Κρόνο ευνοεί τις συνεργασίες και τις επαφές. Οι μετακινήσεις σας θα είναι συχνές και θα έχουν καλά αποτελέσματα οι προωθήσεις υπηρεσιών ή προϊόντων.

Στην ερωτική σας ζωή υπάρχουν προβλήματα και πρέπει να προσέξετε ώστε να μην επηρεάζεστε από απόψεις τρίτων. Κάτι γίνεται με ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον που βρίσκεστε στη μέση και προσπαθεί να δημιουργήσει καταστάσεις. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο τρόπος που θα το αντιμετωπίσετε εσείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για του Υδροχόους που θα αφορούν τα οικονομικά και την καριέρα σας. Το πρωί η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό και ικανοποιεί τις προσδοκίες σας σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Το τρίγωνο με τον Άρη ευνοεί τις επαφές με εργοδότες και με πρόσωπα εξουσίας και το τρίγωνο με τον Κρόνο δίνει ευκαιρίες για αύξηση εσόδων μέσω της εργασίας.

Προσέξτε τις οικονομικές σας δοσοληψίες καθώς ο Ποσειδώνας δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για εξαπατήσεις. Μην ανοίγετε ηλεκτρονική αλληλογραφία αν δεν είστε σίγουροι για την ταυτότητα των αποστολέων και μην εμπιστεύεστε τα τραπεζικά σας στοιχεία σε άτομα που δεν γνωρίζετε.

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα και καθώς ενεργοποιείται ο τομέας της πνευματικής σας ανάπτυξης, είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσετε βάση στα μελλοντικά σας σχέδια και στις σπουδές σας. Το τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς σας φέρνει πειθαρχία και θα μπορέσετε να πετύχετε τον στόχο σας. Ο Άρης αυξάνει τον ερωτισμό σας και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις αν μπείτε στη διαδικασία να φλερτάρετε.

Ημέρα δύσκολη σε ό,τι αφορά την επικοινωνία με κοντινούς σας ανθρώπους, καθώς η αντίθεση Σελήνης - Ερμή δεν ευνοεί τις συνεννοήσεις. Αν είχατε σκοπό να βρείτε λύση σε ένα θέμα που σας απασχολεί, ή να εκφράσετε τα παράπονά σας, αφήστε το για κάποια άλλη ώρα.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ