Τα ζώδια του Σαββάτου (08.04.2023)

Τα ζώδια του Σαββάτου (08.04.2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια του Σαββάτου 08.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα είναι μια δύσκολη μέρα για τους Κριούς όσον αφορά τα οικονομικά τους καθώς συμβαίνουν ανατροπές που σας βγάζουν εκτός budget και θα πρέπει να βάλετε καινούργιες προτεραιότητες οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Γενικά αυτή την περίοδο έχετε πολλά έξοδα καθώς πλησιάζει το Πάσχα και θέλετε να κάνετε ορισμένες αγορές, όμως πρέπει να συγκρατηθείτε.

Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσάς. Οι προσωπικές σας ανάγκες έρχονται σε ρήξη με τα θέλω των άλλων και πάνω στα νεύρα, μπορεί να πείτε κάτι που δεν εννοείτε. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας, ώστε να αποφύγετε τις εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες ξαφνικές αλλαγές βγάζουν εκτός ρυθμού τους Ταύρους που είναι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο και παλεύετε να προσαρμοστείτε στις καινούργιες συνθήκες, κάτι που θα έχει επίπτωση στις σχέσεις σας αν δεν μπορέσετε να διαχειριστείτε τα νεύρα σας. Να είστε προσεκτικοί σήμερα, καθώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συμβεί κάποιο ατύχημα. Μην είστε βιαστικοί.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας φέρνει δημιουργική διάθεση, αισιοδοξία και ερωτισμό, που σημαίνει πως είναι εξαιρετική μέρα για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας. Ένας έρωτας που ξεκινάει σήμερα θα έχει ομαλή πορεία και διάρκεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πιέσεις είναι πολλές, οι ευθύνες σας αυξημένες και θα δοκιμαστούν οι αντοχές των Διδύμων που έχουν γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο. Η ανάγκη σας για αλλαγή πορείας θα είναι αυξημένη, αλλά αν δεν έχετε κάποια εναλλακτική λύση, μην κάνετε σπασμωδικές ενέργειες που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Η μέρα έχει πολλές απαιτήσεις, από το μεσημέρι και μετά όμως θα χαλαρώσετε.

Δώστε έμφαση στην επικοινωνία με την οικογένειά σας και ασχοληθείτε με τις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του χώρου σας, να προετοιμάσετε την εξοχική σας κατοικία αν σκοπεύετε να περάσετε εκεί το φετινό Πάσχα και να ψωνίσετε πράγματα για το σπίτι και δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα οι Καρκίνοι θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να αποκτήσετε νέες εμπειρίες, να ταξιδέψετε και είναι μια καλή στιγμή για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Είτε κάνετε μια εκδρομή για το Σ/Κ είτε ένα μακρινό ταξίδι, φροντίστε να ευχαριστηθείτε τις στιγμές καθώς είναι βέβαιο πως θα περάσετε καταπληκτικά. Νέες φιλίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα σας ενθουσιάσουν.

Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο είστε προβληματισμένοι και δεν είστε πολύ σίγουροι για τη σχέση σας. Συζήτηση με κάποιον φίλο θα σας κάνει να σκεφτείτε πιο καθαρά και θα διαπιστώσετε πως μπορεί να είστε υπερβολικοί. Ενδεχομένως κάποια θέματα να τα έχετε φουσκώσει στο μυαλό σας.

ΛΕΩΝ

Η αύξηση της δημοτικότητάς σας και η καριέρα ευνοούνται σήμερα και οι Λέοντες που είναι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω ενός μπόνους που θα πάρετε ως επιβράβευση για τις προσπάθειές σας ή κοινών πόρων. Επίσης είναι εξαιρετική μέρα για να ικανοποιήσετε μια επιθυμία σας. Μπορεί να είναι αγορές για τον εαυτό σας ή ένα ταξίδι.

Οικογενειακά ζητήματα θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και θα νιώσετε οτι χρειάζεστε προσωπικό χρόνο. Οι απαιτήσεις των άλλων θα τεστάρουν την υπομονή σας, αλλά πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε την κάθε κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι που σκοπεύετε να ταξιδέψετε ίσως χρειαστεί να το αναβάλετε εξαιτίας κάποιου απροόπτου ή μπορεί να αλλάξετε γνώμη για δικούς σας λόγους και να μην φύγετε. Η μέρα είναι αμφιλεγόμενη και δεν ευνοεί την προώθηση ιδεών και την επικοινωνία. Υπάρχει περίπτωση να συναντήσετε προβλήματα στις μετακινήσεις σας και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν οδηγείτε.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο αφιερώστε χρόνο στην προσωπική σας ζωή τώρα, που έχετε την άνεση. Μια εκδρομή με το ταίρι σας θα σας δώσει την ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας και να χαλαρώσετε. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Ξαφνικά έξοδα προκύπτουν ή μπορεί να μην πληρωθείτε για κάτι όπως σας είχαν υποσχεθεί, κάτι που θα αγχώσει πολύ τους Ζυγούς που είναι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο κι ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε τα πλάνα σας. Η μέρα δεν είναι καλή για σημαντικές αγορές καθώς πρέπει να βάλετε νέες προτεραιότητες. Επαναπροσδιορίστε τις ανάγκες σας για να βάλετε μια σειρά στα οικονομικά σας.

Οι πιθανότητες να προκύψει ερωτική σχέση με άτομο από τον εργασιακό σας χώρο είναι πολλές και θα αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον η καθημερινότητά σας. Είναι η καλύτερη στιγμή για να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας και για αγορές ρούχων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αλλαγές στους όρους μιας συμφωνίας ή ανατροπές σε συνεργασίες θα αυξήσουν το άγχος σας, αλλά αν το δείτε από τη θετική του πλευρά, σας δίνεται η ευκαιρία να βρείτε κάτι καλύτερο που θα πληροί τις προσδοκίες σας. Σήμερα αποφύγετε καλύτερα τη λήψη αποφάσεων, ξεκουράστε το μυαλό σας κι όταν θα έχετε πιο καθαρή σκέψη δείτε πώς θα λειτουργήσετε. 

Οι Σκορπιοί που είναι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο ζείτε μεγάλες στιγμές με ένα καινούργιο έρωτα και είστε επικεντρωμένοι στη σχέση σας. Μια εκδρομή με το άλλο σας μισό θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά. Οργανώστε ένα διήμερο και εκπλήξτε το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μεγάλες και σημαντικές αλλαγές συμβαίνουν στα επαγγελματικά σας και τα συναισθήματα σας είναι λίγο μπερδεμένα. Από τη μια έχετε κάποια αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι, από την άλλη είστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάτε μια νέα πορεία ωστόσο, δεν πρέπει να σας φοβίζει το άγνωστο. Να πιστεύετε στον εαυτό σας καθώς τα καλύτερα έρχονται. Σήμερα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

Η φροντίδα του σπιτιού και των δικών σας ανθρώπων θα αποτελέσει προτεραιότητα για εσάς τους Τοξότες και είναι πολύ καλή μέρα για να βάλετε μια τάξη στο χώρο σας και να ασχοληθείτε με τον κήπο. Φυτέψτε λουλούδια που θα δώσουν χρώμα στο μπαλκόνι σας, φτιάξτε τον δικό σας λαχανόκηπο, κουρέψτε το γκαζόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δημιουργική διάθεση των Αιγόκερων είναι αυξημένη και είναι ιδανική στιγμή για να εξασκήσετε τα ταλέντα σας. Μπορείτε να ετοιμάσετε χειροποίητα δώρα για τις γιορτές, να ζωγραφίσετε παρέα με τα παιδιά ή να φτιάξετε διακοσμητικά στολίδια για το σπίτι ή τους φίλους σας. Οι ελεύθεροι αξιοποιήστε τη μέρα που δίνει ευκαιρίες για μια νέα ερωτική γνωριμία.

Όσοι είστε δεσμευμένοι επικοινωνήστε με το ταίρι σας και προσπαθήστε να κάνετε κάτι πρωτότυπο που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Μπορεί να είναι μια δραστηριότητα που σας ευχαριστεί, μια εκδρομή ή μια βραδινή έξοδος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά των Υδροχόων πάνε καλά και μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι, στην επιχείρησή σας ή σε κάποιο άλλο ακίνητο που σκοπεύετε να αξιοποιήσετε. Νέες ιδέες για αύξηση κερδών ενθαρρύνουν να πάρετε αποφάσεις και να τις εφαρμόσετε. Εξαιρετική στιγμή για αγοραπωλησίες ακινήτων και μετακόμιση.

Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο προσπαθείτε να μοιράσετε το χρόνο μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής και είστε πολύ αγχωμένοι. Σήμερα που θα είναι πιο ήρεμη η μέρα από άποψη υποχρεώσεων, δώστε έμφαση στις ανάγκες της οικογένειας και του σπιτιού.

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθείς θα δυσκολευτείτε να επικεντρωθείτε στις σπουδές και σε σημαντικές υποχρεώσεις καθώς το μυαλό σας θα ταξιδεύει σε ειδυλλιακά μέρη και απολαύσεις. Πάρτε το χρόνο σας, πηγαίντε μια βόλτα για να καθαρίσει το μυαλό σας. Αν ταξιδέψετε, ή χρησιμοποιήσετε εργαλεία, προσέξτε μικροατυχήματα. Μπορεί να τραυματιστείτε λόγω απροσεξίας.

Είστε αφοσιωμένοι σύντροφοι αλλά και γονείς, κάτι που φέρνει ηρεμία κι ζείτε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια εκδρομή με την οικογένεια ή/και το ταίρι σας είναι ό, τι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Αποδράσεις στη φύση ευνοούνται.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ