Ο Κούγκαν μεταμορφώνεται σε Ντέιβιντ Μπερν;

“Θα διασκέδαζα πολύ αν χρειαζόταν να τον υποδυθώ"

ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ-ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ / SHOWTIME 19.8.2013 | 12:31

 

 

 

 

Tελικά ο Ντέιβιντ Μπερν έχει βρει ποιο πρόσωπο θα ήταν ιδανικό για να τον υποδυθεί σε μια ενδεχόμενη κινηματογραφική παραγωγή. Ετσι αυτός εδώ ο τρελός τύπος, που οι περισσότεροι γνωρίζουμε από την εξαιρετικα επιτυχημένη κωμική σειρά του BBC "I'm Alan Partridge" θα ενσαρκώσει τον πρώην αρχηγό των Talking Heads.

Oι δυο καλλιτέχνες "έδωσαν τα χέρια" μέσω πρόσφατων συνεντεύξεών τους στο ΝΜΕ. O Koύγκαν ρωτήθηκε ευθέως ποιον μουσικό ίνδαλμα θα επιθυμούσε να ενσαρκώσει και η απάντησή του ήταν σαφής: "Ο Ντέιβιντ Μπερν σε αντίθεση με την τακτική που ακολουθούν πολλοί συνάδερφοί του δεν περιορίστηκε στις δάφνες του και ουδέποτε έγινε εκείνο που οι άλλοι επιθυμούσαν από αυτόν. Κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο. Θα διασκέδαζα πολύ αν χρειαζόταν να τον υποδυθώ".

 

 

Η απάντηση του Μπερν στην "πρόκληση" του Κούγκαν ήταν άμεση: "Εντάξει, θα ήθελα πολύ να δω αυτό!", δήλωσε στο ίδιο περιοδικό. "Πάντως, την τελευταία φορά που έπαιξα στο Λονδίνο ο Στιβ ήταν εκεί. Ποτέ δεν ξέρεις".

 

Αλλωστε ο Στιβ Κούγκαν -που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Μάντσεστερ- δεν είναι άσχετος με την μουσική. στην σειρά "I'm Alan Partridge" υποδύεται έναν αποτυχημένο ραδιοφωνικό παραγωγό που θεωρεί τον εαυτό του σπουδαίο. Ηρθε η στιγμή να επιστρατεύσει τους μουσικές του γνώσεις...

 

*****